İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar size bişey soracam benim önerdiğim Hülya ya baktırıp memnun kalan var mı dediği çıkan bana çok olumsuz birşey dedide

Kızlar Fatma’yı sormuşsunuz yok Kadin telefonu zaten bakmıyor telefonda daha önce söyledim bana yakın gidince bile bakmıyor bir yıl geçmeden gelme diyor

Aylanın no alabilir miyim özeldennn

ben baktırmıştım kötüydü
Ben fal bakıyorum isteyen olursa hesabımi atabilirim

Dmden alabilir miyimm

Numarasını yazar mısın özelden

Üsküdarlı arzuysa tırtında tırtı ayna falı bilmem ne zaet zurt

Gizemli cadı cafe gizem hanım bakıyor kesinlikle öneriyorum cadı kafe değil ama gizemli cadı kafe Maltepe'de İnternetten bakabilirsiniz numarasına dün ne baktiysa bildi ve ben çok şaşkınım

Gizemli cadı cafe gizem hanım bakıyor kesinlikle öneriyorum cadı kafe değil ama gizemli cadı kafe Maltepe'de İnternetten bakabilirsiniz numarasına dün ne baktiysa bildi ve ben çok şaşkınım
Kapalı fincan bakıyor ben online baktırdım 300 lira kapalı fincan bir de fotoğrafınızı istiyor o kadar ama gerçekten ağzım açık kaldı

Kapalı fincan bakıyor ben online baktırdım 300 lira kapalı fincan bir de fotoğrafınızı istiyor o kadar ama gerçekten ağzım açık kaldı
instagramda da varlar, acaba oradan mı baktırdınız?geeçi en son 2022 de paylaşım yapmışlar ama yanı yer sanırım, Gizem Hanım'ın adı geçiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…