İstanbul'da Fal - Falcılar

sevilay eriçdem, katina destesi, tarot günlükleri,
Mine ile tarot İnstagram Mine ile tarot
kanallarını da öneririm

kızlar bugün meşhur kadriyeye fal baktırdım. aslında son derece sevecen olumlu iyi bir kadın. baktığı fal oldukça başarılı sayılır. tabi bunu zaman gösterir.
öngörüleri çıkar mı? bilmem. 75 tl ve de kahve falı için evet beklenen seviyede.
bakalım çıkar mı?zaman.
bir de dikkatimi çekti gelecekle ilgili sanki herkese izmirde yaşam öngörüsü var. bilemedim. ama geneli isabatliydi.
baktıranlardan çıkan oldu mu?

Yüz bile fazla canım ya bizler getirdik piyasıyı bizim suçumuz bu

Bak bunda haklısın genelde gülistanın anda iyi olduğu konusu ama gelecek olumsuz

Bak bunda haklısın genelde gülistanın anda iyi olduğu konusu ama gelecek olumsuz
Ben de anda fazla olumlu konuştuğunu düşünüyorum. Mesela Gelecek görmüyorum bu insanla diyor, ki o konuda haklı oluyor, o insanla bir son olmuyor ya da bir ilişki. Ama anda o kişinin düşüncelerini anlatırken fazla olumlu anlatıyor. Karşı tarafı baya masum anlatıyor :) üzmemek için kibar anlatmaya mı çalışıyor artık bilemiyorum :)

@
Büyük ihtimalle üzmemek için öyle anlatıyordur malum bizler duygusallız erkeklere göre

Twitter'da asu tarot okuyucusuna baktıran var mı?

Ben şu youtube falcılarına baktım biraz dün gece çok genel geldi. Çok yuvarlak kafede ki piyasa falları gibi.
Şu deste olayı filan. Bir ara benim bir arkadaşım kağılardan almıştı yuvarlak konuşur eylencesine bakardı. Kimi tutar kimi tutmazdı. Onlar gibi geldi. Ve şahsen ben baktırmayacağım galiba.
Ama burada memnun olanlarda var.
Ya bize adam gibi bakan birileri lazım. Bu Piyasa hep uyduruk.

Youtubedakiler nasil faydalı oluyor? Genel değil mi ki
Evet, zaten çoğu genel olduğunu belirtiyor. Ben özellikle deste seçmeli olanları dinliyorum. Seçtiğim deste genellikle bana uyuyor. Bazılarının videoları hiç uymuyor mesela. Ya da çok negatif olanlar oluyor, onları dinlemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…