İstanbul'da Fal - Falcılar

Eger telefon numarasının sonu 19 ise ayni kişiden bahsediyoruzBilgi icin teşekkür ederim,Yelize ben baktirdim anı bildi evt ama bana Kasım ayı demisti beklediğim konu icin daha var yani,30 dakikaya yakin fal bakmisti tatli bir bayan ,gelecek icin cikan oldumu buradakilere bilmiyorum bir dönem bayağ kisi baktirdi burdan

Evet 19'la bitiyor :) Enerjisi kesinlikle guzel ve yakin gelecekte soyledigi bir sey olmustu. Bana cok uzun vade verdi , 1 sene daha var verdigi tarihe ama genel anlamda guzel bakiyor fiyati da uygundu.

Evet 19'la bitiyor :) Enerjisi kesinlikle guzel ve yakin gelecekte soyledigi bir sey olmustu. Bana cok uzun vade verdi , 1 sene daha var verdigi tarihe ama genel anlamda guzel bakiyor fiyati da uygundu.
Ben baktırdım ama beğenmedim belkide enerjim tutmadı verdi tarihde deği olay olmadı bende patladı mesela

Ben baktırdım ama beğenmedim belkide enerjim tutmadı verdi tarihde deği olay olmadı bende patladı mesela
Bana da net cikti diyebilecegim bir sey bildi, spesifik ve hisleri olmayanin goremeyecegi bir konuydu. 2 sene icinde tekrar baktiracak kadar etkilenmemisim ama fiyatina gore ozellikle uzun bakiyor ve her sorunu cevaplandiriyor. Bir de cok uzun vade verdi, kayit almadigim icin gelecek ongorulerinden bir kac net sey kalmis aklimda yeni tanisacagim bir kisi ve ozelliklerini anlatmisti o henuz olmadi.

Belkide bizim enerjimiz tutmadı sana çıkmasına sevindim

Bu kaçıncı baktırmanız peki daha önce hiç bildiği oldu mu? Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum. Eğer tavsiye edeceğiniz başka falcı da varsa taksimde söylerseniz çok mutlu olurum
seneler önce gittiğimde o zamanlar hayatimdaki kisiyle olmayacagini bilmisti. bu aralar birkac aydir tekrar gittim ama tamamen patladi. ozel birkac detay var onlari mesaj atayim

Bugün asmin can a gittim arkadaşım ile birlikte ve inanılmaz memnun kaldık. Kimsenin bilmediği bir şeyi bildi hayretler içinde kaldım. Gelecek ile ilgili söyledikleri için beklemek gerekiyor ancak geçmişi ve anı çok iyi bildi. En azından fiyatına göre memnun etti bizi. Çok da cana yakındı gerçekten

Bana öyle bir şey demedi ancak ablamın psikolojik sorununu ben söylemeden bildi ona çok şaşırdım. Onunla ilgili bir şeyler dedi mutlaka beni görmeye gelsin ve sabun getirsin falan dedi.

Beylikdüzü Yelizden bahsediyorsunuz.. Ben kendisine ilk olarak 2 sene önce baktırdım. Genelde tutturdu diyeyim. Bir de pandemi döneminde baktırdım. 2022 ve 21 yılı ile ilgili özel birşey söyledi. Çok uzak zaman zaman bilemiyorum tutacağını sanmıyorum. Pembeci değildir bu yönünü severim, "ne dediğini de çok net hatırlamıyorum. Yalnız birinden ayrılmıştım.bana o kişinin öylesine mesaj atacağını söyledi.. Haberleşme oldu ama onun dediği gibi değil.. Adamı yerin dibine soktu ki bu kişilik anlamında doğruydu. Baktırılabilir.
Benim karşı tarafın hisleri ve anlık durumlar için Nihal ve Zeyneptir. Tavsiye etmiyorum elbette. Yalnız duyduğum cümleler net oldu benim için

Bildiğim kadarıyla falcilar en fazla 3 aylik yakin zamanı görebiliyorlar bunu bir kısmıda dile getiriyor ,3 sene cok uzun bir süre deilmi sizce
Bence de cok uzun ama kahve veya kart fali bakmadigi icin olabilir diye dusundum. Bazi falcilar omurluk bile fal bakiyorlar, ileride evlenecegin kisiye, cocuklarinin meslegine kadar ongorude bulunan var.

Bildiğim kadarıyla falcilar en fazla 3 aylik yakin zamanı görebiliyorlar bunu bir kısmıda dile getiriyor ,3 sene cok uzun bir süre deilmi sizce
Yeliz’e 2018’de baktırmıştım mesela, söylediği şeyi Nisan 2020’de yaşadım. Yakın geleceği söyledi diye korkarak beklemiştim. Meğer daha uzak gelecekten bahsediyormuş. Hatta bi söylediğini de geçtiğimiz mayısta yaşadım. Böyle enteresan bi şey :)

Kızlar vade dolmadan anlatmayacaktım ama bilgi verebilirim. Kadınlar Kahvesi Leyla'ya gittim yaklaşık 1 hafta önce, gitmesem aklımda kalacaktı. Geçmişi ve anı iyi bildi hatta ince detayları bildi. Ama şu andaki asıl durumu bilememiş meğer. Yani hayatımdaki kişiyle alakalı detayları bildi ama tam şu an olan durumunu bilememiş, teyit ettim. Arka planda onun bilmediği bambaşka şeyler olmuş anlayacağınız. Gelecek için verdiği vakte daha var, eğer çıkarsa ya da çıkmazsa yazacağım. Ama asıl durumu bilememiş, ben kendi çabamla öğrenmek zorunda kaldım. Anla ilgili en önemli şeyi bilememiş. Öneririm diyemiyorum o yüzden

Ben size leyla reklam gitmeyin demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…