İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba,
Kozyatağı cafe laf die bi yer varmış orda Nuri ve dilek başarılıymış.Bugün dediler bana da gitmedim yani zeynepten memnun kaldıgım için baska düşünmüyorum.Ama aklınızda bulunsun baya iyiymiş .google cafe laf yazınca adres gözüküo bana baya övdüler 19 liraymış acaba gercekten iyi mi bilemem denemedim cünkü ama sizlerle paylaşayım dedim

silendblood, mine hn. nostradamusda mı bakıyor?? bide zeynep hn. beğendiğini yazmışsın. şu anı bildi mi sende? yakın gelecek mi bakıyor, ve başka birinin düşüncelerini yorumlamada nasıl?
cevaplarsan sevinirim. zeynep hn. gitmeyi düşünüyordum ama olumsuz yorum okuyunca soğudum.
olgu nasıl bakıyor? kısaca anlatır mısın? merci

dusi cafemi orasıda neresi yaw ilk defa duydum..tam tarif etsene..ayrıca gidersen mutlaka haber et..yaz yorumları..bu arada serhan hanıma yakınlarda gıden varsA yorumlar neler.. hala memnunmuyuzz serhan hanımdan...bana uzak üsküdar..ta oralaraa gıderımm foss cıkarr..kendımee cok kızarak yüklenmek istemiyorum...:))))

gül, yeşilköy'de sentimiente cafede. istasyon caddesinde tam mado ve electro shop un karşısında.

kafenin adını hatırlayamadım canım yeşilköydeki yerinde baktırmadım ben hiç ama sana özelden gülün telefonunu atıyorum ordan ulaşabilirsin

ikinize de çok teşekkür ederim, en güzel falcılar ve en doğru fallar sizin olsun inşallah

bilgi için sağol canım.biz denemeyi düşünüyoruz!...gidersek yorumlarımı paylaşırım:)

hmmm anlaşıldı benim kendimi böyle uzun uzun yazmam gerekecek: ) tabi anlatırım...

şimdi şöyle başlayayım herkeste duysun bari: ) ben sevdiğim adamdan 6 ay önce ayrıldım...sebepsiz abuk subuk gitti...ben ömrü hayatında dolanmadığım kadar falcı dolandım...bundan 3 ay önce nostradamua gittim gene buadan okumuştum onuda sanırım...işim zaten çok yakın kafeye orada olguya baktırdım.olgu iskambil bakıyor...gayet güzel bildi etti gelecekle alakalı söyledi birşeyler ii dedim kalktım...
o kdr canım yandı ki falcılardan zaten olmuyor diye ben 3 hafta neredeyse üstüste sürekli gittim olguya açıkcası birazda test amaçlı bakalım istikrarlı mı diye...3 hafta boyunca bana sevgilimle görüşeceğim ortamı bunu kimin ayarlıcanı ne konuşacğaımıza kd söyledi...hatta ben 3 haftanın sonunda kadına birde bağırdım yeter ama bir kıpırtı yok diye..o söylendiğim günün akşamı bi telefon aldım onun dediğigibi bir yerde aynı şekilde görüşüldü ne dediyese o konuşuldu..ben adamı bıraktım falı düşünüyorum:d

ertesi gün ben koşa koşa tabi: ) olgu bana dediki falı unutacaksın sen üstünde durursan olmaz...sonraki açılımlarında gene bir görüşmeyi söyledi anlattı ve o da oldu...hatta bana o zaman o görüşmede üstüne gitme birbirinize girersinzi dedi ve girdik:d

bu dediğim yılbaşı akşamı oluyor...ben hatta o gün zeynep hanımada baktırdım o da bana yılbaşı gecesi hangi koltukta oturacağımıza kadar çizdi...olgu ve zeynep tutarlıdır..zeynep abla yakın geleceğide şimdiyide söyler....v bir adam dönmeyecekse dönmüyor diyor...

ama olgunun benim için yeri ayrı bu elektirik meselesi yine diyorum...olgu enerji işleri ilede uğraşıyor başka bir kulvar onu ki ve bi nevi yaşam koçu benim için artık....ben ona bu bu diyorum o artık bir nevi yol gösteriyor...hatta bu kavganın üstüne yine yüzyüze göüşme veriyor hiiiç inanasım gelmiyor yalan değil ama olursa buraya yazıcam: ))

velhasıl kelam olguda zeynepte işinde iyi hatunlar...ama benim olgu ile iletişimim artık farklı...hep diyorum elektirğinizin tuttuğu falınızın çıktığı bir falcı varsa sabitleyin...bir ona bir buna insanın beynini yiyorlar...

şimdilik bu kdr efenim: )

not: bu söylediklerimin hepsi kadıköy nostradamusta 25 tl ye bakıyorlar

Günaaaaaaydıınnnn KK'nin tatlı kızları. Yeni sene umarım hepimize iyi gelir. Ben de nacizane yine sizlere fal deneyimlerimi aktarayım dedim burada yazılanlara istinaden.

1- Laf Cafe Dilek Hanım'ı duydum ancak gitmedim. Cafeyi aradım Dilek Hanım Cuma, Cumartesi ve Pazar günü bakıyormuş ama neye baktığını bilmiyorum. 19 lira imiş. Bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum.Sanırım randevu almak gerekmiyor.

2- Şuşu Cafe Şengül Hanım'a da gitmedim. Giden arkadaşlarımın arkadaşları var ve methini duydum ama tabii gidip karar vermek gerek iyi mi kötü mü diye. Cafe Rumelihisarüstü'nde Boğaziçi Ünv. nin arka kapısı karşısında imiş. Sanırım 25 lira ve randevu almak gerekiyor.

3- Nostradamus Cafe Bahariye. Sturbucks'ın üzerinde. Olgu'ya bu akşam gitmeyi düşünüyorum paylaşırım sizlerle. Olgu ayrıca reiki de yapıyormuş. Zeynep'e gelince. 4 yıldır hem falcım hem arkadaşım. Caddebostan'da evinde 70 liraya (şimdi 50 yaptı ve Pazar günleri cafeye gitmediği zamanlarda bakıyor) Ben Zeynep'in gelecek yorumlarını çok yaşadım ve cafede denemenizi önerebilirim. Randevu almak gerekmiyor.

Şİmdilik bu kadar arkadaşlar. Ha bu arada bir arkadaşım Kurtuluş'ta selma diye bir Hanım'ı çok övünce ben de randevu aldırdım ve dün akşam gittim. Enteresan bir bakım tarzı var. Doğum tarihlerinden yorumlama yapıyor ve evinde 50 liraya bakıyor. Ama cidden fiyasko. Boşuna gitmişim. Bilginiz olsun diye yazdım bunu da.

4- Veeeeee Symbol Nişantaçı Cafe...2 yıl önce evlenip İsviçre'ye giden Hande geri dönmüş temelli. Eşinden ayrılıyormuş. Hem üzüldüm ve döndüğü için de sevindim. Hemen gittim tabii. kahvede çok ama çok başarılı. 17.5 liraya bakıyor hem de uzun bakıyor. Randevu almak gerekmiyor.

Arkadaslar burda onlarca isim var o kadar kafam karıştıki. Ama özetle ben 6 ay içinde bikaç falcıya gittim. Hepside bana su an hayatında biri var siz 1-2 yıl içinde evleneksiniz falan dedi. Ama ayrıldık, ve ben istedim ayrılmayı, ve hayatımda başkası var ve mutluyum. Yani falcı size duymak istediğinzi söylüyo. Ama tabiki aralarında bilenlerde var. Şöyleki::::

Ben önce Pen Cafe Yeter e gittim ama çok hatırlamıyorum. Genel seylerden bahsetti yüzeyseldi çok etkilenmedim. Sonra Mona Lisaya gittim oda berbattı. Burdan Dejavuyu duydum. Yiğit e baktırdım. Burdan beğenmeyen var ama bana yılbasında zam yada terfi alcaksın demişti. Hem zam hem terfi aldım. Aynı yerde Ada ya da baktırdım, biçok seyi bildi. Amaaa Bakırköyde Garden Cafe var Neslihan en çok ondan etkilendim.

bu balıkçinın yanındaki garden sea mi hani hafif minyon kıvırcık şaçlı neslihan mı..bende aylar evvel gitmiştim..fena değildi..ama yiğit daha iyidir bence..ayrıca neslihana cok sıra oluyor vee sıkıldıgını cok belli ediyor..bakarkenn tamam neyse içim daraldı demiştim içimden..

silenhood, teşekkürler, denicem ikisinide. artık ne çıkarsa bahtıma. biraz detaylı sordum kusura bakma ama ben her yere çok uzak oturuyorum. yani kadıköy bile uzak geliyor bana. o kadar yolu gidip hayal kırıklığı yaşamak istemedim ama artık bu riski göze alcam. en yakın zamanda kısmet olursa nostradamusa gitcem :)) merci

Kızlar taksimde sarmaşık kafede hasan var ona baktıran var mı merak ediyorum giden varsa paylaşırsa sevinirim ben gittim ama çıkıp çıkmıcağını bilmiyorum :18:

Talin kesinlikle çok kötü yazık 25 lirama. Önceden baktırmıştım o dönemki ayrıldığım erkek arkadaşımı tarif etti bilmişti çok etkilenip beklentiye girdim ama dediklerinn hiçbiri çıkmadı akıl vermeye bayılıyo ama malesef falda çok kötü.

peki sirine, yiğit zam ya da terfiden başka daha değişik, kişiye özel olabilecek bir şey söyleyip de tuttuğu oldu mu? ülkemizin %90'ı yıl başında (genelde ilk 2 ay içinde) zam alıyor ve terfiler açıklanıyor, hatta bekleyenlerden biri de benim. genelde yaz yaklaşırken de uzun yola gönderirler, hatta abartıp çeşme bodrum falan derler tipine göre, o gün paçoz gitmişsin ayvalık'tan öteye gidemezsin hatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…