bilgi için sağol canım.biz denemeyi düşünüyoruz!...gidersek yorumlarımı paylaşırım:)
Günaaaaaaydıınnnn KK'nin tatlı kızları. Yeni sene umarım hepimize iyi gelir. Ben de nacizane yine sizlere fal deneyimlerimi aktarayım dedim burada yazılanlara istinaden.
1- Laf Cafe Dilek Hanım'ı duydum ancak gitmedim. Cafeyi aradım Dilek Hanım Cuma, Cumartesi ve Pazar günü bakıyormuş ama neye baktığını bilmiyorum. 19 lira imiş. Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.Sanırım randevu almak gerekmiyor.
2- Şuşu Cafe Şengül Hanım'a da gitmedim. Giden arkadaşlarımın arkadaşları var ve methini duydum ama tabii gidip karar vermek gerek iyi mi kötü mü diye. Cafe Rumelihisarüstü'nde Boğaziçi Ünv. nin arka kapısı karşısında imiş. Sanırım 25 lira ve randevu almak gerekiyor.
3- Nostradamus Cafe Bahariye. Sturbucks'ın üzerinde. Olgu'ya bu akşam gitmeyi düşünüyorum paylaşırım sizlerle. Olgu ayrıca reiki de yapıyormuş. Zeynep'e gelince. 4 yıldır hem falcım hem arkadaşım. Caddebostan'da evinde 70 liraya (şimdi 50 yaptı ve Pazar günleri cafeye gitmediği zamanlarda bakıyor) Ben Zeynep'in gelecek yorumlarını çok yaşadım ve cafede denemenizi önerebilirim. Randevu almak gerekmiyor.
Şİmdilik bu kadar arkadaşlar. Ha bu arada bir arkadaşım Kurtuluş'ta selma diye bir Hanım'ı çok övünce ben de randevu aldırdım ve dün akşam gittim. Enteresan bir bakım tarzı var. Doğum tarihlerinden yorumlama yapıyor ve evinde 50 liraya bakıyor. Ama cidden fiyasko. Boşuna gitmişim. Bilginiz olsun diye yazdım bunu da.
4- Veeeeee Symbol Nişantaçı Cafe...2 yıl önce evlenip İsviçre'ye giden Hande geri dönmüş temelli. Eşinden ayrılıyormuş. Hem üzüldüm ve döndüğü için de sevindim. Hemen gittim tabii. kahvede çok ama çok başarılı. 17.5 liraya bakıyor hem de uzun bakıyor. Randevu almak gerekmiyor.
Kızlar taksimde sarmaşık kafede hasan var ona baktıran var mı merak ediyorum giden varsa paylaşırsa sevinirim ben gittim ama çıkıp çıkmıcağını bilmiyorum :18:
handekuka'ya...
telefon numarasi icin cok tesekkurler.
O kadar zor durumdayım ki b.köydeki bütün falcıları dolaştım. Bu gün Yiğite gittim. Hatta Fadime teyzeyi aradım hesabına 100 tl'yi yatırdım yarın bakacak. Ve inşallah fol olayına son noktayı koyacağım. Şu bir gerçek ki ben falcı falcı dolaşarak olmaını istediğim olaya odaklanıyorum ve bu olay benden uzaklaşıyor.
O kadar zor durumdayım ki b.köydeki bütün falcıları dolaştım. Bu gün Yiğite gittim. Hatta Fadime teyzeyi aradım hesabına 100 tl'yi yatırdım yarın bakacak. Ve inşallah fol olayına son noktayı koyacağım. Şu bir gerçek ki ben falcı falcı dolaşarak olmaını istediğim olaya odaklanıyorum ve bu olay benden uzaklaşıyor.
Günaaaaaaydıınnnn KK'nin tatlı kızları. Yeni sene umarım hepimize iyi gelir. Ben de nacizane yine sizlere fal deneyimlerimi aktarayım dedim burada yazılanlara istinaden.
1- Laf Cafe Dilek Hanım'ı duydum ancak gitmedim. Cafeyi aradım Dilek Hanım Cuma, Cumartesi ve Pazar günü bakıyormuş ama neye baktığını bilmiyorum. 19 lira imiş. Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.Sanırım randevu almak gerekmiyor.
2- Şuşu Cafe Şengül Hanım'a da gitmedim. Giden arkadaşlarımın arkadaşları var ve methini duydum ama tabii gidip karar vermek gerek iyi mi kötü mü diye. Cafe Rumelihisarüstü'nde Boğaziçi Ünv. nin arka kapısı karşısında imiş. Sanırım 25 lira ve randevu almak gerekiyor.
3- Nostradamus Cafe Bahariye. Sturbucks'ın üzerinde. Olgu'ya bu akşam gitmeyi düşünüyorum paylaşırım sizlerle. Olgu ayrıca reiki de yapıyormuş. Zeynep'e gelince. 4 yıldır hem falcım hem arkadaşım. Caddebostan'da evinde 70 liraya (şimdi 50 yaptı ve Pazar günleri cafeye gitmediği zamanlarda bakıyor) Ben Zeynep'in gelecek yorumlarını çok yaşadım ve cafede denemenizi önerebilirim. Randevu almak gerekmiyor.
Şİmdilik bu kadar arkadaşlar. Ha bu arada bir arkadaşım Kurtuluş'ta selma diye bir Hanım'ı çok övünce ben de randevu aldırdım ve dün akşam gittim. Enteresan bir bakım tarzı var. Doğum tarihlerinden yorumlama yapıyor ve evinde 50 liraya bakıyor. Ama cidden fiyasko. Boşuna gitmişim. Bilginiz olsun diye yazdım bunu da.
4- Veeeeee Symbol Nişantaçı Cafe...2 yıl önce evlenip İsviçre'ye giden Hande geri dönmüş temelli. Eşinden ayrılıyormuş. Hem üzüldüm ve döndüğü için de sevindim. Hemen gittim tabii. kahvede çok ama çok başarılı. 17.5 liraya bakıyor hem de uzun bakıyor. Randevu almak gerekmiyor.
bekliyorum cnm gidersen paylaş mutlaka merak ettim
canım,dün şuşu'ya gittik.öncelikle şengül hanım tatlı,genç ve enerjik bir bayan.
falına gelince...fena değil.isim soruyor ve küçük kağıt yazarak suya atıyor.kahve'ye,suya ve kağıtlara ortak bakıyor.fal,15-20 sürüyor (her fala 30 saat ayırıyor).mevcut durumu iyi ve kişilik analizleri iyi.geçmişe fazla takılmıyor.isim bilme çabası var.ok.gelecek ile ilgili söyledikleri mantıklı,ama çok detaya girmiyor.belki de biz sormadık.geleceği bakmak lazım tabii!!istediğiniz kadar soru da sorabilirsiniz.değerlendirme yapmak gerekirse:gayet iyi.ama beni çok fazla etkilemedi:8...sembol nihal ve bahar beni mesela daha çok etkilemişti.ama özetle...şengül için iyi diyebiliriz.
ekşi sözlük'ten
"kahve falına çok meraklıyımdır, nisan dan beri 3000 liram gitmiştir falcılara.. sonuç: bok gibi, hiç gerek yok."
"yapmayın etmeyin,çok saçma fala inanmak da neymiş diye diye arkadaşlarımın yoğun ısrarı üzerine toplam 4 kez fal baktırdım. ilk üçü tamamen geyikti benden hoşlanan adamın ismindeki harften, ömrüm boyunca çok başarılı olacağımdan, yok efenim yurtdışına gideceğimden falan filan klasik her falcının ağzından dökülen cümleler duydum. dördüncüsünde ise bir cafede tavırları oldkça gizemli ve hafif ürkütücü bir kadın baktı falıma.2008 yılının nisan ayıydı.bu yaz staj yapacaksın dedi, tıp öğrencisi olduğumdan ne stajı bizim fakültede tatilde staj yok dedim, o yaz tesadüfen bir hocamın teklifi sonucu genel cerrahide staj yaptım. ablan 7 vakte kadar çok hayırlı bir işe girecek dedi, 7 hafta geçti bir şey olmadı hah çuvalladı derken, 7 ay sonra gerçekten müthiş bir iş değişikliği oldu. annen seneye kışın rahatsızlık geçirecek ama iyileşecek dedi, 2009 şubatta safra kesesinden operasyon geçirdi. bütün falcılar aşk meşkle ilgili güzel şeyler söylerken, kadın bana deliler gibi aşık olduğum ve ömrümü geçirmek istediğim adamın beni sevmediğini, benden ayrılmak istediğini ve en fazla 2009 başına kadar ilişkimizin devam edeceğini, sonra benden ayrılacağını söyledi. tüm söyledikleri tutmuşken, bu söylediğinin tutma ihtimali beni delirtmeye yetti ve tam bir sene boyunca her gece dua edip ağladım o son söylediği gerçek olmasın diye. o gün bu gündür, fal baktırmaya tövbe ettim. kimseye de tavsiye etmem, adamın ruh sağlığının içine ediyor."
"eğlence olarak başlayan; ancak kumar oynamak gibi bağımlılık haline gelebilen servet canavarı. böhü."
Kahve nasıl köpürtülür, kahve falı nerden çıktı? Bizim Lezzet Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri - Bu noktada haber var
gayet iyi niyetli olarak, eski sevgilisi ile ilgili gidenler varsa, söylenenlere lütfen çok takılmasınlar. bende, arkadaşımda bunu bi dönem yapmıştık. o süreçte pek çok falcıya gitmiştik. ama sonuç olarak 3 vakitte yüzyüze görüşmeler vs yalan oldu. "ümit, işkenceyi uzatır" diye bi söz vardır, bu durum için çok doğru olduğunu düşünüyorum.
dioorrrr, bu 4 numara beni bitirdi şimdi ama. orda bahar müdavimiydim ama hande'yi de duymuştum. bir arkadaşımın ablası sanırım, yanılmıyorsam. 1 hafta snr 31 gün olacak baktırmayalı, o zaman gidip deneyim bari, sözüm var 1 ay baktırmıcam diye. sana sormuştum sanırım hatırlayamıyorum ama şimdi. fulya nasıl gitmişsindir sen, dedikleri çıkar mı?:82:
hah bir handemiz eksikti vallasymboldekileri sıraya dizdiydik bi de handeyi deneyelim bakalım. çok ama çok başarılı övgüsünü hak ettiğine göre... olgu benim de listemde, umarım hafta sonu bakıyodur am önce sizin yorumunuzu merak ediyorum. yarın yazarsanız ben de ona göre gidicem. sevgiler..
bu arada falların ustunden zaman gectıkten sonra daha ıyı sonuc cıkıyor galıba
ılk basta roza felaketmıs yanı soyledıklerının cıkma ıhtımalı zaten yoktu ama hayatım farklı akıyor su an
gul desenız umut tacırı dedıklerının hıc bırı olmadı verdıgı zamanlar gecelı cok oldu en son bıde su gunde arayacak demıstı tabıı kı yalan olduu
hıc bırınden umutlanmayın kızlarr ben sıze soleyeyımm
fala su an karsındakı ne hıssedıyor onu bılmek ıcın gıtmek lazım yok yoksa gelıcek te donecekte ne bılıyımmm eskıden yıgıte gıderken o anı duymak ıcın gıderdım hersey cıkardı sımdı gelecek ıcın falcı falcı dolastım hıcbırı cıkmıyooo
haydi dayanamayıp yazayım...
şimdi fadime fadime diye ortaya laf atıldı sanırım kimse baktırmadı..yada baktıranlar kötü oldugu ıcın yazmak ıstemedı...iyi olsaydı zaten şimdiye çoktan yazılırdı.....
sımdı daha 3.mesajında bırı cıkmıs yıgıte gıttım bırıne daha gıttım caresızlıkten fadımeyı aradım demıs
ıyı hos ta bu forumda bedelı 100 tl olup ta sımdıye onerılen bır cok kısı varken neden 1 kısı tarafından reklamı yapılmıs olan fadıme teyzeye 100 tl yatırdın demıyomu kımseee...
bunun mercanı var,belgın kostagı var,elmırası var daha sıralanır...
sonuc bıldıreyım daha da yazmıyacam sıkıntı geldıı.
sımdı arkadas yazacak fadıme teyze ye baktırdım anaaa cok ıyıdı hayatımın falı muhtesemdıııı.....
ne dıyeyım ben daha amaaa ne dıyeyımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?