İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutkuyu bilmiyorum ama baktırmak da istemiyorum.. Fal işini rölantiye aldım

Zeynep'in saçmalıklarına 100 tl vereceğime GOP Birsel'e giderim düşüncesindeyim....bazen tamamen boş olabiliyor , boş dolgu cümlelerinden başka birşey olmayabiliyor Zeynep'in falında çünkü..karşı tarafın düşüncesini biliyor o kadar,ama kısa süreliğine işe yarıyor, karşı tarafın düşüncesi de değişken onu da unutmamak lazım

Çok uzun süre Zeynep'e baktırmış biri olarak söylüyorum, zeynep'in 10 falı eder başka iyi bir falcının 1 falı

Çok uzun süre Zeynep'e baktırmış biri olarak söylüyorum, zeynep'in 10 falı eder başka iyi bir falcının 1 falı
Ay Zeynep deyince gülme tutuyor, nakaratlı ninnili fal. Bu bakımı da hayatımda ilk kez gördüm. "Hersey guzel olacak" lı teselli kısmı herkese bam teli... Bir kez baktırılıp geçilen ablamız... Bana soyledigi 4_5 konunun hicbiri çıkmadı sadece biri çıktı e onu da tuttursun artık
merak boyle bişi...
Sayelerinde fala dair her hayalim yıkıldı:)))

bende va çavremde zeynep hiç çıkmadı. ben önermem aynı şekilde nihal ilk iki fal okey ama sonra sapıttı ben onu da önermem.5 dk sallama telden 100 tl çok.
Falcıların maksimum 3 bakım hakkı sonrasında musteri baglamak icin sapıtma hakkı ellerinde mevcuttur degerli arkadaslarım ... Hele bi tanesi beni kendine bağlayabilmek icin ilerideki mustakbel inanilmaz prensle transa geçtiğini onun cakralarinin acik oldugunu benden surekli haberdar oldugunu vs vs vs ne hikayeydi ya...

aaaaa aynı şeyi bana dolandırıcı nuray da yapıyordu. şu an o da hissediyor vs.....

cnm tutku kim? ve başarılı mı?
Tutku benim 3 sene evvel bir kez baktirdigim erkek falcı ise gercekcidir, 3 aydan fazla konusmaz, saatine riayet etmedi diye telefonunu silmistim. Sonrasinda da zaten ihtiyac duymadim. Hala eskisi performansi varsa iyi. Telefonda degil onunla yüzyuze bakim yapilmasi lazim olanlardan. Bir ara fal maceralarima onu da ekledim kendimden utaniyorum yemin ederim ya

Ya hemen hemen hepsi ayni hikaye ya. Az kaldi bir restoranda karsina cikacak o gun mavi yesil elbise üzerinde olacak... Falcilar biraz bizi zor kandirir biz oralari geceli cok oldu
bu saatten sonra falcıda beğenmez oldum ama iyi oldu azalttım baya

Tutku yıllardır yüzyüze bakmıyor, zaten sanırım başka bir mesleği var kendisinin. Bana söylediği tek bir şey bile çıkmadı. 4 kez mi ne baktırdım 6 ay içinde ilk falıyla son falı birbirinin tam tersiydi. 2017-18’de Hande gibi Gökçe gibi çılgınlarca reklamı yapılan bomboş falcılardan biridir.

Ben 3 sene kadar önce bir kere baktırdım, olayları tahmini yuksekti, 3 aydan fazla da bisey soylemedi. Zaten bir daha baktırmadım, şu an bakımı konusunda da bir bilgim yok ki...

sanırım herkes aynı şeyi arıyor , ben telefonda zeynep ve tutkuya baktırıyordum hala bakıyorlarmı bilmiyorum ama galiba bende mecbur onlara baktırıcam yine , öyle görünüyor
Tutkuyu daha önce çalıştığım yerde kızlar konuşurkende duymuştum. Güzelse numarasını atarmısınız bende baktırayım ?

Baktırdıktan sonra güzel mi değilmi yazar mısın ? Birde kaça bakıyor ve numarasını

kızlar nihayet arlkadaşım sabah geldi ve kafe 46 daki lunaya gidecektik güya ama luna ayrılmış biz de baktırmak istemedik orada oldukça kilolu sarı şaçlı kırklı yaşlarda adının aslı olduğunu söyleyen bir bayan vardı. çok ısrar etti ve iddalıydı ben tarot uzmanıyım ,eğitim veriyorum gibi.....
neyse baktırdık 80 er tl den. (bu arada bir aylık fal orucumu da bozdum)
fala gelince anda ve geçmişte oldukça isabetliydi diyebilirim.tespitleri çok mantıklı. fakat birşey çıkmadan yorum yapmamalıyım dediğim gibi arkadaşta fena bulmadı yani burada ne falcılar gördük puanlama yapmak gerekirse 100 üzerinden 60 diyebilirim .
şimdi asıl sorum şu bu bayana baktıran var mı? tamamen bodoslamadan baktırdık diyebilirim. aslında ben arkadaşı çiğdeme götürmek istedim ama kısmet artık.
baktırandan yorum alabilir miyim?

Kızlar sayfalar fazla okumaya pek vaktim yok yarın istanbulda olacağım falcı önerir misiniz

Kızlar arkadaşım söyledi dün Ankara Kırkkonaklarda Serpil diye bi falcı varmış telde bakıyomuş çok iyiymiş bilen varmı nasıl acil yazarmısınız

Kızlar arkadaşım söyledi dün Ankara Kırkkonaklarda Serpil diye bi falcı varmış telde bakıyomuş çok iyiymiş bilen varmı nasıl acil yazarmısınız
cnm ben tanıyor olabilirim .nereden gelmiş bir iki serpil tanıyorum ama?dürüst olmak gerekirse tanıdıklarım iyi değildi.

cnm ben tanıyor olabilirim .nereden gelmiş bir iki serpil tanıyorum ama?dürüst olmak gerekirse tanıdıklarım iyi değildi.
Ya böyle esmer toplu 40küsür yaşlarda biriymiş. Saçı kısa evinde bakıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…