Aynı falı atmış farklı kişilere bence çokta bir anlamı yok. Siz farkına varmışsınız (iyikide varmışsınız) farkına varmayıp bunu yaptıkları kişiler ne olacakSymbol kafenin sahibi İlknur hanım aradı ve dün olanlardan dolayı çalışanları adına özür diledi. Kendisinin haberi yokmuş olanlardan o da bugün okumuş instagram yazışmalarını. Kadınla konuşunca zaten belli oluyor naif biri olduğu. Serkan bey bu hafta çok yoğunmuş dediğine göre, bu yüzden de enerji bakımından kendisini iyi hissetmemiş. Falı aynı olanları ya başka bir falcıya yönlendireceklerini ya da isteyene parasını iade edeceklerini söyledi. Sahibinin samimiyetine inandığım ve kendi suçu olmamasına rağmen çalışanı adına defalarca özür dileyip, orta yol bulmaya çalıştığı için yazmak istedim.
Bi dönem izini sürdüm kendisinin ama ulasamadim. Cok yuksek meblalara bakiyormus (bir kac yıl once 1000lira) ve de boyle klasor gbi birsey veriyomus uygulanmasi gerekenler uzerine. Ebru gundes kendisine lüks otomobil almis diye yazmis gazetelerArkadaşlar Bursa'da meşhur bir falcı varmış umut diye, Ebru gündeşin de falcısı olarak geçiyormuş duyan gören tanıyan, hakkında yazacak olan iletişim adresını bilen var mıdır.
Kızlar aman sakın bu kadar para verip baktirmayin yazik zamaniniza paraniza sonra cok pisman olacaksinizBi dönem izini sürdüm kendisinin ama ulasamadim. Cok yuksek meblalara bakiyormus (bir kac yıl once 1000lira) ve de boyle klasor gbi birsey veriyomus uygulanmasi gerekenler uzerine. Ebru gundes kendisine lüks otomobil almis diye yazmis gazeteler
Canım acaba bu falcı zamaninda Yeşılkoy dios cafede bakan Duygumu ,süreklo suratına bakarak fal bakıyor oraya transfer olmus olabilirmikızlar eylül ayı gibi ataköy sentinus kafeye duygu hanıma gitmistik bir arkadasımla, ben baktırmadım ama arkadasımın o zaman hoslandıgı görustugu biri vardı onunla olmayacağını, ocak subat ayı gibi onceden tanıdıgı biri ile iliskisi olacagını, okul veya is ile ilgili birtakım sıkıntıları olacagını söylemisti. hani sizi günaha sevk etmek istemiyorum ama fal baktırasınız varsa en azından paranızı cope atmayın bu kadına gidin, söylediklerini birebir yasadı arkadasım. o zaman görustugu kisi onu iki hafta sonra engelledi tamamen, ocak ayında okuldan tanıdıgı bir cocukla konusmaya basladı subat ayında iliskileri basladı, okulda da hazırladıgı projesiyle ilgili bir sorun cıktı hocasıyla problem yasadı falan sureyi kacırdı derken bir suru sıkıntı oldu ve nisan ayında okuldan atıldı.
ayy bilmiyorum ki ben cok bilgili diilim o konularda ama transfer oldugunu sanmıyorum ama onceden kadınlar kahvesindeydi onu biliyorum. kısa boylu olan bayanCanım acaba bu falcı zamaninda Yeşılkoy dios cafede bakan Duygumu ,süreklo suratına bakarak fal bakıyor oraya transfer olmus olabilirmi
Aynen kisa boylu cok kibar konusan bir bayanayy bilmiyorum ki ben cok bilgili diilim o konularda ama transfer oldugunu sanmıyorum ama onceden kadınlar kahvesindeydi onu biliyorum. kısa boylu olan bayan
Ben 2016 senesinde gitmisim burayada yorum yazmışim insallah ayni Duygu deildir,bahsettigim duygu vasattıYeşilköy dios cafede duygu diye biri var ,ben en az 3 kere gittim kafam karışık dönemde,çok pembeci ve giden herkese benzer şeyler söylüyor,etrafımdada burdada gidenler oldu,giden herkese bir dahaki gelişlerinde davetiye ile geleceklerini söylüyor ama fos,bana hiç bir söylediği çıkmadı boşa zaman ve para kaybı,ama tabiki son tercih yine sizin
yani asırı kibar bir hali yoktu ama fal icindeki seyini bilemicem. kısa boylu derken asırı kısa olan yani. normal boy kısalıgı gibi diil de obur turluAynen kisa boylu cok kibar konusan bir bayan
yok yok o diil, 2016 senesinde yesilkoyde diildi taksimdeydi, cok iyi hatırlıyorum cunku kadınlar kahvesinde baska birine baktırmıstık da o zaman da gormustum onu oradaBen 2016 senesinde gitmisim burayada yorum yazmışim insallah ayni Duygu deildir,bahsettigim duygu vasattı
Bunlarda 2016 senesinde burada yorumladigim falcilar belki faydasi olur bunlara gitmezsiniz en azindanCanım gittiğim falcıları yazdım burada hepsi patladı bende tarihleri çıkmadı.Mi cafe hande,sembol Nihal Murat Elif Kuzey Levent,Laf cafe Umay Andaç Canan Çiğdem Zeynep Halil,Mandal cafe Toprak,Göker,Pen cafe Yeter,Kadınlar kahvesi duygu,Asiye,Halkalı Nermin,Ermeni falcı adını unuttum burda çok meşhurdu ,Angels cafe Burcu,İstanbul cafe Ahmet,Melekler kahvesi Emre Eren Kadir Muzaffer,Damlalar Cafe Tuğba,Tasula Türkan ve kızı,Avcılar Nesibe,Edi,Sevgi cafe Sevgi kadıköy,Taksim Yeşim ve eşi,Bakırköy Üç vakit Didem,Taksim Şenay.Aklıma gelenler şimdilik bunlar belki daha da vardır , içlerinde en kötüsü Ermeni falcı idi hiç bir şeyi bilemedi o an yaşadıklarımı bile saçmaladı fal boyunca.Diğer falcıların da söylediği tarihler çıkmadı.Boşa zaman kaybı bence ,iyi bir falcı bulursam ona gideceğim yoksa bu kişilerin falları hem çıkmıyor hemde boşa o kadar para harcıyoruz umutlanıyoruz( Ben telefonda hiç baktırmadım baktırmayı da düşünmüyorum yüz yüze daha sağlıklı bence
Aynen 2016 da Kadinlar kahvesi Duyguyada baktirmisim o da patlamis bende,yukarida eski baktirdigim falcilarin icinde o da varyok yok o diil, 2016 senesinde yesilkoyde diildi taksimdeydi, cok iyi hatırlıyorum cunku kadınlar kahvesinde baska birine baktırmıstık da o zaman da gormustum onu orada
canan cok fiyaskoydu bana evli bir adamla iliskin var seni cinsellik icin kullanıyor demisti. 18 yasında falandım platoniktim birineCanım gittiğim falcıları yazdım burada hepsi patladı bende tarihleri çıkmadı.Mi cafe hande,sembol Nihal Murat Elif Kuzey Levent,Laf cafe Umay Andaç Canan Çiğdem Zeynep Halil,Mandal cafe Toprak,Göker,Pen cafe Yeter,Kadınlar kahvesi duygu,Asiye,Halkalı Nermin,Ermeni falcı adını unuttum burda çok meşhurdu ,Angels cafe Burcu,İstanbul cafe Ahmet,Melekler kahvesi Emre Eren Kadir Muzaffer,Damlalar Cafe Tuğba,Tasula Türkan ve kızı,Avcılar Nesibe,Edi,Sevgi cafe Sevgi kadıköy,Taksim Yeşim ve eşi,Bakırköy Üç vakit Didem,Taksim Şenay.Aklıma gelenler şimdilik bunlar belki daha da vardır , içlerinde en kötüsü Ermeni falcı idi hiç bir şeyi bilemedi o an yaşadıklarımı bile saçmaladı fal boyunca.Diğer falcıların da söylediği tarihler çıkmadı.Boşa zaman kaybı bence ,iyi bir falcı bulursam ona gideceğim yoksa bu kişilerin falları hem çıkmıyor hemde boşa o kadar para harcıyoruz umutlanıyoruz( Ben telefonda hiç baktırmadım baktırmayı da düşünmüyorum yüz yüze daha sağlıklı bence
aaa tüh. benim arkadasıma cıkmıstı. sansAynen 2016 da Kadinlar kahvesi Duyguyada baktirmisim o da patlamis bende,yukarida eski baktirdigim falcilarin icinde o da var
La cafe cananmicanan cok fiyaskoydu bana evli bir adamla iliskin var seni cinsellik icin kullanıyor demisti. 18 yasında falandım platoniktim birinebaya agır sallamıstı
evetLa cafe cananmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?