İstanbul'da Fal - Falcılar

Gonca Polat’ı bende seviyorum ama şu an gördüm ki andada boş

Kızlar sudan bakanlar sizce nasıl bakıyor? Cinlerle iletişime mi geçiyor? Bilgisi olan var mı?

Cinlerle iletişime geçen bir falcı istiyorum acil !!! Var mı?

Bakirkoy Enfal e gittim cok berbatti. Terbiyesiz ve kaba davranislari vardi. Daha cok kisilik yorumu yapiyor ailenin kendinle alakalı kisilerin resimlerine bakiyor onkar hakkinda yorumlar yapiyor. Arkadasimla gittim o da hic begenmedi. Hic biseyi tutturamadi. Her ikimiz de paramiza yazık oldugunu düşünüyoruz

Adini dogum tarihini ve ailenin resmini aliyir ona rağmen hic biseyi tutmuyor. Sinirim bozuldu cidden. Sakın gitmeyin falci baci gibi siteler bile daha iyi tutturdu

Benim.arada tarot baktirdigin biri vardi ama kopeği kacilirdigi icin cok uzgundu ona baktiramadim enfale gittim o da berbattı

Ben bugun gittim inanilmaz kabaydi hic bisey de bilemedi. Zaman ve para kaybiydi kusura bakmayin

Enfal gercekten de berbatti. Nalan ici de kotu seyler diyorlar kafe falcilarindan pek bisey cikmiyor sanirim

Ben bugun gittim inanilmaz kabaydi hic bisey de bilemedi. Zaman ve para kaybiydi kusura bakmayin
Hahaha utanmadan enfalimi kötülüyorsunuz ne demek yaaa Bakırköy’de oturan biri olarak buradaki falcıların hepsi sahtekar

Keske onceden bu uyari yazsini okusaydim tam hayal kırıklığıydı

YEliz hanımla dün konuştuk. sohbet tadında bir konuşma oluyor. sadece isim ve yaş soruyor ve karakter analizini yapıyor.

YEliz hanımla dün konuştuk. sohbet tadında bir konuşma oluyor. sadece isim ve yaş soruyor ve karakter analizini yapıyor.
Sadece karakter analizi mi? Bu kadar mı? geçmişe ve anlık veya yakın geleceğe dair hiçbir şey yok mu? karakter analizi yaptıracak olsak internette bir sürü test var zaten ki onlar bilimsel dayanağı var hiç olmazsa

Tabi ki de yaptı. Geçmişte ne yaşadığımı anlattı. Gelecekte de neler olacağını. Tarih verdi. Bakalım beklicez artık

Tabi ki de yaptı. Geçmişte ne yaşadığımı anlattı. Gelecekte de neler olacağını. Tarih verdi. Bakalım beklicez artık
Siz öyle bir mesaj atınca ben olumsuz gibi düşündüm ve sadece karakter analizi yaptı gibi anladım. Çünkü forumdaki arkadaşlar memnundu bende baktırabilirim de. Geçmiş ile ilgili söylediği şeyler doğru mu bildiği nokta atışı şeyler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…