- 13 Mayıs 2019
- 410
- 633
- 103
Heidi adlı arkadaş trans zeynep akıl okuyor mu diye sorunca genele cevapladım, Trans Zeynep'in son falı ve önemli olaylar daha tam çıkmadı, fal çıkarsa falcıya dönüş yapıyorum; özelden soran arkadaşlar da var ama falcı telefonu artık paylaşmıyorum çünkü varlıklarının o anki enerjisi doğru söylemeye yatkın olmayabiliyor. Hiçbir falcıya kefil değilim, para da boşa gıderse günah vebali ağır, ancak trans zeynep benım aklımı okumuyor ki okuyana da şahitliğim var. Burada söylenen bir kaç isme ben de baktırdım boş falcılar değil ama görünüre düştüyse yakalayabilirlerse yakalarlar yoksa nerden bilecekler. Burada falcıları sohbet anlamında paylaşıyoruz. Hiçbir falcının fanatiği değilim bana çok isim vermiyor. Bazen karıştırdığı da oluyor nasip diyorum ya ama şu var boş değil.U
zeynep bana zamaninda 35 tane isim
Saydi hic birini tanimiyordum, tanisicaksin dedi, 2 sene gecti hala tanismadim. 2 kere baktim ikisi de cikmadi.
Sayende simdi yine baktircam bidaha bi deniyorum hadi bakalim :)
Trans Zeynep in no sunu atarmisiniz bana
20kere baktırdım sanada kontesede çok kez sormuşumdur Zeynebi çözemediğim için dediği olumlu benle ilgili hiçbirşeyi yaşamadım. Sadece 1 dediği oldu oda bir olur bir olmaz demişti. Ama 1ay önce baktırdım ozaman belli düşüncelere sahip değildim çünkü öğrenmemiştim gerçekleri tabi zaman geçince şahit oluyorsun bu seferde şahit olduğum öğrendiğim şeyleri söyledi bana bu garip geldi bana yani bu düşünce okumak değilde neki benim bildiğimi bana söyledi ben çözemedim yani nedenide burda çoğu kişi çıkıyo vs dediği için kendi şahit olduğum şeyler düşünce okuduğu benim bilmediğim hiçbirşeyi bilemediği dediği gibi olmadığı bakalım bu sefer nasıl olcak.Ben çok kişiyi denediğim için Trans Zeynep in düşüncemi okuduğuna şahid olmadım. 4 kez baktırdım, isim verir verdiği isimlerin yüzde yetmisbesi tutar. Öbürleri ya vakti gelmedi veya yok bilemedim. Gaybi Allah Hazretleri bilir. Yalniz ben sabah saati ararım akşam o yorgunken baktırmam bence onun yardımcısı, bir varlığı var suya yazıyor galiba. O da anda ne kadar doğru söylüyorsa sizin nasibinize kalmış. Trans Zeynep i şahsen tanımam bilmem herşey güzel olacak kısmı beni sinir ediyordu son falında o huyunu terketmişti son falını daha yaşamadim ondan onu aramadım belki zamanı vardır. Falinda verdiği isimlerin çoğu ile tanıştım esas konular daha çıkmadı çıkarsa yazarim ama senin aklını okumuyor. 4 falı da 3 yıla yaymışımdır. Yalancı dediği de yalancı cikmistir.
takma enerjını sal gıtsın20kere baktırdım sanada kontesede çok kez sormuşumdur Zeynebi çözemediğim için dediği olumlu benle ilgili hiçbirşeyi yaşamadım. Sadece 1 dediği oldu oda bir olur bir olmaz demişti. Ama 1ay önce baktırdım ozaman belli düşüncelere sahip değildim çünkü öğrenmemiştim gerçekleri tabi zaman geçince şahit oluyorsun bu seferde şahit olduğum öğrendiğim şeyleri söyledi bana bu garip geldi bana yani bu düşünce okumak değilde neki benim bildiğimi bana söyledi ben çözemedim yani nedenide burda çoğu kişi çıkıyo vs dediği için kendi şahit olduğum şeyler düşünce okuduğu benim bilmediğim hiçbirşeyi bilemediği dediği gibi olmadığı bakalım bu sefer nasıl olcak.
Yok canım taktığım için değil sadece şaşkınlık diyelim :)takma enerjını sal gıtsın
Heidi adlı arkadaş trans zeynep akıl okuyor mu diye sorunca genele cevapladım, Trans Zeynep'in son falı ve önemli olaylar daha tam çıkmadı, fal çıkarsa falcıya dönüş yapıyorum; özelden soran arkadaşlar da var ama falcı telefonu artık paylaşmıyorum çünkü varlıklarının o anki enerjisi doğru söylemeye yatkın olmayabiliyor. Hiçbir falcıya kefil değilim, para da boşa gıderse günah vebali ağır, ancak trans zeynep benım aklımı okumuyor ki okuyana da şahitliğim var. Burada söylenen bir kaç isme ben de baktırdım boş falcılar değil ama görünüre düştüyse yakalayabilirlerse yakalarlar yoksa nerden bilecekler. Burada falcıları sohbet anlamında paylaşıyoruz. Hiçbir falcının fanatiği değilim bana çok isim vermiyor. Bazen karıştırdığı da oluyor nasip diyorum ya ama şu var boş değil.
orhan ve alex numarasını alabilirmiyimSon mesajıma yeni cok iyi iki falci ekliyorum izmirde Orhan ve Alex ikisi de cok iyi. Verdikleri vadeler de ayni soyledikleri seyler de. İsteyenlere özelden numara veriyorum
nazife zeytinburnu neresinde acabaNazifenin numarasini alabilir miyim?
Evet ben baktırdım ama biraz karışık konuştu. Pek anlamadım.
Ama çok iddialı şeyler söyledi, eğer çıkarsa söylerim.
arzuya ne baktırıyosunuz. ben ayna falını baktırmıştım 2 kere ikiside boş hikaye anlattı sadeceArkadaşlar, burda arzu çıkarsa söylerim demiştim. Dün kısaca çıktı dedim, biraz ayrıntılı yazmak istiyorum. Beni bir sene boyunca aramayan exim için, sana adımlar atacak, ve buluşacaksınız demişti. Ben inanmamıştım pek, çünkü cidden bir seneden beri hiç görüşmedik, ne telefon hiç bi haber dahi yoktu. Verdiği tarihle birlikte çıkmış. Buluştuğumuzda sana bazı cümleler kuracak demişti. Gerçekten dün buluştuk ve o cümleleri kurdu.
Ona soğuk yapacaksın demişti, bu onu gerçekten şaşırtacak demişti, ben soğuk yapmadım ama, Rest çektim, eximin dün söyledikleri bana uymadığı için.
Dün eve gelince tekrar arzuya baktırdım, ve cidden şimdiye kadar 2 seneden beri olumlu bakmayan kadın, ilk kez olumlu baktı. Bu adamın tamamen düşünceleri değişmiş dedi. İki aya kadar bazı ayrıntılar olacak dedi, ve sana daha net adımlar atmaya başlayacak dedi. Biz iki seneden beri ayrı olduğumuz için pek inanmıyorum.
Lakin arzu aynen şu cümleyi kurdu “ eski eşin tükürdüğünü yalayacak, bu onun için çok zor çünkü seni kendi etrafında pek iyi anlatmamış, ayrılma nedenlerinizi, etrafında bu yüzden hiç kimse barışmanızı istemiyor ama bir yolunu bulacak” dedi. Başta seninle sadece gizli görüşecek, sonradan açık açık barışacak dedi.
Ben pek inanamıyorum, evet benimle görüşmek ister ama gizlice diye düşünüyorum. Açık açık barışmak isteyeceğine ihtimal vermiyorum. Bu şimdiye kadar arzunun en iddialı falı, çıkma ihtimali 10%. Gercekten
Çıkarsa ve arzu çok iddialı konuştu, o zaman arzu benim için falcıların kraliçesi olurbu yorumu burada bırakıyorum. 2 ay sonra döneriz buna
Su an cidden bende cok kizginim, numarasini demin özelden istek üzerine verdim. Kiz ayna fali baktirmis kisa kesip yüzüne kapatmis.arzuya ne baktırıyosunuz. ben ayna falını baktırmıştım 2 kere ikiside boş hikaye anlattı sadece
bende 2 kere denedim ayna falı denileni baktırdım 5 dakika filan bakmıştır hadi ona takılmamaya çalışmıştımda çıkmadıda yani bişey acaba dedim başka falda iyide benmi bilmiyorum ama galiba herke onu baktırıyoSu an cidden bende cok kizginim, numarasini demin özelden istek üzerine verdim. Kiz ayna fali baktirmis kisa kesip yüzüne kapatmis.
Cok müsterisi var onu biliyorum hatta olumsuz yorum görünce inanmiyordum kendim sahit oldum. Belliki bazi müsterileri salliyo ve bu saygisizlik! Isteyince ama öyle iyi bakiyoki insanin felegi sasiyo. Bende bile bazen konudan kayip baska seyler katiyo araya her seferinde arzu abla düzgün bak diye cikisiyorum, ama dedigim gibi odaklandigi zaman 100% fali cikiyor, 2 senedir giderim imknsiz dedigim fallari bile cikmistir simdiye kadar.
Bidaha da böyle yaptigini duyarsam tavsiye falan etmem onu, sonra ben kendimi kötü his ediyorum. Yani nokta atisli tarihlere kadar bilmese böyle üstüne basa basa arzu demem ama bazi müsterilere böyle davranmasi gercekten ayip
Yok 400 tl yolluyorum bende baktirirken, ayna fali.bende 2 kere denedim ayna falı denileni baktırdım 5 dakika filan bakmıştır hadi ona takılmamaya çalışmıştımda çıkmadıda yani bişey acaba dedim başka falda iyide benmi bilmiyorum ama galiba herke onu baktırıyo
Canim bende ocakta baktirdim. Bana bakarken kafe ismi soruyordur birilerine. Ve o falindan sonra buraya da yazmistim bu arzu nasil bi falci diye. Kimisine iyi kimisine kotuSu an cidden bende cok kizginim, numarasini demin özelden istek üzerine verdim. Kiz ayna fali baktirmis kisa kesip yüzüne kapatmis.
Cok müsterisi var onu biliyorum hatta olumsuz yorum görünce inanmiyordum kendim sahit oldum. Belliki bazi müsterileri salliyo ve bu saygisizlik! Isteyince ama öyle iyi bakiyoki insanin felegi sasiyo. Bende bile bazen konudan kayip baska seyler katiyo araya her seferinde arzu abla düzgün bak diye cikisiyorum, ama dedigim gibi odaklandigi zaman 100% fali cikiyor, 2 senedir giderim imknsiz dedigim fallari bile cikmistir simdiye kadar.
Bidaha da böyle yaptigini duyarsam tavsiye falan etmem onu, sonra ben kendimi kötü his ediyorum. Yani nokta atisli tarihlere kadar bilmese böyle üstüne basa basa arzu demem ama bazi müsterilere böyle davranmasi gercekten ayip
Iste bu saygisizlik, vaktin yoksa sonra bakicam de. Kötü diyenlere inanmamistim. Su an kendim sahit oluyorum neden insanlarin arzuyu beyenmedigini. Odaklanmadan bu sekilde bastan sagmasi ayip, lakin ben 3 senedir bu sitedeyim tüm falcilara gittim ilk sirada arzu diyorum ben ayrintilariyla birlikte cikti. Simdi tiktok da patlamis duydugum kadariyla arzu sanirsam müsteri leri bol oldugu zaman falcilar böyle gecistiriyo diyorum.Canim bende ocakta baktirdim. Bana bakarken kafe ismi soruyordur birilerine. Ve o falindan sonra buraya da yazmistim bu arzu nasil bi falci diye. Kimisine iyi kimisine kotu
ay bide yalvarıcaz mı düzgün bakması içinYok 400 tl yolluyorum bende baktirirken, ayna fali.
yok fali cikar onun ama gercekten baskı yap, sallama fal bakmasın. inan bende 2 sene icinde patlayan tek fali yok. Ama bende baski yaptigim zamanlar oldu onda. Isteyince bakiyo
Evet orda cok haklisin. Gop birselin nosunu attilar bana simdi, bakalim o tutarli olucakmiay bide yalvarıcaz mı düzgün bakması içinkalsın bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?