- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Gelecek için genel olarak pespembe konuştu hayatımın aşkıyla tanışacakmışım çok mutluyum falan dicekmişim elli defa tekrarladı işte. Belki çok söyleyince olur dedim ben de hahahahahahCanim Zeynep diger falcilara gore deisik tarzi olan bir falci o yuzden ses kaydi almak lazim mutlaka.Fal esnasında ne söylediğini ne anlatmak istediğini anlayamıyorsun anca ses kaydini 2-3 kere dinleyince bir şeyler çıkarıyorsun içinden.Ani karşı tarafin düşüncelerini biliyor ams gelecek cikmadi bende forumda gelecek cikan arkadaşlar var
Canim Zeynep diger falcilara gore deisik tarzi olan bir falci o yuzden ses kaydi almak lazim mutlaka.Fal esnasında ne söylediğini ne anlatmak istediğini anlayamıyorsun anca ses kaydini 2-3 kere dinleyince bir şeyler çıkarıyorsun içinden.Ani karşı tarafin düşüncelerini biliyor ams gelecdk cikmadi bende forumda gelecek cikan arkadaşlar varArkadaşlar telefonda Zeynepe fal baktırdım. Kafamda şişti valla aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. Sorularıma cevap alamadım nerdeyse. Bu kadın geleceği tutturuyor mu sizce? Geçmişte iki isim söyledi ikisini de tanıyorum doğru bildi. Anlık olarak pek anlayamadım. Önemli olan gelecek tutuyor mu?
Gelecek için genel olarak pespembe konuştu hayatımın aşkıyla tanışacakmışım çok mutluyum falan dicekmişim elli defa tekrarladı işte. Belki çok söyleyince olur dedim ben de hahahahahah
Anı iyi biliyor demekki :) teşekkür ederim yorumların için bir gelişme olursa yazarım ben deYa belki çıkar öyle düşünme, Zeynep cokta toz pembeci biri deil kötü gorduğunude pat diye söylüyor,fallari cikan arkadaslar var.Hatta buradan bir üye ye vermistim numarasini evli kocasının onu aldattığını söylemiş kız bir araştırdı takip etti gercekten dogruymus hatta foruma da yazmıştı
Forumda beğenmeyenler oldu kimine cikiyor kimine çıkmıyor ,insallah sana çıkar tatlim ama benim o an isle ilgili yasadigim tüm sorunları söyledi banaAnı iyi biliyor demekki :) teşekkür ederim yorumların için bir gelişme olursa yazarım ben de
Merhaba, size mesaj atılmıyor. Bana yazabilir misiniz?bi ara bi yeliz vardı onun numarasını özelden atabilir misiniz
canım sana mesaj attım bakabilirmisintelefondan bakmiyor hafize keşan tarafinda
Zeynep bana da çok uzun zamandır fallarında çok mutlu olacaksın, hiiç inanmadığın hiiç beklemediğin anda mutlu olucaksın diyor..Bunu söylediği başka kimler var ???.....Bunlar dolgu cümlesi mi diye düşünmeye başladım..Zeynep bana da cok mutlu olacaksın ayy inanamiyorum diyeceksin kendin bile beklemediğin kadar mutlu olacaksın tarzı şeyler dedi. Bazen bir iki isim söyler. Öyle isimler söyledi bana son baktirdigimda. Ben öyle birilerini tanımıyorum dedim çünkü hani cok yaygın isimler değildi zaten. Ama bugün düşündüm de ben o isimlerde insanlar tanıdım sonrasında. Ilginç geldi paylaşmak istedim :)
Evet bana da söyledi. Demekki dolgu cümlesi bunlar :)Zeynep bana da çok uzun zamandır fallarında çok mutlu olacaksın, hiiç inanmadığın hiiç beklemediğin anda mutlu olucaksın diyor..Bunu söylediği başka kimler var ???.....Bunlar dolgu cümlesi mi diye düşünmeye başladım..Bunu falında duyan varsa yazabilir mi
her şey çok kötü olacak diye dolgu cümlesi söylese daha az üzülürdüm...aylardır herşey çok güzel olacak dye oturup beklemek ne bileyim enayi gibi hissettiriyor...tahminlerim doğru çıktı....yine kimse ümidini kesmesin belkim olurEvet bana da söyledi. Demekki dolgu cümlesi bunlar :)
Aynen kötü düşünmeyelim :)her şey çok kötü olacak diye dolgu cümlesi söylese daha az üzülürdüm...aylardır herşey çok güzel olacak dye oturup beklemek ne bileyim enayi gibi hissettiriyor...tahminlerim doğru çıktı....yine kimse ümidini kesmesin belkim olur
sevgili arkadaşlar aynı cümleleri kurduğu en az beş altı kişi tanıyorum.Zeynep bana da çok uzun zamandır fallarında çok mutlu olacaksın, hiiç inanmadığın hiiç beklemediğin anda mutlu olucaksın diyor..Bunu söylediği başka kimler var ???.....Bunlar dolgu cümlesi mi diye düşünmeye başladım..Bunu falında duyan varsa yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?