- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
telefonda bakmiyor evine köye gitmiştim.karakter analizi yapiyor gelecek var mi yok mu ihtimalleri soyluyor ama bizim istanbul falcilari gibi şu tarihte şu olucak demiyor onu kastettim.Telefondan bakmıyorlar smı bunlsr? Hafşzeye sorulacak soru bırı ıle alakalı değilse nasıl oluyor pembe?
Benim için de kesinlikle karşı tarafın düşüncelerini ve o an neler yaşadığını öğrenebildiğim en iyi falcı oldu. Gelecek dediklerine takılmıyorum ama bana ilk falı tam vadeyle oldu sonraki sarktı ama zaten bi kaç ay falan diyordu ben sıkıştırınca vade vermek zorunda kaldı galibaYkb siz hanım,işte fal enerji meselesi...zira Zeynep bende tutmuştur defalarca..Mirzayı bilmiyorum baktırmadım...fal işte tersini çevir laf...hepsi bu
Ben zeynebin faslını düşündükçe gülüyorum. Gerçekten çok komikti. Yıllar öncesinde kala nişanlımın ağzından konuştu, ağladı, hıçkırdı.... Benim açımdan önceleri ürkütücü sonra komik ve gereksiz bir faldı.Benim için de kesinlikle karşı tarafın düşüncelerini ve o an neler yaşadığını öğrenebildiğim en iyi falcı oldu. Gelecek dediklerine takılmıyorum ama bana ilk falı tam vadeyle oldu sonraki sarktı ama zaten bi kaç ay falan diyordu ben sıkıştırınca vade vermek zorunda kaldı galibailk faldaki detaylar beni şoka sokmuş, ürpertmişti. Bir arkadaşım da beğendi ama bir diğeri hiç beğenmedi mesela.
Zaten vade istemek doğru değil bence,eğer görüyorsa söylüyor kendisi.ben bir kere istedim vade ve tutmadı.kendisi verince tutmuştu ama.bir de anda ve karşıdakinin düşüncelerini okumada gerçekten başarılı bana göre.hala daha ondan iyisini bulamadım düşünce okumada ben....bu arada daima yazdığım cümle Bunu sana yazmadım cümlesini yüzde yüz yaşadım belirteyim tekrar...Zeynep fal baktığı kişiyi mutlu etme derdinde değilBenim için de kesinlikle karşı tarafın düşüncelerini ve o an neler yaşadığını öğrenebildiğim en iyi falcı oldu. Gelecek dediklerine takılmıyorum ama bana ilk falı tam vadeyle oldu sonraki sarktı ama zaten bi kaç ay falan diyordu ben sıkıştırınca vade vermek zorunda kaldı galibailk faldaki detaylar beni şoka sokmuş, ürpertmişti. Bir arkadaşım da beğendi ama bir diğeri hiç beğenmedi mesela.
Aynen bunu sana yazmadım lafıyla dalga geçiyor çoğu ama oysaki kadın doğruyu söylüyor. Çoğu kişinin eski sevgilisiyle evlenme ihtimali çok düşük kadın bunu söylüyor. Mesela bana da bir barışma var ama gelecek için olumlu olumsuz bir şey diyemiyorlar demişti. Gerçekten de bizim durumumuz biraz çetrefilli olduğu için herhangi bir olaya göre değişebilir geleceğimiz bence de.Zaten vade istemek doğru değil bence,eğer görüyorsa söylüyor kendisi.ben bir kere istedim vade ve tutmadı.kendisi verince tutmuştu ama.bir de anda ve karşıdakinin düşüncelerini okumada gerçekten başarılı bana göre.hala daha ondan iyisini bulamadım düşünce okumada ben....bu arada daima yazdığım cümle Bunu sana yazmadım cümlesini yüzde yüz yaşadım belirteyim tekrar...Zeynep fal baktığı kişiyi mutlu etme derdinde değil
Bende ağlama durumu olmadı. Bana birebir ayni cümleleri söylediği için beni etkiledi. Sonrasında da dediği başka cümleleri sevgilimden duydum. Enerjisi garip bir falcı o yüzden herkes gerçekten beğenmeyebilir biraz riskli.Ben zeynebin faslını düşündükçe gülüyorum. Gerçekten çok komikti. Yıllar öncesinde kala nişanlımın ağzından konuştu, ağladı, hıçkırdı.... Benim açımdan önceleri ürkütücü sonra komik ve gereksiz bir faldı.
NET BİLGİ HAYIR. KADIN DENGESİZ SAÇMA BİRİ.Arkadaşlar telefonda Zeynepe fal baktırdım. Kafamda şişti valla aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. Sorularıma cevap alamadım nerdeyse. Bu kadın geleceği tutturuyor mu sizce? Geçmişte iki isim söyledi ikisini de tanıyorum doğru bildi. Anlık olarak pek anlayamadım. Önemli olan gelecek tutuyor mu?
Ben de tutmuştur canımArkadaşlar telefonda Zeynepe fal baktırdım. Kafamda şişti valla aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. Sorularıma cevap alamadım nerdeyse. Bu kadın geleceği tutturuyor mu sizce? Geçmişte iki isim söyledi ikisini de tanıyorum doğru bildi. Anlık olarak pek anlayamadım. Önemli olan gelecek tutuyor mu?
Tutmamasına sevinirim vallaNET BİLGİ HAYIR. KADIN DENGESİZ SAÇMA BİRİ.
cnm o biraz çatlak bir kadın .bizim işyerinden hiç baktırmadıysak on kişi baktırdık kimseye çıkmadı.aylar oldu.Tutmamasına sevinirim valla
Anlık nasıldı? Karşı tarafı biliyor mu sencecnm o biraz çatlak bir kadın .bizim işyerinden hiç baktırmadıysak on kişi baktırdık kimseye çıkmadı.aylar oldu.
bence kısmen hepsini değil. olaylarla ilgili fikri var ama kaydadeğer değil.Anlık nasıldı? Karşı tarafı biliyor mu sence
Anladım 7 hafta 7 ay yüzük dedi ama imkansız bakalımbence kısmen hepsini değil. olaylarla ilgili fikri var ama kaydadeğer değil.
bende de belli kelimeleri tekrarladı durdu ama ?Anladım 7 hafta 7 ay yüzük dedi ama imkansız bakalım
Evet full tekrar yaptı. Arada iki ismi bildi ama bilemediği isimler de oldu. Sormak istediğim kişiyle ilgili olumsuz konuştu ama onun dışındaki herkesi övdü ne hikmetsebende de belli kelimeleri tekrarladı durdu ama ?
Canim Zeynep diger falcilara gore deisik tarzi olan bir falci o yuzden ses kaydi almak lazim mutlaka.Fal esnasında ne söylediğini ne anlatmak istediğini anlayamıyorsun anca ses kaydini 2-3 kere dinleyince bir şeyler çıkarıyorsun içinden.Ani karşı tarafin düşüncelerini biliyor ams gelecek cikmadi bende forumda gelecek cikan arkadaşlar varArkadaşlar telefonda Zeynepe fal baktırdım. Kafamda şişti valla aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. Sorularıma cevap alamadım nerdeyse. Bu kadın geleceği tutturuyor mu sizce? Geçmişte iki isim söyledi ikisini de tanıyorum doğru bildi. Anlık olarak pek anlayamadım. Önemli olan gelecek tutuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?