Merhaba, nostradamus zeynep nerede? Hangi şubede. Merak ettim. Daha önce ben kadıköyde çok tombul, gözlüklü, açık buğday tenli, saçlı bir bayana baktırmıştım. Tarot falına gitmiştim. Zeynep o bayanmı? Eğer oysa bende memnun kalmıştım. Ilginç bir şekilde en iyisi oydu. Gerçekten.
çok haklısın canım, herkese göre farklı oluyor yorumlar, kafalar karışıyor iyice...
bir şey sorabilir miyim sana bu beylikdüzündeki Perihan isimli falcı tarot mu bakıyor? alışveriş merkezindeki cafe de mi çalışıyor? eğer bahsedilen kişi oysa bana çok yakın hemen deneyip yorumumu yaparım...
teşekkürler canım, gül ve seyhan'a kesin gidicem çünkü denemeden hepsini eledim yorumlara göre, listemde kimse kalmadı :) sadece fal uğruna çoook uzaklara gitmicem.
gül yeşilköyde hangi cafede bakıyordu?
Canım;
Bu bayan normal bir ev hanımı,2 çocuk annesi. :hulya: Elbetteki sormanda bir mahsur yok,bende olsam korkarım bir başkasının evine gitmeye.eyvahedigeldismile Profösyonel bir falcı değil,ama muhteşem bakıyor (bana göre)olumunekankayizsmile tavsiyem o fal bakarken asla yorum yapmayın,konuşmayın.Sonuçta falı o bakacak ve o bilecek.Yani anlatıp,anlatıp, eeee başka ne görüyorsun demeyin.Adı Nilüfer dir ve dediğim gibi ev ortamı olduğu için oda herkezi kabul etmek istemiyor.Ben ailemle burada yaşıyorum diye korkuyor.Yani o sizden,sizde ondan korkuyorsunuz...kaydirigubbakcemile3
Sevgiler.
sen talini begenmemiş olabilirsin ama bence müthiş bakıyoo canm :):) bnm bütün herşeyimi bildi o kadar yaneesenin kötülediğin talin üç gün önce oraya gittim gittiğim içinde hiç üzülmedim çnkü talin ve yanında bulunan bir coskun abi var ikiside birebir aynı seylerı bana sölediler hatta sevgilim üç güne kadar gelecek dedıler ve bakarmısınız bugun sabah 9.30 da sevgilim kapımın onunde bir demet gül bırakmıs ve bana elinde gitarıyla sarkılar söyledi ben derim ki kötü dediğiniz falcılar sizin kötülügünzden dolayı soylemıyolar. Benim fikrimce sizin kötü dediğiniz bizlere göre çok iiyi..
kıslar bakırköy tarafında falcı tavsiye edermisiniz bu akşam canımız fal baktırmak istedi ama ilk defa gidices acil tavsiye lütfen
canım kesinlikle haklısın. talin müthiş bakıyoo da nereye bakıyo???
olmayan abimle görüşmediğim babamı kavga ettirdi, kimsesi olmayan anneme x tarihte yüklü bir miktar miras kalacağını söyledi, annemin bundan haberi olduğunu söyledi, sevgilim olup olmadığını bilemedi, ben söyledikten sonra bizi evlendirdi mutlu mesut yaşattı, ben "ama ailem verecek mi? ayrı dünyaların insanıyız..". geyiği yaptıktan sonra bu çocuk foss olmaz dedi. beni çocukken ölümden döndürdü sonra olmadı çocuk hastalığı dedi...(nasıl bildi bu imkansız bilgiyi vauv...!)
sevgilimle çok yakın oturduğumuzu ve sık görüşmenin bize zarar verdiğini söyledi ki kendisi tr'nin bir ucunda...
işyerinde durumlar ne olacak diye soru sordum. ne var ki dedi, durumu anlattım. biraz daha sabret olmazsa iş bulup ayrıl dedi. AKIL VERDİ. fal bakmadı. çok sağolsun ben de onunla dertleşmeey gitmiştim zaten.
bu tokadı görüyor musun, döverim seni, iki tokat yersin gibi sanki arkadaşıymışımcasına muhabbet etti. samimi değil, itici buldum.
gelecek için bir sürü saçma tarih verdi:) geçmişi ve şu anı bilemedi. yaşımı işimi hayatımdaki kişileri aşkı gönlü işi evi hiçbir şeyi bilemedi. geçmişi de bilemedi. erkek ark.ım için dediği kelime gibi aynen FOS'tu.
ben talin'e kötü demiyorum. nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama bildiğim kötü fal baktığı. hadi geleceği bilmesen de şu anı bil, geçmişi bil öyle değil mi?...
o dinleyip tavsiye verdi. brrrrrrrrr..... boşuna gittim koşa koşa.
kızlar selam..
şuşu cafe 'ye giden var mı?bir arkadaşımın arkadaşı gitmiş (dış kapının dış manadalı gibi oldu biraz galiba:)) ve çok beğenmiş! aklımda vardı,ama tabii önce uzman kadroma sormak istedim:)!
giden veya yorum duyan var mı?
bir ara bu forumda ismi geçti,iyimiş denildi ama galiba kimse gitmedi diye hatırlıyorum.
gidenlerden...yorumlarını rica edebilirimiyim...şimdiden teşekkürler:)
sen talini begenmemiş olabilirsin ama bence müthiş bakıyoo canm :):) bnm bütün herşeyimi bildi o kadar yaneesenin kötülediğin talin üç gün önce oraya gittim gittiğim içinde hiç üzülmedim çnkü talin ve yanında bulunan bir coskun abi var ikiside birebir aynı seylerı bana sölediler hatta sevgilim üç güne kadar gelecek dedıler ve bakarmısınız bugun sabah 9.30 da sevgilim kapımın onunde bir demet gül bırakmıs ve bana elinde gitarıyla sarkılar söyledi ben derim ki kötü dediğiniz falcılar sizin kötülügünzden dolayı soylemıyolar. Benim fikrimce sizin kötü dediğiniz bizlere göre çok iiyi..
süpersin katre :)ne güzel serenat falan :) ne mutlu, peki coşkun abi mi talin misiniz? pardon hangisini önerirsin?
QUOTE=opaque666;16956366]Zeynep hanıma ben de gittim. Gidecek olanları etkilememek istemekle birlikte en azından tercihiniz cafede baktırmak olsun derim ki bu benim naçizane gorusum. Degil ilişkiyle, işle ilgili, ev hayatıyla ilgili tutturma oranı %20 lerde filan oldu bende, regl mısın dedı hatta yazmıstım burda da, degildim. belkı bız tutturamadık bılemıyorum. krokı fılan cızıyor. gercekten faydalı olmak ıcın de caba sarf edıyor. ama degıl 70, 50 lıra fazla geldı bana o fala.
silent olgu hn hala diğer şubede mi?kadıköy şubeye dönmedi mi?birde neye bakıyor ve memnun kaldın mı ondan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?