İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana kesinlikle büyü falan var demedi. Kişilik analizi yaptı anda duygularını anlattı ve vade verdi gidişat için

Yaklaşık 4 haftadır ayriyim. Birazda benim yüzümden olduğu için yeniden fala sardım. Bu süre boyunca baktırdigim nihal ve fatmadan baska
Dilek hanım 120 TL bir saati geçiyor bakımı ama yarısı yaşam koçluğu tarzı. Çok tatlı naif bir bayan ancak bana yeterli gelmedi. Kısa ama net konuşan karşı tarafa soru sormayan falı daha seviyorum
Nazan hanım 200 TL imiş bana eski fiyatını dediklerinden 100 TL gönderdim ama sevmedim
Adana Fatma oda pahalli buradaki yazılanlardan farklı olsun istedim. Verdiği vadede oldu beğendim ama sürekli baktırmak için pahalli bir fal

Nihal iki falindada iki hafta arayla başarılı. Ekonomik olduğu için daha sık baktirilabilir. Hatta durumun yoksa azda gönder diyecek kadar aç gözlü değil

Birde hulyam cafede Ayla yi denedim bence oda başarılı. 3.5 hafta önce ilk ayrildigimda denedim cafe falcisina göre başarılı
Masal cafe Şehrazat birde onu denedim . Kimse beraber olduğum kişinin asıl meslegini bilemezken nasılsa o bildi. Beraber olduğum insan kendi mesleğini yapmadigi için genelde uğraştığı işi dediler. Oda bu haftayı tarih vermeden işaret etti

Bende ozaman şunu sorayım arkadaşlar burada aynı kişiden duyduğum iyi diye isimler var ben onu sorayım hangisi daha iyi

Nihal
Zeynep
Dilek
Leyla(İst)
Leyla(Ank)
Arzu
Nakta

Gördüğüm kadarıyla hep bunların ismi dolanıyo sürekli iyi çıktı diye ve aynı kişiler bunlardan 2-3ünü beğeniyor kıyaslama yaptığınızda hangisi daha iyi

Sadece nihal dilek ve Zeynep'i biliyorum yazdıklarında 3 u arasında nihal

Ben baktıralı bir yılı geçti ne anı bilebildi ne geçmişi ne de geleceği. A var mı e var mıhla olacak iş dgl
Ama kaleca sende kimse bilemediki konuşuyoruz biz sonuçta. Nihalde bilemediki sende yani ben böyle fındık fıstık şeyleri bilmesini istemiyorumki asıl konuları bilsinler. Arzu en azından biri var yok, aldatılıyosun aldatılmıyosun kadın bunları bariz biliyo yani. Bende benim bildiğim şeyleri söyledi ama başkaları farklı konularda bildiğini söyledi bilemiyorum tabi. Hatta onun Chioma için bir lafı vardı eğer o kadın bilsin yapsın gelin yüzüme tükürün ve doğru çıktı kadının dediği

Zeynep : her zaman tutturamaz ama ayrintiyi cok iyi veriyor karsi tarafin dusunceleri en iyi o analiz ediyor
Nihal :direk konuyu biliyor gibi zihin okuyor tarih vererek ilerliyor az ama tam konunun ustunde duruyor
Nakta:naktayi begendim ben 1 kere baktirdim o acidan cok degerlendiremiyorum

Zeynepte begendigim benim şahsi fikrim stratejik degil iyi kotu yuzune vuruyor yani ben bunu diyorum ama karsimdaki kisi ne düsünür ne der ortalik karisirmi vs degil . Bazi falcilar cesaret edip her şeyi söyleyemiyor

Arzu istanbuldaki surekli isminin icinde e varmi a var vs senin agzindan laf aliyor
Leyla bende kötüydü

Nihal anı çok iyi yorumluyor ama olayları ağzımdan tüyo almadan kendi anlatıyor takır takır. Fakat arzu kesinlikle laf alıyor ve ben 3 defa baktırdım burada çıktı dedikçe aradım ama hiçbirinde tutturamadı. Ben söylediklerini hatırlıyorum ağızdan of almaktan ibaret. A ya da e var mı zaten Ya a olur Ya e m ya da N var mı ve bizim bunlara atlamamız saçma oluyor

Benim geçen yıl baktırdıklarımın hiç birine baktırmayın diye ısrarla yazıyorum ki olayların tersini yaşasam şaşırdılar diyeceğim ama tersi bile değil saçma sapan şeyler yaşadım. Kimsenin hakkını yemem çıksa çıktı derim ama görüyorsunuz

Valla keşke ama bak keşke diyorum Nihalin dediği çıksaydı. Zeynebinde söylediği %90lık kısmın %10u çıksaydı keşke :))) ama gel görki çıkmadı

Burada çok yazılan isimler olunca ben de farklı isimlere şans vermek istedim favoriler sorulmuş önceki sayfalarda .

İstanbul Leyla :Fiyatı uygun ve enerjisi bence iyi sakin kadın kötü diyemem asla ufak tefek nokta atışları oldu ama bilemedikleri de oldu o yüzden orta diyebilirim .

Havin:Anlık durumda tuhaf detaylar bildi harf durum geçmiş özellikle çok iyiydi ama onda da şu var gelecek konusunda çok konuşmadı sadece ufak tefek detaylar verdi diyelim.Herkese 1 saat bakmış valla bana 20 dakika baktı.

Nakta :Yine benim özellikle anda favorim her ay yorum aldığım isim .Anlıkta ve karşı tarafın düşüncesinde üstüne tanımıyorum kendi adıma seviyorum gelecek görülerinde de bildikleri oluyor.

Zeynep ı çok merak ediyorum ama forum 2 ye bölünmüş durumda çok beğenenler ve beğenmeyen o fiyata değmez diyenler olarak .Çok beğenen gruptaki arkadaşlara soruyorum dedikleri çıktı dediğiniz olaylar çok spesifik miydi ?

Zeynep denenebilir bence bir kere

Çok açık ve net yazıyorum iş anlamında çok önemli bir soru sordum hiç biri çıkmadı sadece bunu bilin. Anlık olaylara ama zihninizin dışındakine, kısmen yakın zamana ve kafa dağıtmak işin baktırmaya bakın derim naçizane fikrim. Uzak vadede birşeyler tutuyorsa benim fikrim denk gelmiştir, hiç biri ileri tarih bilemiyor hattA şimdiki olayları bile bilemeyeni çok denedim tecrübeyle sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…