İstanbul'da Fal - Falcılar

Hep aynı şeyleri söyleyip duruyor anlamadım nedir. Dediği bir şey de çıkmadı, ana konu asla çıkmadı. Fasa fiso şeyler hep.

Ben pesinden kosmadim. Direk istanbula geldim. demesi cok kolay, bende derdim, aslaa af etmem, pesimde onca kisi var. Ama birisinle bi yastiga bas koy, hele deli gibi sevdigin birisi olsun. Bak bi silebiliyormusun öyle kolay.
ben geldim buraya, birkez aramadim. Ama oda aramadi. Aramiyor.
Böyle kolaymiydi diye düsünüyorum.
Allah kimsenin basina vermesin. Hepimizin de acisini hafiflestirsin insallah

Almanca bilen varsa, veya tercüme ettirebileceginiz birisi varsa, facebookda KAIS AN diye biri var. Erkek pakistanli. Tarot Fali bakiyor. Hatta televizyona falan bile çıktı.
Google de Kais Ansari olarak geçiyor. Ama biraz pahalı.
Oda soru sormuyor.

müthis bakiyor. Herseyi oda bildi Simdiye kadar.
eski sevgilim icin baktirmistim ozamanlar aramiz bozuktu, 4 sene cikmistik, bana bu son bidaha seni asla aramicak demisti, ne sacma dedim icimden. Ve yemin ederim birdaha asla aramadi sormadi.
Sonra bi çocukla tanıştım. Bana olmucak dedi, hatta, bu sene sana hiç ilişki yok demişti. Acaip sinir olmuştum adama, hep negatif konuşuyo diye, ama dedikleri çıktı.

Eşim icinde bir cok kez baktirdim, hep bildi. Aldattığını da söylemişti. Ama busefer baktırdığımda aldatmadi dedi. Bana pazartesi günü bakti, ve 9 gün icinde aricak seni dedi.

15 dakika bakıma 45€ alıyor, yaklaşık 350-400tl almanyada yasayan birine göre bile cok pahali, cünki normalde 1 saat falan sürmesi lazim bakimin .
Almanca bilen varsa, yada imkanınız varsa tavsiye ediyorum.

Birde arzu abla var kölnde, ama o telefonda bakmiyor, bi arkadasimin dügün tarihine kadar Bilmisti zamaninda. Olurda yolunuz düserse, bütün kölnde meshur kadin.

Nisanliyken ona gittim, bana esimin isine kadar söylemisti, evleniceksin, ama sen onu birakicaksin demisti. Kölnde olsam ona giderim de, korkuyorum. O cok acimasiz, pat diye söylüyo, umut edicek yer bile birakmiyo.

Birde özlem diye biri var, kart fali bakiyor. Oda bende herseyi bilmisti, 30€ ydu galiba. Herseyi bildi, ama kais veya arzu abla kadar cok sey görmedi. Ama dedikleri de cikti.
Ama Termin Anlamiyorum daha ondan. 2-3 hafta sonra bakarim diyo. Ama ben simdi bilmek istiyorum, 2-3 haftaya kadar napiyim. Oda biraz ünlendi, bi havalandi. Eskiden ariyoduk ayni gün bakiyodu.

Son düzenleme:
He canım benim... Köln e yolumuz hep düşüyordu zaten...

Yine birgün kölndeyim

Sen bana mı dedin reklam yapıyor diye anlamadım. Ne alaka

Valla ben arkadaşıma baktırtrım Leylaya vasat ötesi olduğunu söyledi hiçbirşey bilememiş hiç

Kızlar çok yakın arkadaşım hatta kuzenim uzaktan LEYLA denen kadına baktırttım ben ve bana şöyle söyledi arkadaşım hayatımda bukadar vasat bir falcı görmedim. Bir insan hiçmi birşey bilemez dedi. Bide öyle değil diyorum hemen çeviriyo diyo. Yani baktırmayın derim çünkü benim arkadaşım genelde bana önerir ve giderim çoğuda kalbur üstü olur. Zaten biliyosunuz mükemmel falcı bulamadık :)
Ama size bi haberim var. Çok iyi bir falcı varmı Fatma ismi kadın 65 yaşında ve bu arkadaşımın yengesi gitmiş kadının söylediklerine okadar ağlamışki ben hayatımda böyle birşey görmedim herşeyimi bildi ben çok korktum demiş. Zaten onu götüren kişinin evleneceği adamı, kendine hangi tarihte iş yeri açacağını vs hepsini bilmiş. Ama kadın ysşlı olduğu için arkadaşıma bu dönemde bakamam demiş muhtemelen onunla bende gidicem. Eğer gerçekten çok iyiyse sizede bilgi veririm.

Kimmiş bu nerede? Azıcık yazsana özelden:)

Yemin ederim, ben reklam falan yapmak istemedim, bende ve etrafimda herkesde bildi.

o yüzden dedim,benimle gelsin ben öderim, cünki hakkina girmek istemem kimsenin.Hakkini helal etsin arkadasin

Canim cok üzüldüm lutfen üzme kendini ,yeni mi oldu bu durum
ben de bikac sene boyunca üzüldüm.hala arada bi hatirlatiyor yaralar kolay kapanmiyor.ama onemsemiyorum.falcılari ve cocugu bitirdikten sonra hayatim kesinlikle değişti.size onerim instagrami kapatin ve asla haber almayin o kişiden.ben bir senedir bu şekilde iyi hissediyorum.inanin ne kadar bilgi alirsaniz iyileşme süreciniz uzayacak ve hayatinizdaki yepyeni şanslarini geri çevirmiş olacaksiniz.inşallah hepimiz iyi oluruz hayallerimize kavuşuruz ve umarim Allah bilerek bizlere kötülük yapan erkeklerin hayatini oyle bir ters teptirir ki biz bile üzülürüz.bu arada sentinus umay ve pelin de sorulmus.berbatlar.gülistan ve zeynep bende net ve benzer konuştu.vade cok uzun.yani gecen yaz baktirdim ikisine de.bir sene kaldi o soyledikleri olaya.çatlak zeynep de gülistan da evleneceklerini bildi bu arada exin.ama benim adamlar hala ortada yok

Ya bu Zeynep iyimi kötümü ben anlamadım çoğunluk kötü diyo diğer kısımda iyi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…