İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben yesilçingenenın Bos oldugunu düşünmüyorum en azından ksrekter analizi iyi genelde dedigi gıbı cıkıyor .
Kac kişi için baktırdıysam hepsinin analizi iyiydi .

yeşilçingeneye baktırabilenleri görünce şaşırıyorum bana ve çevremdeki herkese uyuşmuyoruz diyerek iade etti birimize bile bakmadı

yeşilçingeneye baktırabilenleri görünce şaşırıyorum bana ve çevremdeki herkese uyuşmuyoruz diyerek iade etti birimize bile bakmadı
Niye bakmıyor ki acaba.
Gercı yıllar önce bana da öyle demişti .
Yani spesifik bir soru sordunuz mu peki
Genel falları bakmıyor diye biliyorum

Yesilcingeneye nasil ugrasmistim baksin diye. Hep iade hep iade

bizde de öyle oldu. her iadesinde başka biri gönderdi ona ama olmadı pes ettik
Niye bakmıyor ki acaba.
Gercı yıllar önce bana da öyle demişti .
Yani spesifik bir soru sordunuz mu peki
Genel falları bakmıyor diye biliyorum

Altı kişiyiz. Spesifik soru soranımız oldu, genel baktırmak isteyen oldu belli konu isteyen oldu ama bakmadı uyuşmuyoruz dedi durdu.

kızlar bildiğiniz önerebileceğiniz harita bakan var mı ? Fal gibi değilde hani merakımdan baktırmak istiyorum haritama eğer varsa bana burdan veya özel mesajdan yazabilir misiniz

kızlar bildiğiniz önerebileceğiniz harita bakan var mı ? Fal gibi değilde hani merakımdan baktırmak istiyorum haritama eğer varsa bana burdan veya özel mesajdan yazabilir misiniz
Merhaba ben Ali Canlar’dan rektifikasyon (doğum saati tespiti) ve solar harita yorumu almıştım. Memnun kaldım. Aşırı spesifik durumlar olmadı zaten bu yıl hayatımda ama genel olarak dediği gibi ilerliyor süreçlerim.

Canim bi kac gun once birisi yazmis sayfaya belki ona sorabilirsin?

Buydu canim L levanderNlitea

Haklisin tabii ki canim.

Yeşilçingene demez olaydım. Eski falcılar pörtledi nakta, yeşilçingene, elmira-ramek, nihal vs… ama Zeynep hanıma alkışlar senelerdir burda ki ününü kimseye vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…