senin o baktırdığın mine: ) dünya tatlısı o kız ya ve tarot için 1 numara..mine haftasonları orada...
nostradamustaki zeynepte olguda işinde bayaa iyi ki benim falcım olgu...son 3 aydır rutin aralıklarla gidip herşeyi öğreniyorum ve en son yılbaşı akşamı ne dediyse tek tek oldu...
derdim eski erkek arkadaşımda benim...
kadıköy şubesinde hepsi..bahariyedeki starbucksın üstü....ben bunları 10 sayfa önce falanda demiştim..ki o zamanda ben falcımı sabitledim demiştim..olgu diye...ama yılbaşı için hem olguya hem zeynebe baktırdım zeynep bana hangi koltukta oturacağımı bile çizdi..hadi lan dedim içimden...demez olaydım...aynen öyle oturdum!
ben kadıköyde çalışıp bu tarafta oturduğum için ve sbaitlediğim için burasını diyorum....eski gülcülerdeniz ben: )) hala gül iyidir diyorum ama tanıdıkta sallamaya başladı gül bide yeşilköy biraz cehennemin dibi benim için: )) böylesi iyi...
faldan falcıdan çok çeken çok para akıtan biri olduğum için anlıyorum herkesi...onun için bu kadınları bir deneyin..umarım pişamn olmazsınız....ben iyidiyorum 2 kişiye iyi geliyor 3.kişiye gelmiyor...benim talin krizim gibi...ıyy aklıma geldi gene tuhaf kadın:S:S sallama falcı!
selam kızlar,
bugün eşimle Bakırköy'e dişçiye gittik.Dişçinin tam karşısında cafe dusi(umarım yanlış hatırlamıyorumdur) diye bir yer gördüm.cam kenarında iki kadın oturmuş.önlerinde kahve fincanı fal bakılıyor.camda da "kahve falında çok iddialıyız" yazıyordu.
malum eşim yanımda olduğu için girip bakamadım.yoksa hemen baktırırdım kesin:)zaten uzun zaman oldu sayılır fal baktırmayalı..
içinizde burayı bilen giden fal baktıran var mı acaba?
bakırköy'e ulaşımım kolay..eğer iyiyse gitmeyi düşünüyorum.
gül, yeşilköy'de sentimiente cafede. istasyon caddesinde tam mado ve electro shop un karşısında.
kafenin adını hatırlayamadım canım yeşilköydeki yerinde baktırmadım ben hiç ama sana özelden gülün telefonunu atıyorum ordan ulaşabilirsin
ben duydum, şengül diye bir kadın varmış sanırım orda.ben gitmedim ama bir arkadaşımın arkadaşı gitmiş benim de:) çok olumlu duydum hatta telefonunu aldım ama gitmedim. kötü diyen de vardı sanırım ancak hep söylüyorum bir falcı herkese iyi bakamaz. herkese her dediği olmaz birine dediği güzel olur çıkar, diğerine hiçbir şey bilemeyebilir.
yaklaşık bir aydır baktırmıyorum:) şükür...baktırırsam buna bir de şu nost. zeynep e gitmeyi düşünüyorum.
silendblood, mine hn. nostradamusda mı bakıyor?? bide zeynep hn. beğendiğini yazmışsın. şu anı bildi mi sende? yakın gelecek mi bakıyor, ve başka birinin düşüncelerini yorumlamada nasıl?
cevaplarsan sevinirim. zeynep hn. gitmeyi düşünüyordum ama olumsuz yorum okuyunca soğudum.
olgu nasıl bakıyor? kısaca anlatır mısın? merci
Ben önce Pen Cafe Yeter e gittim ama çok hatırlamıyorum. Genel seylerden bahsetti yüzeyseldi çok etkilenmedim. Sonra Mona Lisaya gittim oda berbattı. Burdan Dejavuyu duydum. Yiğit e baktırdım. Burdan beğenmeyen var ama bana yılbasında zam yada terfi alcaksın demişti. Hem zam hem terfi aldım. Aynı yerde Ada ya da baktırdım, biçok seyi bildi. Amaaa Bakırköyde Garden Cafe var Neslihan en çok ondan etkilendim.
yiğitin geleceği çıkmıyor söylediklerinin hiç biri tutmadı ama geçmişi çok iyi...yanı şu yada geçmişse iyii yorumcu..Yiğit'in ve Ada'nın söyledikleri çıkıyor mu?
hmmm anlaşıldı benim kendimi böyle uzun uzun yazmam gerekecek: ) tabi anlatırım...
şimdi şöyle başlayayım herkeste duysun bari: ) ben sevdiğim adamdan 6 ay önce ayrıldım...sebepsiz abuk subuk gitti...ben ömrü hayatında dolanmadığım kadar falcı dolandım...bundan 3 ay önce nostradamua gittim gene buadan okumuştum onuda sanırım...işim zaten çok yakın kafeye orada olguya baktırdım.olgu iskambil bakıyor...gayet güzel bildi etti gelecekle alakalı söyledi birşeyler ii dedim kalktım...
o kdr canım yandı ki falcılardan zaten olmuyor diye ben 3 hafta neredeyse üstüste sürekli gittim olguya açıkcası birazda test amaçlı bakalım istikrarlı mı diye...3 hafta boyunca bana sevgilimle görüşeceğim ortamı bunu kimin ayarlıcanı ne konuşacğaımıza kd söyledi...hatta ben 3 haftanın sonunda kadına birde bağırdım yeter ama bir kıpırtı yok diye..o söylendiğim günün akşamı bi telefon aldım onun dediğigibi bir yerde aynı şekilde görüşüldü ne dediyese o konuşuldu..ben adamı bıraktım falı düşünüyorum:d
ertesi gün ben koşa koşa tabi: ) olgu bana dediki falı unutacaksın sen üstünde durursan olmaz...sonraki açılımlarında gene bir görüşmeyi söyledi anlattı ve o da oldu...hatta bana o zaman o görüşmede üstüne gitme birbirinize girersinzi dedi ve girdik:d
bu dediğim yılbaşı akşamı oluyor...ben hatta o gün zeynep hanımada baktırdım o da bana yılbaşı gecesi hangi koltukta oturacağımıza kadar çizdi...olgu ve zeynep tutarlıdır..zeynep abla yakın geleceğide şimdiyide söyler....v bir adam dönmeyecekse dönmüyor diyor...
ama olgunun benim için yeri ayrı bu elektirik meselesi yine diyorum...olgu enerji işleri ilede uğraşıyor başka bir kulvar onu ki ve bi nevi yaşam koçu benim için artık....ben ona bu bu diyorum o artık bir nevi yol gösteriyor...hatta bu kavganın üstüne yine yüzyüze göüşme veriyorhiiiç inanasım gelmiyor yalan değil ama olursa buraya yazıcam: ))
velhasıl kelam olguda zeynepte işinde iyi hatunlar...ama benim olgu ile iletişimim artık farklı...hep diyorum elektirğinizin tuttuğu falınızın çıktığı bir falcı varsa sabitleyin...bir ona bir buna insanın beynini yiyorlar...
şimdilik bu kdr efenim: )
not: bu söylediklerimin hepsi kadıköy nostradamusta 25 tl ye bakıyorlar
ne güzel serenat falan :) ne mutlu, peki coşkun abi mi talin misiniz? pardon hangisini önerirsin?
canım kesinlikle haklısın. talin müthiş bakıyoo da nereye bakıyo???
olmayan abimle görüşmediğim babamı kavga ettirdi, kimsesi olmayan anneme x tarihte yüklü bir miktar miras kalacağını söyledi, annemin bundan haberi olduğunu söyledi, sevgilim olup olmadığını bilemedi, ben söyledikten sonra bizi evlendirdi mutlu mesut yaşattı, ben "ama ailem verecek mi? ayrı dünyaların insanıyız..". geyiği yaptıktan sonra bu çocuk foss olmaz dedi. beni çocukken ölümden döndürdü sonra olmadı çocuk hastalığı dedi...(nasıl bildi bu imkansız bilgiyi vauv...!)
sevgilimle çok yakın oturduğumuzu ve sık görüşmenin bize zarar verdiğini söyledi ki kendisi tr'nin bir ucunda...
işyerinde durumlar ne olacak diye soru sordum. ne var ki dedi, durumu anlattım. biraz daha sabret olmazsa iş bulup ayrıl dedi. AKIL VERDİ. fal bakmadı. çok sağolsun ben de onunla dertleşmeey gitmiştim zaten.
bu tokadı görüyor musun, döverim seni, iki tokat yersin gibi sanki arkadaşıymışımcasına muhabbet etti. samimi değil, itici buldum.
gelecek için bir sürü saçma tarih verdi:) geçmişi ve şu anı bilemedi. yaşımı işimi hayatımdaki kişileri aşkı gönlü işi evi hiçbir şeyi bilemedi. geçmişi de bilemedi. erkek ark.ım için dediği kelime gibi aynen FOS'tu.
ben talin'e kötü demiyorum. nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama bildiğim kötü fal baktığı. hadi geleceği bilmesen de şu anı bil, geçmişi bil öyle değil mi?...
o dinleyip tavsiye verdi. brrrrrrrrr..... boşuna gittim koşa koşa.
Ben önce Pen Cafe Yeter e gittim ama çok hatırlamıyorum. Genel seylerden bahsetti yüzeyseldi çok etkilenmedim. Sonra Mona Lisaya gittim oda berbattı. Burdan Dejavuyu duydum. Yiğit e baktırdım. Burdan beğenmeyen var ama bana yılbasında zam yada terfi alcaksın demişti. Hem zam hem terfi aldım. Aynı yerde Ada ya da baktırdım, biçok seyi bildi. Amaaa Bakırköyde Garden Cafe var Neslihan en çok ondan etkilendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?