İstanbul'da Fal - Falcılar

Olumlu mu görmüştü peki? Anı nasıldı?
Aradığım mevzu ayrı birşeydi aşk sanıp yorumladı, daha o vakte çok vardı o yüzden uzun vade söyledi 2020 mayısta biriyle tanışacaktım eylülde ciddi adım atacaktık da 2021 mayıstayız esas mevzumu sorduğumda da başka bi tarih vermişti bir olaya bağlıydı o da olmadı ve dediği gibi olmadı zaten. Anı biliyor muydu hatırlamıyorum çok uzun zaman oldu

Nakta çok iyi arkadaşlar benim sürekli gittiğim yaşadıklarımın dediklerinin olduğu bir isim hiç baktırmamış olan varsa mutlaka denemeli.Nokta atışları vardır her zaman özellikle karşı taraf düşüncesinde .Tavsiye ederim çok .

Allah allah çok mu iyi? bu işte bir terslik var, bende 2019da baktırmıştım. an, gelecek ve geçmişi hiç bilememişti. gerçekten çok şaşırıyorum böyle 'mutlaka denenmeli' diye bahsedilen kişiler bende bir garip oluyor (kendisine aşk anlamında baktırmıştım, bırakın karşı tarafın düşüncesini bilmeyi onunla geçmişimi bile bilememişti)
nakta çok abartılan ama fos bir yorumcu bence... yani bende öyleydi

Necmiye abla gerçekten çok mu iyi yani tam olarak nasıl oluyor arıyorsunuz ve siz söylemeden size söylüyor mu yorumlarda iyi gibi bende özelden konustum mermaidle fala çok para gömen biri olarak artık boş bi fala boş gömmek istemiyorum sonuçta az buz değil yani

O zaman şu an ona baktırmayım. Önereceğiniz biri var mı?

Bana genel olarak iyi bakan biri çok olmuyor. Çıkmıyor fallar. Ne yapacağımı şaşırdım. Bırakmam lazım sanırım fal işini.

Bende gerçekten o kadının iyi olduğunu düşünüyorum ne yalan söyleyeyim ama hiç bilmediği kişilerde oldu hatta bir arkadaşım denemiş geçenlerde şöyle yazdı;
"Evet evet baktırdım da bilemedim yani
Çok uyumlanmadık sanki biz Genel geçer şeyler
Belki burcunu bilmediğim için çok detaylandıramamış olabilir
Ama havin falan tak taktı en azından"

bişey bilemedi dedi yine diğer bir arkadaşım 2 ay önce baktıran arkadaşımda onlarda hiç bişey bilemedi arkadaşım hatta çok sinirlendi
Ama bende birebir anda çok iyiydi 2019 yılında baktığı falı hatırlıyorum vadesi sapmasına rağmen dediği net durumları yaşamışım bilemedim açıkcası bazen acaba zihnimizde bazı şeyler net onlarımı okuyorlar ama çok rahatsız edici bir enerjisi var yani o kadına her fal baktırdığımda huzursuz hissediyorum kendimi buna rağmen sanırım benim bestlerim arasına girdi temmuz ayında verdiği bir vade var eğer olur ise buradan paylaşacağım.

Son düzenleme:
Enerji uymamış olabilir benim gireceğim işi geçmişte ilişki yaşayacağım kişiyi özelliklerini ilişkinin nasıl başlayıp biteceğini çok net görmüştü daha ufak tefek yaşadığım çok net durumlar oldu nakta ile ilgili. Bilemem tabi kişiye göre değişebilir hatta ben eskiden 3 4 ayda bir giderken şimdi ayda 1 2 gidiyorum mutlaka her fal da farklı birşeyler gördüğü için .Ama tabi fal bu yüzde yüz çıkacak diye bir gerçek yok .

Ben birşeyi düzeltmek istiyorum sizin geçmiş yazılarınıza baktımda neden fanatik şekilde NAKTA'yı savunuyosunuz. Çok rahatsız etti beni bu durum ve son 3yıllık kısmınızı okudum sürekli NAKTA'yı fanatik bir şekilde savunmuşsunuz ne alaka yani alt tarafı falcıdiğer tüm falcılari yermişsiniz ama hepsini hiç kimseyi beğenmemişsiniz pardon birde Ramek için 1-2 beğeni yazmışsınız onun harici yok bu çok rahatsız etti beni. Lütfen böyle fanatik şekilde falcı savunmayın ilah değil bu insanlar biraz yerimizi bilelim

Son düzenleme:
Arkadaslar Havin karşı tarafın düşüncesini okumada nasıl? Bizim karşı taraf için düşündüklerimizi mi söylüyor yoksa gerçekten karşı tarafı da okuyabiliyor mu?

elbette çıkmış olabilir. bir önceki etiketlediğim postunuzda 'mutlaka denenmeli' dediğinizden dolayı alıntılayıp cevap verdim. öyle falcılar çıkıyor ki kimisine çok iyi kimisine berbat. bende çok deneyen biri değilim. baktırdığım iki üç kişi var o yüzden ahkam kesemem. ama hiçbir falcı için 'kesin' konuşulmamalı ( en azından bunu diyebilirim)

Haklisin kesin konuşmak değilde ben memnun olduğum için diğer insanlarda denesin görsün anlamında kullandım o kelimeyi biraz keskin olmuş olabilir tabi haklisin ,herkesin özgür iradesi tabiki .Her zaman söylüyorum zaten enerji meselesi herşeyden önce bu fal işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…