- 13 Mayıs 2019
- 410
- 632
- 103
Kedi seviyorsan kedi besle enerji alanını temizliyor kabuslardan kutluyorsun. Eskiler kedi giren eve büyü girmez der. Ben kabuslarimdan minnakım sayesinde kurtuldumYa kızlar yine sormak istiyorum bu ara
enerjisel olarak sıkıntılı günlermi ben böyle sürekli huzursuzum ve rüya görüyorum kabus nedenini bilen varmı
Aynen, her evde bir kedi olmali ozellikle sokakta bir kedi kurtarmak cok iyiymis. Canyaziyor'u cok takip etmem sevmem ama bazi seyleri dogru soyluyor o da der sokaktan sokak kedisi kopgi almak ozellikle kor veya sakat olanlar kisinin haritasindaki kotu etkileri azaltiyormus. Ozellikle evde kedi bakmak cok kolay yemnek su ve kum veriyorsun o kadar, eve huzur doluyor resmen.Kedi seviyorsan kedi besle enerji alanını temizliyor kabuslardan kutluyorsun. Eskiler kedi giren eve büyü girmez der. Ben kabuslarimdan minnakım sayesinde kurtuldumbir de bu fal olayından cok falcıyi çorba etmemek lazım bazıları cidden ağırlıklı
Merhabalar, burdan birinden Nazan'in ve Dilek hanimin telefonunu alip baktirmistim.
Dilek hanim guzel ve tutarli bi fal bakmisti. Cikti diyebilirim falina. En azindan dedigi surec basladi.
Ama Nazan Hanim! Kesinlikle fal maceramin en kalitesiz en tutarsiz fallarindan biriydi. Kisa ve sacma sapandi. 200 liranizi cope atmayin derim.
Bu arada kesinlikle bu kisilerin numaralarini kendisinden aldigim arkadasimiz ustune alinmasin Nazan Hanim hakkindaki bu yorumumu, numarayi kendi istegimle aldim kendi irademle baktirdim amacim onu itham etmek degil. Kendisi begenmis ama ben begenmedim. Ayrica Dilek hanimim numarasini da kendisi vermisti onu begendim mesela
Yazma amacim Nazana boşa baktirmayin demekti, gerci o arkadasa da cikmis mesela o da ayri bi konu. Ben yine de yorumumu paylasayim dedim
Kizlar Trans Zeynep'e baktiranlara bir sey sormak istiyorum, transta karsi tarafin agzidan konusurken genelde "Sana asigim, sana asik oldum" vs gibi seyler cok soyluyor mu? Sansli donem, mutluluk falan herkese soyluyormus da acaba karsi taraf gibi konustugunda da boyle seyler cok soyluyor mu merak ettim? Anda soyledikleri genelde dogru demisler ama bilmiyorum, karsi tarafin bana asik olmasina imkan yok su anda sanki anlik da bilemedi diye dusunuyorum.
Dilek kimdir kız? Fiyatı nedir? Numara alabilir miyim?
Peki sence Zeynepmi Dilekmi asıl sonuç öngörüler hangisinin çıkıyor. Anda zaten hepsi iyi Zeynep hariç bana büyü dediği için o kadına asla inanmıyorumdilek bana yaklasik tarih vermisti, dedigi gibi oldu. kendi cok tatli ve enerjisi de guzeldi. nazan ile genelde paralel bakmislar herkese. bana da oyle baktilar. bir iki ufak noktada ayrildiklari yerler olmustu yalnizca, o da gecmisle ilgiliydi ve zaten karmasikti
Peki sence Zeynepmi Dilekmi asıl sonuç öngörüler hangisinin çıkıyor. Anda zaten hepsi iyi Zeynep hariç bana büyü dediği için o kadına asla inanmıyorumbazı şeylere kılıf uyduruyo bence çözemeyince
Numarası var mı acaba?valla beyin cerrahiyim, biyoenerji uzmaniyim, beyin dalgalarina girebiliyorum, bir kac dil biliyorum, bir kac üniversite bitirdim diye birsürü sey anlatti.
ben hatta ilk 10 dakka sonra kapatmak istedim, cünki hani harf söyleYerek isim bilmeye calisti, fos dedim icimden.
sonra bi anlatmaya basladi agzim acik, gözüm yaşlı dinledim.
Kim buNumarası var mı acaba?
Üsküdar’da ayna falı bakan arzu diye bir bayan varmış onun nosuKim bu
ben iş konusunda çok umutlandım hatta tarıhı bekledim çok da uzuldum çok önemli bir konuydu ya ben de heidi gibi falcıların akıl okudugunu dusunuyorum biz ne istiyorsak ve nasıl hayallerımızı anlatıyorlar hepsi bu. Paramıza yazık ya ben ne cilt bakımları yaptırırdımArkadaşlar arzu hanımın gelecek vadesi çıkan oldu mu acaba
Ben baktırdim ona cikmamistiÜsküdar’da ayna falı bakan arzu diye bir bayan varmış onun nosu
Ya bende ondan şüphelendim acaba telefonu hack edebiliyorlarmış öyle birşey varmıya ama bilemez o detayları telepati dedi ya nasıl bilebilir zamanı ya bana öyle bişey dediki şok oldum ben acaba akılmı okuyo uff ya. Ben burda hiç zamandan bahsetmedim tam zamanı söyledi ya tam ve olayı ama sorun ne benim beynimde bu ben öyle düşünüyorum acaba bilinç altımı
Sizde anı bilmiş miydi acabaBen baktırdim ona cikmamisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?