Size tesekkur ederim Yeliz hanima bakım yaptirdim memnun kaldim. Fiyati uygun bence ve tespitleri guzeldiSanırım Beylikdüzü’ndeydi Yeliz. Yerini tam hatırlamıyorum ama ben telefonda baktırmıştım zaten. Yaklaşık 1 saat kadar bakıyordu.
Rica ederim, beğenmenize sevindim :) bana yaklaşık 2 sene sonra çıkmıştı bazı söyledikleri. Bi konuda çelişmişti sadece. İnşallah işle ilgili söyledikleri çıkmaz, sizin için olumlu sonuçlanır.Size tesekkur ederim Yeliz hanima bakım yaptirdim memnun kaldim. Fiyati uygun bence ve tespitleri guzeldisohbet de etti enerjisini begendim. rahatlatti baya kafamdaki sorularla ilgili, is konusunda olumsuz korktugum cevabi duysam da gercekler aci. Karakter analizleri doğru bence isimler de hayatimda var olanlar :)
InsAllah bana da sordugum bi soruya 1 yil verdi ama durum tespiti guzel olmayacak seye olmayacak dedi ne yalan soyliyim bi ümit sormustumRica ederim, beğenmenize sevindim :) bana yaklaşık 2 sene sonra çıkmıştı bazı söyledikleri. Bi konuda çelişmişti sadece. İnşallah işle ilgili söyledikleri çıkmaz, sizin için olumlu sonuçlanır.
Yiğit Beye bende danışmayı düşündüm ama hakkında olumsuz yorumları okuyunca vazgeçtim, öngörüsü nasıl sizce?Merhaba, Bakırköydeki falcı Yiğitin telefonuna çok ihtiyacım var. Önce Bakırköyde evde bakıyordu. Sonra birara İzmire gitti telefonla bakmaya başlamıştı. Çok memnundum. Ama telefonum bozulduğunda birçok numarayla birlikte Yiğitin numarasını da kaybettim. Rica etsem verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Selam, telefonda bakıyorsa bana da numarasını gönderir misiniz?:)Size tesekkur ederim Yeliz hanima bakım yaptirdim memnun kaldim. Fiyati uygun bence ve tespitleri guzeldisohbet de etti enerjisini begendim. rahatlatti baya kafamdaki sorularla ilgili, is konusunda olumsuz korktugum cevabi duysam da gercekler aci. Karakter analizleri doğru bence isimler de hayatimda var olanlar :)
Tabi gondereyim. Ben telefondan baktirdim burdan aldim num ben deSelam, telefonda bakıyorsa bana da numarasını gönderir misiniz?:)
Artık biri cevap versin :)Geçmişi ve anı çok iyi biliyor dediğiniz bir falcı var mı? yakın gelecekten bile ümidi kestim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?