hmmm şimdi anladım... Emre de çok iyiymiş demek ki gitmişler. İyiler kayboluyor
Nereye gittiklerini biliyomusunuz ? Ya da tel fln var mı
Teşekkürler canım Hazalı merak ediyordumoyle maalesef. kaybolmasalar da populerlesince iyi bakamamaya basliyorlar zaten.
mirzanin kendisine sorup ona gore numarasini yazabilirim. hazaldan haberim yok. emre ise istanbull cafedeydi en son, hala oradadir sanirim
Evet Baba Vanga daki Hazal eski Hazal değil.Eski Hazal'a fal baktırmadım ama gittiğimizde görmüştüm.Orta yaşlı bir hanımdı.Şimdiki Hazal'ın yaşı daha genç.Bu Hazal eh bazı konularda söylüyor.Ancak kısa kısa söyleyip geçiyor.Sanki acelesi var.10 dakika zor bakıyor. Sanki fal bakma fiyat100 TL. idi arkadaşımla baktırırken.Değişti mi bilmiyorum.Telofonla randevu almak gerekiyormuş.Telefonla da bakıyormuş.Bekara evli diyenlerden.Kadıköy İstanbul kafe de bir kaç ay önce Toprak vardı.Onun fal bakımı da güzel ve isabetli ve uzundu.Gelecekten de bildikleri oldu.Fal baktırma amacımız aşk değildi.Bilmiş.Şubat demişti oldu. Enerji meselesi bir de hepimizin bildiği gibi.Ama fala inanma falsız kalma demek umut bağlamamak gerek. Sinerji kafe Eray'da aynı konuyu bilmiş.O da şubat demişti.2019dan beri orada hazal var ama o bilinen hazal değil. asıl hazal emre ile aynı dönemde ayrıldı oradan.
symboldeki mirza gibi, asıl mirza gitti şimdi başkalarını mirza diye yutturuyorlar.
oyle maalesef. kaybolmasalar da populerlesince iyi bakamamaya basliyorlar zaten.
mirzanin kendisine sorup ona gore numarasini yazabilirim. hazaldan haberim yok. emre ise istanbull cafedeydi en son, hala oradadir sanirim
Hazal dün çok hızlı baktı toplasan 10 dakika İstanbul kafe Toprak diye biri bizde hiç olmadı Emre bey var uzun yıllardır dedi yanlış hatırlıyor olabilir misin ?Evet Baba Vanga daki Hazal eski Hazal değil.Eski Hazal'a fal baktırmadım ama gittiğimizde görmüştüm.Orta yaşlı bir hanımdı.Şimdiki Hazal'ın yaşı daha genç.Bu Hazal eh bazı konularda söylüyor.Ancak kısa kısa söyleyip geçiyor.Sanki acelesi var.10 dakika zor bakıyor. Sanki fal bakma fiyat100 TL. idi arkadaşımla baktırırken.Değişti mi bilmiyorum.Telofonla randevu almak gerekiyormuş.Telefonla da bakıyormuş.Bekara evli diyenlerden.Kadıköy İstanbul kafe de bir kaç ay önce Toprak vardı.Onun fal bakımı da güzel ve isabetli ve uzundu.Gelecekten de bildikleri oldu.Fal baktırma amacımız aşk değildi.Bilmiş.Şubat demişti oldu. Enerji meselesi bir de hepimizin bildiği gibi.Ama fala inanma falsız kalma demek umut bağlamamak gerek. Sinerji kafe Eray'da aynı konuyu bilmiş.O da şubat demişti.
5 Aralık 2021 de Toprak dedi İstanbul kafe sahibi hanım.Entel görünümlü, orta yaşlı, takıları olan bir beydi.Sakin ve uzun bakan bir bey.Soruda da sınır yoktu.Soru sormadan çoğunu söyledi zaten.Kendisi yanlış söylediyse bilemem.Ama eminim Toprak dedi.Hazal kalk git der gibiydi.3 Soru hakkınız var dedi hemen.Sonra da güle güle.Bu şubattaki olayı sordum isteksiz 6 ay içinde demişti.Hazal dün çok hızlı baktı toplasan 10 dakika İstanbul kafe Toprak diye biri bizde hiç olmadı Emre bey var uzun yıllardır dedi yanlış hatırlıyor olabilir misin ?
5 Aralık 2021 de Toprak dedi İstanbul kafe sahibi hanım.Entel görünümlü, orta yaşlı, takıları olan bir beydi.Sakin ve uzun bakan bir bey.Soruda da sınır yoktu.Soru sormadan çoğunu söyledi zaten.Kendisi yanlış söylediyse bilemem.Ama eminim Toprak dedi.Hazal kalk git der gibiydi.3 Soru hakkınız var dedi hemen.Sonra da güle güle.Bu şubattaki olayı sordum isteksiz 6 ay içinde demişti.
5 Aralık 2021 de Toprak dedi İstanbul kafe sahibi hanım.Entel görünümlü, orta yaşlı, takıları olan bir beydi.Sakin ve uzun bakan bir bey.Soruda da sınır yoktu.Soru sormadan çoğunu söyledi zaten.Kendisi yanlış söylediyse bilemem.Ama eminim Toprak dedi.Hazal kalk git der gibiydi.3 Soru hakkınız var dedi hemen.Sonra da güle güle.Bu şubattaki olayı sordum isteksiz 6 ay içinde demişti.
Kahve de içtim.Falcı olarak o gün tek o varmış.Tarot arasında fincana az bakmıştı Toprak.Tarot kartları ile baktı.Sorularda tek tarot kağıdı ileydi.Hazal gününe göre o zaman.Telefonda fal bakacaksa çabuk gitsin diye acele ediyor olabilir.Nasılsa baktıran var.Bir kez baksa yeter .:) Bir daha gider miyiz? .Hayır.Bir şey bilemedi ki.kahve bakan orta yaşlı, bileklik ve küpe takan biri var orada ama adı toprak mı bilmiyorum. tarot bakmadığı söylendiği için kahveyi denemişlerdi, kötüydü. çok genel geçer şeyler söylemişti arkadaşlarıma, hepsi de birbirine benzerdi.
hazal ise sanırım gününe göre... bana istediğin kadar soru sor dediği de, benim yerime kendi sorduğu da olmuştu. ben hiç üç soru ile kalkmadım oradan.
Kahve de içtim.Falcı olarak o gün tek o varmış.Tarot arasında fincana az bakmıştı Toprak.Tarot kartları ile baktı.Sorularda tek tarot kağıdı ileydi.Hazal gününe göre o zaman.Telefonda fal bakacaksa çabuk gitsin diye acele ediyor olabilir.Nasılsa baktıran var.Bir kez baksa yeter .:) Bir daha gider miyiz? .Hayır.Bir şey bilemedi ki.
Evet Baba Vanga daki Hazal eski Hazal değil.Eski Hazal'a fal baktırmadım ama gittiğimizde görmüştüm.Orta yaşlı bir hanımdı.Şimdiki Hazal'ın yaşı daha genç.Bu Hazal eh bazı konularda söylüyor.Ancak kısa kısa söyleyip geçiyor.Sanki acelesi var.10 dakika zor bakıyor. Sanki fal bakma fiyat100 TL. idi arkadaşımla baktırırken.Değişti mi bilmiyorum.Telofonla randevu almak gerekiyormuş.Telefonla da bakıyormuş.Bekara evli diyenlerden.Kadıköy İstanbul kafe de bir kaç ay önce Toprak vardı.Onun fal bakımı da güzel ve isabetli ve uzundu.Gelecekten de bildikleri oldu.Fal baktırma amacımız aşk değildi.Bilmiş.Şubat demişti oldu. Enerji meselesi bir de hepimizin bildiği gibi.Ama fala inanma falsız kalma demek umut bağlamamak gerek. Sinerji kafe Eray'da aynı konuyu bilmiş.O da şubat demişti.
Butun cafe falcilari birbirine mi benziyor sanki? Gozlemledigime gore cafede degil de kendi evinde bakanlar her zaman daha iyi oluyor sanki ve ne zaman cafe falcisina baktirsam benzer konusuyorlar ve cikmiyor, belli bir tarzlari var hepsinin de benziyor birbirine.Sine4rji Eray nasıl sence ?
Erayla ilgili başka bilgisi olan var mı ?
Butun cafe falcilari birbirine mi benziyor sanki? Gozlemledigime gore cafede degil de kendi evinde bakanlar her zaman daha iyi oluyor sanki ve ne zaman cafe falcisina baktirsam benzer konusuyorlar ve cikmiyor, belli bir tarzlari var hepsinin de benziyor birbirine.
Arkadaşıma bakmıştı çocukla evlendirdi çocuklarınız olucak dedi vsBaba Vanga Hazal konuşulmuş nasıldır o tarafa gitmişken denemeye değer mi ?
Arkadaşıma bakmıştı çocukla evlendirdi çocuklarınız olucak dedi vs
Çocuk kızdan ayrıldı şu an başkasıyla hatta ilişkisi ciddi .
Kız da boşuna umutlandı.
Bayağı uçmuştu Hazal.hadi ya puff
Bayağı uçmuştu Hazal.
Genel anlamda zaten ortada ilişki yokken evlendirip çocuk yaptıranlara güvenmeyin
Tarot kısa vadeli bir daldır.
Mevcut durum ve olasılıkları gösterir.
Bayağı uçmuştu Hazal.
Genel anlamda zaten ortada ilişki yokken evlendirip çocuk yaptıranlara güvenmeyin
Tarot kısa vadeli bir daldır.
Mevcut durum ve olasılıkları gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?