İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim bende ocakta baktirdim. Bana bakarken kafe ismi soruyordur birilerine. Ve o falindan sonra buraya da yazmistim bu arzu nasil bi falci diye. Kimisine iyi kimisine kotu

Bana ilk falı dışında hep çok kötüydü. Israrla şans verdim ama olmadı. Aylar önce en son falında yanındakilerle sohbet etti, bana ailevi sorunlarını anlattı akıl istedi. Fal adına beş cümle kurduysa kurdu, onlar da ihtimalli şeylerdi. Kaç senedir en kötü fal deneyimlerimde ilk üçe girer.
Ayrıca akıl okuduğumu düşünüyorum ama karşı tarafı değil, bizi okuyor

Arkadaşlar ben Gop Birsen mi birsel mi ona baktırdım. Çok sinirliyim cidden, böyle bir saygısızlık görmedim. Geçen sefer evine gitmiştim. 2020 de söylediği
bazı şeyler çıkmış diye bir kez daha deneyim dedim. Kahve falı ücreti attım, sonra aradığımda başladı konuşmaya fal bakıyor muş güya. Size yemin ederim fincanımın resimlerini istemeyi unuttu. Fincan olmadan bir şeyler söylemeye başladı. Ve bir öyle bir böyle konuştu, 100 tane soru sordu, sonra anlattığı şeyler uyumsuz olunca dediklerini değiştirdi , yine uyumayınca şarjım bitiyor diye telefonu yüzüme kapattı 15 dakika falan sürdü. Fincanın resimlerini almayı unuttuğundan tamamen salladığını fark ettim, Rezalet böyle bir şey görmedim. Sakın ama sakın o kadına baktırmayın.

Niye bu kadın böyle yapıyor ya anlamıyorum. Bakabiliyor eminim, ama içinden gelmeyince bakmıyor, sallıyor. Sonra da insanların parası yanıyor üstelik kendi adına leke getiriyor. Gerçekten çok üzülüyorum böyle yapmasına. Baktırdığım en iyi falı o baktı şimdiye kadar , ama her seferinde insan yalvaramaz ki bana düzgün bak diye. Ben de olsam bir daha baktırmam.

Biraz sert yapmayı çıkışmayı denedin mi? Çünkü ben bir kaç kere öyle yaptıktan sonra odaklandı. Yani falıma bak diye falan bayağı bir sert uyarmıştım

ARZUYA nasıl ulaşıtırız peki .)

Bende burada ilk soylendigi zamanlar baktirmistim pandemi senesiydi sanirim. cok kotu bir fal deneyimiydi sonra cikmadi da zaten. Hos, bir fal yorumu yapmadigindan da zaten cikmasi imkansiz olabilir sonra burda yine konusulunca bi sans vereyim belki iyidir dedim yine husran yine husran… tek bir cumle ve tek bir tarih verdi. Oraya daha gelmedik. Ama gelince cikarsa buraya yazarim yine. Fakat ucuncu defa baktirabilecegim biri asla degil. Sifir ozen gosteriyor.

arzu nerede iletişimi varmı

Hayatımda Zeynep’e 2 kere fal baktırdım. Ve burda ki çoğu kişiyi denedim diyebilirim. Elmira, ramek, nihal, nakta, Elif, arzu vb… aralarından en iyisi Zeynep diyorum. Rita içinde çok iyi diyorlardı denemedim ama Zeynep gibi olduğuna inanmıyorum

Bir dünya para verdiğim insanı devamlı uyarmamalıyım bence. Daha da baktırmadım zaten. Bir keresinde de ya böyle olursa diye kendi kendime kurduğum ama olmayacak bir senaryoyu bana anlatmıştı olacak diye. Yanılmış oldu

Geçen gün kadıköyde eskiden beri gittiğim bir falcıyı ariyim dedim ne kadar oldu acaba gitsem mi diye 450 tl dedi,sanırsın kuş konduruyorlar. 450-500 de nedir yani

Geçen gün kadıköyde eskiden beri gittiğim bir falcıyı ariyim dedim ne kadar oldu acaba gitsem mi diye 450 tl dedi,sanırsın kuş konduruyorlar. 450-500 de nedir yani
Katılıyorum o değil de ben şunu da anlayabilmiş değilim burada 400 500 e bu kasar basit fal baktırıp 100 bandında ki lere de bende baktırdım ama gelip neler neler denildi ben fiyat performans değerlendiriyorum herseyi bilmesini aramıyorum sonuçta verilen belli bu arada o zamanlar fiyatşar böyleydi rita 80 di işte iyisi 100 gene zi 400 500 e bakan vardı ama ben kendimi biliyorum 400 500 segmentinde bir bakım yaptıracaksan bana en az 1 saatini ayırması lazım ve işte bu nede dediğimde yıvatlak ucı acık konusmaması lazım takır takır takır a dan z yi sayması lazım kızlarda yürürken baktı bes dakika baktı salladı diyor ben birşey diyemiyorum…

Yürürken fal mı olurmuş Allah aşkına daha neler? Bu sallamasyonluk değilde nedir? 80 tyi geçtim parayı da geçtim 20 tl bile versem yürürken bana fal bakan sağ solla konuşan insanın saygısı yoktur ne diye onun sözlerine inanalım ki haksızmıyım. Birde ben çok dobrayımdır yani para verdiğim falcı bana saygısız davranıyorsa veya saatinde bakmıyorsa tavrımı koyarım net.
Tabi ki 500 tl vermem için a dan z ye herşeyimi söylesi ve 1 saatini ayırması lazım. Ben telde baktırırım genelde 15-20 dakika dolunca çatt diye yüzüme kapatan falcılar gördüm.

Tamamen merakımdan soruyorum mahsuru yoksa hiç vicdanın verirken böyle bi cız etmedi mi ?
O esnada hayır. Ama sonradan evet. Yazık günah. O parayı sokakta düşür daha iyi. Belki ihtiyacı olan biri alıp yemek yer. Ben çok üzülüyorum ama şöyle bir durum var maalesef insan aşk acısı çekince gözü bir şey görmüyor maalesef

Bende telefondan baktırıyorum bide tellwe den baktırıyorum telefondan bi tarotcu var bir arkadas önerdi burada o içime sindi deneyeceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…