Nasıl çıkmadı; biliyosun adamla kadına evlenecek dedi ve bu adam seni aramaz dedi. Tam 30dk sonra adam aradı görüştük biliyosun. Hatta o kızdanda ayrıldı 1sene oldu bunuda biliyosun hepsini anlattım. Neden çıkmadığını bilmiyorum zaten inancımda kalmadı açıkcası. O önerdiğin Yasemin’i arıcam bi ama oda çok yüksekse vermem gereği kalmadı gibi benim için.Ben anlamiyorum leyla sana neden cikmiyor.
Leyla 1-3 ay icinde nokta atisli seyler bildi bende. Evlenecegim tarihi bile bilmisti.
Esimle 5-6 kere ayrildik hepsinde barisicaksin dedi. Son ayriligimizda bidaha barisma olmucak baska kadinla olcak artik dedi, yine dogru cikti. Hatta gecen sene bana dönmek isterken eski esim, leyla hic umutlanma seni aricak ama geri diger kizla barisicak seni silcek tekrar demisti. Öyle de oldu.
Anlik bende cok fali cikmisti nerdeyse ama uzun vadede cikmadi
Nasıl çıkmadı; biliyosun adamla kadına evlenecek dedi ve bu adam seni aramaz dedi. Tam 30dk sonra adam aradı görüştük biliyosun. Hatta o kızdanda ayrıldı 1sene oldu bunuda biliyosun hepsini anlattım. Neden çıkmadığını bilmiyorum zaten inancımda kalmadı açıkcası. O önerdiğin Yasemin’i arıcam bi ama oda çok yüksekse vermem gereği kalmadı gibi benim için.
Hatta bu Serkan vardı o arıcak görüşceksiniz ama birşey olmaz bu kadınlada pek olacak gibi görmüyorum demişti hatırlıyomusun sonradan çıkınca şaşırmıştık çok kısa bir faldı internet falıydı hatta :)) o olmuştu meselaBen anlamiyorum leyla sana neden cikmiyor.
Leyla 1-3 ay icinde nokta atisli seyler bildi bende. Evlenecegim tarihi bile bilmisti.
Esimle 5-6 kere ayrildik hepsinde barisicaksin dedi. Son ayriligimizda bidaha barisma olmucak baska kadinla olcak artik dedi, yine dogru cikti. Hatta gecen sene bana dönmek isterken eski esim, leyla hic umutlanma seni aricak ama geri diger kizla barisicak seni silcek tekrar demisti. Öyle de oldu.
canim okadar cok fal baktirdik kin birlikte inan kimin ne dedigini unuttum sana, arada bayaa da zaman gecti. Yasemin 350 tl ye bakiyormus sordum demin, birde 40-45 dk bakiyorNasıl çıkmadı; biliyosun adamla kadına evlenecek dedi ve bu adam seni aramaz dedi. Tam 30dk sonra adam aradı görüştük biliyosun. Hatta o kızdanda ayrıldı 1sene oldu bunuda biliyosun hepsini anlattım. Neden çıkmadığını bilmiyorum zaten inancımda kalmadı açıkcası. O önerdiğin Yasemin’i arıcam bi ama oda çok yüksekse vermem gereği kalmadı gibi benim için.
Aynen o internetteki serkan da ilk fallari bana cikmisti, ama sonradan 4-5 kere daha baktirdim hicbiri cikmadi.Hatta bu Serkan vardı o arıcak görüşceksiniz ama birşey olmaz bu kadınlada pek olacak gibi görmüyorum demişti hatırlıyomusun sonradan çıkınca şaşırmıştık çok kısa bir faldı internet falıydı hatta :)) o olmuştu mesela
Leylanin numarasini özelden atarmisin .Yasemin telde bakıyormu onun nosu varmi canimBen anlamiyorum leyla sana neden cikmiyor.
ayna fali arzu ise bende var numarasiay bu arzuyu bulsak asıl. ben en cok onu merak ettim
Nasil peki Arzu siz begendinizmi yani falda isim tarih fln net veriyormuayna fali arzu ise bende var numarasi
Beni tatmin etmedi açıkçası fal gibi değil ağzından laf almak biraz zor sorduğun soruya cevap veriyo iyi biri ama dediğim gibi çok fal gibi değil sizde leyla nin nosu varmi?Nasil peki Arzu siz begendinizmi yani falda isim tarih fln net veriyormu
Aynalı arzu ayna falına mı bakıyorfal dan çok konuşma şeklinde çok fal gibi olmuyor.
Ben tarot baktirdim ona leylayi biri atsın bana bide onu denicem kimsede yokmuAynalı arzu ayna falına mı bakıyor
Bana sormadınız ama bende yorum yapıyım. Bana en son baktırdığım da bildi. Bence an da iyi ama gelecekte o da çok atıo. Bana genelde anda çoğu kişi az çok bilio gelecek her zaman 0Nasil peki Arzu siz begendinizmi yani falda isim tarih fln net veriyormu
Canimm sen hala aktifmisin senin no nu kaybettim ben. Bi beni arasana sana ses kayitlarini atiyim, valla biz ozamanlar arzu ya inanmadik ama her dedigi net tarihlerle cikmisBana sormadınız ama bende yorum yapıyım. Bana en son baktırdığım da bildi. Bence an da iyi ama gelecekte o da çok atıo. Bana genelde anda çoğu kişi az çok bilio gelecek her zaman 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?