İstanbul'da Fal - Falcılar

İyı geceler kızlar. Bu nasıl bir bağımlılık anlamıyorum, çok kızıyorum kendime. Geçen senenin sonlarından bu senenin ortalarına kadar Asmin Eray, Kadınlar Kahvesi Leyla, Beşiktaş Safiye, telefondan baktırdığım Güneş bende tutmayınca kendime gelip kurtulduğumu sanıyordum bu sefer Youtube falcılarına sardım. İlla ki her gün izliyorum, meğer hiç kurtulmamışım. İzlemek bedava olduğu için tatlı geldi galiba :) Bakım yaptırmak ya da birine falcı önermek istesem aklıma hiçbir isim gelmiyor, buna rağmen hala arayış içindeyim sürekli konuya bakıyorum. İçimi dökmek istedim, keşke buraya çıkan fal haberi yazabilseydim

Kızlar bu beylikdüzü Birsel hakkında yorum alabilirmiyim.

Kızlar burada son aylarda bahsettiğiniz tüm iyi olay falcılara baktırdım sanırım bi 3500tl'm gitti yada daha fazla. Şöyle birşey söyleyeyim hepsi mi birbirinden farklı olur. Yaklaşık son 3ayda bunlara baktırdım
Birsel, Hazal, Janset, Sezer, Vera, Ahu, Nakta, Pınar, Serpil, Leyla, Yelda, Nihal, Melekler kahvesi Leyla, Safiye, Zehra, Sıla, Fatma, Arzu, Lina birde yerine gittiklerim var şöyle söyleyim hepsi ama hepsi birbirinden farklı baktı o yüzden şu bahsettiklerim burada iyi diye bahsedilen falcılar ki hiçmi birbirine uyan çıkmaz yok. Yani ya 1 tanesi gerçekten biliyo yada hiçbiri

ben artık çok karıştırmadan baktırmaya başladım aralıklı. bir de zikir dua salavat vs e başladım valla iyi geldi. hepsi yalan dolan çok kaptırmamak lazım.

ben artık çok karıştırmadan baktırmaya başladım aralıklı. bir de zikir dua salavat vs e başladım valla iyi geldi. hepsi yalan dolan çok kaptırmamak lazım.
Aynen Hazal ile ilgilide bana çok yakın bir vade verdi mesela eğer çıkarsada çıkmazsada söz yazıcam. Anlarız ozaman

Aynen Hazal ile ilgilide bana çok yakın bir vade verdi mesela eğer çıkarsada çıkmazsada söz yazıcam. Anlarız ozaman
bende artık çıkmadan ikinci bakım yaptırmam. merakla bekliyorum umarım hayırlı bir şekilde çıkar.

Numarasini yazarmisin kuzum jansete baktirdiktab sonra ona da baktiracagim

Numarasini yazarmisin kuzum jansete baktirdiktab sonra ona da baktiracagim
Jansetle alakası yok onu söyleyim ben jansete baktırdıktan 3gün sonra Hazala baktırdım siyah beyaz kadar farklıydı onu söyleyim hemde %100 ki jansetin söylemleri daha doğru geliyo

Jansetle alakası yok onu söyleyim ben jansete baktırdıktan 3gün sonra Hazala baktırdım siyah beyaz kadar farklıydı onu söyleyim hemde %100 ki jansetin söylemleri daha doğru geliyo

Deneyelim nosunu atarmism birde fiyatini celismesi enteresan ama bakalim

janset hakkında bilgi alabilri miyim ?

Merhabalar ,
Bende alabilir miyim numarasjnuy:)))
Merak ediyorum sizin bu hazal dediğiniz falci kadıköy de ki baba vanga kafe de olan falci hazal değil mi...
benim bildiğim bir tek o var yazılan anlatılan mesajlara cevaplara baktiğimda görüyorum ki bir tek o var
bilen varsa söyleyebilr mi

merak ettim kadıköy de bir tek hazal var o da cafe baba vanga da bu kişi o mu ?
yani ben sürekli orada ki hazala gidiyorum anlatilanlar kesinlikle onu tarif ediyor

yok yok Aaaa kesinlikle bu kadıköy de ki benim hazal ya baba vanga kafede ki hazal cevap verecek olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…