İstanbul'da Fal - Falcılar

tarzı benziyor ama nakta daha akıcı ve yumuşak tonda konuşuyordu diye hatırlıyorum. ben konuşmasını sevmiştim
Kibar bir kadindi hatirladigim ama faldan sonra mutsuz hissetmistim. Galiba cok ovuldugu icin 2 defa baktirmistim ilkinin cikmasini beklemeden. Yankili bir ses kaydi atmisti, soguk bulmustum tarzini falan haber okur gibi bir de cok emindi ama dedigi seyler hic olmadi, net hatirladigim bir sey hakkinda soyledigiyle alakasizdi anda hatta detayli yorumladigi seyler de alakasiz oldu gelecekle alakali, hic tutan bir tarafi yoktu.

Benim ses tonu aklimda cok kalmamis ama tarzini benzettim cok oldu baktirali, bir kere dinleyip silmistim zaten.
Yok yok cok farklı .
Ben hatırlıyorum ses tonunu asla unutmam .
Ses tonu yumusak diksiyonu ıyı .
Alcalıp Yükseltıyot sesıni.
Tiyatral bir anlatımı var .
Degısık bir tarzı var ona bir şey dıyemem ama bana dedıgı seylerden Instagram sayfamı ınceledıgı bellıydı .
Sonradan uyandım tabı bu kadın neden bunları bana söyledi diye dusunmus ve uzulmustum.
Beni gerçekten çok uzmustu.
Asla falı olumsuz dıye soylemıyorum olumsuz konuşan çok kişi oldu ama Beni eleştiren dış gorunusumden yargılayan kımse olmadı .
Olumsuz konusucaz diye bu kadar yargılanmayı kaldıramam.
Bılınçlı yapılıyor bunlar maalesef.
Yoksa durum olumsuz bu ilişkide bir gelecek gormuyorum vs demek normal kendi ongorusu .
Ama zaten uzulen bir ınsana bunları soylemek kotu nıyetli oldugunu gosterıyor

Bugün zeynepe baktırdım. Verdiği isimlerden tutan oluyor mu? Ben hiçbirini tanımıyorum nedense. Birde falın başında hep başka erkeklerden bahsetti evli olduğumu ben kendim söyledim. Evliyim deyince hemen çocuğumun olacağını söyledi. Ama falın sonlarına doğru bir şeyler bilmeye başladı.

Son zamanlarda size baktığı fallar nasıldı?

Nasıl ulaşabilirim o falcıya

şunu anlamıyorum ben yazdım kimseye bakmıyorum dedi benden hemen sonra yazan arkadaşıma randevu verip baktı. mesajımda saygısız ,baskıcı filan değildim olsam beğenmedi diyeyim.
Vala ben de ona baktırmış bir insan olarak kendisini çözemediğim için çok yorum yapamıyorum maalesef kendisi ile ilgili sadece günlerce konuşuldu kadın ihtiyacı vardır yoktur o kısmı da bilemem ama güzel pr yaptı vala

Bana Hasan diye biriyle tanışacaksın ded nerde hasaaaaan

Kendisi size özelden numarasını gönderebilir, ya da ben göndereyim
Yeliz tel nosu sonu 19 mu? Beylikduzu Yeliz'se ilk baktirdigimda yakin gelecek ve anda bilmisti, ama uzun vadede anlattigi kisiyle tanismadim. Tarzini falan sevmistim ama sonra 2 sene sonra yeniden baktirdim kendi derdini anlatti telde, bana da tavsiye verdi sadece hic bakamadi, sanki baska biriydi cok ilginc konusma tarzi falan ilkinde daha ciddiyken ikinci falda sanki 40 senelik, hafif laubali arkadasi gibi konustu yani falcinin kendi hayatini anlatmasi da komik oluyor.

Hayır bu Ankarada :) ay hepsi hikaye yazıyor ya sıkıldık hepsi bana çok iyi kısmet geliyor ailen de çok sevecek diyordu nerde bu kısmetim

3goz cafedeki yeliz mi acaba bu eğer değilse banada gönderip söyler misiniz

Hayır bu Ankarada :) ay hepsi hikaye yazıyor ya sıkıldık hepsi bana çok iyi kısmet geliyor ailen de çok sevecek diyordu nerde bu kısmetim
Gelmeyen kismette falcidan %50 iade isteme hakki olmali. Verdigi tarihten itibaren 6 ay gecince anlattigi gibi biriyle tanismazsak kismi iade olsun artik, fiyatlar az degil cunku. Bosuna yuzlerce lira veriyoruz hikaye dinlemek icin.

bana 3 isim vermişti mayısın sonunda mı ne baktırmıştım? hiçbiri ile tanışmadım henüz. vade vermemişti bu kişilerle ilgili ama. bana da eski sevgili görüp sonra evli misin diye sormuştu

bana 3 isim vermişti mayısın sonunda mı ne baktırmıştım? hiçbiri ile tanışmadım henüz. vade vermemişti bu kişilerle ilgili ama. bana da eski sevgili görüp sonra evli misin diye sormuştu
Bana her burc, fiziksel ozellikle cesit cesit kismetler gorduler her falci ayri tarz anlatti hicbiriyle tanismadim :))

Zeynep her falında ayşe fatma ahmet mehmet diye bir sürü isim söylüyor illa bir isimden tanıdığı oluyor insanın uzak veya yakın olmasada insan düşünüyor
falın geri kalanındada kendi kendine konuşuyor nasıl fal bakıyor anlamadım ben valla

bana hiç evli misin demedi. verdiği bazı isimlerle de 3 yıl sonra filan tanıştım yakın gelecek bilen bulamıyorum
verdiği isimlerle ilgili geç keşfettim ahmetle ilgili konuşma olacak diyosa biz ahmetle tanışalım diye bekliyoruz ama arkadaşımız gelip ahmet isminde birinden bahsediyor. sadece adı geçiyor. bana bunun katkısı yok ki bilmese de olur

bu bilme değil bence zaten.isim atmış kafadan siz de adı geçince ona yormuşsunuz gibi. hayır saydığı isimlerin de bi olayı yok, tanışacaksın dedi de ne amaçla iş mi aşk mı, ne olacak.ortada nereye yoracağımı bilmediğim isimler var sadece.

ben bir tarafa yormadim. burda detay vermem mumkun degil o sebeple ornek verdim. kısaca isimlerle cok alakasiz sekillerde yolum kesisti bu sene su isimde biri su yasta biriyle iliskin olacak dedi 3 sene sonra oldu. benim icin vadeleri de cok kotu. detay ve net tarihli konusursa tutuyor yoksa bir aya mi bes seneye mi bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…