İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep de dolgu cümleler kurara insanı deli eder. Araya girmene izin vermez falan filan. Arada belkı ıkı cıddı şeyi ağzından alırsan anca.

Sanırım Beylikdüzü’ndeydi Yeliz. Yerini tam hatırlamıyorum ama ben telefonda baktırmıştım zaten. Yaklaşık 1 saat kadar bakıyordu.
Size tesekkur ederim Yeliz hanima bakım yaptirdim memnun kaldim. Fiyati uygun bence ve tespitleri guzeldi sohbet de etti enerjisini begendim. rahatlatti baya kafamdaki sorularla ilgili, is konusunda olumsuz korktugum cevabi duysam da gercekler aci. Karakter analizleri doğru bence isimler de hayatimda var olanlar :)

Rica ederim, beğenmenize sevindim :) bana yaklaşık 2 sene sonra çıkmıştı bazı söyledikleri. Bi konuda çelişmişti sadece. İnşallah işle ilgili söyledikleri çıkmaz, sizin için olumlu sonuçlanır.

InsAllah bana da sordugum bi soruya 1 yil verdi ama durum tespiti guzel olmayacak seye olmayacak dedi ne yalan soyliyim bi ümit sormustum

Merhaba, Bakırköydeki falcı Yiğitin telefonuna çok ihtiyacım var. Önce Bakırköyde evde bakıyordu. Sonra birara İzmire gitti telefonla bakmaya başlamıştı. Çok memnundum. Ama telefonum bozulduğunda birçok numarayla birlikte Yiğitin numarasını da kaybettim. Rica etsem verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Yiğit Beye bende danışmayı düşündüm ama hakkında olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim, öngörüsü nasıl sizce?

Selam, telefonda bakıyorsa bana da numarasını gönderir misiniz?:)

Fal baktırmak istiyorum anı iyi bilecek,söylediği tarihler en azından bazıları çıksın doğru tespit yapabilecek bildiğiniz bir falcı yok mu fal sitelerinde de olur memnun kaldığınız fal hevesi geldi baktırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…