İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya kızlar yine sormak istiyorum bu ara
enerjisel olarak sıkıntılı günlermi ben böyle sürekli huzursuzum ve rüya görüyorum kabus nedenini bilen varmı
Kedi seviyorsan kedi besle enerji alanını temizliyor kabuslardan kutluyorsun. Eskiler kedi giren eve büyü girmez der. Ben kabuslarimdan minnakım sayesinde kurtuldum bir de bu fal olayından cok falcıyi çorba etmemek lazım bazıları cidden ağırlıklı

Aynen, her evde bir kedi olmali ozellikle sokakta bir kedi kurtarmak cok iyiymis. Canyaziyor'u cok takip etmem sevmem ama bazi seyleri dogru soyluyor o da der sokaktan sokak kedisi kopgi almak ozellikle kor veya sakat olanlar kisinin haritasindaki kotu etkileri azaltiyormus. Ozellikle evde kedi bakmak cok kolay yemnek su ve kum veriyorsun o kadar, eve huzur doluyor resmen.

Merhabalar, burdan birinden Nazan'in ve Dilek hanimin telefonunu alip baktirmistim.
Dilek hanim guzel ve tutarli bi fal bakmisti. Cikti diyebilirim falina. En azindan dedigi surec basladi.
Ama Nazan Hanim! Kesinlikle fal maceramin en kalitesiz en tutarsiz fallarindan biriydi. Kisa ve sacma sapandi. 200 liranizi cope atmayin derim.
Bu arada kesinlikle bu kisilerin numaralarini kendisinden aldigim arkadasimiz ustune alinmasin Nazan Hanim hakkindaki bu yorumumu, numarayi kendi istegimle aldim kendi irademle baktirdim amacim onu itham etmek degil. Kendisi begenmis ama ben begenmedim. Ayrica Dilek hanimim numarasini da kendisi vermisti onu begendim mesela
Yazma amacim Nazana boşa baktirmayin demekti, gerci o arkadasa da cikmis mesela o da ayri bi konu. Ben yine de yorumumu paylasayim dedim

Dilek kimdir kız? Fiyatı nedir? Numara alabilir miyim?

iki arkadasima karsidakinin agzindan olumsuz konustu, ikisi de dedigi gibi oldu ama tutmayan da var.

Dilek kimdir kız? Fiyatı nedir? Numara alabilir miyim?

dilek bana yaklasik tarih vermisti, dedigi gibi oldu. kendi cok tatli ve enerjisi de guzeldi. nazan ile genelde paralel bakmislar herkese. bana da oyle baktilar. bir iki ufak noktada ayrildiklari yerler olmustu yalnizca, o da gecmisle ilgiliydi ve zaten karmasikti

Peki sence Zeynepmi Dilekmi asıl sonuç öngörüler hangisinin çıkıyor. Anda zaten hepsi iyi Zeynep hariç bana büyü dediği için o kadına asla inanmıyorum bazı şeylere kılıf uyduruyo bence çözemeyince

zeynep galiba cogu kisiye buyu diyormus zaten. ben dilek'i tercih ederim cikmasa bile. enerjisi guzel, ben abla olarak sunu tavsiye ederim diye gerekirse akil veriyor. yani kafa dagitmaya da yardimci oluyor.

Kızlar kim kime denk getirirse ya ben ayakta uyumuşum ve bunu kendi ic gudulerimle buldum falcılara kalsa bu cocuk okunmuş ise sen daraltmissin seni seviyor isleri gucleri esas tablo adam serefsizin onde gideniymis cok cok ozur dilerim bacilarim cidden paralarınızı kaptırmayın bosverin hepimiz surada yazıyoruz ve ben sirf bu yuzden uye oldum buraya ve genel olarak hep birinde birine tutturuyor oda bibkac bisey bunu herkes yapar bosverin cidden parasini da geçtim umutlarimizin bi maddi karsiligi yok ben bu yuzden kac 16 saat yol gittim ama kızlar resmen kurtlar sofrasindaymisim da haberim yok bende yuvam olacak diye bekledim vallah gidin ustunuze bisey alin birine erzak alin bi cocuga verin bu size daha iyi gelecek hepimiz yandık bu fal ugruna

Numarası var mı acaba?

Arkadaşlar arzu hanımın gelecek vadesi çıkan oldu mu acaba
ben iş konusunda çok umutlandım hatta tarıhı bekledim çok da uzuldum çok önemli bir konuydu ya ben de heidi gibi falcıların akıl okudugunu dusunuyorum biz ne istiyorsak ve nasıl hayallerımızı anlatıyorlar hepsi bu. Paramıza yazık ya ben ne cilt bakımları yaptırırdım

Ben baktırdim ona cikmamisti
Sizde anı bilmiş miydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…