yorum için teşekkür cnm .sonuçta bende deniyorum fikir alışverişi olmalı ki doğru kişileri bulalım.artık bende tek bir falcında kalmak taraftarı değilim hepsinin farklı tarzı var.An ve geçmiş iyi beğendim bakımını gelecek bakalım yaradanın takdiri cıkması umuduyla sormadan söyldiği şeyler oldu isimde harfler felan bakalım görücez
Selam, senden numarayı aldıgım ve sen de sordugun için yazıyorum. Açıkçası fal bakış tarzı çok enteresan, ilk defa böylesine rastladım. Sanki bi yerden okuyomuş ya da transa geçmiş gibi taramalı tüfek gibi nefes nefese fal bakıyo ve bu yüzden ilk başlarda atıyo gibi gelmişti ama sonradan 15-20 dk falan geçtikçe bildigi şeyler de oldu. Verdigi vadelere var, o yüzden gelecekle ilgili yorum yapamıycam ama an'ı bildi gibi.arkadaşlar hazal hanımın numarasını alıp baktıranlar yorum yazabilir mi?merak ediyorum. bakalım sizlerde ne kadar isabetli?
Peki o 15dklık sürece kadar bişey bilemedimi. Yani sen birşeyler söyledinmi evet hayır şöyle diye ona göremi yorum yaptı. Artık kimseye güvenimiz kalmadı :)Selam, senden numarayı aldıgım ve sen de sordugun için yazıyorum. Açıkçası fal bakış tarzı çok enteresan, ilk defa böylesine rastladım. Sanki bi yerden okuyomuş ya da transa geçmiş gibi taramalı tüfek gibi nefes nefese fal bakıyo ve bu yüzden ilk başlarda atıyo gibi gelmişti ama sonradan 15-20 dk falan geçtikçe bildigi şeyler de oldu. Verdigi vadelere var, o yüzden gelecekle ilgili yorum yapamıycam ama an'ı bildi gibi.
Ayrıca çok da kibar ve içten, diger falcılar gibi soru sormanda seni kısıtlamıyo. Hatta falı bitirirken bana sonradan sormak istedigin bişey olursa da kart açıp bakabilirim dedi ve ben de fal bittikten sonra aklıma gelen soruları sordugumda en kısa zamanda ve aynen dedigi gibi cevapladı.arkadaşlar hazal hanımın numarasını alıp baktıranlar yorum yazabilir mi?merak ediyorum. bakalım sizlerde ne kadar isabetli?
Bazı sorular sordu ama öyle abartılı bi şekilde degildi, falın gidişatıyla ilgili her falcının sordugu bi iki soru sordu. Ama soru sormadan da bildigi şeyler oldu. Bana göre en azından an ı bildi, bazıları onu bile bilemeyebiliyoPeki o 15dklık sürece kadar bişey bilemedimi. Yani sen birşeyler söyledinmi evet hayır şöyle diye ona göremi yorum yaptı. Artık kimseye güvenimiz kalmadı :)
Tamam canım sağol. 15dk dan sonra bildi dediğin için dedim yani o süreye kadar attımı anlamında dedim hani sen yönlendirmiş olabilirmisin diye :) Teşekkürler bilgi içinBazı sorular sordu ama öyle abartılı bi şekilde degildi, falın gidişatıyla ilgili her falcının sordugu bi iki soru sordu. Ama soru sormadan da bildigi şeyler oldu. Bana göre en azından an ı bildi, bazıları onu bile bilemeyebiliyo
Bu arada yanıldıgı bi iki nokta da oldu ama bence bunlar olabilen şeyler. Ben falcıların herşeyi %100 bilmesini de beklemiyorum, onlar da insan sonuçta, fal da baksa yanılma payı olabilir tabi. Ama gelecekle ilgili umarım çıkan şeyler de olurBazı sorular sordu ama öyle abartılı bi şekilde degildi, falın gidişatıyla ilgili her falcının sordugu bi iki soru sordu. Ama soru sormadan da bildigi şeyler oldu. Bana göre en azından an ı bildi, bazıları onu bile bilemeyebiliyo
Yok o şekilde olmadı:)Tamam canım sağol. 15dk dan sonra bildi dediğin için dedim yani o süreye kadar attımı anlamında dedim hani sen yönlendirmiş olabilirmisin diye :) Teşekkürler bilgi için
cnm bende deniyorum ama bana görede başarılı.bir de eski notlarıma baktım bana erayla bazı ortak noktaları olmuş(gelecekle ilgili)ama çok uzun vadeler yani çıktı çıkmadı demek için çok beklemek lazım.Bu arada yanıldıgı bi iki nokta da oldu ama bence bunlar olabilen şeyler. Ben falcıların herşeyi %100 bilmesini de beklemiyorum, onlar da insan sonuçta, fal da baksa yanılma payı olabilir tabi. Ama gelecekle ilgili umarım çıkan şeyler de olur
özelden atıyorumHazal’ın ücreti ne kadar? Aklımı çeliyorsunuz kızlar
Hazal kimmiş?Hazal’ın ücreti ne kadar? Aklımı çeliyorsunuz kızlar
vaal ben buradaki bir arkadaştan aldım ama eskilerden de gidenleri duymuştum denedim ve fikrimi yazdım arkadaşlarda denemek istediler ve deneyenler oldu sanırım bir 20 kişi civarı deneyen oldu.çıkar çıkmaz bilmiyoruz ama anda ve geçmişte çok iyi.(bir üye yazmıştı bana belli olur gerçi acaba beyin mi okuyor diye )bunun dışında şu an olumlu.Hazal kimmiş?
Merhaba, banada ücreti ve numarasını atabilir misiniz?özelden atıyorum
tamam cnmMerhaba, banada ücreti ve numarasını atabilir misiniz?
Bana da ücretini ve numarasını yazar mısın rica etsemvaal ben buradaki bir arkadaştan aldım ama eskilerden de gidenleri duymuştum denedim ve fikrimi yazdım arkadaşlarda denemek istediler ve deneyenler oldu sanırım bir 20 kişi civarı deneyen oldu.çıkar çıkmaz bilmiyoruz ama anda ve geçmişte çok iyi.(bir üye yazmıştı bana belli olur gerçi acaba beyin mi okuyor diye )bunun dışında şu an olumlu.
Tabi cnm yazıyorumBana da ücretini ve numarasını yazar mısın rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?