İstanbul'da Fal - Falcılar

olsun fikir alıyoruz. zaten buradan da fikir alışverişi için görüşüyoruz. sıkma canını giden hür iradesiyle gidiyor deniyor memnun kalıyor ya da kalmıyor ama deniyor.

Yıldızname fal değil. Kur'an dan ebced hesabı ile bakılıyor. Anne adı ve doğum tarihi ile.. 7 sene önce baktırdım ben.. Hastalıklarım,boşanacaım ailevi durumum çıktı... Ve daha çok şey söyledi kadın bana. Zaten yıldızname ye bir kez baktırılır. Fiyat o zaman 50tl.idi

yıldıznameye kim bakmıştı?

Symbol cafe kuzey sanırım artık orada değil
Şu an nerede bakıyor bilen var mı acaba

Kızlar bende bugün bir kişi hakkında hem bilgi verip bilgi alıcam sizlerden bilemiyorum yorumları okudum genelde gelecek çıkmıyo diyolar ama ben anlatayım siz karar verin ve yorumunuzu bekliyorum. Ankara grubunada yazıcam orada çünkü;

Turan Güneş Leyla;
Ben bu kadına yıllar önce gitmiştim 4sene önce ozaman sevgilim vardı ama zorlayıcı bir ilişkiydi. Gittiğimde bana hayatımdaki kişiyle olmayacağını tam tersi bir adamla tanışacağımı maço vari vs bütün adamın özelliklerini saydı. bana uygun olmayan ona aşık olacağımı 2 sene onunla vakit kaybedeceğimi ve beni yoracak bir ilişki olacağını ama sonrasında başka biriyle olacağımı söylemişti. Ben bu kadının dediklerini 1,5-2 sene sonra yaşadım ben bu dediklerini o maço vari psikopat adamla tanıştım aşık oldum ve gördüğünüz gibi o adam için fallar baktırıyorum vs vs sıkıntılı bitti yani benim için çok böyle kötü ayrılan konuşan biri değilim sessiz sedasız insanların hayatından çıkan iletişm kanallarını engelleyen biriyim.

Neyse 1,5 sene önce yine gittim bana bu adamdan bahsetti o zaman hayatımdaydı ama ayrılmıştık. Bi kadını sormuştum yanında gördüğüm birini bana o kadının sevgilisi olduğunu bu adam herkesi kullanan .............. giden bir adam demişti. Seni gördüğü nokta farklı o yüzden geri dönüşü olabilir ama ben senin bu adamı kabul edeceğini düşünmüyorum demişti. Yani kişiliğin karakterini baya saydı neyse bu adamla ilgili şu dediği şeyi unutmuyorum bu adam kaşarında önce giden biriyle çıkacak başkalarına yaptığı herşeyi bu kadından görecek sen hiç üzülme öyle bir haksızlığa uğrayacakki aynı kendi gibi bir kadınla olacak kazık yiyecek demişti. Mutsuz olacak buda onun cezası demişt. Ben şuan bakıyorum ve adamın hayatında tamda anlattığı gibi bir kadın var adamın aynası gibi aynı tarz aynı ahlaki değer yoksunluğu aynı kaşarlık aynı edep haya olmayan iki insan düşünün yani ben hala bile bir erkeğin bu tarz birine nasıl devam ettirdiğini anlamıyorum çünkü kadın karısı gibi öye düşünün sıradan sevgili F*** body değil aynı sofra aynı yatak aynı sabah aynı akşam paylaşımı gibi düşünün. Bu söyledikleri doğru mu evet doğru ama tek fark adam çok mutlu

Diğer Neyse me geçiyoeum;
Geçen hafta yine gittim. Yani bu seferde adamın hayatında biri olduğunu işte yüzük düşündüklerini mezheplerinin çok geniş olduğunu adam için kadının hiçbir davranışının önemli olmadığını çünkü bu tarz şeylere takılmayan bir adam olduğunu kadınları ........ gittiğini işte berbat bir adam olduğunu anlattı. Kadının da yine aynı şekilde olduğunu tipini vs herşeyi kadının kıskandırmak için bunları yaptığını falan bir erkeği elinde nasıl tutacağını okadar iyi bildiğini adamın ona aşık olduğunu yani seksine aşıkmış o nasıl oluyosa. Kadınla türkiyedeki her erkek olmak istermiş falan da falan anlattı. Tek takıldığım nokta adam mutsuz dedi insan mutsuz olupta niye evlilik düşünsün yani o saçma geldi. İşte bu ilişkinin biteceğini iki taraflı bitireceklerini falan söyledi. Ama görüntü hiç onu vermiyo yani aslında Gelecek içn söyledikleri yorumlara göre çıkmıyomuş ama bende çoğunluğu çıkmıştı. Birde bukadar nasıl net biliyor onu anlamıyorum. Ekimde dedi hayatına biri girecek senin aşık olucaksın dedi çok güçlü bir adam dedi ben burdayım kızlar eğer ekimde hayatıma biri girer bunlar rezil rüsva olurlarsa ben dicek ki tamam.

Birde Safiye yi ben çok beğenirim anda ama ikisi farklı konuştu bu benim kafamı karıştırdı. Bir konuda

Safiye ne söyledi bu konuda onun söyledikleri çıktımı

cnm biliyorsun ki ben de ankaradan gelme bir insanım.senin turan güneşteki leylaya benim salak yüzünden gitmiştim. bana kızacaksın ama ne yazıkki dedikleri çıkmadı. bana beni yakıp yıkıp kül eden adam için geri dönecek ankarada kavuşup mutlu yuva kuracaksınız,çok pişman seni hiç unutamamış........ama ben istanbuldayım o da başka bir memlektte yani özet bilgi ankarada bile değiliz sen düşün falı baktıralı 2.5 sene oldu bilgin olsun.
bu arada safiye sana ne dedi?farkı neydi tam olarak.

Safiye ne söyledi bu konuda onun söyledikleri çıktımı
Yani Safiye benimle ilgili adamın pişman olduğunu iletişime geçmek istediğini söyledi ama Leyla benim adamın aklına bile gelmediğimi söyledi ki aslında bende öyle hissediyorum. Leylaya göre sonra aklına gelecekmişim kazık yedikten sonra ama hayatımda biri olacakmış ozaman yani orası saçma geldi. Safiye de daha önce gittiğimde adamın beni düşünmediğini 3-4ay bu durumla alakalı hiçbir gelişme olmaz demişti olmamıştı zaten. Yani nebiliyim öyle orası karışık ama neticede ikiside kadın olduğunu bildi etkilendiğini bildi Safiye sevgi asla yok dedi sadece başta çok etkilenmiş heyecanlanmış dedi şimdi sıkılmış dedi. Leyla aşık dedi ama miğdesi bulanacak artık dedi yani özünde bakarsan aynı gibi cümleler

dur bakalım umarım hakkında hayırlısı olur.

Ya zaten kadın bana bu adamla olucaksın evleneceksin mutlu olacaksın demediki. Olmayacak sen istemeyeceksin dedi. Anlattığım gibi yıllar önce gittiğim dede bu adamla olmucan dedi.

Sana şunu söyleyeyim sadece bana hiçbir falcı bu adamla mutlu olacaksın evleneceksin hiçbir zaman demedi. tuaftır belkide dedikleri doğru adamın aklında bile olmayabilirim.
Bana bu adamla evleneceksin diyen hayatımda üç falcı tanıyorum 1.si Ergin Asyam kafedeki, 2.side hoşbeş kafe Fatoş ve Sıla. Bunların haricindekilerin yarısı adam döner pişman olur ama geç olucak sen başkasıyla olucaksın mutlu olacaksın. Yarısıda bu adam geri dönmez hayatındaki kadınla evlenir ama mutlu olmayacak falan yani nerden bakarsan bak hiçbiri bana evleneceksin tekrar barışıp sevgili olacaksın demedi :) belkide bende bunu bildiğim için bilinç altıma yansıyo ve onu okuyo olabilirler. Şahsen ben beni arayıp soracağını bile düşünmüyorum hissetmiyorum. Belki yıllar sonra size çıkıp diyebilirim ki aslında şu kişiler doğru söyledi felan ama şuan hayatıma giren kimsede yok. Gelen de yok. Ama biri varmı var. Uzun zamandır birliktelermi evet. Mutlumu mutlu olmasa birlikte olmaz öyle düşün. Yani beni burda ilk zamanlar beklettiler ilişkinin ilk ayrılık döneminde ozaman dediler aşık falan ama döner demediler çoğu. Bana hep dedikleri senin hayatına başkası girecek bu son 1,5yıldır duyduğum şey bu bu adamdan bir hayır gelmez bunları duyuyorum ben size böyle söylemelerine de şaşırıyorum demekki doğru söylüyolar nebiliyim

Son düzenleme:
dur bakalım umarım hakkında hayırlısı olur.
Aman istemem zaten ibn....... napıyım öyle mezhepi geniş adamı ben ya adamda ahlak edep yok okadar iradesiz bir adam ki okadar uçkuruna düşkün ki kadın elinde maymun etmiş adamı adamın gözü hiçbirşey görmüyo öyle o kadını kabul ediyo yani bunun adı gav.... sizde biliyosunuz. Netür adamlar gördüm ben geniş gevşek ama böylesini hiç görmedim. Ha bak Leyla şunu dedi Allah için bu adamda hiç ahlak yok dedi çok mezhepi geniş bir adam dedi. Onun için önemlş değil psikolojisi bozuk şizofreni dedi bu adam. Yalan yok bende çoğu zaman öyle düşünüyorum. Okadar karıyla yatıp kalkarsa insanların ahını alırsan ne psikoloji kalır ne ahlak ne edep illaki birileri bişey yapmıştır canını yakmıştır kimbilir kimlerin benim Allah korkum varda beddua bile etmiyorum o pisliğin enerjisini üstüme çekmeyim diye. Sadece bende hırs ve gözümde çok büyütüm zamanımı harcamışım onun kızgınlığı var oda kendime belkide takıntı oldu. Yoksa adam beş para edecek adam değil Allah düşman başına vermesin yani onuda ancak öyle gurursuz, rahat, amacı sadece para olan bir kadın taşıyabilirdi zaten. İkiside aynı yani.

Valla gittiyse seni yuce Rabbim korumus ne diyeyim. Boyle bir erkek hidayete ermeden gelse seni istese ne olur ömür boyu gözyaşı. Bir de cocuguna baba profilini düşünsene. Cocuk da helak olur sen de. Bosver Allah seni korumus

cnm hakkında hayırlısı olsun .o duyguyu biliyorum hazmedememe bende de var. aslında benim bu kadar peşimde koşup ne diller döktükten sonra ortada bırakması olay ama bu da o adamların şerefsizliği.bence sen çok daha iyilerine layıksın. umarım karşına iyi birileri çokar. bolşans.

Valla gittiyse seni yuce Rabbim korumus ne diyeyim. Boyle bir erkek hidayete ermeden gelse seni istese ne olur ömür boyu gözyaşı. Bir de cocuguna baba profilini düşünsene. Cocuk da helak olur sen de. Bosver Allah seni korumus
Aynen canım adamda olan tek şey para. İlk tanıdığımda ben adamı merhametli derin biri Allah korkusu var diye tanıdım bana öyle tanıttı kendini hep de öyle diye düşündüm ama inanılmaz bir hasta, sahtekar ve yalancı olduğunu şuan anlıyorum, şuan idrak ediyorum çok geç oldu keşke daha önce kendimi bu kadar yıpratmadan önce görebilseydim bu kadar takıntı ve üzülmezdim bunda falcıların payı da çok kendi payım da göremedim anlayamadım akıllı olamadım tek suçum bu. Umarım bir toz zerresi kadar bile aklımda izi kalmaz, ne hırs, ne öfke, ne nefret. En çok o hayatına devam ediyo mutlu ben bunları yaptım diye pişmanlığım aslında kendime kızgınım. Allah a havale ediyorum.
Falı seviyorum motivasyon olması açısından iyi geliyo ama şu beklentiye sokmasalar bence zevk için baktırılır.

erkekler çok bozuldu artık eskisi gibi değiller. seçenekler çok sapıttılar bence ve hepsini istiyorlar sorun bu. bütün kadınlar benim olsun mantığı.

Leylayı deneyebilirsiniz. Kadın en azından anda çok net, detayları oldukça şaşırtıcı ben senede 1 kere baktırıyorum.

Leylayı deneyebilirsiniz. Kadın en azından anda çok net, detayları oldukça şaşırtıcı ben senede 1 kere baktırıyorum.
denenebilir ama bana niye öyle dedi ki?adam bir tarafta ben başka.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…