merhabalar banada iletebilirmisiniz numarayı size zahmetözelden atıyorum
olur cnmmerhabalar banada iletebilirmisiniz numarayı size zahmet
ben artık çok karıştırmadan baktırmaya başladım aralıklı. bir de zikir dua salavat vs e başladım valla iyi geldi. hepsi yalan dolan çok kaptırmamak lazım.Kızlar burada son aylarda bahsettiğiniz tüm iyi olay falcılara baktırdım sanırım bi 3500tl'm gitti yada daha fazla. Şöyle birşey söyleyeyim hepsi mi birbirinden farklı olur. Yaklaşık son 3ayda bunlara baktırdım
Birsel, Hazal, Janset, Sezer, Vera, Ahu, Nakta, Pınar, Serpil, Leyla, Yelda, Nihal, Melekler kahvesi Leyla, Safiye, Zehra, Sıla, Fatma, Arzu, Lina birde yerine gittiklerim var şöyle söyleyim hepsi ama hepsi birbirinden farklı baktı o yüzden şu bahsettiklerim burada iyi diye bahsedilen falcılar ki hiçmi birbirine uyan çıkmaz yok. Yani ya 1 tanesi gerçekten biliyo yada hiçbiri
Aynen Hazal ile ilgilide bana çok yakın bir vade verdi mesela eğer çıkarsada çıkmazsada söz yazıcam. Anlarız ozamanben artık çok karıştırmadan baktırmaya başladım aralıklı. bir de zikir dua salavat vs e başladım valla iyi geldi. hepsi yalan dolan çok kaptırmamak lazım.
bende artık çıkmadan ikinci bakım yaptırmam. merakla bekliyorum umarım hayırlı bir şekilde çıkar.Aynen Hazal ile ilgilide bana çok yakın bir vade verdi mesela eğer çıkarsada çıkmazsada söz yazıcam. Anlarız ozaman
Kızlar hazal adında bir kıza baktırdım(sanırım kadıköy hazalmış)
daha öncede duymuştum ama hem çok sempatik bir kız hemde mütiş baktı
valla çok genç olmasına rağmen şaşırdım dediklerinin çıkacağını düşünüyorum
bana öneren arkadaşada çıkmış
geçmişte ve anda %100 tutturdu.gelecekte de çıkınca hemen yazacağım ama denemeyenler için şiddetle tavsiye ederim.
soytarı falcılardan sonra gerçekten dolu dolu fal bakan birine rastlamak iyi geldi.
ayrıca öneren arkadaşada teşekkür ederim.
Besiktasta kendi yeri vardi sonea kapatti telden bakti ama numarasini kaybettim benolanlar varsa aslinda tekrar paylassa iyi olurKuzey nerde bakıyor canım
Merhabalar ,
Bende alabilir miyim numarasjnuy:)))
Ne kadara bakiyo ya tlefob falcilari genelde pahali bakiyorYok o şekilde olmadı:)
Jansetle alakası yok onu söyleyim ben jansete baktırdıktan 3gün sonra Hazala baktırdım siyah beyaz kadar farklıydı onu söyleyim hemde %100 ki jansetin söylemleri daha doğru geliyoNumarasini yazarmisin kuzum jansete baktirdiktab sonra ona da baktiracagim
Jansetle alakası yok onu söyleyim ben jansete baktırdıktan 3gün sonra Hazala baktırdım siyah beyaz kadar farklıydı onu söyleyim hemde %100 ki jansetin söylemleri daha doğru geliyo
Deneyelim nosunu atarmism birde fiyatini celismesi enteresan ama
tamam özelden atıyorumDeneyelim nosunu atarmism birde fiyatini celismesi enteresan ama bakalim
attım cnmNumarasini yazarmisin kuzum jansete baktirdiktab sonra ona da baktiracagim
Merhabalar ,
Bende alabilir miyim numarasjnuy:)))
Merak ediyorum sizin bu hazal dediğiniz falci kadıköy de ki baba vanga kafe de olan falci hazal değil mi...Selam, senden numarayı aldıgım ve sen de sordugun için yazıyorum. Açıkçası fal bakış tarzı çok enteresan, ilk defa böylesine rastladım. Sanki bi yerden okuyomuş ya da transa geçmiş gibi taramalı tüfek gibi nefes nefese fal bakıyo ve bu yüzden ilk başlarda atıyo gibi gelmişti ama sonradan 15-20 dk falan geçtikçe bildigi şeyler de oldu. Verdigi vadelere var, o yüzden gelecekle ilgili yorum yapamıycam ama an'ı bildi gibi.
merak ettim kadıköy de bir tek hazal var o da cafe baba vanga da bu kişi o mu ?vaal ben buradaki bir arkadaştan aldım ama eskilerden de gidenleri duymuştum denedim ve fikrimi yazdım arkadaşlarda denemek istediler ve deneyenler oldu sanırım bir 20 kişi civarı deneyen oldu.çıkar çıkmaz bilmiyoruz ama anda ve geçmişte çok iyi.(bir üye yazmıştı bana belli olur gerçi acaba beyin mi okuyor diye )bunun dışında şu an olumlu.
yok yok Aaaa kesinlikle bu kadıköy de ki benim hazal ya baba vanga kafede ki hazal cevap verecek olan var mıSelam, senden numarayı aldıgım ve sen de sordugun için yazıyorum. Açıkçası fal bakış tarzı çok enteresan, ilk defa böylesine rastladım. Sanki bi yerden okuyomuş ya da transa geçmiş gibi taramalı tüfek gibi nefes nefese fal bakıyo ve bu yüzden ilk başlarda atıyo gibi gelmişti ama sonradan 15-20 dk falan geçtikçe bildigi şeyler de oldu. Verdigi vadelere var, o yüzden gelecekle ilgili yorum yapamıycam ama an'ı bildi gibi.
Numarasini yazarmisin kuzum jansete baktirdiktab sonra ona da baktiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?