İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar trans Zeynep’e 2 gün önce baktırdım. Önceki yorumları da okuduğum için risk aldım diyebilirim. Dediği çıkanlar oldu mu?
 
Merhabalar trans Zeynep’e 2 gün önce baktırdım. Önceki yorumları da okuduğum için risk aldım diyebilirim. Dediği çıkanlar oldu mu?
Bana en yakin vade 2 hafta icinde duygusal bir konusma olacak demisti hatta saat bile verdi yani 2 hafta icinde gece gec vakit sabaha karsi cok uykuluyken konusacaksin dedi bu kadar spesifik o olmadi mesela, uzun vade cikar mi bilmiyorum ama yeni biri gorup tarif etti sadece cok da ongorusu olmamisti.
 
Karşı tarafın duygu düşünce konusunda en net veren kim acaba ? Ben artık gelecek ön görüsü çıkmasından vazgeçtim.
 
Ya Zeynep in dedikleri çıkıyor ama bakma şekli mi beğenilmiyor genel olarak ?

benim arkadaşlarımdan üç kişi baktırdı. ikisine annen ölecek demiş mesela. ölüm çıkan olmadı, umarım olmaz da ama arkadaşlarımın tekrar baktırmayacak olma sebebi bu. anlık ve karşıdakinin düşüncelerinde çok iyiymiş yine de.
 
Aa çok ilginç ben falı bakmadan hemen önce asla sağlıkla ilgili ne benimle ne de ailemle ilgili yorum duymak istemediğimi söyledim. O da ben asla öyle yorumlar yapmam. Zaten öyle birşeyi bilme imkanım yok dedi. Demek ki nabza göre şerbet meselesi. Benim yıllardan beri fal işinden anladığım, kesinlikle bu tarz konularla ilgili ( sağlık, ölüm) birşey duymak istemediğimi başta falcıya söylemek.
 
Bugün Zeynep’in karşı tarafın düşüncesi ile ilgili söylediği bir şeyi teyit ettim benimkini okuduğunu zaten biliyordum da, bu bana söylenen farkında olduğum bir durum değildi. Sadece benim aklımdakileri okumuyormuş yani her şeyi değil kesinlikle ( burası önemli!!!) ama karşı tarafın bazı düşüncelerini okuyabiliyor. En azından bende diyeyim bana yanlış söyledi yanılttı diyenler de var çünkü.
 
Sizde herhangi bir karışıklık yaşandı mı peki? Yani asıl sorduğunuz kişiyle başka kişileri karıştırma gibi?
 
Sizde herhangi bir karışıklık yaşandı mı peki? Yani asıl sorduğunuz kişiyle başka kişileri karıştırma gibi?
hayır ya bende hiç olmadı. Söylediklerinden çıkanlar da oldu çıkmayanlar da zaten totalde memnun olduğumu buraya yazmıştım, ama en son benim düşüncelerimi söylediğini düşünüyordum açıkçası, bu konuda öyle değilmiş o yüzden yazdım. Tabii yanıldığı şeyler de olabilir.
 
Bence sen o kişiyi tanıdığın için emin ol onun düşüncelerine Zeynep’ten daha hakimsindir duygusal bakmadığın eminim hissettiğin durumlar vardır o kısmı tutturmuştur diğerleri düşündüklerimin yani yanıldığın kendi kafanda düşüncende oluşturduğun şeyler olabilir.
Buna artık çok eminim bugün yaşadığım birşeyle hayatımda bukadar aptal hissettiğimi görmedim. Kaç aydır düşündüğüm bir olay vardı anlam veremiyordum kendi kafamda kesin bu diyordum sanki ağız birliği yapmış gibi hepsi bunu söyledi ve yine tam tersi olduğunu öğrendim. Galiba akıllanmıcaz bence bu insanlar karşı tarafı bile okumuyolar resmen bariz bir şekilde bizi okuyorlar ya
 
Bana bugün ciddi bir şekilde akıllanma geldi. Yani tabi daha ciddi olaylar için fal baktıranlar vardır ama ben fala vereceğim parayla kıyafet, parfüm ya da tatil parası biriktiririm kendimi iyi, güzel hissederim o erkeğe de ihtiyacım olmaz diye düşündüm. Allahtan erken farkına vardık yoksa insanın ömrünü yer bu fal işleri. Youtubedaki tarot sayfalarını izlerim yeter o bana bundan sonra.
Dediğiniz gibi hayal kırıklığı da çok oluyor böyle olunca. Bana 1 falcı hariç herkes bu çocuk sana yazacak dedi. 3 gün önce storysine kedisini atmıştı ufak bir yorum yazdım onu sadece beğendi geçti. Dün de fark ettim ki beni sosyal medyada sessize almış. Bu çocuğun artık bana geri dönmesi için gündüze gecenin yer değiştirmesi lazım. Falcılara inansam salak gibi aynı çocuğu bekliyor olacaktım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…