İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bu çorumlu Yasemini duyan varmı baktıran

Ş
arkadaşlar istanbulda gitmediği falcı kalmamış biri olarak, -bu konudaki isimler dahil- söylüyorum ki beklentinizi karışlayan bir falcı yok. en iyileri söyleyin hepsinin bir falsosu var...
Nihal hanıma da gittiniz mi acaba

Istanbuldaki Leyla ablamla bana geleceği bilemedi, bahsedilince tekrar yazmak istedim. Kişi analizinde birkaç detayı çok iyi bildi ama anla ilgili bir konuda fena yanıldı, sonradan öğrendiğime göre tam tersiymiş.
Nihal'e 2015 ya da 2016'da telefonda baktırmıştım, galiba o zamanlar yeni doğum yapmıştı odaklanamamıştı ister istemez. O zamanlar verdiği tarih çıkmadı ama dediğim gibi hiç odaklanamadı. Hala Symbol kafede bakmaya devam ediyor mu?

Leylaya vereceğiniz paraya yazık gerçekten o gün de söylemiştim ne geçmişimle ilgili doğru yorum yaptı, ne hayatımdaki kişiyle ilgili ne de anla ilgili. Yıllar önce kuzeye bakmıştım o zamanlar bilmişti geçen mart ayında tekrar baktırdım anda yine çok iyiydi ama gelecekle ilgili söylediği bir şey de şu an için yanılmış gibi duruyor. Bi de Murat can savcıya baktırmıştım. Hatta iyi olduğunu yazdığım için reklamcı ilan etmişti bi arkadaş beni :) onunla ilgili de yorum güncelliyorum anda saçmaladığı tek cümle bile olmadı ama onun da gelecekle ilgili dediği bir konu tutmayacak gibi. Bi de eskiden melekler kahvesinde bakan şu an ise telefonda bakım yapan Emre diye birini önerdiler. Onu bilen var mı?

Sayfa sayısı 6748 den bildiriyorum
Elimizdeki falcılar
Alfabetik sıraya göre
Arzu
Havin
Hazal
Kuzey
Kadriye
Leyla ve Leyla
Nakta
Nihal
Rita
sezer
Yeliz
Zeynep
Vallahi aklıma ilk etapta gelen isimler bunlar
Foruma ilk kez ya da yeni üye olanlarda bir zahmet geçmiş sayfaları karıştırsın
Fix soru da şu
SİZ DE ZAMAN TUTTU MU?
Bu soruyu okuyunca,kendimi dağa taşa bayıra vurasım geliyor…

naktaya instagramdan ulasabilirsiniz nakta_fal diye. fiyat icin belli bir sey diyemem, cok fazla fal secenegi var. o size fiyatlari yollayacaktir

Zeynep konusunda da asla fikir birliği yok sırf bu yüzden kaç zamandır baktırsam mı diye düşünüp sonra da cüzdanıma üzülüyorum

Zeynep konusunda da asla fikir birliği yok sırf bu yüzden kaç zamandır baktırsam mı diye düşünüp sonra da cüzdanıma üzülüyorum
Ya gerçekten çok pahalı... Ben de hem istiyorum hem de istemiyorum
ben genel olarak memnunum. ilk falında kimsenin söylemediği çok önemli bir şeyi söylemişti ve çıktı mesela.
Anladım... Enerjisine de çok güzel diyorlar eğer baktırırsam ona baktırırım herhalde

Havin bende de anlık olarak iyiydi ama yakın gelecek çıkmadı,enerjisi güzel
Bir de gerçekçi bir duruşu var,zaman vermedi bana doğru dürüst,belki ben zamanı önemsemediğim içindir
İstanbuldaki Leyla işimle ilgili olarak süreci güzel analiz etti ve bir tarihi verdi o tarihte önemli bir şey oldu yalnız,kendisinin beni ruhen etkilediğini bizzat kendisine söyledim
Mantıklı ve gerçekçi bir kadın ama sonrasında bir daha baktırdım ve bir olayı güzel tahmin etti,
Ankara’da ki Leyla’ya bir kez daha baktırmak istedim,zira anda ve yakın gelecekte iyiydi ..aradan zaman geçmişti kadın hemen hemen aynı şekilde konuştu ve tutarlıydı

Bnece Istanbul Lreyla kariyer is anlaminda daha iyi, bu konuda baktirmak isteyen deneyebilir cunku bende isle ilgili bir detay bildi, 23 Haziran sonrasi iste bir gelisme gordu eger olursa mutlaka yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…