adam pay alıyordur o gömülerden yavrum :))Bi arada bi tanesi ben böyle boş şeyler için fal bakmam demişti gömü altın işlerine bakıyormuş adam benim hayatımı basit buldu ve bakmadı
Yani öyleymiş bide buluyormuş ay neyse durup dururken başımı belaya sokmayayımadam pay alıyordur o gömülerden yavrum :))
Ay bide hepimiz okumuş bi yerlerde çalışsan müdür olan kişileriz tabi bunları sadece size özel anlattıyorumİki gelecek öğrenecem diye Fatma’da sıra beklerken bayılmıştım insanlar acıyıp sıralarını vermişti bana sabah 9 da gidip 6 ya kadar beklemiştim
bayıldığına değdi mi bari canım?İki gelecek öğrenecem diye Fatma’da sıra beklerken bayılmıştım insanlar acıyıp sıralarını vermişti bana sabah 9 da gidip 6 ya kadar beklemiştim
Bir bakım şansım olsa yine Fatma’yı seçerim gerçekten tüm hayatını okuyor dediği her şey oluyor çok yaşlı ve bi görsen yani bayıldığı gün orda sırada 2 doktor vardı o kadar yanibayıldığına değdi mi bari canım
nerde bu Fatma teyze pekiKaç evlilik yapacaksın kaç çocuğun olacak hepsini söylüyor
Kızıltepe de forumda ona ait açılmış başlıkta var zatennerde bu Fatma teyze peki
kendisi sadece yüzyüze mi bakıyor acaba? ben başlığı göremesim de nedense, doğru verilerle aramadım belki de.Kızıltepe de forumda ona ait açılmış başlıkta var zaten
Evet ve bir yılda sadece bir kere bakıyorkendisi sadece yüzyüze mi bakıyor acaba? ben başlığı göremesim de nedense, doğru verilerle aramadım belki de.
aynı kişiye 1 yılda 1 kere yeter zaten ama yüzyüzeyse zaten imkanım yokmuş. teşekkürşer.Evet ve bir yılda sadece bir kere bakıyor
Mardin.Nerde bakiyor anlamadim kiziltepe nerde
Ben kaldım memnun anda cok iyi ama benim için hacerin üstü gelmeyecekDamlaya baktırıp memnun kalan varsa bildiğini düşünüyorsanız tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?