Nihal kim? Kaçırdım galiba ben. Telefonu varsa alabilir miyim?Kizlar bugün nihal hanıma fal baktirdim. soktayim lütfen baktiranlar özelden yorum yapsinlar. Valla gelecegi Allah bilir evet ama anı ancak bu kadar iyi yorumlayabilirdi burada konustuklarim da dene dedikleri icin denedim haklilarmis. Özelden yazar misiniz baktiranlar lütfen
Burdan aldim ben de numarayi istanbulda cafede bakiyormus daha onceleri gecmisti konusuNihal kim? Kaçırdım galiba ben. Telefonu varsa alabilir miyim?
Canim besiktas sembol nihalse 5 sene önce burada cok meshurdu hamileydi o zamanlar cok iyiydi bazilarinada soyledikleri cikardi .Dogumdan önce ve hamile iken iyiydi dogumdan sonra enerjisinimi kaybetti ne oldu bilmiyorum ama soyledikleri cikmamaya basladi,hatta dogumdan sonra bir dönem evinden bakti fal ,anı icinde bulundugun durumu cok iyi yorumlar ama gelecek cikmaz hatta yakin zamanda adi gecti forumdaKizlar bugün nihal hanıma fal baktirdim. soktayim lütfen baktiranlar özelden yorum yapsinlar. Valla gelecegi Allah bilir evet ama anı ancak bu kadar iyi yorumlayabilirdi burada konustuklarim da dene dedikleri icin denedim haklilarmis. Özelden yazar misiniz baktiranlar lütfen
Cafesini bilmiyorum ama baska nihal yoksa odur. Aslinda şöyle diyim anı ve gecmisi bu kadar iyi beklemiyordum fazla iyiydi, sasirtti beni detay verdi. Gelecek icin uzun vadeli seyler sormadim ama ins cikar diyelimCanim besiktas sembol nihalse 5 sene önce burada cok meshurdu hamileydi o zamanlar cok iyiydi bazilarinada soyledikleri cikardi .Dogumdan önce ve hamile iken iyiydi dogumdan sonra enerjisinimi kaybetti ne oldu bilmiyorum ama soyledikleri cikmamaya basladi,hatta dogumdan sonra bir dönem evinden bakti fal ,anı icinde bulundugun durumu cok iyi yorumlar ama gelecek cikmaz hatta yakin zamanda adi gecti forumda
@Phily sende bana özelden yazar mısın baktırırsan. Senin ilgi çekici keşiflerin oluyor çünkü. Şu tellwe deki arkadaş bir türlü çevrimiçi olmadıArkadaslarRazEy bahsettigi falciya baktiran var mi hic? Burdan bir kac kisi baktirdi dedi bana ama kimler bilmiyorum. Baktiran varsa ozelden yazabilir mi?
Bana söz verdi ve o gün telefonlarını kapattı o kişi maalesefArkadaslarRazEy bahsettigi falciya baktiran var mi hic? Burdan bir kac kisi baktirdi dedi bana ama kimler bilmiyorum. Baktiran varsa ozelden yazabilir mi?
Burdan numara verdiklerine bakmis sanirim, ben de arkadasimdan aldim siteden direk istemedim bana bakamayacağını yogun olduğunu söyledi ne hikmetse benden snra arayanlara randevu vermişArkadaslarRazEy bahsettigi falciya baktiran var mi hic? Burdan bir kac kisi baktirdi dedi bana ama kimler bilmiyorum. Baktiran varsa ozelden yazabilir mi?
Demek ki senin hakkında birşey bilmiyormuş canım senden ekmek çıkmayacağı için bakmamışBurdan numara verdiklerine bakmis sanirim, ben de arkadasimdan aldim siteden direk istemedim bana bakamayacağını yogun olduğunu söyledi ne hikmetse benden snra arayanlara randevu vermiş
Ben de öyle dusundum baktirmadigim daha iyi oldu sonra inanio surekli baktiriyorum cok para kaptiriyorumDemek ki senin hakkında birşey bilmiyormuş canım senden ekmek çıkmayacağı için bakmamış
Mayıs ayına henüz girmedik belki önümüzdeki günlerde karşına çıkacak bu kişi hayırlısı olsun senin içinkizlar birkac arkadas safiyeyi sormuş.safiyenin soyledigi enteresan bir şey cikti.çenesinde gamze olan cocuk...ben o zaman tanidigim erkeklerden biri sanmiştim o da hayatimda gibi konusmustu ve yok ya sacmaliyor demiştim.ama gercekten de çenesi gamzeli bir cocuk karsima cikti karsima.sinirli demişti cocugun antipsikotik ilaç kullandigini ogrendim.yani işin acikcasi safiye ayrintilari goruyor.ama sadece cocugu gordu mesela.ne olacak ne bitecek soylemedi.dava olmicak dedi ama şikayette bulundum.gelgitli ilişki dedigi cocukla iki aydir cocukla gorusmuyorum ve kesin bitti benim icin.yani bazi şeyleri goruyor safiye direkt birilerinin ismindeki net harflari falan soyledi.ama gelecekle ilgili cok beklentiye girmeyin derim ben.mayis haziranda ciddi ilişki dedi ama mayis geldi ve ciddi ilişki icin hicbir aday yok.yani karar sizin ama bence kücük ayrintilar degmez.ama burdan cok sevdigim arkadaslarim var aşiri memnun kalan ve her dedigi cikan onu da soyliyim.
Nedense bu virüs sürecinden belkide,falcıların yeni biriyle tanışma,yeni ilişkiye başlama vb yorumları,ozellikle banada mayıs,haziran diyenler oldu,çok ütopik geliyor..Yinede küçük ihtimalde olsa belki olur..Mayıs ayına henüz girmedik belki önümüzdeki günlerde karşına çıkacak bu kişi hayırlısı olsun senin için
Evet,hadi virüsten önce diyenler bir derece,nisanda mayısta yeni biriyle tanışacaksın vs.Ama virüsten sonra hala söyleyenler ilginç..Göz var izan var yani..Nisan mayis haziran genelde bu verilmis kisin yeni tanisma olarak konuştuğum kişiler de oyle ddi. Hatta iliskisi olanlara bile dendi bu cumlehep söylüyorum klasik cümleleri biz ezberledik artik bence burdaki herkes fal bakabilir Miyav_su kafe acma konusunda karara varalim, tecrubelerimizi konusturalim
Bence deEvet,hadi virüsten önce diyenler bir derece,nisanda mayısta yeni biriyle tanışacaksın vs.Ama virüsten sonra hala söyleyenler ilginç..Göz var izan var yani..
Bazen dedikleri zamandan bir iki ay oynayabiliyor bu süreç malum birden yasak geldi belki birden yasak kalkar bu işler hiç belli olmuyorNedense bu virüs sürecinden belkide,falcıların yeni biriyle tanışma,yeni ilişkiye başlama vb yorumları,ozellikle banada mayıs,haziran diyenler oldu,çok ütopik geliyor..Yinede küçük ihtimalde olsa belki olur..
Ben açınca kimse gelmez canımNisan mayis haziran genelde bu verilmis kisin yeni tanisma olarak konuştuğum kişiler de oyle ddi. Hatta iliskisi olanlara bile dendi bu cumlehep söylüyorum klasik cümleleri biz ezberledik artik bence burdaki herkes fal bakabilir Miyav_su kafe acma konusunda karara varalim, tecrubelerimizi konusturalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?