cnm bana mesela 5 yıl önceki ilk beraberliğimle ilgili buraya da yazmıştım gözyaşları içinde çok pişman seni bulacak dedi tarih verdi yok ben o kadını sağlıklı bulmadım ağlamalar filan.beğenenler de var saygı duyuyorum benim fikrime göre ne o ne nihal değmez. özellikle de nihale ben 3 defa baktırdım. en son kadın resmen başından atar bedava bakar gibi salladı ve kapat teli demeye getirdi.buradan yazıyorum ki insanlar parayı sudan toplamıyor böyle kişilere çok da prim vermemek lazım.zeynep in bildikleri var bence ama o kdrda abartıldığı kadar övülcek kadar biliyor mu bence hayır,nihal bende daha cok detay bilmişti,zeynep cok ta gercekle uyusmayan seyler söyledi..büyü fln dedi kalben ben hiç inanmadım arkadaslar..yani bi tribe girdim ama evime giren cıkan cok sayılı zaten bılemedım bırde il dısına tasınacaksınız fln dedi hani eşimin işi durumu yda bnm durumum gereği suan ıstanbuldan tasınmak soz konusu bıle değil..hanı bazı seyler cok oturmadı gbi..herkeste cogunlukla uymuş bende uymadı..takdir sizin ama bazı seylerı cok dogru ifade etti cümle kalıplarını o kdr..(100 tl edecek bir fal değil nacizane fikrim)
cnm ben onu pandemi döneminde buldum da ondan yüzyüze baktırmadım. ayrıca evet sütlükahve neslihana ben de katılıyorum.
sütlü kahvedeki Neslihan bence vasat ötesi kesinlikle saçmalıyo. Şöyle hatta benim eski için dediki bu kapalı bir bayanla olur ancak yok işte kız oğlan kız olması gerekmiş. Adam şuan oldukça k. biriyle sevgilicnm ben onu pandemi döneminde buldum da ondan yüzyüze baktırmadım. ayrıca evet sütlükahve neslihana ben de katılıyorum.
Sütlü kahve Neslihani bende begenmedim bana 10 gun gibi bir vade vermisti o vade çoktan geçti,diger verdiği vadede 1 hafta sonra dolacak.Ben geleceke cok takılmiyorum zaten gelecek çıkmıyor ama keske o an yaşadığım olayları detaylarını bilseydi,ben beğenmedim falıni,mesela bir yorum yapıyor yok öyle deil diyorsun çeviriyor şöyle diyorsütlü kahvedeki Neslihan bence vasat ötesi kesinlikle saçmalıyo. Şöyle hatta benim eski için dediki bu kapalı bir bayanla olur ancak yok işte kız oğlan kız olması gerekmiş. Adam şuan oldukça k. biriyle sevgiliben ona hiç inanmıyorum
Zeynep'e ilk baktıranlardansın herhalde...şimdi üye olup onu övmen gerçekten düşündürücüZeyneb’e 2016 dan beri baktırıyorum ve gerçekten dedikleri tutuyor. Bana evlenirken kavga ederek evleneceksin nasıl evlendiğimi ben bile bilmiyorum demişti. Hakikatten geçen sene sene evlendim dediği gibide oldu. Hamileliğimden çoğu şeyime kadar o söylemiştir. Gaibi Allahtan başka kimse bilemez Oyüzden yüzde doksan iyi tahmin ediyor diyeyim. He şu var cok bilmek iyimidir orasını bilmem. Artı enerjisi tuttumu süperdir.
Destan nasıl fal bakıyor iyi miKızlar Nakta, Zeynep, Ramek, Nihal, Pelin, 5dk Arzu, Kader, Asyam Kafe, Melekler Kahvesi, Kadınlar Kahvesi, Sembol kafe, Gülistan, Fikriye, bunların hiç ama hiçbir dediğinin çıktığını görmedim. Hatta tam tersi bilinç okuduklarını düşünüyorum. Eğer azda olsa küçük bir ihtimalde doğruluk payı (%10) olan bir fal baktırıyım diyosanız. Deneyebilecekleriniz en azından anda yarı yada daha az tutan yani kendi düşüncemiz değilde gerçekte olan duyguları hissedebilen;
Zehra, Safiye, Destan, Pucca Arzu, Dingonun ahırı Ezgi, Melekler Gamze bunlar denenebilir gerisini atın.
Ya defalarca denediklerim oldu sırf burada iyi diyolar diye bide birtek kendim denemiyorum kuzenim, teyzem, arkadaşlarım hepsine denetiyorum kendim de belki ilk falında odaklanamamıştır diye deniyorum yok çoğu bilinç altınızı okuyo çoğu kurnazlık yapıp ağzınızdan laf almaya çalışıyo kıvırıyo yani yok dediğim gibi denemek isterseniz bu saydıklarım var. Yada yeni birilerini deneyebilirsiniz
Biz kime fal baktırıcağızkızlar arkadaş az önce whatsapptan yazdı. kadınlar kahvesinde leylaya baktırmıştı bekliyordu oda patlamış.(çıksaydı deneyecektim)bilginiz olsun.
Artık birine baktırmak istiyorum ne baktırmaya karar versem biri kötü yaZıyor vazgeçiyorumarayacağız ve bulacağız.ben ankarada hep söylüyorum nilüferden çok memnundum ama telde bakamadı bende nosunu bile yok ettim mesela .yüzyüze ve adam gibi baskan biri vardır mutlaka koskoca istanbulda.(yada öyle ümit ediyorum)arkadaş maaşallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor.
Valla benim en beğendiklerimden biri ya çıkmadı saçmalık dediğim herşeyi ertesi gün yaşadım iş ile ilgili söyledikleri özellikle %90tuttu ilişki ile söylediği benim için olumsuz olan kısımları tuttu ve adamı öyle bir noktada diyodumki aman bu söylediğide çıkmadı dediğimin ertesi günü çıkıyodu. Diğer vadeler bende tuttu ama en önemli vade ağustos ve eylül ortası ama onun çıkacağını hiç sanmıyorum o yüzden eliyorum çünkü benim için asıl önemli olan durum olduğu için açıkcası çıkacağını hiç sanmıyorum. Ama dediğim gibi vasatların üstüDestan nasıl fal bakıyor iyi mi
İsle ilgili %90 tutan destan dediğiniz falcımiValla benim en beğendiklerimden biri ya çıkmadı saçmalık dediğim herşeyi ertesi gün yaşadım iş ile ilgili söyledikleri özellikle %90tuttu ilişki ile söylediği benim için olumsuz olan kısımları tuttu ve adamı öyle bir noktada diyodumki aman bu söylediğide çıkmadı dediğimin ertesi günü çıkıyodu. Diğer vadeler bende tuttu ama en önemli vade ağustos ve eylül ortası ama onun çıkacağını hiç sanmıyorum o yüzden eliyorum çünkü benim için asıl önemli olan durum olduğu için açıkcası çıkacağını hiç sanmıyorum. Ama dediğim gibi vasatların üstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?