İlişkiyi yaşarken onun düşüncesizliklerini dile getirdiğimde sen bu ilişkiyi sosyal medyadan gördüğün kişilere göre yaşamak istiyorsun diyen adam. Sosyal medyada değersiz paylaşımları olan kişilerin yanında tam karşısında duruyordu. Ben 3 yıllık ilişkimdeki adamı bu gece tanıdım ve 3 yılımın emeklerimin sevgimin değerimin çöp olduğunu gördüm. Falsepetindeki alaca Pera’ya bir kere fal atmıştım bana şey demişti. Bir insanı ondan ayrıldığın zaman tanırsın o zaman gerçek yüzünü gösterir. Öyleymiş gerçekten .. Sevgili güzel kadınlar. Hiçbir erkek için fal baktırmayın çünkü kimse size gerçekleri demeyecek siz hissedeceksiniz ve göreceksiniz belki erken belki geç. Ve giden hiçbir erkeği fal baktıracak kadar sevip beklemeyin . Giden paranıza yazık. Belki tüm erkekler ayrılınca böyledir bilemem ama böyle ortamlara giren oranın kokusu üstüne sinen hiçbir erkeğe bir daha eskisi gibi dokunup sevemezsiniz. Affetmeyin ve beklemeyin . Her zaman daha iyisi vardır . Ama en iyisi en değerlisi sizsiniz unutmayın .Ve ben bugün bir kadın olarak stalk gücümü acı deneyimimle kullandım:) tatile gitmişti ve bu gece gittiği mekanı bulup mekanın paylaştığı videolardan onu ve çevresindekileri gördüm. Geçen sene biz onunla tatile gitmiştik ilk defa. Güneşten yandığı için denize bir kere girebilmiştim yalnız kalmasın diye. Ve tüm tatili otelin havuz kenarında geçirmiştik dışarı çıkmadan gezmeden dolaşmadan bir kere kahve içmeye gitmiştik hakkını yemeyeyim:) benimleyken 28 yaşında ama ruhu yaşlı adamı bu sene en güzel tatil yerine gittiğini ,paraşüte bindiğini ,clublarda gezdiğini gördüm. Bir kere mekanda onunla dans ederken tamam şımarma diyerek beni durduran adamın çevresinde bugün özür dileyerek söylüyorum çok ucuz kişilerin kendini kaybedercesine dans ettiğini hatta onun da ilk defa dans ettiğini gördüm :)
şu cümlenin aynısını bir erkek olan dostum kızlar için demişti değmez hepsi aynı affetmeyin beklemeyin kızları diye o sıra çok kavga etmiştikHiçbir erkek için fal baktırmayın çünkü kimse size gerçekleri demeyecek siz hissedeceksiniz ve göreceksiniz belki erken belki geç. Ve giden hiçbir erkeği fal baktıracak kadar sevip beklemeyin . Giden paranıza yazık. Belki tüm erkekler ayrılınca böyledir bilemem ama böyle ortamlara giren oranın kokusu üstüne sinen hiçbir erkeğe bir daha eskisi gibi dokunup sevemezsiniz. Affetmeyin ve beklemeyin . Her zaman daha iyisi vardır . Ama en iyisi en değerlisi sizsiniz unutmayın .
Ben hep şunu diyorum, fal baktırmaya yönlendiren erkek sorundan başka bir şey getirmiyor. Hatta en son biri için bir kaç kişiye fal göndermiştim ve bunu yaparken sinir olmuştum, gerçekten seven net olan, isteyen biriyse sana zaten fal baktırma gereği hissettirmez zaten bekletmez veya kafanda soeu işareti bırakmaz. Benim için test ölçütü artık, fala yöneliyorsam hayır yoktur olumsuzdur diyorum. Elfin Demet’te 5-6 sene önce ben de aynı şeyi yaşadım bu arada. O hayatında biriyle alakalıysa birebir çıkıyor ama yeni birini gördü mesela öyle biriyle hiç tanışmadım. Ama aynı sendeki gibi karşı tarafın söyleyeceği cümlelere kadar bilmişti özellikle ilk 2 falında söylediği sırayla yaşadık olayları ve genel şeyler değildi. Senin sevgilin bana birini hatırlattı davranış olarak, merak ettim Boğa burcu mu acaba?İlişkiyi yaşarken onun düşüncesizliklerini dile getirdiğimde sen bu ilişkiyi sosyal medyadan gördüğün kişilere göre yaşamak istiyorsun diyen adam. Sosyal medyada değersiz paylaşımları olan kişilerin yanında tam karşısında duruyordu. Ben 3 yıllık ilişkimdeki adamı bu gece tanıdım ve 3 yılımın emeklerimin sevgimin değerimin çöp olduğunu gördüm. Falsepetindeki alaca Pera’ya bir kere fal atmıştım bana şey demişti. Bir insanı ondan ayrıldığın zaman tanırsın o zaman gerçek yüzünü gösterir. Öyleymiş gerçekten .. Sevgili güzel kadınlar. Hiçbir erkek için fal baktırmayın çünkü kimse size gerçekleri demeyecek siz hissedeceksiniz ve göreceksiniz belki erken belki geç. Ve giden hiçbir erkeği fal baktıracak kadar sevip beklemeyin . Giden paranıza yazık. Belki tüm erkekler ayrılınca böyledir bilemem ama böyle ortamlara giren oranın kokusu üstüne sinen hiçbir erkeğe bir daha eskisi gibi dokunup sevemezsiniz. Affetmeyin ve beklemeyin . Her zaman daha iyisi vardır . Ama en iyisi en değerlisi sizsiniz unutmayın .
Çok merak ettim Azra ve Alya ya da baktırdınız mı bu süreçte ve onlar da gelecek diyenlerden miydi?Astrocenter uzay ve sezgi bu insanın gelmeyeceğini söylemişti hatta iki farklı numaradan aradım acaba yine aynı şeyleri diyecekler mi diye aynı şeyleri dediler:)Ama diğer herkes gelecek ve sadece flörtöz konuşmalar olursa olur onlar bile birkaç günlük olur demişlerdi. Beni en çok etkiyen bence en doğrusunu bilen binnazdaki elfin demetti. Bundan 12-13 gün önce ben adım atmıştım karşı tarafa ve orada söylediği söze varana kadar o kadın söyledi bana. Bu adam gerçekten bitirmiş ta ki sen yazıp kendi etkini on da hatırlatana kadar demişti. Bu etkiyle kafasında evet bir gün ciddi ilişki istersem ona döneceğim fikrini bırakmışsın öyle de olacak ama bu zaman alacak. Çünkü bu insan hayatını yaşamak istiyor yaşarken de asla sosyal medyadan paylaşım yapmayacak hiçbir ortak arkadaşınıza belirtmeyecek ama sen bir yerlerden göreceksin bence çok bakma üzülürsün demişti. Her şeyi gizli kapaklı olacak ve bir gün gerçek değeri ve sevgiyi özleyip kapını çalacak demişti. Ama bu yakın değil falına bakar bakmaz bu adam gelecek ama erken olmayacak dedim kendime dedi. Dediğim gibi bana kurulan cümleden ilişkinin nasıl gittiğine neyden kaynaklı gittiğine varana kadar o kadın demişti.
Keşke boğa burcu olsaydı ama koç burcuydu o ben de akrep. Zaten bu iki burç kolay kolay anlaşamaz. Bu arada baktırdığım diğer kişiler sadece sosyal medya üzerinden yazışma görmüştü ve bilemediler.Ben hep şunu diyorum, fal baktırmaya yönlendiren erkek sorundan başka bir şey getirmiyor. Hatta en son biri için bir kaç kişiye fal göndermiştim ve bunu yaparken sinir olmuştum, gerçekten seven net olan, isteyen biriyse sana zaten fal baktırma gereği hissettirmez zaten bekletmez veya kafanda soeu işareti bırakmaz. Benim için test ölçütü artık, fala yöneliyorsam hayır yoktur olumsuzdur diyorum. Elfin Demet’te 5-6 sene önce ben de aynı şeyi yaşadım bu arada. O hayatında biriyle alakalıysa birebir çıkıyor ama yeni birini gördü mesela öyle biriyle hiç tanışmadım. Ama aynı sendeki gibi karşı tarafın söyleyeceği cümlelere kadar bilmişti özellikle ilk 2 falında söylediği sırayla yaşadık olayları ve genel şeyler değildi. Senin sevgilin bana birini hatırlattı davranış olarak, merak ettim Boğa burcu mu acaba?
Alya süreci hiç bilememişti hatta bununla ilgili yazım da var ama Allah var aldatma olacak demişti onu bilmiş diyebilirim. Azra’yı ben çok severdim hala da severim gerçi:) Ben o ortamda gördüğüm bir kızı iki gün önce Azra’ya sormuştum. Konuşmalar var ama kesilmiş kızın da beklediği başka bir erkek var duygusal çöküntüde görünüyor demişti ama ahh Azra hiç de öyle değildi gördüklerim:) ama Azra’nın bildiği şeyler de oldu o yüzden iyi değil diyemem.Çok merak ettim Azra ve Alya ya da baktırdınız mı bu süreçte ve onlar da gelecek diyenlerden miydi?
şu cümlenin aynısını bir erkek olan dostum kızlar için demişti değmez hepsi aynı affetmeyin beklemeyin kızları diye o sıra çok kavga etmiştik
Aslinda Koc Akrep cok anlasir uzun sureli beraberliklerde, ben cok duydum bu iki burcu ikisinin de yoneticisi Mars cunku. Koc erkegi icinden geldigi gibi davranir aslinda su anda da icinden geldigi gibi davraniyor gercekten, ates grubu burclari bir de bencil olduklari icin kendileri ne isterse onu yapiyorlar. Bana hatirlatti dedigim kisinin burcu Boga ay burcu Aslan'di, herhalde o da Aslan'dan daha cok etkileniyordu, o da ates grubu bir burc.Keşke boğa burcu olsaydı ama koç burcuydu o ben de akrep. Zaten bu iki burç kolay kolay anlaşamaz. Bu arada baktırdığım diğer kişiler sadece sosyal medya üzerinden yazışma görmüştü ve bilemediler.
Bencil insanlardan uzak durmak gerekiyor çünkü kimse değişmez kolay kolay. Hayatın onları yorması ,kafalarının taşlara değmesi gerekiyor. Koç ve akrep dediğin gibi Mars etkili aralarında tutku yoğun oluyor belki de bunca yıl o tutmuştu bizi bilemiyorum. Ama ikisi de baskın burç ona da her şeye tamam diyen birisi gerekiyordu. Hangi burç olursa olsun dediğim gibi bencil insanın kendisi dışında kimseye faydası olmaz değişmezler deAslinda Koc Akrep cok anlasir uzun sureli beraberliklerde, ben cok duydum bu iki burcu ikisinin de yoneticisi Mars cunku. Koc erkegi icinden geldigi gibi davranir aslinda su anda da icinden geldigi gibi davraniyor gercekten, ates grubu burclari bir de bencil olduklari icin kendileri ne isterse onu yapiyorlar. Bana hatirlatti dedigim kisinin burcu Boga ay burcu Aslan'di, herhalde o da Aslan'dan daha cok etkileniyordu, o da ates grubu bir burc.
Astroda kimi onerirsiniz alya sezgi cudi haric? 10 euro hediyem var onu kullanmsk istiyorum
Cudi siz de çıktı mı acababence tekrar cudibenim için artık o tek
bence tekrar cudibenim için artık o tek
Cudi siz de çıktı mı acaba
Ben hiç baktırmadım ona deneyeyim bakalimmemnun olduğum çıkan kişiler var ama %100 memnun olduğum iki kişiden biri cudi
Ben hiç baktırmadım ona deneyeyim bakalim
Diğer kişi kim memnun oldugunuz
nasıl bu kadar fark olabiliyor ya ben 10 dakika dolsunda telefon kapansın diye dakika sayıyodum cudinin o kadar kötüydü bendediğeri dışarıda baktırdığım birisi uygulama yada telefonla bakmıyor maalesef
cudiyi basta o kadar beğendim ki foruma yazasım gelmedi kendime saklamak istedim
nasıl bu kadar fark olabiliyor ya ben 10 dakika dolsunda telefon kapansın diye dakika sayıyodum cudinin o kadar kötüydü bende
Ben de geçen ay 10 dakikası bedava sonra 1 eur olaak baktırmıştım, 11 dk sürmüş 36 liraya gelmişti bana. 11 dk tam geldi zaten, çok nokta atışlı diyemem ama bence geçmiş anı iyi yorumluyor bir de faldan sonra iyi hissettim enerjisi iyiydi belki bioenerji vs gibi bir şeyi vardır. pozitif enerji aldım, şifa olsun umarım gibi bir şey soyledi kaparken bir de o dikkatimi çekti garip çünkü tam da iyi enerji aldım diye düşnürken. Bazı yorumcular enerji çalışması falan yapıyor sanırım öyle bir şey olabilir. Vade verdi ama net değil, 5 li vade demişti 5 gün değil ama 5 ay da olmaz demişti 4 hafta geçti bilmiyorum mantıklıydı söyledikleri ama çıksa bile tekrar baktıramam astrocenter çok pahalı, promosyon olmasa baktırmazdım.Hhaha benim fala öyle yerden nokta atisiyla girdi ki yarım saat sürdü. on dk bedava ile baktirdim ama yine bir ton ödedim sırf kapatamadigim icinkarakter analizi o anki durum düşünceler filan 15-20 dk bakıp bilince fal sonrasi ben iç dökme seansına çevirdim dertleştik öyle kapadım dogrulayabildim ve vadesiyle de çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?