Duygu denizde bana sitede en iyisiyim demişti, anda biliyo sanarken aşk,iş,sağlık komple doğru bilmediğini öğrenmiştim patladı tek tekben de böyle kibirleri anlamıyorum. ben en iyisiyim bana yorum yap ne ya? gercekten çok saçma. sevdiğim bir falcı ama Boyle yapması beni irrite etti. Talha anı baya iyi biliyor ama zamanları çıkar mı bilmem.
Ben de anı bilmiş gibiydi ama bilememiş demek ki çünkü vadesi çıkmadı söylediklerine göre çıkması lazımdıTalha gerçekten anda iyi mi ya? Teyit edebiliyo musunuz
Gelecek çok değişken bir şey iki tarafın anlık tercihlerine düşüncelerine göre şekillenebiliyor. Tek bir ihtimal yok ki hiçbir şeyde. Ama benim bildiğim bir şey varsa o da beklememek enerjinizi ne zaman çekerseniz asıl o zaman olacak olanlar başlıyorBen geleceği hiçbir falcının bilebileceğini düşünmüyorum. Yani eğer müslümansak bu böyle zaten.. falcılar andan yorum yapıyorlar o yüzden anı bilmesi önemli benim için en azından karşı tarafın duygularını
Kemal çeriye 2021 de nişanlımla ayrıyıen baktırmışım şimdi dinledimde hiçbir dediği çıkmamış 4 gün sonra yazar demiş inat etmiş ego yapmış demişBen de istemeyen birini bekleyemeceğimi dedim bakalım nolacak Kemal çeriye az önce yine baktırdım bu sefer de çıkarsa bu adamın dedikleri kızlar kesin deneyin ama bekleyin benimkisi yakın vade bir çıksın öyle
Bu arada talha ilhanla ilgili daha önce burda dedikleri oluyor ama vade tutmuyor demişlerdiBen de anı bilmiş gibiydi ama bilememiş demek ki çünkü vadesi çıkmadı söylediklerine göre çıkması lazımdı
Hulyanim numarasini benimle de paylasir misiniz? Bu gecen surede dediklerini yasadiniz mi?evet benimki de o
cok birsen dememişti arayacağını söylemişti aramıştı öyle o kadarHulyanim numarasini benimle de paylasir misiniz? Bu gecen surede dediklerini yasadiniz mi?
Tesekkurler, degmeyecekse baktirmayayim hic. Kiziltepe Fatma teyzeye gidecegim bu gidisle, kimye kalmadi forumda begenilencok birsen dememişti arayacağını söylemişti aramıştı öyle o kadar
Telefon numarasını verebilirmisiniz acaba?Arkadaşlar çıkan fal haberiyle geldim. Ümit Koc un 1.5 yıl önce bakıp tanisacaksin dediği kişiyle tanıştım.Asmin Demet de net bildi. Ümit Koc oturduğu ilçeye kadar bildi. Bilginize..
Ya ben ikisine de baktırmıştım Aminenin yorumunu dinledim daha ince bir sesi var bence aynı kişi değilKızlar ben bir şey fark ettim ahuya baktıranlar bir bakabilir mi ? Falsepetinde ahu yaldız ile amine Altun’un sesleri baya baya aynı . Hatta iddialıyım ikisi aynı kişi . Amineye baktırmadım ama hakkında kısmında sesini dinledim ahu yaldız bu yani bildiğiniz sadece sesini az değiştirmeye çalışmış . Ahudan hiç beklemezdim valla ne hileler dönüyor ya
Aşırı benziyor ama sesler ben hala aynı kişi olduklarını düşünüyorumYa ben ikisine de baktırmıştım Aminenin yorumunu dinledim daha ince bir sesi var bence aynı kişi değil
ben onu indirimde denedim, sanmıyorum o nedenle. gelir bir ara, bakın arada.bir yolun varda indirim var ama mars çevrimdışı olmuş indirim var diye mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?