İstanbul'da Fal - Falcılar

dioorrrr, bu 4 numara beni bitirdi şimdi ama. orda bahar müdavimiydim ama hande'yi de duymuştum. bir arkadaşımın ablası sanırım, yanılmıyorsam. 1 hafta snr 31 gün olacak baktırmayalı, o zaman gidip deneyim bari, sözüm var 1 ay baktırmıcam diye. sana sormuştum sanırım hatırlayamıyorum ama şimdi. fulya nasıl gitmişsindir sen, dedikleri çıkar mı?:82:

O kadar zor durumdayım ki b.köydeki bütün falcıları dolaştım. Bu gün Yiğite gittim. Hatta Fadime teyzeyi aradım hesabına 100 tl'yi yatırdım yarın bakacak. Ve inşallah fol olayına son noktayı koyacağım. Şu bir gerçek ki ben falcı falcı dolaşarak olmaını istediğim olaya odaklanıyorum ve bu olay benden uzaklaşıyor.

Kızlar taksimde sarmaşık kafede hasan var ona baktıran var mı merak ediyorum giden varsa paylaşırsa sevinirim ben gittim ama çıkıp çıkmıcağını bilmiyorum :18:

bir ay kadar önce bi arkadaşım gitmişti çok memnun kalmış söylediği bir kaç şey çıkmış özel hayatıyla ilgili

yiğitten memnun kaldınız mı merak ettim

valla fal için..100 lira verdınyaa helal olsun.. umarım gercektenn iyi bakardaa o kocaman 100 lirana üzülmezsin canım..mutlaka yorumları yaz merak ettim..

hah bir handemiz eksikti valla symboldekileri sıraya dizdiydik bi de handeyi deneyelim bakalım. çok ama çok başarılı övgüsünü hak ettiğine göre... olgu benim de listemde, umarım hafta sonu bakıyodur am önce sizin yorumunuzu merak ediyorum. yarın yazarsanız ben de ona göre gidicem. sevgiler..

bu Fadime teyzeyi cidden merakla bekliyorum, telefonda fal bakmak için 100 tl istemek için medyum falan olsa da kesmez. sıfır hata ve şok edecek derecede bir sürü gelecekle ilgili doğru bilgi vermesi lazım.
şahsen normalde cafede baktırdığım ve süper falcı dediğim falcının 100 katı kadar performans beklerim...

inşallah fal baktıran arkadaşlar buraya yorumlarını yaparlar da merakımızı giderirler...

ekşi sözlük'ten
"kahve falına çok meraklıyımdır, nisan dan beri 3000 liram gitmiştir falcılara.. sonuç: bok gibi, hiç gerek yok."

"yapmayın etmeyin,çok saçma fala inanmak da neymiş diye diye arkadaşlarımın yoğun ısrarı üzerine toplam 4 kez fal baktırdım. ilk üçü tamamen geyikti benden hoşlanan adamın ismindeki harften, ömrüm boyunca çok başarılı olacağımdan, yok efenim yurtdışına gideceğimden falan filan klasik her falcının ağzından dökülen cümleler duydum. dördüncüsünde ise bir cafede tavırları oldkça gizemli ve hafif ürkütücü bir kadın baktı falıma.2008 yılının nisan ayıydı.bu yaz staj yapacaksın dedi, tıp öğrencisi olduğumdan ne stajı bizim fakültede tatilde staj yok dedim, o yaz tesadüfen bir hocamın teklifi sonucu genel cerrahide staj yaptım. ablan 7 vakte kadar çok hayırlı bir işe girecek dedi, 7 hafta geçti bir şey olmadı hah çuvalladı derken, 7 ay sonra gerçekten müthiş bir iş değişikliği oldu. annen seneye kışın rahatsızlık geçirecek ama iyileşecek dedi, 2009 şubatta safra kesesinden operasyon geçirdi. bütün falcılar aşk meşkle ilgili güzel şeyler söylerken, kadın bana deliler gibi aşık olduğum ve ömrümü geçirmek istediğim adamın beni sevmediğini, benden ayrılmak istediğini ve en fazla 2009 başına kadar ilişkimizin devam edeceğini, sonra benden ayrılacağını söyledi. tüm söyledikleri tutmuşken, bu söylediğinin tutma ihtimali beni delirtmeye yetti ve tam bir sene boyunca her gece dua edip ağladım o son söylediği gerçek olmasın diye. o gün bu gündür, fal baktırmaya tövbe ettim. kimseye de tavsiye etmem, adamın ruh sağlığının içine ediyor."

"eğlence olarak başlayan; ancak kumar oynamak gibi bağımlılık haline gelebilen servet canavarı. böhü."

Kahve nasıl köpürtülür, kahve falı nerden çıktı? Bizim Lezzet Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var

gayet iyi niyetli olarak, eski sevgilisi ile ilgili gidenler varsa, söylenenlere lütfen çok takılmasınlar. bende, arkadaşımda bunu bi dönem yapmıştık. o süreçte pek çok falcıya gitmiştik. ama sonuç olarak 3 vakitte yüzyüze görüşmeler vs yalan oldu. "ümit, işkenceyi uzatır" diye bi söz vardır, bu durum için çok doğru olduğunu düşünüyorum.

çok güldüm güzel bir paylaşım olmuş selenn ama bu beni caydıramazzzz :)

aslında kendimize ciddi şekilde işkence ediyoruz ama işte biraz merak, biraz çaresizlik, biraz iyi şeyler duyma isteği...

kötü falcılar malesef çoğunlukta. yüzünü dahi görmek istemediğim 6 sene önceki sevgilimin hala bana döneceğini ve benim onu sevip beklediğimi iddia eden falcılardan gına geldi. genelde ilişkilerde eski sevgili unutulmaz oluyor diye herkese aynı şeyi söyleyip duruyorlar. inatla bunu söylemesinler artık, nefret ediyorum, çok kötü ayrıldık, o evlense göbek atacak ilk insan da benim :)
bir de daha da gaza gelip şimdiki sevgilimin (2 ay sonra nişan yapmayı kararlaştırdığımız) benimle evlenmeyi kesinlikle düşünmediğini söyleyip bizi 2010 kasımda ayırıp eski sevgilimle birleştirenler vardı ki düşman başına...

ama aralarında gerçekten iyileri var, senin verdiğin örnekteki gibi... biz onlardan birini kapsak zaten huzura ericez :)

bekliyorum cnm gidersen paylaş mutlaka merak ettim

canım,dün şuşu'ya gittik.öncelikle şengül hanım tatlı,genç ve enerjik bir bayan.
falına gelince...fena değil.isim soruyor ve küçük kağıt yazarak suya atıyor.kahve'ye,suya ve kağıtlara ortak bakıyor.fal,15-20 sürüyor (her fala 30 saat ayırıyor).mevcut durumu iyi ve kişilik analizleri iyi.geçmişe fazla takılmıyor.isim bilme çabası var.ok.gelecek ile ilgili söyledikleri mantıklı,ama çok detaya girmiyor.belki de biz sormadık.geleceği bakmak lazım tabii!!istediğiniz kadar soru da sorabilirsiniz.değerlendirme yapmak gerekirse:gayet iyi.ama beni çok fazla etkilemedi:8...sembol nihal ve bahar beni mesela daha çok etkilemişti.ama özetle...şengül için iyi diyebiliriz.

düzeltme yapıyorum...fal 15-20 dak sürüyor ve her fala 30 dak ayırıyor:)...30 saat değil tabii:)!!

selenn canım kargoyu gönderdimmm ama msj kutunu boşalt lütfen, msjımı gönderemiyorum sana (

haydi dayanamayıp yazayım...
şimdi fadime fadime diye ortaya laf atıldı sanırım kimse baktırmadı..yada baktıranlar kötü oldugu ıcın yazmak ıstemedı...iyi olsaydı zaten şimdiye çoktan yazılırdı.....
sımdı daha 3.mesajında bırı cıkmıs yıgıte gıttım bırıne daha gıttım caresızlıkten fadımeyı aradım demıs
ıyı hos ta bu forumda bedelı 100 tl olup ta sımdıye onerılen bır cok kısı varken neden 1 kısı tarafından reklamı yapılmıs olan fadıme teyzeye 100 tl yatırdın demıyomu kımseee...
bunun mercanı var,belgın kostagı var,elmırası var daha sıralanır...
sonuc bıldıreyım daha da yazmıyacam sıkıntı geldıı.
sımdı arkadas yazacak fadıme teyze ye baktırdım anaaa cok ıyıdı hayatımın falı muhtesemdıııı.....
ne dıyeyım ben daha amaaa ne dıyeyımmm....

bu arada falların ustunden zaman gectıkten sonra daha ıyı sonuc cıkıyor galıba
ılk basta roza felaketmıs yanı soyledıklerının cıkma ıhtımalı zaten yoktu ama hayatım farklı akıyor su an
gul desenız umut tacırı dedıklerının hıc bırı olmadı verdıgı zamanlar gecelı cok oldu en son bıde su gunde arayacak demıstı tabıı kı yalan olduu
hıc bırınden umutlanmayın kızlarr ben sıze soleyeyımm
fala su an karsındakı ne hıssedıyor onu bılmek ıcın gıtmek lazım yok yoksa gelıcek te donecekte ne bılıyımmm eskıden yıgıte gıderken o anı duymak ıcın gıderdım hersey cıkardı sımdı gelecek ıcın falcı falcı dolastım hıcbırı cıkmıyooo

Tatlım günaydın...... Fulya eğer gününüdeyse çok güzel bakar tarota. Sezgileri çok güçlüdür. ve dediklerini de çok yaşamışlığım vardır.

Günaydın.... Evet dün Olgu'ya gittim ve hatta orada Silentblood ile de tanıştım. Olgu çok kısa baktı bana. İskambil bakıyor ve ben de biliyorum onun baktığı falı. Bazı durumlarımı bildi ancak kişilik analizi yapmadı benim ve sevdiğim adam hakkında. Bir de bildiğim bir durumu hiç söylemedi. Ancak ben sorularda söyledim. Ama yok bana görünmüyor dedi. 2 soru sorma hakkı var faldan sonra. Tabii bu hep deriz ya elektrik meselesi. Ben Olguya 10 üzerinden 6 veririm. Ama size nasıl olur bilemem.

Tatlım en özel günaydınlarım sana..... Tatlı cadı seni.... Dün gittiğim ve yorumlarını yazdığım defterime baktım da.....(Deliyiz ya bi de not tutup, notlar üzerinden değerlendirmeler yapıyoruz ) Ekim'de baktırdığım bir kaç falcının içinden gelecekle ilgili en fazla yorumları gerçekleşen Kadıköy Sığınak cafedeki Niko olmuş. Aslında O diğerlerinden fazla olarak da şimdiyi ve geçmişi daha isabetli söylemiş. Şaşırdım. Bilme yüzdesi 100 üzerinden 90. HAberiniz ola. Ben Nikoya 1 defa gittim ama bu hafta sonu tekrar gidip dediklerinin sağlamasını yapmayı düşünüyorum. Bir de Nişantaşı Symbol Hande'yi denemenizi öneririm. Kahvede oldukça başarılı.

aynen angel'immmm ben de çok heveslenmiştim ama serviste bizim çaycıların konuşmasını duyduktan sonra resmen soğudum!!! talin de berbattı...

yakında nişantaşı'na geçicem alışverişe annemsiz tek gidersem eğer o zaman symbol hande'yi denicem. yazarım... annemle gidersem olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…