- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Tutkuyu bilmiyorum ama baktırmak da istemiyorum.. Fal işini rölantiye aldımneden sürekli tavsiye etmiyiroum yazıyorsunuz ?yani burası kişilerle alakalı görüşlerimizi tavsiyelerimizi yazmak için var en çok tavsiye etmiyorum demenize takıldım tekrar tekrar melek her kimse komikmiş ben sevmiyorum öyle insanları zeyneple alaklı bende aynı şeyleri düşünüyorum birseli hiç duymamıştım tutkuya baktırdınız mı hiç
Zeynep'in saçmalıklarına 100 tl vereceğime GOP Birsel'e giderim düşüncesindeyim....bazen tamamen boş olabiliyor , boş dolgu cümlelerinden başka birşey olmayabiliyor Zeynep'in falında çünkü..karşı tarafın düşüncesini biliyor o kadar,ama kısa süreliğine işe yarıyor, karşı tarafın düşüncesi de değişken onu da unutmamak lazımCanım biri Zeynep biri Nihal dir.. Yazmışımdır ben.. Ama tavsiye etmiyorum tabii.. Bir de gamze hanım var o da ben de tutar.. Zeynep karşı tarafın düşüncelerini güzel okuyor ben duydum zira dediği cümleleri... İnan tavsiye etmiyorum. Ben çok takılmıyorum.. Son günlerde Serpil deniyor mesela onun bakıma ara verdiğini duymuştum ben, sonra başladı mı bilmiyorum ama ben kendisine baktırmadım. Gop daki Birsele de baktırdım fifty fifty diyeyim. Fiyat yüksek 120 tl. Bir daha baktırmam.Kurtuluş Melahat benimle ilgili söylediği şey tamamen yanlıştı.. Geçen gün melek hanıma baktırdım yazmıştım sırtımdaki ağrıyı sırtımdaki meleğe bağladı.. Artık yorumu size bırakıyorum. Vera ilk falı iyidir.. Ece bende tutarlıdır.
Başka da... Tecrübelerimi yazıyorum Şengül boybaş gereksiz pahalı.. Ama bana ,benimle ilerde mutlaka iletişime geç demiştir.. Yapmak istediğim işle ilgili.. Tabii bu iş falcılık falan değildir
Ay Zeynep deyince gülme tutuyor, nakaratlı ninnili fal. Bu bakımı da hayatımda ilk kez gördüm. "Hersey guzel olacak" lı teselli kısmı herkese bam teli... Bir kez baktırılıp geçilen ablamız... Bana soyledigi 4_5 konunun hicbiri çıkmadı sadece biri çıktı e onu da tuttursun artıkÇok uzun süre Zeynep'e baktırmış biri olarak söylüyorum, zeynep'in 10 falı eder başka iyi bir falcının 1 falı
Falcıların maksimum 3 bakım hakkı sonrasında musteri baglamak icin sapıtma hakkı ellerinde mevcuttur degerli arkadaslarımbende va çavremde zeynep hiç çıkmadı. ben önermem aynı şekilde nihal ilk iki fal okey ama sonra sapıttı ben onu da önermem.5 dk sallama telden 100 tl çok.
aaaaa aynı şeyi bana dolandırıcı nuray da yapıyordu. şu an o da hissediyor vs.....Falcıların maksimum 3 bakım hakkı sonrasında musteri baglamak icin sapıtma hakkı ellerinde mevcuttur degerli arkadaslarım... Hele bi tanesi beni kendine bağlayabilmek icin ilerideki mustakbel inanilmaz prensle transa geçtiğini onun cakralarinin acik oldugunu benden surekli haberdar oldugunu vs vs vs ne hikayeydi ya...
Tutku benim 3 sene evvel bir kez baktirdigim erkek falcı ise gercekcidir, 3 aydan fazla konusmaz, saatine riayet etmedi diye telefonunu silmistim. Sonrasinda da zaten ihtiyac duymadim. Hala eskisi performansi varsa iyi. Telefonda degil onunla yüzyuze bakim yapilmasi lazim olanlardan. Bir ara fal maceralarima onu da ekledimcnm tutku kim? ve başarılı mı?
Ya hemen hemen hepsi ayni hikaye ya. Az kaldi bir restoranda karsina cikacak o gun mavi yesil elbise üzerinde olacak... Falcilar biraz bizi zor kandiriraaaaa aynı şeyi bana dolandırıcı nuray da yapıyordu. şu an o da hissediyor vs.....
bu saatten sonra falcıda beğenmez oldum ama iyi oldu azalttım bayaYa hemen hemen hepsi ayni hikaye ya. Az kaldi bir restoranda karsina cikacak o gun mavi yesil elbise üzerinde olacak... Falcilar biraz bizi zor kandirirbiz oralari geceli cok oldu
Tutku yıllardır yüzyüze bakmıyor, zaten sanırım başka bir mesleği var kendisinin. Bana söylediği tek bir şey bile çıkmadı. 4 kez mi ne baktırdım 6 ay içinde ilk falıyla son falı birbirinin tam tersiydi. 2017-18’de Hande gibi Gökçe gibi çılgınlarca reklamı yapılan bomboş falcılardan biridir.Tutku benim 3 sene evvel bir kez baktirdigim erkek falcı ise gercekcidir, 3 aydan fazla konusmaz, saatine riayet etmedi diye telefonunu silmistim. Sonrasinda da zaten ihtiyac duymadim. Hala eskisi performansi varsa iyi. Telefonda degil onunla yüzyuze bakim yapilmasi lazim olanlardan. Bir ara fal maceralarima onu da ekledimkendimden utaniyorum yemin ederim ya
Ben 3 sene kadar önce bir kere baktırdım, olayları tahmini yuksekti, 3 aydan fazla da bisey soylemedi. Zaten bir daha baktırmadım, şu an bakımı konusunda da bir bilgim yok ki...Tutku yıllardır yüzyüze bakmıyor, zaten sanırım başka bir mesleği var kendisinin. Bana söylediği tek bir şey bile çıkmadı. 4 kez mi ne baktırdım 6 ay içinde ilk falıyla son falı birbirinin tam tersiydi. 2017-18’de Hande gibi Gökçe gibi çılgınlarca reklamı yapılan bomboş falcılardan biridir.
Tutkuyu daha önce çalıştığım yerde kızlar konuşurkende duymuştum. Güzelse numarasını atarmısınız bende baktırayım ?sanırım herkes aynı şeyi arıyor , ben telefonda zeynep ve tutkuya baktırıyordum hala bakıyorlarmı bilmiyorum ama galiba bende mecbur onlara baktırıcam yine , öyle görünüyor
Baktırdıktan sonra güzel mi değilmi yazar mısın ? Birde kaça bakıyor ve numarasınıbence zeynepte tutkuda başarılıydı ben çok baktırdım . kimse yüzde yüz bilmiyor ama bana ikisinin söyledikleri çok çıktı tutkunun ilişkiyle alakalı dedikleri çok çıkar zeynep anda daha ayrıntılı konuşur mesala karşı tarafın düşüncesi gibi bir an zeynep değilde o kunuşuyor zannedersin ama ilişkide hep geleceği tutku bilmişti bende . tutkuya bu gün randevu aldım ama zeynebe ulaşamadım sanırım bende ki numara yanlış zeynebin numarası varsa veririmisiniz bide güncel fiyatı ne acaba
cnm ben tanıyor olabilirim .nereden gelmiş bir iki serpil tanıyorum ama?dürüst olmak gerekirse tanıdıklarım iyi değildi.Kızlar arkadaşım söyledi dün Ankara Kırkkonaklarda Serpil diye bi falcı varmış telde bakıyomuş çok iyiymiş bilen varmı nasıl acil yazarmısınız
Ya böyle esmer toplu 40küsür yaşlarda biriymiş. Saçı kısa evinde bakıyomuşcnm ben tanıyor olabilirim .nereden gelmiş bir iki serpil tanıyorum ama?dürüst olmak gerekirse tanıdıklarım iyi değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?