Gonca Polat’ı bende seviyorum ama şu an gördüm ki andada boşBen de son zamanlarda Nihal Yeliz ve gonca Polata baktırdım. Nihal ve Yeliz bence anda gayet iyiydi. Baktıran kişilere karşı da gayet saygılı insanlar. Ama bunu Gonca Polat için söyleyemeyeceğim. Kendisini bir şey sanıyor ve saygısız. Falıda anlık olarak iyiydi ama saygı her şeyden önemli bence. Gelecek için de Nihalin çıkan falları da oldu çıkmayan da. Yeliz içinse beklemedeyim ama daha çok durum analizi olarak yorum yapmıştı.
Bakirkoy Enfal e gittim cok berbatti. Terbiyesiz ve kaba davranislari vardi. Daha cok kisilik yorumu yapiyor ailenin kendinle alakalı kisilerin resimlerine bakiyor onkar hakkinda yorumlar yapiyor. Arkadasimla gittim o da hic begenmedi. Hic biseyi tutturamadi. Her ikimiz de paramiza yazık oldugunu düşünüyoruzBu falcılar canının istediğine iyi, istemediğine kötü bakıp gönderiyor herhalde. Enfal benden foto isteyip, bir cümle ile falı sonlandırmıştı. Ben sordum şu bu olacak mı diye?
Küba Esra başkalarına harikalar yaratmış bende fıs.
Aykut'a baktırdım, merak ettiğim şeyler için ben dürttüm.
Neslihan enerji karıştırıp duruyor. Tanıdıkça aynı cümlelere bağlıyor. Şöyle şöyle olmuş, böyle böyle olmuş diye. Ee bacım ne olacak peki? Kötü değil, iyi olacak deyip kapatıyor mevzuyu.
Bunlar zaten bir aydan öncesini göremiyor. Bir ay bekleyip, görmek daha mantıklı.
Adini dogum tarihini ve ailenin resmini aliyir ona rağmen hic biseyi tutmuyor. Sinirim bozuldu cidden. Sakın gitmeyin falci baci gibi siteler bile daha iyi tutturduBakirkoy Enfal e gittim cok berbatti. Terbiyesiz ve kaba davranislari vardi. Daha cok kisilik yorumu yapiyor ailenin kendinle alakalı kisilerin resimlerine bakiyor onkar hakkinda yorumlar yapiyor. Arkadasimla gittim o da hic begenmedi. Hic biseyi tutturamadi. Her ikimiz de paramiza yazık oldugunu düşünüyoruz
Bana da bi arkadasim tavsiye etmiati fosss ciktiAz önce Enfal e baktırdım. Çok genel geçer şeyler söyledi ve anı da çok bilemedibaya ümitli gitmiştim oysaki...
Benim.arada tarot baktirdigin biri vardi ama kopeği kacilirdigi icin cok uzgundu ona baktiramadim enfale gittim o da berbattıValla herhalde burada fal limitini aşmış baktırmadığı kalmamış biri olarak söylüyorum 1tane dahi çıkmadı şu 3 senede döktüğüm paranın hesabı yok pişmanım şuan ama baktırmadığımdan beride okadar rahatım ki geleceğe odaklandım eskileri artık hayatımdan çıkardım. Birde sürekli arka arkaya baktırmak da falın çıkmasını engelliyor bence
Ben bugun gittim inanilmaz kabaydi hic bisey de bilemedi. Zaman ve para kaybiydi kusura bakmayinUtanmadan enfal i mi kotuluosunuz. Enfal testi ama 50 kişiye baktirip sadece onun falı tutanlar vardır. EnFal ters olmasına rağmen ole azarlayan huyu falan yoktur. Her zaman doludur oyun da deildir. Enfal iyi falcı dir bu zamana kadar tarihler dışında sastigini gormuslugum de yoktur. Neden enfal i seçtiniz bu reklam için anlamiorum. Arkadaşla kapısında enfal e sıra almaya çalışıp beklememiz kac kere oldu gayet te bekleyeni vardır. Nalan a baktırdım bir şeyi bile bilemedi ve nedense hep kendi boş oturuyor. Ve sürekli reklam yapilio ama neden enfal alet edilir onu çıkaramadım. Nalan ablacim inan enfal gibi olsayhdın şu an bunları yazmaz yorgunluktan uyuyor olurdun. Çünkü bütün gün müşterilere fal bakmıştin. Madem reklam yapiosunuz. Milleti karalamayin. Gerçi sizin demenizpe enfal in oturmuş müşterisi sarsılmaz ama Nalan abla yine reklamlar başlamış hiç musteri yok yine derler.
Enfal gercekten de berbatti. Nalan ici de kotu seyler diyorlar kafe falcilarindan pek bisey cikmiyor sanirimAylar öncesinde makyaj hocamın çok övdüğü bir falcıya gidecektik kısmet olmamıştı. Bende birkaç gün önce hocayı arayıp hemen randevu alalım şu adama dedim aldık bugünde gittik. Yer BAKIRKÖY ALMİRA CAFE ENFAL! Allahım ne varoş bir adam anlatılmaz yaşanır... Saygısız konuşması, şahısa hitabeti, konuşuyor mı ötüyor mu belli değil her kelimeyi yutarak telaffuzda bulunması, 5 dakika bakıp sanki sadaka veriyormuş muamelesi yapması, müşteriden ziyade insana insan gibi davranmayıp aşağılaması. Herşeyiyle tam bir fiyasko! Kızlar sakın ola buna gitmeyin derim, verdiğiniz 60 TL ve ayırdığınız zaman ÇÖP olur! Aynı zamanda halama bakacaktı tartıştım baktırmadan çıktık mekandan, vallahi dalacaktım adama o kadar diyorum. Hee telefonda aranıldığında sürekli ‘müsait değil’ havası verip ertesi günler arayın diyorlar tamamen OYUN! Mekan boş, insan yok, bekleyen yok tam 1 saatte olmaz mı insan? Gelenlerde eski müdavimleriymiş, haliyle onlarında geçmişini bilip atıp tutuyor bol keseden sallıyor. Burdan bir sinirle çıkıp, yemek yedik o esnada forum’a şikayet yazacaktım ki tesadüfi bir şekilde ‘CAFE 46 NALAN’ yorumunu gördüm iyiydi yorum bizde gittik oraya hemen, boş geçmeyelim falan derken iyi de oldu. Durumumuzu izah ettim valla oradan bize çok müşteri geliyor dediler sonra fal baktırdım NALAN abla ahh o nalan diyorum kadın sadece ismim ve yaşımı söyleyip hiç konuşturmadan beni, hayatımı önüme serdi. Ben fal baktıran biri değilim bunalımdayım ondan bi şeytan dürttü diyeyim :) ama muhteşemdi ya kadın. Kesinlikle gidin!!! Mine tavsiye etti dersiniz :) öpüldünüzzz kızlar
Hahaha utanmadan enfalimi kötülüyorsunuz ne demek yaaa Bakırköy’de oturan biri olarak buradaki falcıların hepsi sahtekarBen bugun gittim inanilmaz kabaydi hic bisey de bilemedi. Zaman ve para kaybiydi kusura bakmayin
Keske onceden bu uyari yazsini okusaydim tam hayal kırıklığıydıKızlar dün başka bi konuya yazmıştım da burası daha çok okunuyor sanırım faydam dokunsun aynı mesajı buraya da yazayım aktif başlığı okuyanlar görsün
Ben bu batağa fena halde düştüm bu sitedeki tüm yorumları okuyup çoğu falcıya gittim kızlar şimdi size gittiğim falcıların analizini yapayım belki faydalı olur
Taksim Falcı Neriman: Bence vasattı öylesine gidip bakılır ama öyle çok başarılı bir falcı değil taksimde bi cafede bakıyor
Taksim falcı Emre: Çoook kötü hiçbir şeyi bilemedi şarlatan önermem melekler kahvesinde bakıyor
Kadıköy falcı Cengiz: Güzeldi detaylı baktı bence başarılı angels cafe de bakıyor
Kadıköy falcı Burcu: Çok kısa sürdü detaylı bakmadı, geleceği bilemedi ben pek beğenmedim angels Cafe de bakıyor
Kadıköy falcı İncilay: Olanı biliyor görüyor ama daha çok abla gibi böyle sohbetvari öğüt verir gibi konuşuyor aura cafe de bakıyor
Bakırköy falcı Toprak: Çok kötü bence bilemiyor hiçbir şey sadece sohbet etmek için gidilir sevimli biri.
Bakırköy falcı Serdar: Beğendiğim bir faldı gerçekten sıkıntılarımı tek tek gördü. Bugüne kadar gittiğim en uzun süre bakan falcıydı. Öğüt veriyor ama geleceği ve olan şeyleri de görüyor beni rahatsız etmedi verdiği öğütler.
Ve şimdi gittiğim en berbat falcıdan bahsedeyim. Burdan okudum önerilmiş falcı Enfal e gittim geçen gün. İki kişi gittik hiçbir şeyi bilemedi ama hiçbir şeyi yani. Bizi sürekli azarladı ağzımızı açamadık çok saygısız bir insandı. Hakaret etti hiçbir şey demediğim halde bana. Sık sık fal sırasında telefonla oynadı ve her şeyi salladı benim hayatımla alakalı aşırı alakasız hiç olmamış şeyler söyledi. Ne dese hayır olmadı bu da olmadı bu da diye gitti ve en son beni kovdu resmen hadi bay dedi. Parama cidden acıdım burdaki kendi yaptığı reklamlara aldanmayın bizle beraber çıkan kadınlar da burdan internetten okuyup gelmişler ve şok içinde ayrıldılar bu mu bu kadar meşhur diye. O yüzden yazmak istedim daha fazla insan okuyup kandırılmasın. Tam bir şarlatan. Bugüne kadar o kadar falcıya gittim gerçekten böylesini görmedim. Bir falcı bilemezse bilemez o ayrı ama hakaret, saygısız tavırlar ve ben geleceği göremem yok ben hastalıkları göremem ben sevgilini göremem şeklinde dalga geçer lakayt bir tavır. Benden uyarması
Eylül sayara baktırdım bende beğenmedim belkide benim enerjim tutmadıİkisi de boş . Benim enerjim uymadı
Merhaba Safiye hanım’a nasıl ulaşabilirim. Telefon numarası var mı acaba..
Sadece karakter analizi mi? Bu kadar mı? geçmişe ve anlık veya yakın geleceğe dair hiçbir şey yok mu? karakter analizi yaptıracak olsak internette bir sürü test var zaten ki onlar bilimsel dayanağı var hiç olmazsaYEliz hanımla dün konuştuk. sohbet tadında bir konuşma oluyor. sadece isim ve yaş soruyor ve karakter analizini yapıyor.
Tabi ki de yaptı. Geçmişte ne yaşadığımı anlattı. Gelecekte de neler olacağını. Tarih verdi. Bakalım beklicez artıkSadece karakter analizi mi? Bu kadar mı? geçmişe ve anlık veya yakın geleceğe dair hiçbir şey yok mu? karakter analizi yaptıracak olsak internette bir sürü test var zaten ki onlar bilimsel dayanağı var hiç olmazsa
Siz öyle bir mesaj atınca ben olumsuz gibi düşündüm ve sadece karakter analizi yaptı gibi anladım. Çünkü forumdaki arkadaşlar memnundu bende baktırabilirim de. Geçmiş ile ilgili söylediği şeyler doğru mu bildiği nokta atışı şeyler var mı?Tabi ki de yaptı. Geçmişte ne yaşadığımı anlattı. Gelecekte de neler olacağını. Tarih verdi. Bakalım beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?