İstanbul'da Fal - Falcılar

senin o baktırdığın mine: ) dünya tatlısı o kız ya ve tarot için 1 numara..mine haftasonları orada...

nostradamustaki zeynepte olguda işinde bayaa iyi ki benim falcım olgu...son 3 aydır rutin aralıklarla gidip herşeyi öğreniyorum ve en son yılbaşı akşamı ne dediyse tek tek oldu...

derdim eski erkek arkadaşımda benim...

kadıköy şubesinde hepsi..bahariyedeki starbucksın üstü....ben bunları 10 sayfa önce falanda demiştim..ki o zamanda ben falcımı sabitledim demiştim..olgu diye...ama yılbaşı için hem olguya hem zeynebe baktırdım zeynep bana hangi koltukta oturacağımı bile çizdi..hadi lan dedim içimden...demez olaydım...aynen öyle oturdum!

ben kadıköyde çalışıp bu tarafta oturduğum için ve sbaitlediğim için burasını diyorum....eski gülcülerdeniz ben: )) hala gül iyidir diyorum ama tanıdıkta sallamaya başladı gül bide yeşilköy biraz cehennemin dibi benim için: )) böylesi iyi...

faldan falcıdan çok çeken çok para akıtan biri olduğum için anlıyorum herkesi...onun için bu kadınları bir deneyin..umarım pişamn olmazsınız....ben iyidiyorum 2 kişiye iyi geliyor 3.kişiye gelmiyor...benim talin krizim gibi...ıyy aklıma geldi gene tuhaf kadın:S:S sallama falcı!

Son düzenleme:

kafenin adını hatırlayamadım canım yeşilköydeki yerinde baktırmadım ben hiç ama sana özelden gülün telefonunu atıyorum ordan ulaşabilirsin

gül, yeşilköy'de sentimiente cafede. istasyon caddesinde tam mado ve electro shop un karşısında.

sen talini begenmemiş olabilirsin ama bence müthiş bakıyoo canm :):) bnm bütün herşeyimi bildi o kadar yanee senin kötülediğin talin üç gün önce oraya gittim gittiğim içinde hiç üzülmedim çnkü talin ve yanında bulunan bir coskun abi var ikiside birebir aynı seylerı bana sölediler hatta sevgilim üç güne kadar gelecek dedıler ve bakarmısınız bugun sabah 9.30 da sevgilim kapımın onunde bir demet gül bırakmıs ve bana elinde gitarıyla sarkılar söyledi ben derim ki kötü dediğiniz falcılar sizin kötülügünzden dolayı soylemıyolar. Benim fikrimce sizin kötü dediğiniz bizlere göre çok iiyi..

Sevgili Elmakurdu arkadaşım..

Siz bu mesajı oldukça uzun zaman önce yazmışsınız. Ben de bu bayanı merak ediyorum. Ben özele mesaj yazamadığım için, sizin için mahsuru yok ise, benim özelime bu bayanın bilgilerini yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürlerimle..

canım kesinlikle haklısın. talin müthiş bakıyoo da nereye bakıyo???

olmayan abimle görüşmediğim babamı kavga ettirdi, kimsesi olmayan anneme x tarihte yüklü bir miktar miras kalacağını söyledi, annemin bundan haberi olduğunu söyledi, sevgilim olup olmadığını bilemedi, ben söyledikten sonra bizi evlendirdi mutlu mesut yaşattı, ben "ama ailem verecek mi? ayrı dünyaların insanıyız..". geyiği yaptıktan sonra bu çocuk foss olmaz dedi. beni çocukken ölümden döndürdü sonra olmadı çocuk hastalığı dedi...(nasıl bildi bu imkansız bilgiyi vauv...!)
sevgilimle çok yakın oturduğumuzu ve sık görüşmenin bize zarar verdiğini söyledi ki kendisi tr'nin bir ucunda...

işyerinde durumlar ne olacak diye soru sordum. ne var ki dedi, durumu anlattım. biraz daha sabret olmazsa iş bulup ayrıl dedi. AKIL VERDİ. fal bakmadı. çok sağolsun ben de onunla dertleşmeey gitmiştim zaten.

bu tokadı görüyor musun, döverim seni, iki tokat yersin gibi sanki arkadaşıymışımcasına muhabbet etti. samimi değil, itici buldum.

gelecek için bir sürü saçma tarih verdi:) geçmişi ve şu anı bilemedi. yaşımı işimi hayatımdaki kişileri aşkı gönlü işi evi hiçbir şeyi bilemedi. geçmişi de bilemedi. erkek ark.ım için dediği kelime gibi aynen FOS'tu.

ben talin'e kötü demiyorum. nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama bildiğim kötü fal baktığı. hadi geleceği bilmesen de şu anı bil, geçmişi bil öyle değil mi?...

o dinleyip tavsiye verdi. brrrrrrrrr..... boşuna gittim koşa koşa.

kıslar bakırköy tarafında falcı tavsiye edermisiniz bu akşam canımız fal baktırmak istedi ama ilk defa gidices acil tavsiye lütfen

SELAM; çok teşekkür ederim. Evet bende şimdiye kadar gailba en çok o baktırdığım bayanı beğendim. İşini ciddiye alıyor ve sanki hiç atmıyor. Hoş işletme sahibi benim sinirlerimi (gıyaben) bozuyor çünkü bakanlara sadece 15 dak konuşma payı veriyor (bu nasıl bir anlayıştır anlamak mümkün değil) ama iyi bakıyorlar.

ŞAŞKINBAKKAL hakkında herhangi bir bilginiz varmı, kimler iyi diye? Merak ediyorum, çünkü Kadıköy pilav kafe Biriz' den memnun kalmadım (sanki herkese inanılmaz olumsuz konuşuyor gibi geldi) ve acilen (her nekadar da fal kotamı doldurmuş olsamda) tekrar gitmek istiyorum. Zaten her yıl normalde sadece 2 kez, ama çok nadiren çok mecbur hissettiğimde 3 gidiyorum. Ve yeni bir yıla girdik ve hakklarım tekrar baştan başlıyor. Zeynephn. evde 50.-' ye bakıyor demiştiniz. (Bence çok para........) ama yılda bir belki olabilir. Kendisi nerede oturuyor, herkesi (randevu karşılığında elbette) kabul ediyormu ve baktığında uzun bakıyormu-ayrıca Tarot falında nasıl, bakıyormu.....Yardımcı olursanız çok sevinirim......(belki bana çok rica etsem iletişim bilgilerini özelden atabilirsiniz)

Çok sağol şimdiden

süpersin.........:)

kızlar selam..

şuşu cafe 'ye giden var mı?bir arkadaşımın arkadaşı gitmiş (dış kapının dış manadalı gibi oldu biraz galiba:)) ve çok beğenmiş! aklımda vardı,ama tabii önce uzman kadroma sormak istedim:)!

giden veya yorum duyan var mı?

bir ara bu forumda ismi geçti,iyimiş denildi ama galiba kimse gitmedi diye hatırlıyorum.

gidenlerden...yorumlarını rica edebilirimiyim...şimdiden teşekkürler:)

ben duydum, şengül diye bir kadın varmış sanırım orda.ben gitmedim ama bir arkadaşımın arkadaşı gitmiş benim de:) çok olumlu duydum hatta telefonunu aldım ama gitmedim. kötü diyen de vardı sanırım ancak hep söylüyorum bir falcı herkese iyi bakamaz. herkese her dediği olmaz birine dediği güzel olur çıkar, diğerine hiçbir şey bilemeyebilir.

yaklaşık bir aydır baktırmıyorum:) şükür...baktırırsam buna bir de şu nost. zeynep e gitmeyi düşünüyorum.

ne güzel serenat falan :) ne mutlu, peki coşkun abi mi talin misiniz? pardon hangisini önerirsin?

selam kızlar,
bugün eşimle Bakırköy'e dişçiye gittik.Dişçinin tam karşısında cafe dusi(umarım yanlış hatırlamıyorumdur) diye bir yer gördüm.cam kenarında iki kadın oturmuş.önlerinde kahve fincanı fal bakılıyor.camda da "kahve falında çok iddialıyız" yazıyordu.
malum eşim yanımda olduğu için girip bakamadım.yoksa hemen baktırırdım kesin:)zaten uzun zaman oldu sayılır fal baktırmayalı..
içinizde burayı bilen giden fal baktıran var mı acaba?
bakırköy'e ulaşımım kolay..eğer iyiyse gitmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
merhaba,

20 tl ye bakan emine hanim hangisi acaba, mutlaka onceden de konusulmustur ama bulamadim kusura bakmayin. Soganliktaki mi? Yerini tam tarif edebilir misiniz? Telefonu varsa o da olur , cevaplarsaniz cok sevinirim.

Yapma yaaa. O kadarda heveslenmiştim, iyi bakıyor herhalde ki bir kaç kişi baya övdü burdan ama...
(( kime gidelim güzelim şimdi [/QUOTE]

evet bazılarının övdüğünü tabiki bazıları begenmeyecek. ben genel gecer yorumlara pek ıntıba etmıyorum, hayatında senın su anda kımse yok dedı mesela, var dedım, ısmını ver dedı, verdım, senı cok sevıyor bu, sen sevmıyorsun pek dedı, asıl seven benım ama dedım. ondan sonra da durumu kavrayınca kendınce bır yorum yaptı. sen musterı zıyaretlerıne gıdıyosun dedı sanırım kıyafetımden dolayı. ama ben aksama kadar masabasında oturup cevırı yaparım. en sonunda hatta kedılerden konustuk '' senınkıkedılerı sevmıyor hıc aklında olsun'' dedı, amakedıyı bana o aldı.evınde de kedı var. bunun gıbı bıcok sey ıste. benımatvsıye edebılecegım kısyı de burda begenmeyenler var mesela, ben elmırayı cok begendım ama begenmeyenı de gordum...o yuzden de nacızane yorumum dıyorum.

silent olgu hn hala diğer şubede mi?kadıköy şubeye dönmedi mi?birde neye bakıyor ve memnun kaldın mı ondan?

silent olgu hn hala diğer şubede mi?kadıköy şubeye dönmedi mi?birde neye bakıyor ve memnun kaldın mı ondan?

bu bana sanırım olgu kadıköy şubede canım...iskambil bakıyor olgu...ben memnun kalıyorum 3 aydır belirli aralıklarla gidiyorum hatta cmteside ordayım : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…