İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihal peki anı bildi mi?

7’den 70’şe herkesin yıllardır kullandığı kadınlar klübünü dün keşfettiğimi düşünme kapasitesi bunun üzerine söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten
Mesaj yazıp hesabı pasif etmek de n
7’den 70’şe herkesin yıllardır kullandığı kadınlar klübünü dün keşfettiğimi düşünme kapasitesi bunun üzerine söyleyecek bişey bulamıyorum gerçekten
İstediğiniz kadar proveke edebilirsiniz buyrun bence sakıncası yok...

Emine Afacana baktıran oldu mu?

valla giden ben değilim. bu bir. ikincisi kız altı aylık hamileydi ben çok üzüldüm. yazık yani. ben falcı olsan keşke de buralarda sürünmesem o da ayrı bir konu.
ha kuyruk acısına gelince benim kuyruk acım olsa olsa ankarada dolandırıcı nuraydan olurdu. bu kadının yaptığına kızdım hepsi bu.

bir de burada çok ilginç birileri rej-klam demişti. bu kadınlar kahvesi varmış beyoğlunda oradaki leyla bayağı iyi dediler . eğer fal perhizimi bozarsam ki uzu nsüre düşünmüyorum herhalde leylayı denerim. birkaç kişiden çıktığını duydum. bilginiz olsun. üstelik kadın çok ta iyi davranıyormuş.

cnm o kadın sende ya da çevrende çıktı mı?
Ya şöyle anda söyledikleri şaşırtıcı derecede doğru oluyo. Bende mesela olmaz dediği şeyler olmuyo ama iş konusunda hep yanılıyo ben bu seferki söylediğine pek inanmadım yani kişiyle ilgili söylediği durum ilişkisi falan %90nokta atışıydı ama benimle ilgili kısmı doğru olduğunu düşünmüyorum çünkü o hissiyatı alamıyorum. Ama iş ile ilgili para artışımı bildi ki doğru, yani net bildiği şeyler var yuvarlak konuşmadan. Arkadaşlarıma çıktımı diye soruyosan benim 1 arkadaşıma tüm vadeleri çıktı. Diğer bir arkadaşıma dedikerli doğruydu ilişki anlamında o vadesi çıkmadı dedi ama söyledikleri doğruydu dedi onda maddi konularda çıkmamış. Bende de dediğim gibi iş ile ilgili hiç çıkmadı aşk ile ilgili yeni kişilerle ilgili hiç çıkmıyo. Yani sanırım yakın vakti biliyo.

Allahla ben hiç şahit olmadım arkadaşlarımda olmadı. Sadece randevu saatine dikkat edin geçerse almam diyo okadar. Şaşırdım

Yok ya kadın hiçbirşey bilmiyo bak yıllardır giderim tecrübemi söyleyim kesinlikle fal bildiği yok evlisin diyo boşanmışsın diyo yok diyorum yüzükten dönmüşsün diyo yok diyorum ya işte biriyle ciddi düşünmüşsün olmamış diyorum dyo. Hani her söylediğini kıvırıyo asla net bir kadın değil ben hiç bu tarzını beğenmedim. Ben yeni biyere geçtim bana diyoki çok kalabalık ortamda çalışıyosun, yok işte bunalmışsın seni rahatsız eden kadın var ne alaka ben tekim birimimde ve kalabalık bir ortam asla değil sonra diyoki yani olucak işte başka yere geççen böyle fal mı bakılır. Resmen parama acıdım

ilginç bir durum. benim arkadaşta oldukça sık fal baktırır. acaba ağzından laf mı aldı?bir de o kadınlar kahvesinde meryem mi ne varmış o da lafları dinlemeye çalışıyormuş mesela o kadına çok gıcık olmuş. ama leyla iyiydi dedi .ahtta ben de fal perhizini bozarsam denerim dedim.ama çıkmıyorsa boşa para vermeyeyim çok sağol cnm bilgi için.

Ben şöyle söyliyim eğerki eylülün ortasına kadar söylenen şey olursa dicemki tamam 3 falcı için anı ve yakın gelecek tahminleri iyi dicem onun haricinde yok yani
Arkadaşlar açıkçası fallara paraları verdikten sonra biraz da astroloji alnına para akıtayım deyip doğum haritası analizlerine sardım.Çok ünlü Astorolog dediklerine 750 lira gibi para verip yeni mezun astrologları bulup 50 liraya da baktırdığım benzer şeyler söylendi.Daha makul paralara bakan bi iki astrololog belirledim kendime canım sıkıldıkça arıyorum.Fal için İstanbul içinde o yakadan bu yakaya arkadaşlarla sürünmemizi hiç saymıyorum.

goptaki birselden bahsediyorsan çok iyidir. Yaklaşık 2 hafta önce randevu almak için yazdım ama cevap vermedi numarasını değiştirmiş olabilir. Bana da atabilir misin numarasını ?

En az 10 senedir baktığını biliyorum, gopta evinde bakıyor. En son 2 sene önce baktırmıştım 100 liraydı şu an ulaşamıyorum telefonu olan atsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…