Değil falcı. Cafe sahibiymiş bu işi zevk için yapıyormuş ama bu siteden çok talep olmuş hepsini alamam orda yorum at birdaha yazmasınlar dediMerak etmesin kimse rahatsız etmiyor zaten kendisi Falcı
Size demedim adınızı bile bilmiyorum sadece bana kadınlar klübünden çok yazan çok beni rahatsız etmesinler dedi. Banım yeni açıldığı yeni yazabildim her şeyden bir şey aramayın ya adam para bile almıyor
Ücretsiz filan değil ben numarayı aldım o cuma akşamı bana fal bakacaktı ve ben o gün işten çıkarıldım o şahsada yazdım ben işten çıkarıldım şuna size ödeme yapamam diye ve o kişi bana ücret önemli değil dedi bende tamam size önemli değilse dedim nedense beni watsaptan anlığımı dakika dakika takip eden kişinin birden randevu saatinde telefonu kapandı gece yarısı açtı birdeKendisi ücretsiz bir falcı ve gayette iyi sana bakmamasını ben istedim :)
Tabi tabi öyledir milletin özelden durumunu ögrenmeye çalışıyor ben zaten para ile baktıracaktım aman neyse ne alt tarafı bir Falcı bizde onların için parayız bence sende bu kadar savunmaDeğil falcı. Cafe sahibiymiş bu işi zevk için yapıyormuş ama bu siteden çok talep olmuş hepsini alamam orda yorum at birdaha yazmasınlar dedi
Aramıyoruz tatlım param olmadığı için bakmadı allah aşkına kim bu devirde parasız bir iş yapar kiSize demedim adınızı bile bilmiyorum sadece bana kadınlar klübünden çok yazan çok beni rahatsız etmesinler dedi. Banım yeni açıldığı yeni yazabildim her şeyden bir şey aramayın ya adam para bile almıyor
Pardon sinirim başkasınaydı özür dilerimYahu farkındayım adamla sohbet ettim günlerce. Evet çok rahatsız etmişler onu da söyledi. Ve hatta bıkmış eski sevgilisini soranlardan , ben bunu gelip yazdım mı buraya, yazmadım, neden gerek yok çünkü. RazEy ile özelden konuştuk sadece. Evet bunalmış fenal halde hem de. Ama agresif agresif yazmanın manası nedir, kırk yıllık dostuymuşsun gibi. Beni alıntıladığımız ve üslubunuz yüzünden cevap verdim " birinci tekil şahıs" kullanmışsınız.
Ahahaha aynen ben lise mezunuyum aynenÖğretmen sıfatı egitim fakültesi mezunu veya pedagolojik formasyonu olanlara veriliyor kendini yanlıs meslekte tanıtma o halde. Üstelik lise ya da myo cocuk gelisini yani formasyon almaya hakkin olmuyor yani ogmmöğretmen olmuyorsun boylelikle meslek yalanini da cikarmis bulunuyorum öğretmenlik gibi kutsal bir meslege sahip biri olarak. Ayrica bunun platformu da burasi olmadigini son kez hatirlatiyorum
Bir Falcı önerdi kendisi bana göre o Falcı oydu çünkü özelden benim sorunumu öğrenmeye çalıştıKızlar bu RazEy dediğiniz kişi kim mevzu ne ben anlayamadım :) önerdiği bir falcıdan mı bahsediyorsunuz yoksa kendimi falcı
Kendi falcı değil birini önerdi çokta önemi yok.Kızlar bu RazEy dediğiniz kişi kim mevzu ne ben anlayamadım :) önerdiği bir falcıdan mı bahsediyorsunuz yoksa kendimi falcı
Ne diyim ben Şok oldum razey benim arkadaşımdı bana sormadı özelimi O zaman baktırmamanız hayırlı olmuşTabi tabi öyledir milletin özelden durumunu ögrenmeye çalışıyor ben zaten para ile baktıracaktım aman neyse ne alt tarafı bir Falcı bizde onların için parayız bence sende bu kadar savunma
Peki önerdiği falcının ismi neBir Falcı önerdi kendisi bana göre o Falcı oydu çünkü özelden benim sorunumu öğrenmeye çalıştı
Okey bende myo mezunuyum zaten ama seni hiç bağlamaz hadi işine bamCocuk gelişimi lise ve myo larda bulunur. Egitim fakültesindeki ismi Okul öncesi öğretmenligidir. Adini öğren de daha mantikli yalan söylersin bidahakine
Aynı kişi değiller adamın adı Eyüp telefonda konuştum razeyin adı başka bir şey onlada konuştum. Bilemiyorum durum ne amaPeki önerdiği falcının ismi ne
Kesinlikle baktırmamak çok iyi oldu ben ücretsiz dediği halde para verecektim ama işten çıkarıldığımı söyledim ve başka randevu almasını istedim oda hayır bakarım dedi bir gün sonra akşam saat 18.00 randevu saatinde kapattı telefonunuNe diyim ben Şok oldum razey benim arkadaşımdı bana sormadı özelimi O zaman baktırmamanız hayırlı olmuş
Bilmiyorum ben sadece Falcı diye kaydettim numarasını zaten sildimPeki önerdiği falcının ismi ne
Aman bu falcılar insana saç döktürür ya hangisi dürüst hangisi sahte anlamıyoruzKesinlikle baktırmamak çok iyi oldu ben ücretsiz dediği halde para verecektim ama işten çıkarıldığımı söyledim ve başka randevu almasını istedim oda hayır bakarım dedi bir gün sonra akşam saat 18.00 randevu saatinde kapattı telefonunu
Seninle ayni meslekteyim diyip hem de burada kendini ogretmen olarak yalanlarla tanitirsan baglar yalanini da cikarmis olduk boylelikle. Insanlari aldigi egitime degil de terbiyeye göre siniflandiririm her zaman icin o da belli oluyor zaten! Ben senin gibi her yerde tartisan biri degilim cevap hakkimi kullaniyorum baska topiklerde yeterince kavgan vardir biraz da onlarla ugrasOkey bende myo mezunuyum zaten ama seni hiç bağlamaz hadi işine bam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?