İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya ben ona 4-5tane arkadaşımı gönderdim. Şöyle mesela biz genelde hep iyiyi duymak ister kim nederse desin inanmayız ya ama arkadaşlarımızın durumunu biliriz ilişkisini sevip sevmediğini durumu biz yakın olduğumuz için analiz ederiz ya. Benim 1 arkadaşım hiç beğenmedim dedi niye dedim böyle böyle söylüyo falan dedi o ysaki doğru çünkü bende kadının dediği gibi olduğunu düşünüyorum ben arkadaşıyım ama kadın falcı tanımıyo etmiyo. Ama bir arkadaşıma hiç bakmamış şey demiş ben bu fala bakmam iş vs soracaksan bakalım demiş, oda eski sevgilisinin bir kız arkadaşı var ondan dolayı bakmamış. Diğerlerine normal bakmış onlarda beğendi aslında gönderdiğim herkes genelde şu fikirde anda iyi ama gelecek bazısında 2-3 şey çoğunda ben de dahil olmak üzere hiç çıkmıyo. Anı çok iyi yorumluyo diye düşünüyorum ama işte bizde yanılıyo olabilirmiyiz. Ondan birkaç yorum almak istiyorum. Teşekkürler bu arada.

Hatta mesela bana şey dedi bir konuyla ilgili bekleyişin var dedi cidden de öyle mesela ona şaşırdım. Onun harici hiçbir gelecek ile ilgili dediği şeyi önemsemiyorum
Anda merak ettiklerim için gidiyorum

Bize hanfi cafeden bağlanıyorsunuz merak ettim ,23 dakika önce üye olmuşsunuz hemen pat diye hangi falci oldugunu yazmadiginiz 2 falciyi savunuyorsunuz,hemde her söyledigi çıkiyormuş muş bak sen
Öncelikle ben eski üyeyim bilip bilmeden konuşmayın bence hesabıma giriş yapmada sorun yaşayınca tekrar hesap açtım. bu konuyu geçen seneden beri takip ediyordum zaten o memnun kaldığımı söylediğim iki kafiyede buradaki tavsiyeler üzerine gitmiştim. Aksine ben yorum yapan arkadaşın kendi kafesi dışında kalan yerleri kötülediğini düşünüyorum. Malum bi çok falcının ve kafenin ismini veren o. Ayrıca gittiğim ve memnun kaldığım yeri savunup savunmayacağımıda size soracak değilim haddinizi bilin. eğer bi kafeden yazıyor olsaydım ismini yazıp reklam yapardım. biraz aklı olan insan bunu çok net bir şekilde anlardı diye düşünüyorum

Sen haddini bil !!!bak sen eski üyeymis de yeni hesap almiş ,siden akılli oldugum ortada sizin aklınıza da ihtiyacım yok,çok dürütsün madem hangi üye hangi cafe sahibi yazarsınız ortaya konusmazsiniz,sizin yaranız var ki ne hikmetse hemen üye olup yorum yazdınız o 2 falcı yı herseyi biloyormuş diye yorum yaptınız,forumda her söyledigi cikan falci olmadığıni hepimiz biliyoruz

Saçmalıklarınızı kendinize saklayın bence komik oluyorsunuz gerçekten. Bu kadar tepki gösterdiğinize göre bence sizde bi sıkıntı var burası sosyal paylaşım platformu ama insanlar sizin gibiler yüzünden tecrübe ettikleri yerleri bile paylaşmıyorlar. özellikle hiç bir yerin ismini paylaşmadığım ama içlerinde iyi olan yerlerede haksızlık yapılmaması gerektiğini düşündüğüm için yorum yaptığım çok açık bi şekilde yazdıklarımdan belli olduğu halde kafayı takmiş bi şekilde durmadan yazıyorsunuz psikolojik bi sorun varsa psikiyatriye gidin bence

Mune bu kullanımıyla ilgilenirmisiniz kendisi hasta anladığım kadarıyla zira ben ilgilenirsem seviyesine ineceğim hiç hoş olmayan kelimeler çıkacak ağzımdan ,cafede iş yok sanırım forumdakilere saldırıyor

Canım özeldende konusmustuk Beşiktaş Safiye ile alakali ,ben temmuz da gitmistim iş için o an yaşadıklarımı, isyerindeki kişileri cok iyi yorumladi ama gelecek ile alakali aa söyledikleri çıkıyor diyeceğimiz falci zaten yok,fal esnasında yuvarlak cümlelee kurmuyor mesela cümleleri net açıklayıcı tatmin edici,su an için karşı taragin düsuncelerini merak ediyorsan gidilebilir bence tabiki çok sık olmamak şartıyla ,ben temmuzda gittim birde eylulde gideceğim mesela

Sen hani en son fallari birakmıştin öyle yazmıştın forumda

Haklısın seviyesine çıkamayacağın insanlara cvp yazmamalısın. Bu arada ben yeditepe ü
Haklısınız bencede seviyesine çıkamayacağınız insanlara yorum yapmamalısınız. Çok doğru bi karar. bu arada bi kafem varmışta ne hikmetse benim haberim yokmuş bak sen

Bu arada kızlar yorum almak istiyorum sizce beşiktaşta ki SAFİYE anda nasıl. Gelecek zaten çıkmıyo onu geçiyorum. Ama an ile alakalı yakın gelecek ile ilgili nasıl özellikle de anda
Son derece gereksiz. Ben 2018 aralıkta gitmiştim beş dklık fala 100 lira aldı. Şimdi allah bilir ne kadar olmuştur. Anla ilgili söylediği zaten gereksiz ötesi şeyler. Annen depresyonda, babanın sırtı ağrıyacak falan gibi şeyler. Ki bunu da dediği başka insanlar olmuş. Benim için tek bir konu önemliydi, onun dediğinin tam tersiymiş durum. Bir de işte sözde sevgilisi olan insanla ilgili yorum yapmam gibi böyle saçma sapan ahlak bekçisi bir tarzı var. Gittiğim en kötü 3 falcıdan biri benim için. Burda az çok iyi yorum yapılan bir kafe falcısına git bence hem havan değişir. Safiyenin kasvetli evine gideceğine. Bilmiyorum ben hiç hiç sevmedim.

safiye negatif ve ters bir kadin bence.anla ilgili dogru şeyler soyluyor evet ama cok da mühim degil ve cok kisa sürüyor.ve gercekten ahlak bekcisi gibi.bu kadar hassassa neden falcılıktan gecimini sagliyor anlamiş degilim.safiye ve kadıköy sevgi aynı tarzda bence.ikisi de ters enerji emici.

ben zaten her ne hikmetse gidememiştim. artı çok güzel bir noktaya değinimişsin madem o kadar erdemli karakter modeliymiş de neden falla uğraşıyormuş.
bizim ankarada böyle bir kaç falcı vardı. sonra iplikleri pazara çıkınca aman neler yapıyorlarmış para için. adam bile kaçıran varmış o derece.

Ya valla bende bilmiyorum. Dediği şey şu ben karşı taraf başkasını seviyosa bakmam. Aslında bu yaklaşımı iyi niye kızlar, çünkü gidiyosun falcıya soruyosun hiç seviyo adam sevgilisini diyen yok; yok işte büyüyle bağlamış, yok seks için birlikteymiş, yok işte kız yapışkanmış falan falan yüztane insanları umuda sürükleyici şeyler söylüyolar. Ben istiyorum ki açık net söylesin seviyo bırak bu işten bi yol olmaz gibi. Gerçi hoş böyle şuan bir beklentim yok ama zamanında çok yaşadım. Oyüzden bunu söylüyorsa benim için doğru yeterli net bir kelime Sevgilisini seviyor bitmiştir işte bunu bize deseler bizde beklentiye girmezdik böyle falcı falcı gezmezdik. Seven insana napcaksın saygı duyarsın yaptığı kötülüğüde Allaha havale eder yada beddua edersin O yüzden ben bu tarz istiyorum falcı varsa böylesini önerin kızlar bana yuvarlak konuşan büyüdür, odu budur saçma salak bahaneler söyleyen falcılara para yedirmek istemiyorum.

yok be falcılar şarlatan olmuş. iyi falcı yok bacım yok.

yok be falcılar şarlatan olmuş. iyi falcı yok bacım yok.
Ben 3sene önce bi kadına gitti Sinem miydi Sevdamı neyse hatırlamıyorum ama kadını hatırlıyorum. Gittim ben buna ozaman sevgilimden ayrılmışım adam başkasıyla birlikte biliyorum herkes biliyo. Gittim bana işte başladı sevgilinden ayrılmışsın seni çok seviyo dönecek falan diyince ben de dedim ki varmı biri hayatında yok ya seni düşünüyo falan atı alan üsküdarı geçmiş. Bende dedimki bu falı burda bitirmek istiyorum bu bana bir beddua saydı benim her dediğim çıkar sen kimsin falan ben görmüyorum biri olduğunu bide bu çıktı ben görmüyorum biri olduğunu duyguyu alırız biz falan buda başka bir şarlatanlık nasıl göremiyosun yani

Son düzenleme:
görselerdi zaten neler olmazdı ki.

Yalnız bak şöyle diyeyim sana, benim sorduğum kişi için de kalbinde başkası var falan dedi. Ama o dönem hayatındaki kadınla sadece çıkar için birlikte olduğunu, sık sık kavga ettiklerini ben başkalarından duydum. Tek bu konu önemliydi benim için, orda da yanıldı. Bence özellikle dürüst olmaya çalıştığı için değil daha çok insanları üzmekten zevk aldığı için bu kadar sert konuşuyor. Yani haklı çıktığı da olur ama Safiye sorduğunuz kişi için başkasını seviyor derse hemen gözü kapalı inanmayın derim.

Bakıyorum ikinci Köln Almanya İstanbul üçgeni gelmiş. Hayırlı olsun... Kafenin adı neydi sevgili üye... Bilelim belki geliriz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…