İstanbul'da Fal - Falcılar

Ykb siz hanım,işte fal enerji meselesi...zira Zeynep bende tutmuştur defalarca..Mirzayı bilmiyorum baktırmadım...fal işte tersini çevir laf...hepsi bu
Benim için de kesinlikle karşı tarafın düşüncelerini ve o an neler yaşadığını öğrenebildiğim en iyi falcı oldu. Gelecek dediklerine takılmıyorum ama bana ilk falı tam vadeyle oldu sonraki sarktı ama zaten bi kaç ay falan diyordu ben sıkıştırınca vade vermek zorunda kaldı galiba ilk faldaki detaylar beni şoka sokmuş, ürpertmişti. Bir arkadaşım da beğendi ama bir diğeri hiç beğenmedi mesela.

Ben zeynebin faslını düşündükçe gülüyorum. Gerçekten çok komikti. Yıllar öncesinde kala nişanlımın ağzından konuştu, ağladı, hıçkırdı.... Benim açımdan önceleri ürkütücü sonra komik ve gereksiz bir faldı.

kızla buarada gereksiz bir fal haberi daha;küba esraya gitmiştim bir aykadar önce bana enişten vefat edecek dedi (ki bu bizim için yaşam yerimizi değiştirmek demekti aile olarak)yanlış görmüş bu sabah eniştemin kardeşi vefat etti.
şimdi bu durumda çıktı mı? anlamadım?

Zaten vade istemek doğru değil bence,eğer görüyorsa söylüyor kendisi.ben bir kere istedim vade ve tutmadı.kendisi verince tutmuştu ama.bir de anda ve karşıdakinin düşüncelerini okumada gerçekten başarılı bana göre.hala daha ondan iyisini bulamadım düşünce okumada ben....bu arada daima yazdığım cümle Bunu sana yazmadım cümlesini yüzde yüz yaşadım belirteyim tekrar...Zeynep fal baktığı kişiyi mutlu etme derdinde değil

Aynen bunu sana yazmadım lafıyla dalga geçiyor çoğu ama oysaki kadın doğruyu söylüyor. Çoğu kişinin eski sevgilisiyle evlenme ihtimali çok düşük kadın bunu söylüyor. Mesela bana da bir barışma var ama gelecek için olumlu olumsuz bir şey diyemiyorlar demişti. Gerçekten de bizim durumumuz biraz çetrefilli olduğu için herhangi bir olaya göre değişebilir geleceğimiz bence de.

Bende ağlama durumu olmadı. Bana birebir ayni cümleleri söylediği için beni etkiledi. Sonrasında da dediği başka cümleleri sevgilimden duydum. Enerjisi garip bir falcı o yüzden herkes gerçekten beğenmeyebilir biraz riskli.

Merhabalar ben de deneyimlerinden bahsedeyim;
Symbol Fulya:Anda çok iyiydi ama verdiği tarihte dediği olayları yaşamadım.
Symbol Mirza:Anda da çok kötüydü verdiği tarihte patladı maalesef
Sinem Okçu:Sonradan öğrendim ki herkese aynı şeyi söylüyormuş devlet dairesinde iş,ayın 9 unda barışma vs
Kadıköy Hazal:Burada bı üyeden aldım numarasını o kadar tatlı ki çok seri bakıyor anda harika dediği bı kaç şeyi yaşadım bı de bir sorun olursa çekinme kart cekerim diyor ben çok başarılı buldum diğerleri gibi baştan savmıyor.
İlknur Tarot:Anda hiç iyi değildi lakin sorduğum soruya verdiği tarih tuttu tesadüf mü bilmiyorum.

Arkadaşlar telefonda Zeynepe fal baktırdım. Kafamda şişti valla aynı şeyleri tekrarlayıp durdu. Sorularıma cevap alamadım nerdeyse. Bu kadın geleceği tutturuyor mu sizce? Geçmişte iki isim söyledi ikisini de tanıyorum doğru bildi. Anlık olarak pek anlayamadım. Önemli olan gelecek tutuyor mu?

NET BİLGİ HAYIR. KADIN DENGESİZ SAÇMA BİRİ.

Ben de tutmuştur canım

bende de belli kelimeleri tekrarladı durdu ama ?
Evet full tekrar yaptı. Arada iki ismi bildi ama bilemediği isimler de oldu. Sormak istediğim kişiyle ilgili olumsuz konuştu ama onun dışındaki herkesi övdü ne hikmetse bilmiyorum karışık bir faldı göreceğiz

Canim Zeynep diger falcilara gore deisik tarzi olan bir falci o yuzden ses kaydi almak lazim mutlaka.Fal esnasında ne söylediğini ne anlatmak istediğini anlayamıyorsun anca ses kaydini 2-3 kere dinleyince bir şeyler çıkarıyorsun içinden.Ani karşı tarafin düşüncelerini biliyor ams gelecek cikmadi bende forumda gelecek cikan arkadaşlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…