İstanbul'da Fal - Falcılar

Hangi hatti kullaniyor isen arama kayıtlarına bak. Tarihi hatırlarsın, sen Niluferi kaybettigine uzuluyorsun ama bana tutturamadi ama anda iyiydi fakat ilk bakiminda hani her falcinin ilk fali musteri tutturmak icin iyi oluyor sonra savsakliyorlar ya o hesap...

çıkarsa yaz cnm oldu mu?artık kırıntılara bile razıyız o derece.

aynen cnm. ben ona ilk baktırdığım falda eğer ALLAH ömür verirse zaten genel hayatıma baktırmıştım bu yüzden de bir daha baktırmak gereksiz olur bir de yüzyüze bakım farklı bence telden olmuyor.artı ne derler bilirsin iyi falcının ilk falı.

Bana da yildizname bakti, haline cok acimistim evi cok kotuydu ve yardima da muhtacti, pahali bakti falı simdilik cikmadi ama olsun kızı vardi ona yiyecek alsa o da iyidir...

Bana da yildizname bakti, haline cok acimistim evi cok kotuydu ve yardima da muhtacti, pahali bakti falı simdilik cikmadi ama olsun kızı vardi ona yiyecek alsa o da iyidir...
ben yenimahelledeki evine gitmiştim evet küçük bir kızı vardı. hatta evin alt katı çok kötü kokuyordu o kadın inan boş biri değil .
hem dediğin gibi kıza yardım olmuş olur.

Ben artık fala eğlence için gitmek istiyorum. Eğlenmek gülmek anlık mutluluk terapi yaşamak için.
Bu yüzden yeni bir aşk istiyorum enerjim açılsın geçmişin hapishanesinden kurtulmayı çokkk istiyorum.

Biz burada fal baktırırken onlar zaman alıyorlar kendilerine birşeyler katıyorlar iyi kötü yaşayarak gidiyorlar. Ama hayatlarında bir dolu düzen var. Bizse kendi adıma boşluk havada kalmışlık. Ne sadece iş ne sadece aşk. İkisinde de tamamlanmayı istiyorum artık

aynen cnm. zaten geçmişin zırvalarına takılıp kalmasaydık bu gün bu soytarı falcıların esiri olmazdık.aynen ben de yeni bir aşk ve yeni bir iş istiyorum ama bu pandemi sürecinde her ikisi de zor gibi.

Zehra, safiye, destan, pucca Arzu hangi cafede bakıyorlar acaba?

Zehra, safiye, destan, pucca Arzu hangi cafede bakıyorlar acaba?
cnm benim bildiğim pucca arzu ve zehra ankarada ki asla her ikiside çıkmaz boşa arama.safiye benim hamile bir arkadaşıma yanlış adres verdi o derece güvenilir destanı ben de merak ediyorum.

gerçekten kızlar destan olayını bir açar mısınız?mesajları karıştırınca beğenenler varmış. kimlerde çıktı?

Gelecekle ilgili yarı yarıya olsa bile tutturan sadece Ramek oldu bende. Asıl önemli olan kısmı tutturdu diyebilirim. Çok acı konuştu ve maalesef haklı çıktı. Tutmayan kısma zaten o zaman da inanmamıştım hiç.

kızlar medyum elmirayı tanıyan var mı?iranlıymış.

Kızlar destan tan olarak nerede? Birileri sembol yazmış ama taksim mi?

Daha önce de soruldu ama tam cevap alınamadı diye biliyorum...Elmira ile Ramek aynı kişi mi? Ben sadec elmiraya baktırdım....şiveli, öğretmen gibi konuşan bir kadındı..Ramek de öyle mi

Daha önce de soruldu ama tam cevap alınamadı diye biliyorum...Elmira ile Ramek aynı kişi mi? Ben sadec elmiraya baktırdım....şiveli, öğretmen gibi konuşan bir kadındı..Ramek de öyle mi
Ben Elmiraya baktırmadım hiç. Ramek sanırım kırklı ya da ellili yaşlarda biriydi ama şivesi falan yoktu gayet düzgün konuşuyordu.

Merhabalar. Online fal topiginden onderilen Elif isimde bir falcidan yorum aldim. Gecmis ve anda superdi hatta bugune kadar hic bir falcinin bilemedigi ve bilemeyecegi detaylari bildi, saskinliktan gozlerim doldu yorum alirken o derece bildi bende. Fiyati ortalamanin ustu ama 1 saate yakin telde konusmusuz. Yalniz gelecek icin biraz pembeye bagliyor olabilir. Diger konulari bilemiyorum ama ana konu hakkinda olumlu sayilabilecek, karsi tarafin karakterine hic uymayacak olursa mucize olacak bir seyden bahsetti. Vadesi Subat ayi, olursa yazarim ama dedigim gibi gelecek buyuk bir ihtimalle cikmayacak, baktiran cogu kisiyi de sordugu kisilerle olumlu bir gelecekten bahsetmis sanirim kirmak istemiyor ve sorulan kisiyle olmayacak demiyor. Yine de anda ve gecmiste iyi bilen biri, bu kisimlari merak edenlere onerebilirim.

Arkadaslar telfon numarasi verdigimiz safiye ve yelize fal baktiranlar olumlu olumsuz yorumlarinizi yazarmisiniz rica etsem
Sordugunuz telefonda bakan Yeliz mi? Ben 2 sene once baktirmistim, uzun ve detayli bakiyor enerjisini sevmistim. Cok sasirtmasa da gecmis ve anda da iyiydi. Gelecek icin soyledigi bir sey oldu, hatta o konuyla alakali o anda olan bir durumu bir tek o bildi. Onun disinda gelecekle ilgili bana uzak vade vermisti, 3 sene icinde yeni biriyle tanisma gordu mesela henuz olmadi ama daha 3 sene olmadi belki o soyledigi de cikar. Yeliz benim memnun kaldigim ender falcilardan, cok uzak vade verdigi icin daha sonra tekrar yorum almak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…