İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben kimsenin fanatiği filan değilim.Yüzyüze fal a da eskisi kadar çok gitmiyorum zaten pandemi var eskiden çok giderdim 2010 _2019 arası isim istiyorsan birebir sana söylerim özelden gittiklerimi İstanbulda ama ufak tefek bilenler oldu hep bana o yüzden istanbul özellikle fal cafe sektörü bana kalırsa çok vasat bir tek laf cafe çiğdem vardı o bilmiştir onunla enerjimiz uymuştu .Online baktırıyorum ara sıra zaten bu online fal kısmında da yazıyorum online beğendiklerini onlarida araştırırsan görürsün tek nakta değil yani , nakta enerjimin tuttuğu bir isim tellweden bildiğim , bana çıktığı için söylüyorum evet adı geçtikçe beğenmem sizi neden rahatsız etti anlamadım ?. Tabiki kimse yüzde yüz bilemez bu insanlarda herkes gibi insan tabiki sadece hisleri var ..

Ben kendi fikrimi beyan ettim her zaman Edddh .
Sizde bir önceki sayfada evet biliyor demişsiniz.Baktırmak isteyen baktırır baktırmak istemeyen baktırmaz .Ben kendi deneyimlerimi paylaştım .3 yıllık paylaşımlarım sadece naktadan ibaret değil ayrıca bahsettiğim farklı isimler oldu .Yerimizi bilelim lafı biraz tuhaf geldi güzek olan beğendiğim şeyi överim benim kişisel tercihim kimse karışamaz ,nasıl burda kötü bulunan herşey yeriliyorsa çok doğal.

Teyit ettikleriniz oldu mu sonradan?
evet :) yani şöyle oldu; ben özellikle bir hafta sonrası için baktırmıştım. ve bir hafta sonrasında erkek arkadaşım havinin söylediklerini söyledi. ben o zamana kadar kendi korkum sanıyordum ama öyle değilmiş, baktırınca emin olamamıştım o yüzden benim mi yoksa gerçekten karşıyı bildi mi diye. ama emin oldum. daha önce buraya da yazmıştım, karşı taraftan daha başka kişisel mevzuları vs bilmişti. ama mesela vade vermişti bir konu için o gerçekleşmedi.

Gelecek öngörüsü (ileri tarihli) çıkan falcı zaten yok da benim değil de az cok karşı tarafın düşüncelerini dogru okuyabiliyorsa...
Denemedim de. Aklımda kaldı.
Tesekkurler

Günaydın dostlar,herpimizln gençlik bayramı kutlu olsun
Ben de deneyimimi paylaşmak istedim
Havine baktırdım…
Umutsuzdum aslında ,zira benim baktırdıklarım belli kişilerden oluşuyor ama zaten artık tek tük baktırdığım için,yenileri deniyorum
Beni şaşırttı mı ?şaşırttı
Anlık durumlarda iyiydi,hakikaten…zihin okuduğunu düşünmüyorum
Bildiğim ve bilmediklerimi söyledi…kızımın yaşına kadar söyledi,adının içindeki harfler vb..bunları biliyorum elbette ki ama yaş spesifik bir kavram
Çok detay vermeyeyim özel nihayetinde ama,enerjisi güzel beni rahatsız etmedi
Bakımı uzun sürüyor neredeyse bir saat baktı ,aldığı parayı hakettiğini düşünüyorum

Ben sadece beğendiğimi söyledim bildiği söyledim ama sizin geçmiş yazılarınıza baktım çok fanatikçe geldi bilemiyorum tarzınız olabilir ama bana göre hepsi bir falcı iyi kötü diye değerlendiriyoruz siz geçmişte çok savunmuşsunuz baya ama :) o yüzden yazdım onları

Ya nezaman baktırdın kontes bende 4kere baktırdım her bakımında farklıydı gelecek çıkmadı ama kesinlikle ilk falı çok iyi çıkma kısmını ben yaşamadım ama tüm arkadaşlarım çok beğeniyor. Naktayı sen hiç denedinmi

Dün baktırdım sevgili heıdı hanımcım…geleceğe dair söyledikleri diğer falcılarla ortaktı ..gaybı Allah bilir tabii …
Ben kahveyi seviyorum kendisinede söyledim…kartları sevmediğimi söyledim,öyle düşünmeyin dedi..
Sadece tarot sıkıcı geliyor bana,ve kartlar güzel yorumlanmalı bence
Yoksa alalım hepimiz birer deste kart fal bakalım ya da baktığımızı iddia edelim
Hatta,oturduğum evin bulunduğu katı da söyledi,gerçi bunu biliyorum ama anlık bilgi nihayetinde

Sadece bir zaman verdi o da benim için önemli değil zaten…

Benim de ilginç aslında ilk falı bende anda bile kötüydü memnun kalmamıştım ama herkesin burada memnun kaldığını görünce tekrar baktırdım uzun süre sonra ve inanılmaz iyiydi herşeyi söyledi bir tanesine bile yok öyle değil diyemem ama tabii kendi teyit edebildiğim bildiğim konular bunlar, başkalarının düşüncelerini vs bilemiyorum:) enerjisi de güzel gerçekten.

Havini merak ettim dogrusu, bi arkadaştan rica ettim burdan numarasini, fal krizim gelince onu deniycem. Kenarda dursun. Artik 2-3 ayda bir baktiriyorum. 15 dakika once de yine burdan numarasina ulastigim Dilek hanima baktirdim, muthis guzel konusan duzgun biri. Kisilik analizleri mevcut durum analizleri ve sectigi kelimeler kesinlikle isabetli diyebilirim. Ama ongorusu tutar mi onu bilemeyiz şimdiden.

Selam arkadaşlar beni bilen bilir eski adım waterlily . Burda aktiftim. Falı bıraktım burda bahsi geçen hepsini denedim. Emin olun.. ama hepsi sahtekar bunu gördüm bence kimse onlara para kaptırmasın. Keşke medyumlara falcılara vereceğim parayı kendime harcasaydım. Estetik olurdum araba alırdım ama olan oldu. Kimseye Umut bağlamayın keyfine baktırın. Hepsi sallıyor bunu bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…