Canim o kadin garip cözemedim ama cikan seyler oldu bende birkacKızlar Zeynep'e baktırıp karşı tarafın düşünceleri ile ilgili dedikleri doğruydu diyen var mı? Ona göre baktıracağım.
Arzu çakır kesinlikleArkadaşlar iyi bir falcı medyum ondan arıyorum anı bilmesi lazım gelecekle ilgili yorum yapan kimseye inanmıyorum hiç çıktığı olmadı zaten ama olayları görüp bilmesi lazım karşıdakinin duygu ve düşüncelerini eğer böyle nokta atışları yapabilen biri varsa lütfen söylesin
Arkadaşlar iyi bir falcı medyum ondan arıyorum anı bilmesi lazım gelecekle ilgili yorum yapan kimseye inanmıyorum hiç çıktığı olmadı zaten ama olayları görüp bilmesi lazım karşıdakinin duygu ve düşüncelerini eğer böyle nokta atışları yapabilen biri varsa lütfen söylesin
arzuyu önermem. bende hiç bilemedi. ve üslubu çok kötüydü.Arzu çakır kesinlikle
Ben zeynepin söylediği birkaç şeyi sonradan duydum sorduğum kişilerden ama her şeyi değilKızlar Zeynep'e baktırıp karşı tarafın düşünceleri ile ilgili dedikleri doğruydu diyen var mı? Ona göre baktıracağım.
Zeynep degisik katiliyorum bence korkusuzda her sehi pat soyleme huyu guzelTrans Zeynep'in ilk falında bana bir kisi ile söylediği şey benim düşüncem degildi bana onun hakkında ne soru soruyorsun o yalancı diye bağırdı trans halindeydi. Gercekten 7 veya 8 ay sonra dediği kişinin yalancılıklarına sahit oldum sonra bu halden etkilenip uc kisiyi daha sordum bir tanesi hakkında söylediği bugun çıktı bir tanesi hakkında ise benim korkularım endişelerim vardi acaba onu mu anlattı yoksa düşüncemde başka birini mi anlattı onu bilemedim.
En sağlam gördüğüm üç veya dört medyum var onlardan ayri konuştu sorduğum şahıs için ama ben birini daha düşünüyordum onu da sorsam cok olacak fali 20 dakikadan fazla tutmuyor nasil ayarliyorsa 19.50 gibi bitiş veriyor:) acaba düşündüğümü mu anlattı dedim çünkü onun sinirli yapısını vs anlattı yine çıkarsa yazarim trans Zeynep gercekten degisik hersey cok guzel olacak senin için kısmında cok atlayıp kestim ama beni konusturmuyorsun diye kizdiama atlamazsan bes dakika aynı nakarati dinliyorsun
Teşekkür ederim :) tabiki geleceği kimse net olarak bilemez ama olumsuz diye söylemiş olduğum şey evlenecek miyiz gidişatımızın ne olacak vs gibi geniş bi anlam değildi. Erkek arkadaşımla ayrılık yaşamıştık tekrar yazacak mı diye bi soruydu sadece o da çok düşük olduğunu hayatıma bakmamı söyledi. 2 gün sonra yazınca sorumun cevabıyla tutmadı. Yazacak ama tekrar ayrılık vs olacak deseydi söylediğinize hak verirdim ama bu öyle bi durum değil.Ama daha yeni anladığım kadarıyla olumsuz dediği durumun ne getireceği belli olmaz geleceği bilemezsiniz ki yani konuşmanıza barışmanıza çok sevindim orası ayrı umarım hep iyi gider ama o kadın bugün yarın için konuşan biri değil bence bunu dikkate alın derim
Ben burada ekli olan resmi şimdi görüyorum evet aynen yazıldığı gibiHayır öyle değil bence. En azından söylediği şeylerin doğru çıkacağına da inanmıyorum
Valla akşamdır ben de o biçim arıyorum sırf sıkıntıdan başka da birşey dglKime baktırayım panpalar falım geldiiiiiiiiiiii
Bu aralar Necmiye konusuluyor sen baktirmis miydin?Kime baktırayım panpalar falım geldiiiiiiiiiiii
Naktaya baktirdiniz ve cikti mi öncesindeMerhaba kızlar arkadaşım Naktaya baktırmış ve çok beğenmiş bende baktırmak istiyorum ama sizden yorum almak isterim çünkü ben kendisine 2 sene önce baktırmıştım ve ozaman dediği ön görüler çıkmıştı ona baktırdıktan sonra Niko gibi benimde hayal kırıklıklarım oldu onu ozaman dinlemeseydim diye düşündüğüm durumlar olduğu için denemek istemedim sonra ama Arkadaşım baktığı falı attı yani ben çok şaşırdım gerçekten inanılmaz nokta atışlarında bulunmuş. Moralim bozulsun istemiyorum bilgi verirseniz sevinirim özellikle baktırıpta çıktı yada çıkmadı diyenlerden
Evet ben 2019 yılında baktırmıştım hatta çok yi hatırlıyorum Haziran aylarıydı ve çıkmayanıda oldu ama onlra çok odaklanmamıştım ama asıl konularla ilgili onun dediği şekilde ilerledi yazmıştımda zaten daha önce. Ozaman enerjisi çok rahatsız etmişti beni kötü şeyler söylediği için değil ama çok ruhumu daraltmıştı ondan sonra birdaha hiç baktırmak istememiştim. Ama yalan yok dediği şeyler onun dediği yönde oldu bende şaşkınım ama öyle.Naktaya baktirdiniz ve cikti mi öncesinde
Ben baktırdım naktaya ama çıkmadı nisan vadesi vermişti, anda belki iyi olabilirEvet ben 2019 yılında baktırmıştım hatta çok yi hatırlıyorum Haziran aylarıydı ve çıkmayanıda oldu ama onlra çok odaklanmamıştım ama asıl konularla ilgili onun dediği şekilde ilerledi yazmıştımda zaten daha önce. Ozaman enerjisi çok rahatsız etmişti beni kötü şeyler söylediği için değil ama çok ruhumu daraltmıştı ondan sonra birdaha hiç baktırmak istememiştim. Ama yalan yok dediği şeyler onun dediği yönde oldu bende şaşkınım ama öyle.
Bu kim rita mı?Ben burada ekli olan resmi şimdi görüyorum evet aynen yazıldığı gibieski falıyla çeliştiğini belirttim yine aynısı diye de beni teselli etmesi de harika
EvetBu kim rita mı?
Nakta 'nın dedikleri bende çıkmadı. Karşı tarafla ilgili dediğini teyit edemem ama diğer durumlar fos çıktı hep.Merhaba kızlar arkadaşım Naktaya baktırmış ve çok beğenmiş bende baktırmak istiyorum ama sizden yorum almak isterim çünkü ben kendisine 2 sene önce baktırmıştım ve ozaman dediği ön görüler çıkmıştı ona baktırdıktan sonra Niko gibi benimde hayal kırıklıklarım oldu onu ozaman dinlemeseydim diye düşündüğüm durumlar olduğu için denemek istemedim sonra ama Arkadaşım baktığı falı attı yani ben çok şaşırdım gerçekten inanılmaz nokta atışlarında bulunmuş. Moralim bozulsun istemiyorum bilgi verirseniz sevinirim özellikle baktırıpta çıktı yada çıkmadı diyenlerden
Geleceğe dair iki net olay hatırlıyorum ama çıkmadı ben deGamze’ye baktıran var mı? Anı ve geleceği görebildi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?