o kadar aşık oldum ki!Zeynep deisik biri zaten çatlak onu hepimiz öğrendik artik ama enerjisi tutana da tutuyor cok ilginc,fallari cikan cok kisi var forumda ama çıkmayanda var,hep söylüyoruz ya fal enerji işi,ama sen fal işini bayag abarttın kendi enerjinide düşürdün, son dönem adi gecen falcilarin hepsine gittin
Kölnden mi bildiriyorsunuz yoksa İstanbuldan mıArkadaslar.
Eşim ile gerçekten de, dedikleri gibi görüştüm.
Yanlız beni gerçekten aldatmış, falda aldatmadı çıkıyordu.
Tekrar barışmak istedi, ama, fazla uğraşmadı da. Yani barışırsan barış, barışmazsan sen bilirsin der gibi.
3 ünün de dedigi cikti, ama aldatma konusunda 3 falcida bilemedi.
İnşallah güzel cümlelerdir bunlarZeynep hakikaten gerçek anlamda karşı tarafın düşüncelerini okuyor. Dediği cümleleri bugün duydum. Benim zeynepe baktırdığım 2.faldır bu...anda ve yakın gelecekte iyi gerçekten.. İlk falı da artık burayı okuyan arkadaşlar biliyor BUNU SANA YAZMADIM dır... Benim için..
Merhaba fal baktırmak için üye oldum. Zeynep’in no sunu atabilir misiniz acaba?Zeynep hakikaten gerçek anlamda karşı tarafın düşüncelerini okuyor. Dediği cümleleri bugün duydum. Benim zeynepe baktırdığım 2.faldır bu...anda ve yakın gelecekte iyi gerçekten.. İlk falı da artık burayı okuyan arkadaşlar biliyor BUNU SANA YAZMADIM dır... Benim için..
ben sana atayım ama boş bunu da bil cnm. bende ve iki arkadaşımda patladı.Merhaba fal baktırmak için üye oldum. Zeynep’in no sunu atabilir misiniz acaba?
merhaba. evet şu anki Eray senelerdir orda çalışan eray. çok uzun süre Asmin'e gittiğim için biliyorumArkadaşlar şu anki Asmin cafe Eray acaba yıllardan beri oradan çalışan Eray mı? Bir ara falı bırakmış falan belki cafe aynı isimle başka falcı da almış olabilir diye içime kurt düştü.
Çok teşekkür ederim önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum yorumları baya iyi. Siz de memnun kaldınız mı?merhaba. evet şu anki Eray senelerdir orda çalışan eray. çok uzun süre Asmin'e gittiğim için biliyorum
Bu renkli gözlü kumral çocuksa dediği hiçbirşey bana çıkmadı nişantaşı seymbol kafedeydi. Birde asmindeki başka Eray vardı geçen sene oda çıkmadımerhaba. evet şu anki Eray senelerdir orda çalışan eray. çok uzun süre Asmin'e gittiğim için biliyorum
Bence yinede bilmiş ya bu bile başarıBurak konusu geçmiş, ona da zamanında baktırdığım için hemen yorumumu yapayım :) Allah’ım çok utanıyorum, ne kadar gereksiz insanlar biliyorum böyle.
Neyse, Burak’a sanırım 2-3 kez baktırdım. Cevahir’de buluşmuştuk, transa geçer gibi karalama yapıp öyle bakardı. O dönem baktırdığım kişinin hayatına birisi girmişti, kızın saç rengini falan söylemişti.(bakır) Dediği gibi ilerlemedi. Çok uzun sürmeyecek dediği ilişki nişana kadar gitti, sonra bozuldu. Bazı söyledikleri olmuştu, öyle hatırlıyorum. Ama ufak tefek, çok da önemli olmayan şeylerdi. Çevremden birkaç kişi daha baktırmıştı, kimine hiç çıkmadı, kiminde çok iyiydi. Ha bende de anda iyiydi, ama zaten anda bile saçmalayan çok az falcıya denk geldim. Burak sonradan Bursa’ya taşınmıştı, sanırım artık fal bakmıyor. Bir dönem çok popülerdi burada, artık bakmadığını duymuştum.
Beğeneni cok ama ben beğenmemiştim, 3 ay sonrası mıydı tam hatırlamıyorum zamanı onu göremem fln diyo kısa vadeli bakıyo o güzel ama o kadar kısa vadede nokta atışı yapması gerek genel geçer konuşmuştu Ben begenmedim yani alakasız bi faldı diyemem ama Gereksizdi:) Bidaha gitmem. benden once giren kişi Sanırım sürekli Gelen bi müşterisiydi o gayet tatmin olmuş bi şekilde çıkmıştı.. hani memnun kalanda varBu arada kızlar yorum almak istiyorum sizce beşiktaşta ki SAFİYE anda nasıl. Gelecek zaten çıkmıyo onu geçiyorum. Ama an ile alakalı yakın gelecek ile ilgili nasıl özellikle de anda
Bize hanfi cafeden bağlanıyorsunuz merak ettim ,23 dakika önce üye olmuşsunuz hemen pat diye hangi falci oldugunu yazmadiginiz 2 falciyi savunuyorsunuz,hemde her söyledigi çıkiyormuş muş bak senBen yazdıklarınıza çok itibar edemedim açıkçası çünkü yazdığınız falcılardan ikisini bizzat deneyip çokta memnun kalmışlığım var hatta hala da her ay gittiğim bir kafedir. söylediklerinin hepsi çıkmıştı çünkü. hangi kafeler olduğunu yazmadım buradan reklam yapıyormuş gibi olmak istemiyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsun arkadaşım
ya ben onun iki defa telini aldım ama nedendir bilinmez bir türlü gitmek içimden gelmedi. vardır bunda da bir hayır. zaten ben de falları bıraktım. bence içinden gelen sesi dinle .git diyorsa git. gitme diyorsa gitme.Bu arada kızlar yorum almak istiyorum sizce beşiktaşta ki SAFİYE anda nasıl. Gelecek zaten çıkmıyo onu geçiyorum. Ama an ile alakalı yakın gelecek ile ilgili nasıl özellikle de anda
Aynen ya falcı savunmak ne alaka ne gerek var bi futbol fanatiklerini bide bu durumu anlamamBize hanfi cafeden bağlanıyorsunuz merak ettim ,23 dakika önce üye olmuşsunuz hemen pat diye hangi falci oldugunu yazmadiginiz 2 falciyi savunuyorsunuz,hemde her söyledigi çıkiyormuş muş bak sen
şu bakırköy ayşe de boş sanki. mahalle ağızlı bir kadın zaten. ben onu da seviyesiz bulmuştum. bak nihal ve çiğdem de seviye var bari. hadi artık çıkma işi suya düştü de işlerini etik yapsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?