- 13 Mayıs 2019
- 410
- 633
- 103
Hangi hatti kullaniyor isen arama kayıtlarına bak. Tarihi hatırlarsın, sen Niluferi kaybettigine uzuluyorsun ama bana tutturamadi ama anda iyiydi fakat ilk bakiminda hani her falcinin ilk fali musteri tutturmak icin iyi oluyor sonra savsakliyorlar ya o hesap...arayacağız ve bulacağız.ben ankarada hep söylüyorum nilüferden çok memnundum ama telde bakamadı bende nosunu bile yok ettim mesela .yüzyüze ve adam gibi baskan biri vardır mutlaka koskoca istanbulda.(yada öyle ümit ediyorum)arkadaş maaşallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor.
çıkarsa yaz cnm oldu mu?artık kırıntılara bile razıyız o derece.Valla benim en beğendiklerimden biri ya çıkmadı saçmalık dediğim herşeyi ertesi gün yaşadım iş ile ilgili söyledikleri özellikle %90tuttu ilişki ile söylediği benim için olumsuz olan kısımları tuttu ve adamı öyle bir noktada diyodumki aman bu söylediğide çıkmadı dediğimin ertesi günü çıkıyodu. Diğer vadeler bende tuttu ama en önemli vade ağustos ve eylül ortası ama onun çıkacağını hiç sanmıyorum o yüzden eliyorum çünkü benim için asıl önemli olan durum olduğu için açıkcası çıkacağını hiç sanmıyorum. Ama dediğim gibi vasatların üstü
aynen cnm. ben ona ilk baktırdığım falda eğer ALLAH ömür verirse zaten genel hayatıma baktırmıştım bu yüzden de bir daha baktırmak gereksiz olur bir de yüzyüze bakım farklı bence telden olmuyor.artı ne derler bilirsin iyi falcının ilk falı.Hangi hatti kullaniyor isen arama kayıtlarına bak. Tarihi hatırlarsın, sen Niluferi kaybettigine uzuluyorsun ama bana tutturamadi ama anda iyiydi fakat ilk bakiminda hani her falcinin ilk fali musteri tutturmak icin iyi oluyor sonra savsakliyorlar ya o hesap...
Bana da yildizname bakti, haline cok acimistim evi cok kotuydu ve yardima da muhtacti, pahali bakti falı simdilik cikmadi ama olsun kızı vardi ona yiyecek alsa o da iyidir...aynen cnm. ben ona ilk baktırdığım falda eğer ALLAH ömür verirse zaten genel hayatıma baktırmıştım bu yüzden de bir daha baktırmak gereksiz olur bir de yüzyüze bakım farklı bence telden olmuyor.artı ne derler bilirsin iyi falcının ilk falı.
ben yenimahelledeki evine gitmiştim evet küçük bir kızı vardı. hatta evin alt katı çok kötü kokuyordu o kadın inan boş biri değil .Bana da yildizname bakti, haline cok acimistim evi cok kotuydu ve yardima da muhtacti, pahali bakti falı simdilik cikmadi ama olsun kızı vardi ona yiyecek alsa o da iyidir...
Evet bende buradan bi bayandan almıştım. Çok övmüştüİsle ilgili %90 tutan destan dediğiniz falcımi
aynen cnm. zaten geçmişin zırvalarına takılıp kalmasaydık bu gün bu soytarı falcıların esiri olmazdık.aynen ben de yeni bir aşk ve yeni bir iş istiyorum ama bu pandemi sürecinde her ikisi de zor gibi.Ben artık fala eğlence için gitmek istiyorum. Eğlenmek gülmek anlık mutluluk terapi yaşamak için.
Bu yüzden yeni bir aşk istiyorum enerjim açılsın geçmişin hapishanesinden kurtulmayı çokkk istiyorum.
Biz burada fal baktırırken onlar zaman alıyorlar kendilerine birşeyler katıyorlar iyi kötü yaşayarak gidiyorlar. Ama hayatlarında bir dolu düzen var. Bizse kendi adıma boşluk havada kalmışlık. Ne sadece iş ne sadece aşk. İkisinde de tamamlanmayı istiyorum artık
Zehra, safiye, destan, pucca Arzu hangi cafede bakıyorlar acaba?Kızlar Nakta, Zeynep, Ramek, Nihal, Pelin, 5dk Arzu, Kader, Asyam Kafe, Melekler Kahvesi, Kadınlar Kahvesi, Sembol kafe, Gülistan, Fikriye, bunların hiç ama hiçbir dediğinin çıktığını görmedim. Hatta tam tersi bilinç okuduklarını düşünüyorum. Eğer azda olsa küçük bir ihtimalde doğruluk payı (%10) olan bir fal baktırıyım diyosanız. Deneyebilecekleriniz en azından anda yarı yada daha az tutan yani kendi düşüncemiz değilde gerçekte olan duyguları hissedebilen;
Zehra, Safiye, Destan, Pucca Arzu, Dingonun ahırı Ezgi, Melekler Gamze bunlar denenebilir gerisini atın.
Ya defalarca denediklerim oldu sırf burada iyi diyolar diye bide birtek kendim denemiyorum kuzenim, teyzem, arkadaşlarım hepsine denetiyorum kendim de belki ilk falında odaklanamamıştır diye deniyorum yok çoğu bilinç altınızı okuyo çoğu kurnazlık yapıp ağzınızdan laf almaya çalışıyo kıvırıyo yani yok dediğim gibi denemek isterseniz bu saydıklarım var. Yada yeni birilerini deneyebilirsiniz
cnm benim bildiğim pucca arzu ve zehra ankarada ki asla her ikiside çıkmaz boşa arama.safiye benim hamile bir arkadaşıma yanlış adres verdi o derece güvenilir destanı ben de merak ediyorum.Zehra, safiye, destan, pucca Arzu hangi cafede bakıyorlar acaba?
Gelecekle ilgili yarı yarıya olsa bile tutturan sadece Ramek oldu bende. Asıl önemli olan kısmı tutturdu diyebilirim. Çok acı konuştu ve maalesef haklı çıktı. Tutmayan kısma zaten o zaman da inanmamıştım hiç.Kızlar Nakta, Zeynep, Ramek, Nihal, Pelin, 5dk Arzu, Kader, Asyam Kafe, Melekler Kahvesi, Kadınlar Kahvesi, Sembol kafe, Gülistan, Fikriye, bunların hiç ama hiçbir dediğinin çıktığını görmedim. Hatta tam tersi bilinç okuduklarını düşünüyorum. Eğer azda olsa küçük bir ihtimalde doğruluk payı (%10) olan bir fal baktırıyım diyosanız. Deneyebilecekleriniz en azından anda yarı yada daha az tutan yani kendi düşüncemiz değilde gerçekte olan duyguları hissedebilen;
Zehra, Safiye, Destan, Pucca Arzu, Dingonun ahırı Ezgi, Melekler Gamze bunlar denenebilir gerisini atın.
Ya defalarca denediklerim oldu sırf burada iyi diyolar diye bide birtek kendim denemiyorum kuzenim, teyzem, arkadaşlarım hepsine denetiyorum kendim de belki ilk falında odaklanamamıştır diye deniyorum yok çoğu bilinç altınızı okuyo çoğu kurnazlık yapıp ağzınızdan laf almaya çalışıyo kıvırıyo yani yok dediğim gibi denemek isterseniz bu saydıklarım var. Yada yeni birilerini deneyebilirsiniz
Daha önce de soruldu ama tam cevap alınamadı diye biliyorum...Elmira ile Ramek aynı kişi mi? Ben sadec elmiraya baktırdım....şiveli, öğretmen gibi konuşan bir kadındı..Ramek de öyle miGelecekle ilgili yarı yarıya olsa bile tutturan sadece Ramek oldu bende. Asıl önemli olan kısmı tutturdu diyebilirim. Çok acı konuştu ve maalesef haklı çıktı. Tutmayan kısma zaten o zaman da inanmamıştım hiç.
Ben Elmiraya baktırmadım hiç. Ramek sanırım kırklı ya da ellili yaşlarda biriydi ama şivesi falan yoktu gayet düzgün konuşuyordu.Daha önce de soruldu ama tam cevap alınamadı diye biliyorum...Elmira ile Ramek aynı kişi mi? Ben sadec elmiraya baktırdım....şiveli, öğretmen gibi konuşan bir kadındı..Ramek de öyle mi
Yok kafede bakmıyo bu Erkek olan telde bakıyoKızlar destan tan olarak nerede? Birileri sembol yazmış ama taksim mi?
Sordugunuz telefonda bakan Yeliz mi? Ben 2 sene once baktirmistim, uzun ve detayli bakiyor enerjisini sevmistim. Cok sasirtmasa da gecmis ve anda da iyiydi. Gelecek icin soyledigi bir sey oldu, hatta o konuyla alakali o anda olan bir durumu bir tek o bildi. Onun disinda gelecekle ilgili bana uzak vade vermisti, 3 sene icinde yeni biriyle tanisma gordu mesela henuz olmadi ama daha 3 sene olmadi belki o soyledigi de cikar. Yeliz benim memnun kaldigim ender falcilardan, cok uzak vade verdigi icin daha sonra tekrar yorum almak isterim.Arkadaslar telfon numarasi verdigimiz safiye ve yelize fal baktiranlar olumlu olumsuz yorumlarinizi yazarmisiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?