- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
Bende bundan 2 sene önce 5 seneden fazla neredeyse maasimin tamamini fallara yatiriyordum o kadar pîsmanmki o an terapi gibi geliyor insana mantıkli düşünemiyorum,elimine gecti kocaman bir hiç ,o paralari keske kendime harcasaydim ama son pişmanlık fayda etmiyor ne giden zaman nede harcadığımız para geri gelmiyor.Su an keyfi baktiriyorum ayda bir 3 ayda bir .Gunde 3 kere haftanın 7 gunu bağımlılık yapmıştı .Cok dogru istanbul daki falcilarin çivisi çıkmıs artik amaç tamamen maddiyat, senin ağzından laf alip soru sorarak fal bakıyor uyaniklar.Birde isin ilginci burada forumda da var aramızda falcilar ,yada falcilarin kölesi olmus hemen haber uçuran ekran gorüntusu gönderen üyeler var,bunuda yaşamıştık burada hatırlarsanız falcinin ismini unuttum üyeler birbirine girmisti forumda kendi aralarında para toplayıp falcinin yağlarını aldiracaklarmiş,böyle sömüruyorlar insanlari.Tekirdag Hafize ve îlker dediğin kişi yi detayli anlatirmisin canım ,nerede bakıyorlar ne kadar nasil bakıyorlarfali birakali uzun zaman oldu.durum güncellemesi yapayim uzun dönem için konuşan herkes patır patır patladi.keşke bu paralari ihtiyac sahiplerine ya da hayvanlara harcasaydim ki şu an çok zor durumdayim.umarim burda olan herkes bu dolandiricilardan en kisa sürede kurtulur.cok gitmek istiyorsaniz istanbul dişindaki köylere gidin.bence en dogru şekilde onlar yonlendiriyor.cünkü enerjileri temiz.tekirdag tarafinda hafize var mesela.cok tonton ve direkt olur olmaz net soyluyor,bence bayagi iyi.istanbuldaki şarlatanlara gidip sacma sapan umut baglamak yerine bu tarz insanlari öneririm.bir de henüz hala patlamayan ve soylediklerini yasadigim ilker var.onun da vadesi dolunca yazacagim.
Cnm Koray nerede?Kizlar cok garip tesadufmu nedir bilmiyorum ama bende buranin eskilerindenim ve aylardir siteye girmek soyle dursun yorumlara dahi bakmadim taki bugune kadar yeniden uyeligini aktif edip girdim birde baktimki tanıdıgm eskilerden uc kisi de yazmis sasirdim hicbi gelisme yok ayniyiz...ben yine fal baktirmaya başladığım icin girdim...sullimanition canim sana kim cikti sende eskisin..
Bana suan asmin can cikar gibi olduğu icin tekrar asmine yolum dustu hepsini denedim
Daha evvel Erayi deneyememistim ona gittim tarihleri cikiyormu eraya cok sira vardi en eski falcilariymis Demet hanimi hic begenmedim Cana tekrar baktirdim yine iyiydi Birde kapriss Roza ya baktirdim enerjisi kotukisa bakti ama beni sasirtti bunlar yeni baktirdiklarim
2senedir baktirdimlarimdansa koray ve janset cikti janset evinde bakıyordu nisantasi nda meger soyledigi cogu sey doğruymuş suan anladimtekrar numarasina ulasmaya calisiyorum varmi
Seni tekrar gördüğüme cok sevindim canım senle ne kadar çok falcilara gider sonra paylaşıldıkça kritik yapardık simdi o günler aklıma geldi yine biz iflah olmayizKizlar cok garip tesadufmu nedir bilmiyorum ama bende buranin eskilerindenim ve aylardir siteye girmek soyle dursun yorumlara dahi bakmadim taki bugune kadar yeniden uyeligini aktif edip girdim birde baktimki tanıdıgm eskilerden uc kisi de yazmis sasirdim hicbi gelisme yok ayniyiz...ben yine fal baktirmaya başladığım icin girdim...sullimanition canim sana kim cikti sende eskisin..
Bana suan asmin can cikar gibi olduğu icin tekrar asmine yolum dustu hepsini denedim
Daha evvel Erayi deneyememistim ona gittim tarihleri cikiyormu eraya cok sira vardi en eski falcilariymis Demet hanimi hic begenmedim Cana tekrar baktirdim yine iyiydi Birde kapriss Roza ya baktirdim enerjisi kotukisa bakti ama beni sasirtti bunlar yeni baktirdiklarim
2senedir baktirdimlarimdansa koray ve janset cikti janset evinde bakıyordu nisantasi nda meger soyledigi cogu sey doğruymuş suan anladimtekrar numarasina ulasmaya calisiyorum varmi
Telefondan bakmıyorlar smı bunlsr? Hafşzeye sorulacak soru bırı ıle alakalı değilse nasıl oluyor pembe?ilker ve hafize sorulmuş.hafize keşan tarafinda evinde bakiyor.ama kadin cidden falci degil.resim istiyor.resimden direkt soyluyor o kişinin nasıl biri oldugunu bi ücreti yok ne istersen veriyorsun.ama şu olur bu olur oyle cok yorum yapmiyor.ama enerjisi muthis temiz.ilker de falcı degil,o da cok nadir bakiyor.uzun zaman once benim exin birkaç gün önce sosyal medyada takip ettigi kizla evlenecegini soylemişti ve cidden bi bucuk sene sonra bu oldu.benim hayatimdaki erkeklerle ve cok ciddiye giden ilişkimde bile sonumuz olmayacagini söylemişti.o zaman kötüyü duymak rahatsizlik verdigi icin inanmadim fazla.ama cidden hep soyledikleri oldu.şimdi bi bucuk seneye sonuclanacak bir olay daha var soyledigi onu bekliyorum.o da olursa zaten kesin yazarim.
Aa evet canim hatırladim seniSeni tekrar gördüğüme cok sevindim canım senle ne kadar çok falcilara gider sonra paylaşıldıkça kritik yapardık simdi o günler aklıma geldi yine biz iflah olmayiz,su an cafeler kapali deilmi hala fal bakiyorlarmi
Yok olmadi tatlim hala o müthiş falciya denk gelemedim ne yazikki bıraktığın yerdeyimAa evet canim hatırladim senine günlerdi aynen yine yaparız canim çünkü ben gene başladım valla yasak ama isigi karartip cogu yerde gizlice bakiyolar korkanlar icinde telefondan bakiyorlar heryerde boyle suan..
Evet koray asmindeydi ama artik bakmiyor asminde eray revacta suan da bende erayla can tamtersini soyledi sen naptin fallarda cikan oldumu
cnm bende telden mirzaya baktırdım ve çok güzel bir şekilde bildi. zaten bende bariz çıkan tek falcıdır mirza (istanbulda)Merhaba, ben telefondan baktirdigim falcıları yazayım istedim. Eraya baktirdim anlık bildi hepsi gibi cok uzun vade konuştu onlari deneyimlemedim yakin vade patladı. Benden sonra baktiran başka birine de aynı seyleri söylediğini anladık daha sonra. Mirzaya baktirdim. O tam fos cikti. Saçmaladı basta hicbir sey tutmadı sonra hayir öyle bir sey olmadı öyle bir sey yok dedim. Biraz toparladı. Ama o da patladı. Kartaldaki emineye baktirdim ağzı bozuk biraz. Hızlı hızlı kisa bakti. Ama nokta atışları oldu. Çıkıp çıkmadığını henüz göremedim. Onun yerine ankara topigindeki Lina aynı fiyata daha iyi olabilir.
Haftaya sana çok güzel cok net daha yakın gelecek dediği adamla ayrıldık ondan Mirza için öyle demistim amacnm bende telden mirzaya baktırdım ve çok güzel bir şekilde bildi. zaten bende bariz çıkan tek falcıdır mirza (istanbulda)
eray anda iyi ama gelecek çıkmıyor.
birde burayı okuyan arkadaşlara lazım olacak bir bilgi vereyim ;şu telden bakan işe yaramaz zeynep karısının iyiyce şişirmişler benim
bir arkadaş aramış meşgulüm ne var vs demiş sanki dedikleri çıkıyor gibi kadın zaten çatlak buradan yazmak istedim
ayrıca ben de bu gündüz müdür nedir antalyadan ya teli kapalı ya da açmıyor
aslında bu kafelerin instagram üzerinden verdiği hizmetler daha iyi bence ben mirzadan memnun kaldım ve çıktıda andada gayet iyi.
doğru galiba bende çıkıyor mesela zeynep ne bende ne çevremde çıkmadı ama kadın zaten normal değilHaftaya sana çok güzel cok net daha yakın gelecek dediği adamla ayrıldık ondan Mirza için öyle demistim amamesela zeynepe baktiran ve ona dedikleri çıkan birini tanıyorum. Burda her zaman söyleniyor ya kesinlikle enerji işi:)
Söylediğiniz gibi yalan dolan olduğunu da anlıyoruz görüyoruz ama merak ilgi iste:)doğru galiba bende çıkıyor mesela zeynep ne bende ne çevremde çıkmadı ama kadın zaten normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?