Bunu deneyeceğim de benim gibi günde 3 lt su içen bir bünyeye nasıl etki eder bilmiyorumBende birsey anlatıyım o zaman. Benim çok sevdiğim bir Alevi arkadaşım var o demişti Hızır orucu diye 3 gün et yemiyorsunuz ben vegan olduğum için zorlanmamıştım. Su içmiyorsunuz. Sahur yok 12 den sonra bitio 3 gün boyunca banyo da yapmıosunuz. Sudan uzak duracaksınız. Meşrubat kahve Fln çok az tüketebilirsiniz. 3 gün sonunda niyet edip sağ tarafa yatıosunuz. Tuzlu ya da tatlı sizi susattıracak şeyler yiyip direk uykuya geçiosunuz. Rüyada neyin cevabını görmek isterseniz onu görüosunuz. Ben bir kere yaptım ve aynen ole oldu. Hatta nasıl oldu diye de çok düşünmüştüm. Arkadaşlarımda yaptı onlara da oldu. Paylaşmak istedim. Tabii bir zamanı var Şubat ayı 14 15 16 mıymış bu sene baktım.
Bende çok su içiyorum ama yaptım ben.Bunu deneyeceğim de benim gibi günde 3 lt su içen bir bünyeye nasıl etki eder bilmiyorum
Teşekkürler canım önerin için,deneyeceğimBende çok su içiyorum ama yaptım ben.
Yeni üye tavsiyesi… saol canım sen baktır. Valla aptal yerine koymaya çalışanlara ayrıca sinir oluorum. NeyseKızlar bir önerim olacak facebookta ki falcı sayfasında keşfetmiştim emine ablayı sonra 1 arkadaşıma daha tavsiye ettiö çok iyi su falı baktı 4 kere olacak bu akşamla baktırcağımla,kahve falınada aynı şekilde güzel bakıyor bakmaktirmak isteyenler facebooktan bakmayı bıraktığı için instası var falci__elmas . Buradan bakımlarlarla ilgili bilgi alabilirsiniz,numarasını veriyor bakımları wp üzerinden yapıyor.
Bitanem, sana DM yolluyorum.Kızlar instagramda yakamoztarot diye bir sayfa gördum yorumları cok iyi geri dönuskerı yani hic baktıran oldu mu
Merhaba, ben baktirdim Nihal'e. Burda cogu kisi sanirim. Ani iyi biliyo evet ama gerisi bombos. Café'den ayrildi, artik evinde veya telefonda bakiyor. Fiyati bende 300tl'ydi. Simdi ne kadar bilemem, ben agustosta baktirmistim.Merhaba, 2019 yılından sonra tekrar hesabımı açtım size bir şey danışmak istiyorum. Ben o tarihte Sembol kafe Nihal'e telefonla baktırmıştım, geçmiş ve anla ilgili yorumlarından memnun kalmıştım. Acaba Nihal hala Sembol'de mi ya da telefonla bakmaya devam ediyor mu, bir bilginiz var mı? Telefonunu da sildim bir daha lazım olmaz zaten istediğim bilgileri aldım diye ama en azından Sembol'deyse oradan ulaşabilirim diye düşündüm. Bilginiz varsa, ya da son zamanlarda baktırdıysanız telefon ve ücret hakkında güncelleme yaparsanız çok sevinirim.
merhabalar zihin okuma nekadar acaba baktırdıysanızMerhaba ben sembol kafede toprağa baktırdım zerre memnun kalmadım. İnstada herabakımdunyası var analiz yapıyor. O kadından çok memnunum bilginize
Bana da numarasini yazar misin?Gunaydin herkese,
Ben cok iyi birini buldum kizlar. 2 ay once baktirdim ama telefonu kapatasim gelmisti o an icin ama cikti iste cok tuhaf bi sekilde. Herkes sormasin ne dedi nasil oldu falan diye cunku ozel. Ciktiktan sonra paylasiyorum bilginize. Burdan 1 arkadasimla paylastim sadece. Numarasini isteyen yazabilir ama 1 sartla. Herkes paylassin forumda ki birbirimize yardimci olalim. Bu arada Zeynepciler yazmasin, onlarin yorumlarini tahmin ediyorum, cikmadi dicekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?