öneriler için çok teşekkür cnm. biraz araştırayım dedim de kıza mahcup olmayayım.Ya safiye ye götürsene niye arıyosun. Kalbur üstü falcılardan. Yada kadıköyse Deniss kafede Deniz ablaya götür. Melekler kahvesinde Gamze vardı ayrılmış gerçi ama ona götür
slm ben ankaradan birini buldum. fal baktırdım. çok memnun kaldım. bu akşamda arkadaşım baktırcak. bana mı denk geldi iyi bakıyor olması bilemiyorum çok etkilendim. hatta bi yere daha yazdım. eğer arkadaşımda memnun kalırsa haber vereyımCerrahpaşa civarında kurşun döken bi teyze buldum. Faldan daha iyi geldi. Ama herşeyi söyleyebilen bi falcınız varsa numara ve ya adres alabilirim eski falcılarımı kaybettim :) bi el atar mısınız ?
Ykbsiz hanım.. Ben tavsiye değilde, şunu yazayım dedim... Malum Ankara Türkiyenin wuhanı oldu... Dikkat edin derimkızlar ;şöyle elle tutulur bir falcı varmı?benim bir arkadaş gelecek ankaradan o da benden medet bekliyor da bende de yok .....
bir öneriniz olabilir mi?bir de bu fi kafe handeydi galiba o bayana nasıl ulaşırım onu duymuş ,internetteki tel iptal acaba kapandı mı?
bana bir öneride bulunabilir misiniz?
misafirim cuma günü burada olacak.
sağol cnm uyarı için arkadaş bilinçli biri ama belli olmuyor kısmet ne diyeyim. çemberde daralıyor ama yapacak bir şey yok. kıza gelme diyemem yıllarca komşuluk arkadaşlık yaptık.Ykbsiz hanım.. Ben tavsiye değilde, şunu yazayım dedim... Malum Ankara Türkiyenin wuhanı oldu... Dikkat edin derim
Ykbsiz biliyomusun artık hiç bir falcıdan zevk almıyorum. Nedeni ise çıkmaması dün şöyle bişey oldu telefonuma reset atmıştım. Sonra arkadaşlarıma gönderdiğim falların ses kayıtları whatsaptan düştü 1 yıl öncesine ait ve dinlemekten bile tiksindim o derece :). Yani benim nadir anlık beğendiğim falcılar var onları biliyosunuz onun haricinde hiçbiri çıkmamış yani düşünebiliyomusunuz. 2yıldır yeni biri girecek yok ortadakızlar falcı edi kimdir?nerededir? bir de destny melek kim?birilerinden duydum .baktırp yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?
cnm al benden de o kadar umutlu olduklarım vardı onlarda patladı.şu lunayı çok duymaya başladım gerçi kafe 46 daki nalan uçanmıydı neydi desteksiz sallamıştı ama?bakalım arkadaşımı galiba ona götüreceğim o da duymuş lunayı.Ykbsiz biliyomusun artık hiç bir falcıdan zevk almıyorum. Nedeni ise çıkmaması dün şöyle bişey oldu telefonuma reset atmıştım. Sonra arkadaşlarıma gönderdiğim falların ses kayıtları whatsaptan düştü 1 yıl öncesine ait ve dinlemekten bile tiksindim o derece :). Yani benim nadir anlık beğendiğim falcılar var onları biliyosunuz onun haricinde hiçbiri çıkmamış yani düşünebiliyomusunuz. 2yıldır yeni biri girecek yok ortada
Gerçekten iyi bakan biri yokmu ya önerebileceğiniz. Telefonda veya yüzyüze farketmez
Valla bende de birkaç isim var sadece Zeynep bunlardan Biridir. Tavsiye olarak algılanmasınsanırım herkes aynı şeyi arıyor , ben telefonda zeynep ve tutkuya baktırıyordum hala bakıyorlarmı bilmiyorum ama galiba bende mecbur onlara baktırıcam yine , öyle görünüyor
cnm tutku kim? ve başarılı mı?sanırım herkes aynı şeyi arıyor , ben telefonda zeynep ve tutkuya baktırıyordum hala bakıyorlarmı bilmiyorum ama galiba bende mecbur onlara baktırıcam yine , öyle görünüyor
Valla bende de birkaç isim var sadece Zeynep bunlardan Biridir. Tavsiye olarak algılanmasın
cnm tutku kim? ve başarılı mı?
keşke sizeki isimleride paylaşsanızda bizde faydalansak :)Valla bende de birkaç isim var sadece Zeynep bunlardan Biridir. Tavsiye olarak algılanmasın
Canım biri Zeynep biri Nihal dir.. Yazmışımdır ben.. Ama tavsiye etmiyorum tabii.. Bir de gamze hanım var o da ben de tutar.. Zeynep karşı tarafın düşüncelerini güzel okuyor ben duydum zira dediği cümleleri... İnan tavsiye etmiyorum. Ben çok takılmıyorum.. Son günlerde Serpil deniyor mesela onun bakıma ara verdiğini duymuştum ben, sonra başladı mı bilmiyorum ama ben kendisine baktırmadım. Gop daki Birsele de baktırdım fifty fifty diyeyim. Fiyat yüksek 120 tl. Bir daha baktırmam.Kurtuluş Melahat benimle ilgili söylediği şey tamamen yanlıştı.. Geçen gün melek hanıma baktırdım yazmıştım sırtımdaki ağrıyı sırtımdaki meleğe bağladı.. Artık yorumu size bırakıyorum. Vera ilk falı iyidir.. Ece bende tutarlıdır.keşke sizeki isimleride paylaşsanızda bizde faydalansak :)
neden sürekli tavsiye etmiyiroum yazıyorsunuz ?yani burası kişilerle alakalı görüşlerimizi tavsiyelerimizi yazmak için var en çok tavsiye etmiyorum demenize takıldım tekrar tekrar melek her kimse komikmiş ben sevmiyorum öyle insanları zeyneple alaklı bende aynı şeyleri düşünüyorum birseli hiç duymamıştım tutkuya baktırdınız mı hiçCanım biri Zeynep biri Nihal dir.. Yazmışımdır ben.. Ama tavsiye etmiyorum tabii.. Bir de gamze hanım var o da ben de tutar.. Zeynep karşı tarafın düşüncelerini güzel okuyor ben duydum zira dediği cümleleri... İnan tavsiye etmiyorum. Ben çok takılmıyorum.. Son günlerde Serpil deniyor mesela onun bakıma ara verdiğini duymuştum ben, sonra başladı mı bilmiyorum ama ben kendisine baktırmadım. Gop daki Birsele de baktırdım fifty fifty diyeyim. Fiyat yüksek 120 tl. Bir daha baktırmam.Kurtuluş Melahat benimle ilgili söylediği şey tamamen yanlıştı.. Geçen gün melek hanıma baktırdım yazmıştım sırtımdaki ağrıyı sırtımdaki meleğe bağladı.. Artık yorumu size bırakıyorum. Vera ilk falı iyidir.. Ece bende tutarlıdır.
Başka da... Tecrübelerimi yazıyorum Şengül boybaş gereksiz pahalı.. Ama bana ,benimle ilerde mutlaka iletişime geç demiştir.. Yapmak istediğim işle ilgili.. Tabii bu iş falcılık falan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?