cnm biz ona gittik çıkmadı üç yıl oldu. çıksaydı zaten hatırlardım.Ya böyle esmer toplu 40küsür yaşlarda biriymiş. Saçı kısa evinde bakıyomuş
Nerdeki serpile batırdınız istanbul beylikdüzündekine micnm biz ona gittik çıkmadı üç yıl oldu. çıksaydı zaten hatırlardım.
cnm yok arkadaş ankaradakini sordu. ben burada serpile gitmedim.Nerdeki serpile batırdınız istanbul beylikdüzündekine mi
baktırdım kızlar anda bildi memnun kaldığım için zeynebe hala baktırmadım tutkunun gelecekle alaklı söyledikleri çıkarma bilmiyorum ama güzel baktı gelecekle alakalı söyledikleri çıkarsa onuda yazarımBaktırdıktan sonra güzel mi değilmi yazar mısın ? Birde kaça bakıyor ve numarasını
cnm tutku nerede?baktırdım kızlar anda bildi memnun kaldığım için zeynebe hala baktırmadım tutkunun gelecekle alaklı söyledikleri çıkarma bilmiyorum ama güzel baktı gelecekle alakalı söyledikleri çıkarsa onuda yazarım
Siz bir kaç gün önce kimlerdi hatırlamıyorum ama bazı falcıların bu adamla olmayacağınızı, adamın aklına bile gelmediğinizi, bu adamın karakterinin çok bozuk olduğunu söylediklerini falan yazdınız yanlış hatırlamıyorsam. Onlarında mı patlamış oldu yaşanılan gelişmeyle? Kendiniz de bir kadına aşık olduğunu ve onursuz-haysiyetsiz olduğunu yazmıştınız böyle birisi için üzülmenizi hiç istemem inanın. Bazen falcılara gerek kalmıyor aslında görüyoruz biliyoruz hissediyoruz ama birinin yine de olumlu bir şey söylemesini istiyoruz. Bu adam size dönse de siz mutlu olmazdınız muhtemelen hatta aynı acıları tekrar tekrar yaşardınız belki alışmaya yüz tutmuşken. En azınızdan hayatınıza bir netlik geldi ilk zamanlarda çok zor olsa da kendi hayatınıza artık daha kolay adapte olacağınıza inanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, herkes layıkını bulsun.Bende bugün duyduğum şok bir haberle hiçbir falın çıkmadığını hatta tam tersi olduğunu söylemek istiyorum benim için en önemli olan fala gitmemin asıl sebebi olan olayın tam tersi çıktı. Ve yaşadığım hayal kırıklığı, maddi kayıpları en önemlisi kendime verdiğim zararın şuan nekadar çok olduğunu anladım. Bana verdikleri her umut ve kandırmaca için hepsini Allah’a havale ediyorum benim için fal işi artık bitmiştir... Tek üzüntüm harcadığım koca bir zaman boşa geçirilmiş düşünülmüş zaman resmen falla yaşatarak anımı kaybetmişim insanlar hayat yaşarken ben girdapta arafta yaşamışım. Çok ama çok pişman ve üzgünüm keşke sihirli değneğim olsa zamanı geri alıp bu fal işine bulaşmasaydım ve size şuan yaşadığım boşluğu pişmanlığı hissettirip vazgeçirebilseydim. Tamamen yalan aldatmaca Evren’in bize falcılar aracılığıyla kurduğu tuzak olduğunu artık okadar iyi anlıyorum ki. Keşke bedeli bukadar ağır olmasaydı. Hem beni bu duruma getiren insanı hemde insanların hayatlarını mahveden falcıları Allah’a havale ediyorum
Ne Safiye’si, ne zehrası, ne Zeynep’i, ne tutkusu hepsi koca bir boş
Evet ama yıllarca girdapta tutuldum. Sonra başkası var ama darbe yiyip gelecek dediler yani sürekli umut ışığı verdiler hayatındaki kadına .... işçisi büyü yapmış ama aşk yok sevgi yok senin kıyöetini anlıcak gibi şeyler söylendi. Kadın olduğunu şöyle bildiler ben söylediğim için 1-2tanesi kadın var ama asla ciddiyet görmüyorum takılma o bu gibi saçma sapan şeyler söylemeleri öncesinde dediğim gibi umut tacirliği ben zaten en çok kendime kızıyorum hala konumlandıramıyorum düşün okadar farklı bir alemde yaşatmışlarki beni gözümle gördüğüm şeylere bile inanmıyorum bukadar berbat bir durum. Ama hepsi patladı hepsinin ortak noktası bu adam asla evlenmez .... neyi kendine kadın yapmaz geri dönecekti kimse evlenmek istediğini bile bilemedi hayatını bilemedi aslında benim hayatımı bile bilemedi dedim ya yani şoktayım ama kızgınlığım en çok kendimeSiz bir kaç gün önce kimlerdi hatırlamıyorum ama bazı falcıların bu adamla olmayacağınızı, adamın aklına bile gelmediğinizi, bu adamın karakterinin çok bozuk olduğunu söylediklerini falan yazdınız yanlış hatırlamıyorsam. Onlarında mı patlamış oldu yaşanılan gelişmeyle? Kendiniz de bir kadına aşık olduğunu ve onursuz-haysiyetsiz olduğunu yazmıştınız böyle birisi için üzülmenizi hiç istemem inanın. Bazen falcılara gerek kalmıyor aslında görüyoruz biliyoruz hissediyoruz ama birinin yine de olumlu bir şey söylemesini istiyoruz. Bu adam size dönse de siz mutlu olmazdınız muhtemelen hatta aynı acıları tekrar tekrar yaşardınız belki alışmaya yüz tutmuşken. En azınızdan hayatınıza bir netlik geldi ilk zamanlarda çok zor olsa da kendi hayatınıza artık daha kolay adapte olacağınıza inanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, herkes layıkını bulsun.
Cnm evleniyorlar o zaman. Ama galiba sana olmayacak diyenlerde vardı. Hayırlısı buymuş. Üzülme.Evet ama yıllarca girdapta tutuldum. Sonra başkası var ama darbe yiyip gelecek dediler yani sürekli umut ışığı verdiler hayatındaki kadına .... işçisi büyü yapmış ama aşk yok sevgi yok senin kıyöetini anlıcak gibi şeyler söylendi. Kadın olduğunu şöyle bildiler ben söylediğim için 1-2tanesi kadın var ama asla ciddiyet görmüyorum takılma o bu gibi saçma sapan şeyler söylemeleri öncesinde dediğim gibi umut tacirliği ben zaten en çok kendime kızıyorum hala konumlandıramıyorum düşün okadar farklı bir alemde yaşatmışlarki beni gözümle gördüğüm şeylere bile inanmıyorum bukadar berbat bir durum. Ama hepsi patladı hepsinin ortak noktası bu adam asla evlenmez .... neyi kendine kadın yapmaz geri dönecekti kimse evlenmek istediğini bile bilemedi hayatını bilemedi aslında benim hayatımı bile bilemedi dedim ya yani şoktayım ama kızgınlığım en çok kendime
Öylede onca zaman bu adam seni seviyo diyip kandırdılar. Seni düşünüyo evlenmek istiyo seninle vs nezaman ben başka kadın olduğunu öğrendim başka kadın var ama ciddi değil asla mümkün değil imkansız asla aslaa okadar net cümleler kurdular ki olmayacak diyenin sayısı 1-2 elin parmağını geçmez onlarda şöyle sen başkasını bulucaksın o gelicek akıllanacak sen istemiceksin.Cnm evleniyorlar o zaman. Ama galiba sana olmayacak diyenlerde vardı. Hayırlısı buymuş. Üzülme.
neyse cnm bununla atlatmış ol.boşver.falcılar yalancı zaten ama ne yapalım oyalıyoruz kendimizi.Öylede onca zaman bu adam seni seviyo diyip kandırdılar. Seni düşünüyo evlenmek istiyo seninle vs nezaman ben başka kadın olduğunu öğrendim başka kadın var ama ciddi değil asla mümkün değil imkansız asla aslaa okadar net cümleler kurdular ki olmayacak diyenin sayısı 1-2 elin parmağını geçmez onlarda şöyle sen başkasını bulucaksın o gelicek akıllanacak sen istemiceksin.
Su ana kadar uzun vadede gelecegi bilen bir falciyla karsilasmadim. Ya gelecek degisiyor surekli ya da gercekten gaybi Allah'tan baskasi goremiyor, ikisinden biri. Ozellikle ask konularinda yani irade ve kararin onemli oldugu konularda bilemiyorlar, insanlarin anlik karar ve davranislari gelecegi degistiriyor diye galiba. kariyer is anlaminda bilen falcilar olmustu bende ama ask hayatimla ilgili soylenilenler 1-2 aydan otesi hic cikmadi.neyse cnm bununla atlatmış ol.boşver.falcılar yalancı zaten ama ne yapalım oyalıyoruz kendimizi.
cnm inan bilen biliyor. bizim gittiklerimizde biraz da art niyet var bence ruhlarını arındırmaları lazım. spiritüel çalışma yapanların aslında arınmış olmaları lazım. ama nerde.........Su ana kadar uzun vadede gelecegi bilen bir falciyla karsilasmadim. Ya gelecek degisiyor surekli ya da gercekten gaybi Allah'tan baskasi goremiyor, ikisinden biri. Ozellikle ask konularinda yani irade ve kararin onemli oldugu konularda bilemiyorlar, insanlarin anlik karar ve davranislari gelecegi degistiriyor diye galiba. kariyer is anlaminda bilen falcilar olmustu bende ama ask hayatimla ilgili soylenilenler 1-2 aydan otesi hic cikmadi.
Yani ask konusunda uzun vadede bilecek bir falci uzun zamandir ariyorum denediklerimden anda ve gecmiste iyi olanlar vardi ama maksimum 2 aya kadar olabilecek ufak seyleri bildiler, genel soyledikleri olmuyor ozellikle yeni biriyle tanisacaksin deyip duruyorlar yillardir bir gelemedi o yeni kisi :)) Ask konusunda bilen aklinda onerebilecegin var mi, telefonda bakan biri? Falcilar bence ya cok pembeciler tekrar gel diye olumlu seyler soyluyorlar ya da dogrucu gozukmek adina olabildigince negatif konusuyorlar ve neticde ya ilk ornektekine baktirip heveslenip hayal kirikligi yasiyoruz ya da ikinci ornektekine baktirip bosu bosuna enerjimizi tikayip moralimizi bozuyoruz.cnm inan bilen biliyor. bizim gittiklerimizde biraz da art niyet var bence ruhlarını arındırmaları lazım. spiritüel çalışma yapanların aslında arınmış olmaları lazım. ama nerde.........
benim beklediğim bir iki olay var şu ana kadar da tık yok. ama sütlükahve neslihan bende şu ana kadar(istanbul için)en bariz çıkan falcıdır. telden ben nihale baktırıyordum ama önermem bilmiyor sakın baktırma.piyasaya çalışıyor önceleri memnun kalmıştım ama çevir kazı yanmasın olayına girdi. bak benim iş değişikliğimi bilen tak kişi aylarca öncesinden neslihandır.Yani ask konusunda uzun vadede bilecek bir falci uzun zamandir ariyorum denediklerimden anda ve gecmiste iyi olanlar vardi ama maksimum 2 aya kadar olabilecek ufak seyleri bildiler, genel soyledikleri olmuyor ozellikle yeni biriyle tanisacaksin deyip duruyorlar yillardir bir gelemedi o yeni kisi :)) Ask konusunda bilen aklinda onerebilecegin var mi, telefonda bakan biri? Falcilar bence ya cok pembeciler tekrar gel diye olumlu seyler soyluyorlar ya da dogrucu gozukmek adina olabildigince negatif konusuyorlar ve neticde ya ilk ornektekine baktirip heveslenip hayal kirikligi yasiyoruz ya da ikinci ornektekine baktirip bosu bosuna enerjimizi tikayip moralimizi bozuyoruz.
Bu da degisik bir falci cesidi iste, boyle aliskanlik haline getirmis falcilar var, guvenilirliklerini yitiriyorlar, herkeste buyu olacak degil ya yani o kadar da degil. Ben de artik biraktim fali gelecek cikmadigi icin ama 3-4 ayda bir guzel bakan bir falciya telefonda baktirmak istiyorum artik. En son Elif'e baktirmistim begenmistim ama gelecek sanirim pembeye bagladi,, cikacak gibi durmuyor su anda. Baska iyi falci bulamazsam Aralik sonu gibi ona tekrar baktiracagim bakalim belki o zamana kadar soyledikleri de cikar.ama sakın yanlış anlaşılmasın. neslihanı önermem. nedenide şu;hemen hacı hoca büyü vs girdiği için ben bir daha gidemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?