Boşadı ama ben onu almadımÇ
Naptı eşini boşayıp senimi aldı merak ettim sadece
Hep aynı şeyleri söyleyip duruyor anlamadım nedir. Dediği bir şey de çıkmadı, ana konu asla çıkmadı. Fasa fiso şeyler hep.Gülistan is icin daha erken tarih verdi ama olmadi. Öngördüğü olayda bana bakarken 2020 Eylül tarihini verdi ben bi şok oldum tam 1.5 yıl sonrasına işaret etti. Ters çıkan bir durum yok olmayan bir durum var. Allah var kadın işinde prensipli ve bir saat emek verdi. O artik bu isin kompetanı olmuş. Bende anı ve karşıdakini guzel yorumladı. Tane tane sakin konusuyor ama sanki uzaklara bakiyor anlatirken... Kanaatimce onda varlık vs yok, O durugörü tekniği ile bakiyor bence. Varlik olanlar accık uçuk kaçıkhatta çatlak... Bi tane bu aralar Izmirli Emel bulmuştum sağolsun guzel ablam izmir de bir yeşillikte yalniz yaşıyor; enerji kainat yazgı vs vs vs tam bir bucuk saat bakım yaptı faldan cok kendimi kuantum dersinde buldum ) Tatlı hatun da ben aynalı Emeli diye aramıştım bahtıma böyle bir Emek cıktı ama hakkini yiyemem bana o da tarih verdi hatta daha da uçtu uçtu evleneceğim kişi adına kadar yani ) tutarsa söylerim ama o cok uçmuş yani ya bu fal merakı ile kimlerle tanışıyoruz biz böyle ya. Yakında Ruslarin KGB si formda bize soracak kimle calisalim ) onlar bazı çıkmazlarda, olmuş olaylarda medyumlardan yardim alıyorlar ya ))
Ben pesinden kosmadim. Direk istanbula geldim. demesi cok kolay, bende derdim, aslaa af etmem, pesimde onca kisi var. Ama birisinle bi yastiga bas koy, hele deli gibi sevdigin birisi olsun. Bak bi silebiliyormusun öyle kolay.Ya ben bu olayı anlamıyorum peşinemi düşmek lazım düşmemek mi ben çözemedim. Ama bende arka tarafta merak eder ağlarım ama asla aramam sormam cool'u oynuyorum ki gruruluyum zaten aramam o yüzden kaybediyorum sanırım :)) bilemedim. Ama yapamam ben yani benim sevgilim kocam beni aldatırken buna dayanamam mümkün değil direk bırakırım yapamam çünkü eskisi gibi olmaz dikiş tutmaz.
Unutmayın eğer bir erkek bir kadına saygı duymuyor ve aldatıyorsa o ilişki eninde sonunda bitmeye mahkumdur. Sadece kendini üzersin.
Ben sırf adam bir kızı takip etti diye hayatımın her alanından çıkardım çünkü flörtleşmekti amacı bildiğim bir durum kendime bu saygısızlığı yapmam neden seçenek oluyum eldeki olayım ki. Ben güzel eğitimli kişilikli bir kadınım elimi sallasam ellisi yani en azından karşı tarafa bunu hissettiririm her zaman. Ve hep sonunda şunu yaşadım ben bu adamı mı sevmişim
O yüzden lütfen şu aldatan adamlara prim vermeyin acınızı içinizde yaşayın peşinde koşmayın.
Birde adamın eski karısı olduğunu ben şuan öğrendim. Adam demekki dengesiz. Ne sebeple ayrılmışlar. Çocuk olması burada kilit nokta açıkcası
He canım benim... Köln e yolumuz hep düşüyordu zaten...Almanca bilen varsa, veya tercüme ettirebileceginiz birisi varsa, facebookda KAIS AN diye biri var. Erkek pakistanli. Tarot Fali bakiyor. Hatta televizyona falan bile çıktı.
Google de Kais Ansari olarak geçiyor. Ama biraz pahalı.
Oda soru sormuyor.
müthis bakiyor. Herseyi oda bildi Simdiye kadar.
eski sevgilim icin baktirmistim ozamanlar aramiz bozuktu, 4 sene cikmistik, bana bu son bidaha seni asla aramicak demisti, ne sacma dedim icimden. Ve yemin ederim birdaha asla aramadi sormadi.
Sonra bi çocukla tanıştım. Bana olmucak dedi, hatta, bu sene sana hiç ilişki yok demişti. Acaip sinir olmuştum adama, hep negatif konuşuyo diye, ama dedikleri çıktı.
Eşim icinde bir cok kez baktirdim, hep bildi. Aldattığını da söylemişti. Ama busefer baktırdığımda aldatmadi dedi. Bana pazartesi günü bakti, ve 9 gün icinde aricak seni dedi.
15 dakika bakıma 45€ alıyor, yaklaşık 350-400tl almanyada yasayan birine göre bile cok pahali, cünki normalde 1 saat falan sürmesi lazim bakimin .
Almanca bilen varsa, yada imkanınız varsa tavsiye ediyorum.
Birde arzu abla var kölnde, ama o telefonda bakmiyor, bi arkadasimin dügün tarihine kadar Bilmisti zamaninda. Olurda yolunuz düserse, bütün kölnde meshur kadin.
Nisanliyken ona gittim, bana esimin isine kadar söylemisti, evleniceksin, ama sen onu birakicaksin demisti. Kölnde olsam ona giderim de, korkuyorum. O cok acimasiz, pat diye söylüyo, umut edicek yer bile birakmiyo.
Birde özlem diye biri var, kart fali bakiyor. Oda bende herseyi bilmisti, 30€ ydu galiba. Herseyi bildi, ama kais veya arzu abla kadar cok sey görmedi. Ama dedikleri de cikti.
Ama Termin Anlamiyorum daha ondan. 2-3 hafta sonra bakarim diyo. Ama ben simdi bilmek istiyorum, 2-3 haftaya kadar napiyim. Oda biraz ünlendi, bi havalandi. Eskiden ariyoduk ayni gün bakiyodu.
Yine birgün kölndeyimAlmanca bilen varsa, veya tercüme ettirebileceginiz birisi varsa, facebookda KAIS AN diye biri var. Erkek pakistanli. Tarot Fali bakiyor. Hatta televizyona falan bile çıktı.
Google de Kais Ansari olarak geçiyor. Ama biraz pahalı.
Oda soru sormuyor.
müthis bakiyor. Herseyi oda bildi Simdiye kadar.
eski sevgilim icin baktirmistim ozamanlar aramiz bozuktu, 4 sene cikmistik, bana bu son bidaha seni asla aramicak demisti, ne sacma dedim icimden. Ve yemin ederim birdaha asla aramadi sormadi.
Sonra bi çocukla tanıştım. Bana olmucak dedi, hatta, bu sene sana hiç ilişki yok demişti. Acaip sinir olmuştum adama, hep negatif konuşuyo diye, ama dedikleri çıktı.
Eşim icinde bir cok kez baktirdim, hep bildi. Aldattığını da söylemişti. Ama busefer baktırdığımda aldatmadi dedi. Bana pazartesi günü bakti, ve 9 gün icinde aricak seni dedi.
15 dakika bakıma 45€ alıyor, yaklaşık 350-400tl almanyada yasayan birine göre bile cok pahali, cünki normalde 1 saat falan sürmesi lazim bakimin .
Almanca bilen varsa, yada imkanınız varsa tavsiye ediyorum.
Birde arzu abla var kölnde, ama o telefonda bakmiyor, bi arkadasimin dügün tarihine kadar Bilmisti zamaninda. Olurda yolunuz düserse, bütün kölnde meshur kadin.
Nisanliyken ona gittim, bana esimin isine kadar söylemisti, evleniceksin, ama sen onu birakicaksin demisti. Kölnde olsam ona giderim de, korkuyorum. O cok acimasiz, pat diye söylüyo, umut edicek yer bile birakmiyo.
Birde özlem diye biri var, kart fali bakiyor. Oda bende herseyi bilmisti, 30€ ydu galiba. Herseyi bildi, ama kais veya arzu abla kadar cok sey görmedi. Ama dedikleri de cikti.
Ama Termin Anlamiyorum daha ondan. 2-3 hafta sonra bakarim diyo. Ama ben simdi bilmek istiyorum, 2-3 haftaya kadar napiyim. Oda biraz ünlendi, bi havalandi. Eskiden ariyoduk ayni gün bakiyodu.
Sen bana mı dedin reklam yapıyor diye anlamadım. Ne alakaKızlar burası fal forumu konuyu saptırmayalım hanımefendinin eger gercekten(ki ben bu kullanıcının gerçek olduğuna asla inanmiyorum reklam dediğim için konuyu dağıtıyor su an) böyle bir sorunu varsa ilgili yerlere konu açar herkes ordan fikrini yazar,birde lutfen saygıli konusalim birbirimizle size yakışmıyor,ya farkında deilmisiniz bu kullanıcı reklam yapiyor,hepiniz yıllardır forumdasiniz fal baktiriyorsunuz anlattığı gibi mükemmel tak tak herseyi bilen bir falciya rastladığımız lütfen gerçekçi olun
Valla ben arkadaşıma baktırtrım Leylaya vasat ötesi olduğunu söyledi hiçbirşey bilememiş hiçYa ben instagramima kadar yazdim oraya, ne Reklami ya. Cidden artik, iyi deriz reklam olur, kötü deriz olmaz. Tek tek cikti iste, kadin orda hergün 50 müsteri geliyor. Gidince siraya giriyorsun, bekliyorsun. Bence benim reklamima falan ihtiyaci yok.
Git oraya gör. Iftira atma sacma sacma.
ben durumumu acikladim, neden Baska bi falci aradigimi söylemek icin.
Kızlar çok yakın arkadaşım hatta kuzenim uzaktan LEYLA denen kadına baktırttım ben ve bana şöyle söyledi arkadaşım hayatımda bukadar vasat bir falcı görmedim. Bir insan hiçmi birşey bilemez dedi. Bide öyle değil diyorum hemen çeviriyo diyo. Yani baktırmayın derim çünkü benim arkadaşım genelde bana önerir ve giderim çoğuda kalbur üstü olur. Zaten biliyosunuz mükemmel falcı bulamadık :)
Ama size bi haberim var. Çok iyi bir falcı varmı Fatma ismi kadın 65 yaşında ve bu arkadaşımın yengesi gitmiş kadının söylediklerine okadar ağlamışki ben hayatımda böyle birşey görmedim herşeyimi bildi ben çok korktum demiş. Zaten onu götüren kişinin evleneceği adamı, kendine hangi tarihte iş yeri açacağını vs hepsini bilmiş. Ama kadın ysşlı olduğu için arkadaşıma bu dönemde bakamam demiş muhtemelen onunla bende gidicem. Eğer gerçekten çok iyiyse sizede bilgi veririm.
Valla ben arkadaşıma baktırtrım Leylaya vasat ötesi olduğunu söyledi hiçbirşey bilememiş hiç
Yemin ederim, ben reklam falan yapmak istemedim, bende ve etrafimda herkesde bildi.Kızlar çok yakın arkadaşım hatta kuzenim uzaktan LEYLA denen kadına baktırttım ben ve bana şöyle söyledi arkadaşım hayatımda bukadar vasat bir falcı görmedim. Bir insan hiçmi birşey bilemez dedi. Bide öyle değil diyorum hemen çeviriyo diyo. Yani baktırmayın derim çünkü benim arkadaşım genelde bana önerir ve giderim çoğuda kalbur üstü olur. Zaten biliyosunuz mükemmel falcı bulamadık :)
Ama size bi haberim var. Çok iyi bir falcı varmı Fatma ismi kadın 65 yaşında ve bu arkadaşımın yengesi gitmiş kadının söylediklerine okadar ağlamışki ben hayatımda böyle birşey görmedim herşeyimi bildi ben çok korktum demiş. Zaten onu götüren kişinin evleneceği adamı, kendine hangi tarihte iş yeri açacağını vs hepsini bilmiş. Ama kadın ysşlı olduğu için arkadaşıma bu dönemde bakamam demiş muhtemelen onunla bende gidicem. Eğer gerçekten çok iyiyse sizede bilgi veririm.
Sana deil reklam yapan kisiye hitaben yazdım ,konuyu fal disinda başka tarafa cekip diger reklam konusunu örtmeye çaĺışıyorSen bana mı dedin reklam yapıyor diye anlamadım. Ne alaka
Ben size söyledim gitmeyin reklam diye ah beni dinlesenizValla ben arkadaşıma baktırtrım Leylaya vasat ötesi olduğunu söyledi hiçbirşey bilememiş hiç
ben de bikac sene boyunca üzüldüm.hala arada bi hatirlatiyor yaralar kolay kapanmiyor.ama onemsemiyorum.falcılari ve cocugu bitirdikten sonra hayatim kesinlikle değişti.size onerim instagrami kapatin ve asla haber almayin o kişiden.ben bir senedir bu şekilde iyi hissediyorum.inanin ne kadar bilgi alirsaniz iyileşme süreciniz uzayacak ve hayatinizdaki yepyeni şanslarini geri çevirmiş olacaksiniz.inşallah hepimiz iyi oluruz hayallerimize kavuşuruz ve umarim Allah bilerek bizlere kötülük yapan erkeklerin hayatini oyle bir ters teptirir ki biz bile üzülürüz.bu arada sentinus umay ve pelin de sorulmus.berbatlar.gülistan ve zeynep bende net ve benzer konuştu.vade cok uzun.yani gecen yaz baktirdim ikisine de.bir sene kaldi o soyledikleri olaya.çatlak zeynep de gülistan da evleneceklerini bildi bu arada exin.ama benim adamlar hala ortada yokCanim cok üzüldüm lutfen üzme kendini ,yeni mi oldu bu durum
Ya bu Zeynep iyimi kötümü ben anlamadım çoğunluk kötü diyo diğer kısımda iyi diyoben de bikac sene boyunca üzüldüm.hala arada bi hatirlatiyor yaralar kolay kapanmiyor.ama onemsemiyorum.falcılari ve cocugu bitirdikten sonra hayatim kesinlikle değişti.size onerim instagrami kapatin ve asla haber almayin o kişiden.ben bir senedir bu şekilde iyi hissediyorum.inanin ne kadar bilgi alirsaniz iyileşme süreciniz uzayacak ve hayatinizdaki yepyeni şanslarini geri çevirmiş olacaksiniz.inşallah hepimiz iyi oluruz hayallerimize kavuşuruz ve umarim Allah bilerek bizlere kötülük yapan erkeklerin hayatini oyle bir ters teptirir ki biz bile üzülürüz.bu arada sentinus umay ve pelin de sorulmus.berbatlar.gülistan ve zeynep bende net ve benzer konuştu.vade cok uzun.yani gecen yaz baktirdim ikisine de.bir sene kaldi o soyledikleri olaya.çatlak zeynep de gülistan da evleneceklerini bildi bu arada exin.ama benim adamlar hala ortada yok
Bende dedikleri çıkmadı ve o kadar çok hızlı konuşuyor ki hiç bir şey anlamıyorsunYa bu Zeynep iyimi kötümü ben anlamadım çoğunluk kötü diyo diğer kısımda iyi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?