- 6 Şubat 2024
- 671
- 315
- 23
- 40
Anlamadim yani cok sik fal baktirmamakmi lazim diyorsun son 6 ayda en az 30 fal baktirdimKizlar dun Berk ve Damla'ya baktirmistim. Berk'in ilk fali mukemmel hala ayni seyi soyluyorum kahve fali baktirdigim en iyi faldi ve ileride merak ettigim olursa ilk danisacagim yorumcu olacak. Hayatim karakterim ne varsa her sey dogruydu. Detalari donup donup okudum nasil bldi diye, ne sorumda soyledim ne de birine soyledigim detaylar. Yalniz dun kahvede merak ettigim bir kisyle ilgili gelecege yonelik daha detayli yorum almak icin sonra ona el fali da attim. Fali gondermeden bir gelisme yasandi ve bunu da sordum. Fal yorumu geldi, bir de tabi olan gelismeyle birlikte ilk falindan daha olumsuza donuk kisilik tespiti yapti ama bir oncekinde soyledigi ayni olumlu sonucu gordu sadece zaman daha uzun olabilir dedi el fali daha detay ve sorudugm kisinin fotografinid a gondermistim.
O arada bir gelisme daha yasandi, ben sorumu gondermeden, butun olumlu olasiliklari altust edecek bir gelisme sorumda bunu soyledim, olmasi imkansiz su anda zaten ben istemem olumlu olmasini, Berk Bey de ben talep etmememe ragmen kendi kredi payi kadarinin kredi iadesi yapti halbuki ikinci falin tespitleri d eiyiydi yine dogruydu, sadece gelecek ongorusu olumlu oldugu icin herhalde boyle uygun gordu kendisi, hatta yapmamasini tercihe derdim o kadar uzun yazmis emek vermis. bir gecede iki fal gonderdigim icin de, gelecege yonelik olacak dedigi seyin olma ihtimali kalktigi icin de olabilir. Neyse bu davranisini da begendim sonucta bazi yorumculardan bunu istedigimizde bile iade etmiyorlar.
Ozetlemem gerekirse son donemde fal baktirdigim konuyla ilgili olumlu konusanlar su an icin patlamis gozukuyor. Damla (ona da her zaman yine baktiririm, anlik gecmi ve yakin gelecek tespitleri dogru uzak vade olmuyor sadece bu konuda da maalesef yanildi) Berk, Eray (o biraz toksik gormustu gerci ama soyleydigi sekilde ilerlemedi, gecmis ve anda da yanildi tutmadi yani benimle) Almina. Zaten baska birine baktirmamistim, merak ettigim icin fala yonlendim 1 seneye yakindir toplasam 3-4 fal baktirmistim son bir aydir bu sayi 8 oldu. Size bir tavsiye bence fala yonlendiren yani kafanizda soru isareti yaratan biri varsa, isler asla hayirli ilerlemiyor yani genellersek bu boyle. Olacak olan hizli bir sekilde oluyor unutmayin, enerji duser, soru isareti olur fala yonelirseniz anlayin ki cok da iyi ilerlemeyecek. Hepsi boyle olamaz tabi ki ama genel bu sekilde. Eray'in en iyi tespiti de bu olmustu, enerji yavaslamissa iletisimde kopukluk varsa olmaz, olacaksa su gibi akar olur dedi %100 katiliyorum.
Fal baktırma gereği duyuyorsan yeni bir konu için, genelde olumsuz oluyor zaten hayırlı olsa hızlıca oluyor demek istedim. Çok fal baktırmak hiç iyi değil ayrıca max ayda 1, ben öyleydim geçen aylara, 2 ayda bir baktırdım eğlencesine, genel fallar. Bir konuya veya kişiye yönelik özellikle baktırmamak lazım sürekli.Anlamadim yani cok sik fal baktirmamakmi lazim diyorsun son 6 ayda en az 30 fal baktirdim
Fal baktırma gereği duyuyorsan yeni bir konu için, genelde olumsuz oluyor zaten hayırlı olsa hızlıca oluyor demek istedim. Çok fal baktırmak hiç iyi değil ayrıca max ayda 1, ben öyleydim geçen aylara, 2 ayda bir baktırdım eğlencesine, genel fallar. Bir konuya veya kişiye yönelik özellikle baktırmamak lazım sürekli.
Bunu ben de düşündüm acaba fal baktırarak olacakları mı engelliyoruzVerilen vadeler uzuyormu sence yani blokajmi yasaniyor ondanmi acaba uzadi yoksa gercekden baktirdigim 35 kisi yanilmis olamaz degilmi
Yanılabilir örneklerini gördük hepimizVerilen vadeler uzuyormu sence yani blokajmi yasaniyor ondanmi acaba uzadi yoksa gercekden baktirdigim 35 kisi yanilmis olamaz degilmi
Verilen vadeler uzuyormu sence yani blokajmi yasaniyor ondanmi acaba uzadi yoksa gercekden baktirdigim 35 kisi yanilmis olamaz degilmi
Hepimizde benzer durum varsa olabilir mi blokaj durumuBunu ben de düşündüm acaba fal baktırarak olacakları mı engelliyoruz
Bilmiyorumki baktirdigim herkes donüs var dedi ama daha hic birsey yok yani 35 kiside yanilmis olamazki degilmiHepimizde benzer durum varsa olabilir mi blokaj durumu
Moralini bozmak gibi olmasın ama banada 200 kişi bu iş olacak dedi. Ama adam gizli gizli evleniyormuş meğer. İnşallah seninki ole olmaz.Bilmiyorumki baktirdigim herkes donüs var dedi ama daha hic birsey yok yani 35 kiside yanilmis olamazki degilmi
kimlere baktirdinFallara kalırsa herkes kavuşuyor evleniyor zengin oluyor .Ben de çok baktırıyorum hayatımdaki kişiyle ayrıyken ancak karşı tarafın o an duygularını düşünceleri öğrenmek için baktırıyorum gelecekle ilgili söyledikleri çok çıkmıyor zaten, arda tesadüfen tutuyordur
ben bu arkadaşa baktırmıştım öneriyle buraya yorum yazmıştımmm. gerçekten çok güzel detayları bilmişti harikaydı ama mesela o kadar basit şeylerde yanıldı ki inanamamıştımKizlar ben soktayim. Biliyorsunuz burada yillardir yazarim, online, yuzyuze, unlu falcilar, telefonda bakanlar kim varsa denemis biri olarak, bugune kadar baktirdigim en iyi fali BirYolun Var'daki Berk bakti bugun@Poramor onermisti daha once hazir indirimdeyken kahve fali gonderdim bugun. Soylemedigim, kimsenin bilemeyecegi o kadar cok sey bilmis ki boyle fal gormedim. En unlu falciya da baktirdim bu kadar bilemedi. Ben falcimi buldum sanirim cidden soktayim, hayatimi sermis butun detayiyla. Bu kadar begenmesem bu kadar ovmezdim burada. Bana uydu enerjisi sanirim herkese boyle olur mu bilmiyorum. Yakinda el fali da baktirmayi dusunuyorum, gelecek ongorusu oldu tarih de verdi 1 ay zaman var olmasi da yuksek ihtimal, olursa yine yazarim ama anda gecmiste mu kem mel bildi bana.
Burda son zamanlarda ismi geçen çoğu kişiye baktırdım ama gelecek için değil anlık duygu düşüncesi ve konuştuğu başka biri var mı tarzında sorular sordum.Geleceği bilene çok denk gelmedim damlanın yakın vadede söyledikleri çıktı.Onun dışında falın enerjimizi kötü etkilediğini yada olucak olayları geciktirdiğini düşünmeye başladım son zamanlarda.bir de burda bazı falcılardan kimileri memnun kalmış kimileri ise hiç beğenmemiş tamamen enerji işi olduğunu düşünüyorum falın dolayısıyla bu kadar falcı denemeye değer mi değmezmiş karşımızdaki erkekler bize bu kadar kafa yormuyorken biz neden bu kadar uğraştık onu da anlamış değilimEnerji karisimida olabilir diye düsünüyorum serbest birakmak lazim
Ama isde geöde anlat
kimlere baktirdin
Evet bende duydum o kişiyi ama söyledikleri çıkmıyormuşEvet enfal diye birinin numarasını buldum ben ama o değilmiş enfal dan el almış öyle dedi
canım ben tarotta hep kötü kartlar seçiyorum, nerede şeytan kartı kule kartı varsa onu seçerim. elimin ayarı bozuk sanırım. tarot çoğunlukla olumsuz oluyor bende.Falın olacakları ötelediğini ya da engellediğini ben de düşünmüyorum. Gelecek çoğu kişide olduğu gibi bende de çıkmıyor. Sadece birkaç yıl önce Zeyder bir vefat durumunu ayrıntılarıyla bilmişti ama aynı falda ve sonraki fallarımda söylediği şeyler olmadı. Bir de genel olarak baktığımda kahve ve Katina fallarım daha olumlu, tarotlar ise olumsuz çıkıyor. Bunun sebebini çözemedim. Şimdiye kadar baktırdığım olumsuz falların yüzde 80 i net tarottur.
Aynen benim de öyle oluyor. İlginç olan kartlar bazen güzel gelse de yorum kötü olabiliyor. Çok anlamasam da sonuç kartına bakıyorum mesela güzel gelmiş, gelen yoruma bakıyorum yine olmamışcanım ben tarotta hep kötü kartlar seçiyorum, nerede şeytan kartı kule kartı varsa onu seçerim. elimin ayarı bozuk sanırım. tarot çoğunlukla olumsuz oluyor bende.
Bencede ötelemio. Zaten olmayacağı varsa olmuo. Kesinlikle ole. Zaten çıkmıo ama yine gidiyoruz işte Napalım. Artık denenecek birileri bile kalmadı.Falın olacakları ötelediğini ya da engellediğini ben de düşünmüyorum. Gelecek çoğu kişide olduğu gibi bende de çıkmıyor. Sadece birkaç yıl önce Zeyder bir vefat durumunu ayrıntılarıyla bilmişti ama aynı falda ve sonraki fallarımda söylediği şeyler olmadı. Bir de genel olarak baktığımda kahve ve Katina fallarım daha olumlu, tarotlar ise olumsuz çıkıyor. Bunun sebebini çözemedim. Şimdiye kadar baktırdığım olumsuz falların yüzde 80 i net tarottur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?