İstanbul'da Fal - Falcılar

o kadar aşık oldum ki!
kendimi kaptırdım.ama geçti .çok şükür.

aslında gitmem iyi oldu. hevesimde geçti. valla bıktım bile. ben sigarayıda böyle bırakmıştım yoğun bir şekilde içtim bir dönem midem bir bulandı iki senedir ondan da kurtuldum.falda da en az 1 2 sene baktırmam artık. geçen senelerde de öyle yaptım.

ama faldaki son noktam abi bu kadar mı bilinir .ankarada bir nilüfer vardı .ilk falını üç yıl geçti hala yaşıyorum.kadın ne fal baktı ya ömürlük.

Kölnden mi bildiriyorsunuz yoksa İstanbuldan mı

Zeynep hakikaten gerçek anlamda karşı tarafın düşüncelerini okuyor. Dediği cümleleri bugün duydum. Benim zeynepe baktırdığım 2.faldır bu...anda ve yakın gelecekte iyi gerçekten.. İlk falı da artık burayı okuyan arkadaşlar biliyor BUNU SANA YAZMADIM dır... Benim için..

İnşallah güzel cümlelerdir bunlar fal baktırdıktan ne kadar sonra yaşadınız bu olayı?

Merhaba fal baktırmak için üye oldum. Zeynep’in no sunu atabilir misiniz acaba?

Arkadaşlar şu anki Asmin cafe Eray acaba yıllardan beri oradan çalışan Eray mı? Bir ara falı bırakmış falan belki cafe aynı isimle başka falcı da almış olabilir diye içime kurt düştü.
merhaba. evet şu anki Eray senelerdir orda çalışan eray. çok uzun süre Asmin'e gittiğim için biliyorum

merhaba. evet şu anki Eray senelerdir orda çalışan eray. çok uzun süre Asmin'e gittiğim için biliyorum
Bu renkli gözlü kumral çocuksa dediği hiçbirşey bana çıkmadı nişantaşı seymbol kafedeydi. Birde asmindeki başka Eray vardı geçen sene oda çıkmadı

Bence yinede bilmiş ya bu bile başarı

Bu arada kızlar yorum almak istiyorum sizce beşiktaşta ki SAFİYE anda nasıl. Gelecek zaten çıkmıyo onu geçiyorum. Ama an ile alakalı yakın gelecek ile ilgili nasıl özellikle de anda

Bu arada kızlar yorum almak istiyorum sizce beşiktaşta ki SAFİYE anda nasıl. Gelecek zaten çıkmıyo onu geçiyorum. Ama an ile alakalı yakın gelecek ile ilgili nasıl özellikle de anda
Beğeneni cok ama ben beğenmemiştim, 3 ay sonrası mıydı tam hatırlamıyorum zamanı onu göremem fln diyo kısa vadeli bakıyo o güzel ama o kadar kısa vadede nokta atışı yapması gerek genel geçer konuşmuştu Ben begenmedim yani alakasız bi faldı diyemem ama Gereksizdi:) Bidaha gitmem. benden once giren kişi Sanırım sürekli Gelen bi müşterisiydi o gayet tatmin olmuş bi şekilde çıkmıştı.. hani memnun kalanda var

Ben yazdıklarınıza çok itibar edemedim açıkçası çünkü yazdığınız falcılardan ikisini bizzat deneyip çokta memnun kalmışlığım var hatta hala da her ay gittiğim bir kafedir. söylediklerinin hepsi çıkmıştı çünkü. hangi kafeler olduğunu yazmadım buradan reklam yapıyormuş gibi olmak istemiyorum ama insanları yanlış yönlendiriyorsun arkadaşım

Bize hanfi cafeden bağlanıyorsunuz merak ettim ,23 dakika önce üye olmuşsunuz hemen pat diye hangi falci oldugunu yazmadiginiz 2 falciyi savunuyorsunuz,hemde her söyledigi çıkiyormuş muş bak sen

ya ben onun iki defa telini aldım ama nedendir bilinmez bir türlü gitmek içimden gelmedi. vardır bunda da bir hayır. zaten ben de falları bıraktım. bence içinden gelen sesi dinle .git diyorsa git. gitme diyorsa gitme.

Bize hanfi cafeden bağlanıyorsunuz merak ettim ,23 dakika önce üye olmuşsunuz hemen pat diye hangi falci oldugunu yazmadiginiz 2 falciyi savunuyorsunuz,hemde her söyledigi çıkiyormuş muş bak sen
Aynen ya falcı savunmak ne alaka ne gerek var bi futbol fanatiklerini bide bu durumu anlamam
Sen Safiye ye gittin mi hiç

şu bakırköy ayşe de boş sanki. mahalle ağızlı bir kadın zaten. ben onu da seviyesiz bulmuştum. bak nihal ve çiğdem de seviye var bari. hadi artık çıkma işi suya düştü de işlerini etik yapsınlar.

ağzı bozukluk diyince ilk aklıma gelen ‘kader’ Bide nası iddialıydı ya, Ahh ah kimler kimler ekmeğini yedi buranın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…