Zaten çoğu kafamızdakileri okuyor namussuzlar...bizdekini bize satıyorlarArkadaşlar insan kendini en iyi bilendir
Niyet okuyorlar. Artik herkesin derdi bi iliski olmus. Kimse kendi ruhsal amacini sorgulatmaya gitmiyor ki oraya ex askini sormaya gidiyor e bunu bilen akillilarda senin bildiklerini sana tekrar pazarlayip para aliyor. Burda bi kendimizi sorgulamaliyiz ilk basta.Zaten çoğu kafamızdakileri okuyor namussuzlar...bizdekini bize satıyorlar
BendeYok olmadi tatlim hala o müthiş falciya denk gelemedim ne yazikki bıraktığın yerdeyim
Oartik bakmiyor asmindeydiCnm Koray nerede?
Telefondami bakiyor cafedemi,numarasini bans atarmisin canimKızlar hazal adında bir kıza baktırdım(sanırım kadıköy hazalmış)
daha öncede duymuştum ama hem çok sempatik bir kız hemde mütiş baktı
valla çok genç olmasına rağmen şaşırdım dediklerinin çıkacağını düşünüyorum
bana öneren arkadaşada çıkmış
geçmişte ve anda %100 tutturdu.gelecekte de çıkınca hemen yazacağım ama denemeyenler için şiddetle tavsiye ederim.
soytarı falcılardan sonra gerçekten dolu dolu fal bakan birine rastlamak iyi geldi.
ayrıca öneren arkadaşada teşekkür ederim.
telden cnm. atıyorum.Telefondami bakiyor cafedemi,numarasini bans atarmisin canim
Bana da atabilir misin numarasını?:)Kızlar hazal adında bir kıza baktırdım(sanırım kadıköy hazalmış)
daha öncede duymuştum ama hem çok sempatik bir kız hemde mütiş baktı
valla çok genç olmasına rağmen şaşırdım dediklerinin çıkacağını düşünüyorum
bana öneren arkadaşada çıkmış
geçmişte ve anda %100 tutturdu.gelecekte de çıkınca hemen yazacağım ama denemeyenler için şiddetle tavsiye ederim.
soytarı falcılardan sonra gerçekten dolu dolu fal bakan birine rastlamak iyi geldi.
ayrıca öneren arkadaşada teşekkür ederim.
atıyorum cnmBana da atabilir misin numarasını?:)
telden cnm. atıyorum.
rica ederim cnm umarım memnun kalırsın.baktırınca yorum yazarsan memnun olurum .tsk ederim
Tabiki yazicam tatlimrica ederim cnm umarım memnun kalırsın.baktırınca yorum yazarsan memnun olurum .
Kuzey nerde bakıyor canımUzun zamandir girmiyodum siteye 4sene olmusvay be dedim ve ilk yil attigim mesajlari okudumne kadar takintiliymisim o zmnlar sevdigim tek kisi vardi herkes biliyo zaten baska kimseyide sormazdim suan ise ondan kurtulmak icin ve yeni biri icin dua ediyorum inanirmisiniz son yorumlari okuyunca yazma ihtiyacı hisseddimozelimi hayat gercekten garip.Ve ben sunu gordum tek bir falci yok cikanen iyilerindeb kisim kisim bolumker cikan var zeynep mesela ise yeni giricek kisinin ismini bilebilmis kuzey birzene boyunca hic konusmayip daha sonra ucuncu kisiler araciligyla konusacagimizi bilmis tutku aramizda ailesel sorun cikacagini bilmis yine kuzey hayatindaki.kisinin onu en yakin arkadasiyla aldattiginiogrenecevini bilmis janset de aldatildigini ve üçüncü kisilerden bilgi aktardigini bilmiş koray zorla bana dava actirildigini bilmis ve arkadaşlar size sunu soyluyoeum bence onemli olan husus olayi bilmeleri boyle..cunku kanaatimkanaatimce olaylarib birkismini görüp hakkında gelecege dair "olur olmaz" şeklinde yorum yapıyorlar bu yorumlara takmamak lazim bakiyorlar durum olumsuz vurdumduymaz falciysa kaderimiz yok der...ben baktirdigim zamanlarda benm ona duskunlugumdennoturu herkes olur diyorsu suan ise her sabah hayatimdan cikmasini arzu ederek uyaniyorum..Anlatmak ihtiyaci hisseddim umarim iyi birseylere vesile olurum..
sanırım symbol kuzey taksimdeydiKuzey nerde bakıyor canım
Merhabalar ,telden cnm. atıyorum.
gönderdim cnm.Merhabalar ,
Bende alabilir miyim numarasjnuy:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?