Merhaba banada iletebilir misiniz?
Ben de alabilir miyim Safiye hanımın numarasınıBeşiktaş ıhşamur caddesinde cnm numarasını attm biraz soğuk nevale bir kadın ama benim nasıl evlenip evlenmiceğimi bile bilmiş . Tarihler zamanlar hepsi tutmuş ama size ne olur bilemem fal işleri işte. 2018 de ki mesajlarımı bulabilirsen orda faldan hemen sonra yazmış olabilirim neler dediklerini çıkıp çıkmadığını
Ben de kahve falı iyi diye bu sefer onu denedim Berkte. İlk baktırdığımda yeni içilmiş kahvem olmadığı için tarot atmıştım, çok şaşırtıcı bir fal olmamıştı. Kahve de çok farklı olmadıKızlar bir yolun varda indirim varmış Berk e duru görü baktırdım tırt en iyisi soru sormadan kahve falı atacaksın ilk falı şokluktu 2. Tırt.. bana diyo sen gurur yapıyorsun bi tv reklamı verip dön demediğim kaldıdiyo gururun yüzünden kaybedersin …. Bacım ne gururu gurur mu kaldı bende:s
Soru sormadan baktırmak lazım canım diğer türlü soruya göre cevap veriyorlar oda sallamasyon oluyorBen de kahve falı iyi diye bu sefer onu denedim Berkte. İlk baktırdığımda yeni içilmiş kahvem olmadığı için tarot atmıştım, çok şaşırtıcı bir fal olmamıştı. Kahve de çok farklı olmadısoru sormadan mı atmak lazımdı acaba, normalde öyle yaparım ama bu sefer içimi döktüm adama o da aynen senin dediğin gibi diyip durmuş mecburen
Aslında bütüne baktığımda dedikleri de doğru, sadece harf, isim ya da kimsenin bilemeyeceği birşeyi bilmesi gibi bir beklenti olunca bana da vasat gelmiş olabilir bilemedim…
Haklısın evet, yine de insan bi bekliyor ki sorumu cevapladıktan sonra biraz da hislerini devreye soksun.Soru sormadan baktırmak lazım canım diğer türlü soruya göre cevap veriyorlar oda sallamasyon oluyor
Yine indirim mi yapmis ben gecen indirimsiz duru goru baktirdim gercekten kotuydu sonra uslanmadim bi de kahve attim artik beni tanidigi icin tamamen tirtti. Ama ikinci kahvede vade verdi.Kızlar bir yolun varda indirim varmış Berk e duru görü baktırdım tırt en iyisi soru sormadan kahve falı atacaksın ilk falı şokluktu 2. Tırt.. bana diyo sen gurur yapıyorsun bi tv reklamı verip dön demediğim kaldıdiyo gururun yüzünden kaybedersin …. Bacım ne gururu gurur mu kaldı bende:s
Nasi bisce bildi canim spesifik birey falan miydi?Cikan fal haberiyle geldiiiimmmmmmm ahu ve berk bildi
2 hafta once kanli bicakli bir sekilde konusmayi bitirdigimiz exin tekrar yazacagini soylediler. Ahu 45 gun icinde berk 1-2 hafta icinde dedi.Nasi bisce bildi canim spesifik birey falan miydi?
Ahu kim2 hafta once kanli bicakli bir sekilde konusmayi bitirdigimiz exin tekrar yazacagini soylediler. Ahu 45 gun icinde berk 1-2 hafta icinde dedi.
2 hafta once kanli bicakli bir sekilde konusmayi bitirdigimiz exin tekrar yazacagini soylediler. Ahu 45 gun icinde berk 1-2 hafta icinde dedi.
İlkti evet size uydum bu konudaAhu'ya ilk baktırışındı değil mi? İlki bende de vadesinde çıkmıştı
FalsepetiAhu kim
Merhaba, indirim varken berki bende deneyeyim diyorum. Genel ne olacak bitecek gibi mi sormak gerek?Falsepeti
İlkti evet size uydum bu konudadediklerini yasadiniz mi peki yoksa sadece vade mi cikti
Ben “onunla ne olur” diye sormustum ama durugoruyu onermem. Kahvesi iyiydi fakat bir yerden sonra tavsiye vermisti sadece gecmis ve anlik iyiydi ikinci kahvede vade vermisti ama sadece vade. Elle tutulur pek bir sey dememisti.Merhaba, indirim varken berki bende deneyeyim diyorum. Genel ne olacak bitecek gibi mi sormak gerek?
Ya bende bilemedigi seyler de oldu mesela ama hisli biri oldugunu dusunuyorum kesinlikle. Ve duygu denizi de deneyip birakicam bu fal olaylarini. O da 1 temmuzda gelecekmis dun onun icin kredi bile almistimSevindimBen kolay kolay tavsiye etmiyorum ama %90 çıktı. Yaşayacağım süreçle beraber vadeyi bildi.
Bence de en iyisi kahve ve ilk fali cok iyi cok sik baktirmamak lazim her falci icin gecerli. Minimum 1 ay vermek lazim ya da gelisme olmasini beklemek. Berk genelde gelecek cikmiyor diyorlar, vadesini bilmesine sasirdim hem Ahu'dan daha net ve uyan bir vade vermis digeri 45 gun demis uzun bir vade mutlaka bir adim gelir zaten o kadar zamanda.Ben “onunla ne olur” diye sormustum ama durugoruyu onermem. Kahvesi iyiydi fakat bir yerden sonra tavsiye vermisti sadece gecmis ve anlik iyiydi ikinci kahvede vade vermisti ama sadece vade. Elle tutulur pek bir sey dememisti.
Attım bende berke bakalım ne diyecek:)Bence de en iyisi kahve ve ilk fali cok iyi cok sik baktirmamak lazim her falci icin gecerli. Minimum 1 ay vermek lazim ya da gelisme olmasini beklemek. Berk genelde gelecek cikmiyor diyorlar, vadesini bilmesine sasirdim hem Ahu'dan daha net ve uyan bir vade vermis digeri 45 gun demis uzun bir vade mutlaka bir adim gelir zaten o kadar zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?