İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bugün öncekinden haber geldi bana, bilginiz olsun. Önceki diyenler bilmiş oldu…

Çıkan/Çıkmayan/Beklemede olan tüm fallar:

🕊 Ayın 21’inde öncekiyle iletişim oldu.
️ Diğeri diyenlerin hepsi yanıldı.
️ Ayşe ve BYV Aylin, Nursel, Binnaz Zişan Işık (sorduğum halde önceki için şu burçla alakan yok demişti yanıldı tamamen), Cafe bi Melek Sevgi, Laf Cafe Çiğdem, Mandal Cafe Toprak (kısacık baktı ve çok pembeci), Kapriss Tasula tamamen yanıldı
️ Nakta dönecek, arayacak demedi, sadece şu tarihe kadar olmazsa umudu kes dedi. Bunu ben de arkadaşıma derim.
Kapriss Roza hem en memnun kaldığım hem en kısa bakan kişi… Öncekinin isminin içindeki 4 harfi söyledi, diğeri için olmayacak dedi öyle gözüküyor şu anda durum. Verdiği tarihlerde de net muhakkak bir şeyler yaşadım.
Telefonla bakan Zeynep ısrarla arayacak dedi aradı ama birkaç hafta demişti birkaç ayda aradı. Kendisine bugün tekrar baktırdım, 5 6 gün içinde yine arayacak diyor, karşına yeni birisi daha çıkacak diyor.
Asmin Can 28 Şubat-28 Mart arası sevgililik demişti 21’inde aradı sevgili olmadık beklemedeyim, diğeri için de arayacak demişti ama o aramadı bilginize…
Öncekinde kız olduğunu Leyla bildi, görüşme zamanını bilemedi ama görüşeceksiniz dedi ve görüşme oldu, dediği gibi diğeri de dönecek dedi henüz dönmedi.
Darıca Çiğdem 7’li vade dedi, 9 10 gün sonra buluşma oldu.
Nuray diğerinden adım gelecek dedi gelmedi ama dediği gibi ikisi de benimle ciddi düşünüyordu ve önceki için Mart Haziran arası adım gelecek dedi, Şubatta geldi. Harfleri de bilmişti zaten.
İstanbull Cafe Emre diğerinden de adım gelecek dedi ama gelmedi, 1 hafta gecikmeyle dediği gibi öncekinden adım geldi.
Laf Cafe Kuzey’in dediği gibi beyaz arabada buluştuk ve öncekiyle buluştuk. Sevgililik olacak dedi, olmadı henüz. Ama buluşma zamanını vadesiyle bildi. Ama diğerinden adım gelecek dedi hala gelmedi.
Zeyder Şubat’ta iletişim demişti öncekiyle bildi ama diğeriyle ısrarla Ocak’ta barışma diyordu olmadı.
Adalet’in verdiği tarihlerde muhakkak bir şey oldu öncekiyle ama diğeri için dediğinde yanıldı. Kendisinin numarasını kaybettim bilen, duyan varsa yazarsalar bana çok sevinirim. Hayatımla ilgili birçok şeyi de bilmişti çünkü ve 50 dakika falan falıma bakmıştı.
Mi Cafe Hande ciddi ilişkisi yok demişti ve kendi ağzından duydum ben de “kız arkadaşım var ama ciddi değilim” diye. Bilmiş sayılır. Muhakkak görüşme var dedi, oldu. Diğeri için beklemedeyim.
Symbol Taksim Batu, Nazan, Geysu, BYV FAMA, Nihal de önceki için arayacak diyenlerden ama diğerini bilemedi…
Birsel’in de dediği gibi oldu ama diğeri için verdiği vadeye daha var.
Siner-ji Eray kişileri karıştırdı galiba, Nisan’a daha var bakalım beklemedeyiz
Esma, Yeliz, Sütlü Kahve Neslihan ve Burçin beklemede.
21 Şubat’ta Fincan Cafe Şenay (Önceki için 10 gün vade verdi ve 5 dakikacık baktı) ve telefonla bakan Zeynep 5 6 gün vade verdi ama günler Zeynep için hafta oluyor 5 6 hafta desek Mart sonu Nisan başına kadar öncekinin gelmesi lazım.

Bir de Hazal ısrarla hayatında kimse yok desede ki ben adamın başka kızla elele oyun oynarken videosunu gönderdim hala diyor ki hayatında kimse yok hadi dedim Cumartesi falı çok iyiydi videoyu daha görmemiştim dedim belki orada tanıştı takıldı dün akşam yine aradım video gördüm diyorum ısrarla birşey yok aralarında diyor kararınızı siz verin

Kizlar Yeliz mi Civilti cafe Suna mi daha iyi? Ikisine de baktiranlar yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…