- 13 Mayıs 2019
- 410
- 633
- 103
Ahlak olmadıktan sonra parası olsa ne olur? Insanin nasibinde zenginlik varsa saati gelince o da olur. Parayi sanırım kaldiramamis, simarmis. O cok mutlu şöyle boyle hic dusunme, bir Alman atasozu var; "Tanrı'nin degirmeni yavas döner ama ince öğütür"Aynen canım adamda olan tek şey para. İlk tanıdığımda ben adamı merhametli derin biri Allah korkusu var diye tanıdım bana öyle tanıttı kendini hep de öyle diye düşündüm ama inanılmaz bir hasta, sahtekar ve yalancı olduğunu şuan anlıyorum, şuan idrak ediyorum çok geç oldu keşke daha önce kendimi bu kadar yıpratmadan önce görebilseydim bu kadar takıntı ve üzülmezdim bunda falcıların payı da çok kendi payım da göremedim anlayamadım akıllı olamadım tek suçum bu. Umarım bir toz zerresi kadar bile aklımda izi kalmaz, ne hırs, ne öfke, ne nefret. En çok o hayatına devam ediyo mutlu ben bunları yaptım diye pişmanlığım aslında kendime kızgınım. Allah a havale ediyorum.
Falı seviyorum motivasyon olması açısından iyi geliyo ama şu beklentiye sokmasalar bence zevk için baktırılır.
Serpil ne kadara bakiyor acaba? Bir de Selma canli yayin yapiyor demissiniz, instagram uzerinden mi yapiyor yayini, hesap ismi nedir?Serpil bana fal bakarken taşınacaksın dedi bende kendi evim imkansız dedim inanmadım aslında çünkü evimin borcu var daha neden taşınım kiracı olsam tamam dedim salmaya baktırdıgımda oda bana taşınacaksın dedi dediğim gb henüz birşey yaşamadım ama selma iyidir çünkü ebced hesabı ile bakıyor yıldızname ile yani daha inandırıcı benim için ve onun canlı yayınında bir kaç kişi abla falın çıktı diye yazanlar oldu tabii karar sizin
100 tl ye bakıyormuş.Serpil ne kadara bakiyor acaba? Bir de Selma canli yayin yapiyor demissiniz, instagram uzerinden mi yapiyor yayini, hesap ismi nedir?
Tesekkurler, siz denediniz mi nasil?100 tl ye bakıyormuş.
henüz denemedim cnm .denersem yazarım. ama şu ana kadar edindiğim izlenim iyi gibi.Tesekkurler, siz denediniz mi nasil?
Hayat da hepimizin sınavları var. Gelmiş geçmiş olsun diyelim. Şöyle düşünün bu adamla evli olabilirdiniz... Düşüncesi bile korkunç değil mi?Bakalım Allahın planları ne? Acaba bu rahatlık hali o iki insan için devam edecek mi ya da ne zamana kadar devam edecek? Allah bizi sevdiklerimizle sınamasın tek korkum budur...birde falı dinleyin ama çok da takılmayın.. Bu adam için kötü demeselerdi, adam iyi mi olacaktı... Hayır, zira adamın fıtratı belli bence..kalp gözü açık olanlar vardır, dillerinden dökülür bazı şeyler. Para pul da istemez onlar, mümkünse o tarz insanlara danışın bence... Allsh, insanın karşısına vicdanlı ve ahlaklı insanlar çıkarsınAynen canım adamda olan tek şey para. İlk tanıdığımda ben adamı merhametli derin biri Allah korkusu var diye tanıdım bana öyle tanıttı kendini hep de öyle diye düşündüm ama inanılmaz bir hasta, sahtekar ve yalancı olduğunu şuan anlıyorum, şuan idrak ediyorum çok geç oldu keşke daha önce kendimi bu kadar yıpratmadan önce görebilseydim bu kadar takıntı ve üzülmezdim bunda falcıların payı da çok kendi payım da göremedim anlayamadım akıllı olamadım tek suçum bu. Umarım bir toz zerresi kadar bile aklımda izi kalmaz, ne hırs, ne öfke, ne nefret. En çok o hayatına devam ediyo mutlu ben bunları yaptım diye pişmanlığım aslında kendime kızgınım. Allah a havale ediyorum.
Falı seviyorum motivasyon olması açısından iyi geliyo ama şu beklentiye sokmasalar bence zevk için baktırılır.
Tarotta bakıyor mu acaba hic baktirmadim en cok tarot merak ediyorum bir de ev de bakım olunca insan bir cekinmiyor değil bana da yakinmis aslinda illa eve mi gitmek gerekiyor uzaktan bakim yapiyor mu telden biliyor musunuzHe kod adı mı var bunların yahuBilmiyorum ki hiç düş kafe nerde nesibe kim. Ama benim dediğim yer sanat evim ablanın adına nebahat. Şuanda da kafede filan bakmıyor bıraktı beylikdüzünde kendi evinde bakıyor.
Tarotta bakıyor mu acaba hic baktirmadim en cok tarot merak ediyorum bir de ev de bakım olunca insan bir cekinmiyor değil bana da yakinmis aslinda illa eve mi gitmek gerekiyor uzaktan bakim yapiyor mu telden biliyor musunuz
[/QUOT
Evet, tarot bakıyor ama bunun haricinde çok çeşitli şekillerde de bakıyor eğer iyi bir enerji alırsa hiçbir şeyi aracı kılmadan baktığıda oluyor biraz ürkütücü olsada:) Ev konusunda açıkçası ben daha evvel cafede rastladığımdan evine giderken de hiç çekinmedim ama haklısınız tabiki bu tereddütte. Öncesinde telefonla görüşürseniz belki biraz rahatlarsınız aksi takdirde bu durumuda kendisiyle paylaşır ne yapabileceğini sorarsınız. Hoşçakalın.
Mı cafe Hande cok tozpembecidir anı bile tutturamaz boşa harcama parani ,boş bir falcıkızlar ;şöyle elle tutulur bir falcı varmı?benim bir arkadaş gelecek ankaradan o da benden medet bekliyor da bende de yok .....
bir öneriniz olabilir mi?bir de bu fi kafe handeydi galiba o bayana nasıl ulaşırım onu duymuş ,internetteki tel iptal acaba kapandı mı?
bana bir öneride bulunabilir misiniz?
misafirim cuma günü burada olacak.
Ben sabah aradim, artik bakmiyorum dedi serpilSerpil evinde mi bakıyor? Ücreti 100 tl mi tarot için? Baktırmak istiyorum, ama kararsızım da...
tüh ben kızı nereye götüreceğim ? fikrin ve öneri var mı?birilerini denemek istiyor ama önerebileceğim yok.istanbulda hiç falcı denememiş.Mı cafe Hande cok tozpembecidir anı bile tutturamaz boşa harcama parani ,boş bir falcı
Merhaba ben geçen hafta Bakırköy kilisenin arkasında bi kadına baktırdım luna adı kafede beğendimtüh ben kızı nereye götüreceğim ? fikrin ve öneri var mı?birilerini denemek istiyor ama önerebileceğim yok.istanbulda hiç falcı denememiş.
çok teşekkür cnm.adı neydi?Merhaba ben geçen hafta Bakırköy kilisenin arkasında bi kadına baktırdım luna adı kafede beğendim
Luna kadının adı kafe 46 diye bi yer kilisenin arkasında moğolistanlı bi kadınçok teşekkür cnm.adı neydi?
çok teşekkür ederim cnm. bir söyleyeyim bakalım.Luna kadının adı kafe 46 diye bi yer kilisenin arkasında moğolistanlı bi kadın
Ya safiye ye götürsene niye arıyosun. Kalbur üstü falcılardan. Yada kadıköyse Deniss kafede Deniz ablaya götür. Melekler kahvesinde Gamze vardı ayrılmış gerçi ama ona götürtüh ben kızı nereye götüreceğim ? fikrin ve öneri var mı?birilerini denemek istiyor ama önerebileceğim yok.istanbulda hiç falcı denememiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?