İstanbul'da Fal - Falcılar

Aynı falı atmış farklı kişilere bence çokta bir anlamı yok. Siz farkına varmışsınız (iyikide varmışsınız) farkına varmayıp bunu yaptıkları kişiler ne olacak

Arkadaşlar Bursa'da meşhur bir falcı varmış umut diye, Ebru gündeşin de falcısı olarak geçiyormuş duyan gören tanıyan, hakkında yazacak olan iletişim adresını bilen var mıdır.
Bi dönem izini sürdüm kendisinin ama ulasamadim. Cok yuksek meblalara bakiyormus (bir kac yıl once 1000lira) ve de boyle klasor gbi birsey veriyomus uygulanmasi gerekenler uzerine. Ebru gundes kendisine lüks otomobil almis diye yazmis gazeteler

Kızlar aman sakın bu kadar para verip baktirmayin yazik zamaniniza paraniza sonra cok pisman olacaksiniz

BİNNZADAN FAL BAKTIRACAĞIMDA (SERKAN BATUYU Bİ TÜRLÜ YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM ONA BAKTIRINCA 250 KREDİM KALIYOR KALAN KREDİM KİME BAKTIRSAM İYİ BAKAN KİM

kızlar eylül ayı gibi ataköy sentinus kafeye duygu hanıma gitmistik bir arkadasımla, ben baktırmadım ama arkadasımın o zaman hoslandıgı görustugu biri vardı onunla olmayacağını, ocak subat ayı gibi onceden tanıdıgı biri ile iliskisi olacagını, okul veya is ile ilgili birtakım sıkıntıları olacagını söylemisti. hani sizi günaha sevk etmek istemiyorum ama fal baktırasınız varsa en azından paranızı cope atmayın bu kadına gidin, söylediklerini birebir yasadı arkadasım. o zaman görustugu kisi onu iki hafta sonra engelledi tamamen, ocak ayında okuldan tanıdıgı bir cocukla konusmaya basladı subat ayında iliskileri basladı, okulda da hazırladıgı projesiyle ilgili bir sorun cıktı hocasıyla problem yasadı falan sureyi kacırdı derken bir suru sıkıntı oldu ve nisan ayında okuldan atıldı.

Canım acaba bu falcı zamaninda Yeşılkoy dios cafede bakan Duygumu ,süreklo suratına bakarak fal bakıyor oraya transfer olmus olabilirmi

Canım acaba bu falcı zamaninda Yeşılkoy dios cafede bakan Duygumu ,süreklo suratına bakarak fal bakıyor oraya transfer olmus olabilirmi
ayy bilmiyorum ki ben cok bilgili diilim o konularda ama transfer oldugunu sanmıyorum ama onceden kadınlar kahvesindeydi onu biliyorum. kısa boylu olan bayan

Ben 2016 senesinde gitmisim burayada yorum yazmışim insallah ayni Duygu deildir,bahsettigim duygu vasattı

Ben 2016 senesinde gitmisim burayada yorum yazmışim insallah ayni Duygu deildir,bahsettigim duygu vasattı
yok yok o diil, 2016 senesinde yesilkoyde diildi taksimdeydi, cok iyi hatırlıyorum cunku kadınlar kahvesinde baska birine baktırmıstık da o zaman da gormustum onu orada

Bunlarda 2016 senesinde burada yorumladigim falcilar belki faydasi olur bunlara gitmezsiniz en azindan

Kızlar fal baktirirken özel bilgilerinizi saklayin lutfen sosyal medyada bilhassa soyisim isteyen falcilar icin. Resmen sosyal medyadan bilgi ogrenmis isimler dahil. isim vermeyecegim falcinin biri iste sasirdim mi hayir suphelerimdi zaten.

yok yok o diil, 2016 senesinde yesilkoyde diildi taksimdeydi, cok iyi hatırlıyorum cunku kadınlar kahvesinde baska birine baktırmıstık da o zaman da gormustum onu orada
Aynen 2016 da Kadinlar kahvesi Duyguyada baktirmisim o da patlamis bende,yukarida eski baktirdigim falcilarin icinde o da var

canan cok fiyaskoydu bana evli bir adamla iliskin var seni cinsellik icin kullanıyor demisti. 18 yasında falandım platoniktim birine baya agır sallamıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…