bu konu duygu his vs alakalı bir şey değil, benim üzerinde düşüneceğim veya fikrim olan bir şey de değil. Kimseyi zaten yönlendirmek istemiyorum, insanlar hassas zamanlarında yanlış düşüncelere kapılıp hayal kırıklığına uğrayabilirler ben kimseye kefil değilim o yüzden. Bu insanların söyledikleri bir çok şeyi o şekilde hissetsek dahi teyit etme imkanımız olmuyor. Ben burada gerçekten olup olmadığını teyit edebildiğim konuları yazıyorum, söyledikleri hoşuma giden veya gitmeyen kimseyle ilgili bir görüş yazmadım. Ben ne bizi ne de karşı tarafı tam okuduklarını düşünüyorum, beni okusalar benim hayatımla ilgili de nokta atışı anda bir şeyler bilirlerdi ki bilemiyorlar.Bence sen o kişiyi tanıdığın için emin ol onun düşüncelerine Zeynep’ten daha hakimsindir duygusal bakmadığın eminim hissettiğin durumlar vardır o kısmı tutturmuştur diğerleri düşündüklerimin yani yanıldığın kendi kafanda düşüncende oluşturduğun şeyler olabilir.
Buna artık çok eminim bugün yaşadığım birşeyle hayatımda bukadar aptal hissettiğimi görmedim. Kaç aydır düşündüğüm bir olay vardı anlam veremiyordum kendi kafamda kesin bu diyordum sanki ağız birliği yapmış gibi hepsi bunu söyledi ve yine tam tersi olduğunu öğrendim. Galiba akıllanmıcaz bence bu insanlar karşı tarafı bile okumuyolar resmen bariz bir şekilde bizi okuyorlar ya
Bazı kişiler eski yorumlarda böyle bir durum olduğunu söylemişler. Ben henüz çok yeni baktırdım. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum.Zeynep kisileri kariştiriyor mu acaba bu konuda onemli yani ben bir olayi kendim icin bekliyorum mesela karsi Taraf icin oluyor o tarz diyorum
Evet oTellwe sitesinde bir taraca vardi ama o mu bilmiyorum.
Boyleyse eger verdigimiz paralar çöpBence sen o kişiyi tanıdığın için emin ol onun düşüncelerine Zeynep’ten daha hakimsindir duygusal bakmadığın eminim hissettiğin durumlar vardır o kısmı tutturmuştur diğerleri düşündüklerimin yani yanıldığın kendi kafanda düşüncende oluşturduğun şeyler olabilir.
Buna artık çok eminim bugün yaşadığım birşeyle hayatımda bukadar aptal hissettiğimi görmedim. Kaç aydır düşündüğüm bir olay vardı anlam veremiyordum kendi kafamda kesin bu diyordum sanki ağız birliği yapmış gibi hepsi bunu söyledi ve yine tam tersi olduğunu öğrendim. Galiba akıllanmıcaz bence bu insanlar karşı tarafı bile okumuyolar resmen bariz bir şekilde bizi okuyorlar ya
Ya düşün kaç gündür araba ilgili bir düşünce aklımdan geçiyo Berna bana dün arkadaşımın biri ses atmış oda fal bakıyo demişki arabayla ilgili bir durum olabilirBoyleyse eger verdigimiz paralar çöp
Zeynep çok farkli gercekten bizim dusuncelerimizi okuyor herkes gibi o kadinda farkli bir durum var baktırınca anlarsin canim transa giriyor falan ilginç ritayi hic bilmiyorumYa düşün kaç gündür araba ilgili bir düşünce aklımdan geçiyo Berna bana dün arkadaşımın biri ses atmış oda fal bakıyo demişki arabayla ilgili bir durum olabilirhahahah ya diyorumki noluyo valla benim düşüncelerim hislerim daha kuvvetli
Zaten bi denersem Zeynep birde Ritayı denicem nedenide Zeynep çok övülüyor ya benim 1 ay önceki düşüncemle gördüklerim şuan farklı bakalım şuana göre yorummu yapacaklar yani önceki söyledikleri çelişecekmi :) ozaman%100 emi olucam hoş şu haliylede patlamış oluyolar ama olsun bakalım yorum değişecekmi. Zaten sıkıldım baktırmıyorum da
Zeynep in numarasını atabilir misiniz acaba ?Bana zeynebin dedigi bir kaç sey cikti inkar edemem ama çikmayan da çok durum oldu , bir aralar kadriye vardi ona baktırdiniz mi ?
Kimse kimsenin öleceğini bilemez buna asla ve asla inanmıyorum. Yani hatta bunu 3harflisi olan bile bilemez. Fal konusunu araştırırken bu işte varlıklarla bakan video izlemiştim orada okadar geleceğe dair hiçbişey bilemediklerini söylüyolardıki hatta Hz Süleyman bu varlıkları kontrol eden bir peygamber hepimiz biliyoruz. O ölüyor asasına dayanmış şekilde ama bu varlıklar onun öldüğünü anlamıyor bile taki asasını ağaç kurdu yiyip düşene kadar ve bilseydi eğer süleymanın öldüğünü bilirlerdi diye bir ayet var. Demekki bu yıllardan gelen bir karışıklık karmaşa sorulan bir mevzu tarih boyunca ben o yüzden bu derece bilebileceklerine inanmıyorum ama vesvese ile yaptırdıkları kanaatindeyim herşeyi düşünsenize zaten düşüncelerimizle yapmıyormuyuz herşeyi bu tarz kişiler cidden vesvese veriyor insana. Olmayacak birşeyi bile olduruyoruz.Arkadaşlar , aylardır bu forumda Zeynep ve karıştırdı mı karıştırmadı mı konusu tartışılıyor, yani sizce de çok saçma değil mi , kadın ortaya bir şeyler söylüyor , elbirliği ile acaba nereye monte edebiliriz diye düşünülüyor . Bana baktı arkadaşıma çıktı , ablama baktı bana çıktı , karşı tarafı ben diye okudu vs vs. ..Gayet mantıksız yani , nedir bu hatlar mı karışıyor...
Bir de özellikle sağlık konusunda bu kadar negatif yorumlar yapabilen birinin , gelecek ile ilgili öngörü yapabilmesine izin vermek ne kadar doğru ,insan kendini ne kadar korusa ne kadar inanmasa da etkilenir ..Uzun zamandır bu fal mevzularından uzak durmaya çalışıyorum , ama foruma bir giriyorum , yine aynı konu dönüp duruyor , elli kere tartışıldı yani bu konu !
Nihal hanim kısa bakiyor ama tutarlı. Yani baktirdiklarim arasında enerjimin tuttuğu bir isim... Hikaye senaryo yazmaz tak tak gider bende. Yani bana tarzı hep bu.Uzun süre fal baktirmadim. Yaklaşık 3 hafta önce iliskimde incir çekirdeğini doldurmayan bir sebep büyüdükçe büyüdü. Tüm ilişkim boyunca 2. Büyük ayrılığımi yaşadım. Hatta bu sefer bu kadar emek çöpe gitti dedim. Burada adı geçen bir kaç falciya baktırdım. Özellikle nihale 2 kez . Nihal ilk falında ayın 9 una kadar kıpırdanma olacak demişti. Bugün kıpırdanma olunca gene aradım. Bakar bakmaz iletişim başlamış ayın 9 una kadar toparlanma da olacak dedi. En tutarlı ve net bakan nihaldi. Sizlerde de ilişki durumunda böyle bildiği olmuş mudur?
Tşk ederim rahatladım bakalım 2. Yorumuda cikacakmiNihal hanim kısa bakiyor ama tutarlı. Yani baktirdiklarim arasında enerjimin tuttuğu bir isim... Hikaye senaryo yazmaz tak tak gider bende. Yani bana tarzı hep bu.
Birde adana Fatma da bugünü işaret etmişti Onuda es geçmeyeyim tarih verme bakimindanTşk ederim rahatladım bakalım 2. Yorumuda cikacakmi
Valla oda bana büyü diyenlerden olduğu için inanmıyorum ona hatta buradan bir arkadaşa da demiş. Üstelik o kişi ona uzun süredir baktırdığını söylemişti ama ona en önemli onuda yanıldı hatta ben hala nasıl baktırdığımda şaşırıyorum çünkü falın ana konusu çıkmayınca. Bende zaten çıkmamıştı 2sene önce, 6ay önce baktırdım çıkmadı. Zaten büyü dediği için yanaşmak istemedim bidaha ama kibar hoş biriUzun süre fal baktirmadim. Yaklaşık 3 hafta önce iliskimde incir çekirdeğini doldurmayan bir sebep büyüdükçe büyüdü. Tüm ilişkim boyunca 2. Büyük ayrılığımi yaşadım. Hatta bu sefer bu kadar emek çöpe gitti dedim. Burada adı geçen bir kaç falciya baktırdım. Özellikle nihale 2 kez . Nihal ilk falında ayın 9 una kadar kıpırdanma olacak demişti. Bugün kıpırdanma olunca gene aradım. Bakar bakmaz iletişim başlamış ayın 9 una kadar toparlanma da olacak dedi. En tutarlı ve net bakan nihaldi. Sizlerde de ilişki durumunda böyle bildiği olmuş mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?