Bana kesinlikle büyü falan var demedi. Kişilik analizi yaptı anda duygularını anlattı ve vade verdi gidişat içinValla oda bana büyü diyenlerden olduğu için inanmıyorum ona hatta buradan bir arkadaşa da demiş. Üstelik o kişi ona uzun süredir baktırdığını söylemişti ama ona en önemli onuda yanıldı hatta ben hala nasıl baktırdığımda şaşırıyorum çünkü falın ana konusu çıkmayınca. Bende zaten çıkmamıştı 2sene önce, 6ay önce baktırdım çıkmadı. Zaten büyü dediği için yanaşmak istemedim bidaha ama kibar hoş biri
Ben baktıralı bir yılı geçti ne anı bilebildi ne geçmişi ne de geleceği. A var mı e var mıhla olacak iş dglArkadaşlar arzu hanımın gelecek vadesi çıkan oldu mu acaba
Sadece nihal dilek ve Zeynep'i biliyorum yazdıklarında 3 u arasında nihalBende ozaman şunu sorayım arkadaşlar burada aynı kişiden duyduğum iyi diye isimler var ben onu sorayım hangisi daha iyi
Nihal
Zeynep
Dilek
Leyla(İst)
Leyla(Ank)
Arzu
Nakta
Gördüğüm kadarıyla hep bunların ismi dolanıyo sürekli iyi çıktı diye ve aynı kişiler bunlardan 2-3ünü beğeniyor kıyaslama yaptığınızda hangisi daha iyi
Ben baktıralı bir yılı geçti ne anı bilebildi ne geçmişi ne de geleceği. A var mı e var mıhla olacak iş dgl
Ama kaleca sende kimse bilemediki konuşuyoruz biz sonuçta. Nihalde bilemediki sende yani ben böyle fındık fıstık şeyleri bilmesini istemiyorumki asıl konuları bilsinler. Arzu en azından biri var yok, aldatılıyosun aldatılmıyosun kadın bunları bariz biliyo yani. Bende benim bildiğim şeyleri söyledi ama başkaları farklı konularda bildiğini söyledi bilemiyorum tabi. Hatta onun Chioma için bir lafı vardı eğer o kadın bilsin yapsın gelin yüzüme tükürünBen baktıralı bir yılı geçti ne anı bilebildi ne geçmişi ne de geleceği. A var mı e var mıhla olacak iş dgl
Nihal anı çok iyi yorumluyor ama olayları ağzımdan tüyo almadan kendi anlatıyor takır takır. Fakat arzu kesinlikle laf alıyor ve ben 3 defa baktırdım burada çıktı dedikçe aradım ama hiçbirinde tutturamadı. Ben söylediklerini hatırlıyorum ağızdan of almaktan ibaret. A ya da e var mı zaten Ya a olur Ya e m ya da N var mı ve bizim bunlara atlamamız saçma oluyorAma kaleca sende kimse bilemediki konuşuyoruz biz sonuçta. Nihalde bilemediki sende yani ben böyle fındık fıstık şeyleri bilmesini istemiyorumki asıl konuları bilsinler. Arzu en azından biri var yok, aldatılıyosun aldatılmıyosun kadın bunları bariz biliyo yani. Bende benim bildiğim şeyleri söyledi ama başkaları farklı konularda bildiğini söyledi bilemiyorum tabi. Hatta onun Chioma için bir lafı vardı eğer o kadın bilsin yapsın gelin yüzüme tükürünve doğru çıktı kadının dediği
Valla keşke ama bak keşke diyorum Nihalin dediği çıksaydı. Zeynebinde söylediği %90lık kısmın %10u çıksaydı keşke :))) ama gel görki çıkmadıNihal anı çok iyi yorumluyor ama olayları ağzımdan tüyo almadan kendi anlatıyor takır takır. Fakat arzu kesinlikle laf alıyor ve ben 3 defa baktırdım burada çıktı dedikçe aradım ama hiçbirinde tutturamadı. Ben söylediklerini hatırlıyorum ağızdan of almaktan ibaret. A ya da e var mı zaten Ya a olur Ya e m ya da N var mı ve bizim bunlara atlamamız saçma oluyor
Peki baktırıp da geleceği bilen oldu mu sizdeBen baktıralı bir yılı geçti ne anı bilebildi ne geçmişi ne de geleceği. A var mı e var mıhla olacak iş dgl
Sizde anı bildi mi pekiArzu istanbuldaki surekli isminin icinde e varmi a var vs senin agzindan laf aliyor
Leyla bende kötüydü
Zeynep denenebilir bence bir kereBurada çok yazılan isimler olunca ben de farklı isimlere şans vermek istedim favoriler sorulmuş önceki sayfalarda .
İstanbul Leyla :Fiyatı uygun ve enerjisi bence iyi sakin kadın kötü diyemem asla ufak tefek nokta atışları oldu ama bilemedikleri de oldu o yüzden orta diyebilirim .
Havin:Anlık durumda tuhaf detaylar bildi harf durum geçmiş özellikle çok iyiydi ama onda da şu var gelecek konusunda çok konuşmadı sadece ufak tefek detaylar verdi diyelim.Herkese 1 saat bakmış valla bana 20 dakika baktı.
Nakta :Yine benim özellikle anda favorim her ay yorum aldığım isim .Anlıkta ve karşı tarafın düşüncesinde üstüne tanımıyorum kendi adıma seviyorum gelecek görülerinde de bildikleri oluyor.
Zeynep ı çok merak ediyorum ama forum 2 ye bölünmüş durumda çok beğenenler ve beğenmeyen o fiyata değmez diyenler olarak .Çok beğenen gruptaki arkadaşlara soruyorum dedikleri çıktı dediğiniz olaylar çok spesifik miydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?