- 16 Haziran 2024
- 102
- 81
- 13
- 34
Cudi bana da 7 li vade verdi 7 gün değil ama 7 ayı da bulmaz dedi üç haftayı geçti bana da iyiydi ama beğenmeyen de çokBen de geçen ay 10 dakikası bedava sonra 1 eur olaak baktırmıştım, 11 dk sürmüş 36 liraya gelmişti bana. 11 dk tam geldi zaten, çok nokta atışlı diyemem ama bence geçmiş anı iyi yorumluyor bir de faldan sonra iyi hissettim enerjisi iyiydi belki bioenerji vs gibi bir şeyi vardır. pozitif enerji aldım, şifa olsun umarım gibi bir şey soyledi kaparken bir de o dikkatimi çekti garip çünkü tam da iyi enerji aldım diye düşnürken. Bazı yorumcular enerji çalışması falan yapıyor sanırım öyle bir şey olabilir. Vade verdi ama net değil, 5 li vade demişti 5 gün değil ama 5 ay da olmaz demişti 4 hafta geçti bilmiyorum mantıklıydı söyledikleri ama çıksa bile tekrar baktıramam astrocenter çok pahalı, promosyon olmasa baktırmazdım.
Ben de geçen ay 10 dakikası bedava sonra 1 eur olaak baktırmıştım, 11 dk sürmüş 36 liraya gelmişti bana. 11 dk tam geldi zaten, çok nokta atışlı diyemem ama bence geçmiş anı iyi yorumluyor bir de faldan sonra iyi hissettim enerjisi iyiydi belki bioenerji vs gibi bir şeyi vardır. pozitif enerji aldım, şifa olsun umarım gibi bir şey soyledi kaparken bir de o dikkatimi çekti garip çünkü tam da iyi enerji aldım diye düşnürken. Bazı yorumcular enerji çalışması falan yapıyor sanırım öyle bir şey olabilir. Vade verdi ama net değil, 5 li vade demişti 5 gün değil ama 5 ay da olmaz demişti 4 hafta geçti bilmiyorum mantıklıydı söyledikleri ama çıksa bile tekrar baktıramam astrocenter çok pahalı, promosyon olmasa baktırmazdım.
Benim henüz çıkmadı yanlış anlaşılma olmasın sadece daha dolmadı vadesi anda bildiklerini de beğendimya cudi bi bana bilemedi heralde kıskanmış seni ondan aramamış demisti. bi daha mı şans versem baktırsam tekrar? napsam siz Boyle deyince bak simdi
Benim henüz çıkmadı yanlış anlaşılma olmasın sadece daha dolmadı vadesi anda bildiklerini de beğendim
ya cudi bi bana bilemedi heralde kıskanmış seni ondan aramamış demisti. bi daha mı şans versem baktırsam tekrar? napsam siz Boyle deyince bak simdi
evet tekrar dinledim de falın sagından solundan neresinden bakarsan bak tutmamış. zorlamaya gerekyok gercekten. tekrar denemiycem :)Sana uymamıştır başkasına uymuştur. tutmadıysa tekrar denemeye gerek yok
Teyit edebildiğim bir şey var evet ve genel bir şey değilAnda dedikleri herkese uyabilecek seyler miydi yoksa spesifik bilebildi mi? Teyit edebildiniz mi
Ben baktırmadım ama fala ilk sardığım zaman çok araştırdım çok memnun kalmış baktıran herkes kredisi çok yüksek geldi bana bir online fala göre baktırırsanız yazar mısınızBinnaz abla Elfin Demet nasıl kızlar
Baktırdım baya olumsuz acımasız bi yorum olmuş haklı benim durumum için. Sadece dün de Azra’ya baktırmıştım o da tam tersi şeyler söylemiş o yüzden kafam karıştıBen baktırmadım ama fala ilk sardığım zaman çok araştırdım çok memnun kalmış baktıran herkes kredisi çok yüksek geldi bana bir online fala göre baktırırsanız yazar mısınız
Siz bilgi verdiniz mi adamın yaptıklarını yoksa kendisi mi söylediBaktırdım baya olumsuz acımasız bi yorum olmuş haklı benim durumum için. Sadece dün de Azra’ya baktırmıştım o da tam tersi şeyler söylemiş o yüzden kafam karıştı
Ben bilgi verdim ona göre yorum yaptı biraz önyargılı olabilir birde sadece çektiğim kartlara yorum yaptı ben odaklanarak pek seçemiyorum kartları. Astrocenter da falcılar kendi kart çektiği için bana daha güvenilir geliyo Azra’ya durumu anlatmamıştımSiz bilgi verdiniz mi adamın yaptıklarını yoksa kendisi mi söyledi
Ikincisi kimmemnun olduğum çıkan kişiler var ama %100 memnun olduğum iki kişiden biri cudi
Elfin cok iyidir ozellikle spesifik birini soruyorsan Katina da uzman bence. Ilk 2 fali birebir cikti karsi tarafin soyledigi seylere kadar. Olumsuzu da soyluyor.Binnaz abla Elfin Demet nasıl kızlar
Peki Elfin ne dedi senin konunla alakali? Sanirim artik donse de kabul etmem imkansiz yazmistin ama olumsuz yorum olarak geri donus mu gormedi? Neden boyle bir sey yaptigi icin bir sey soyledi mi?Ben bilgi verdim ona göre yorum yaptı biraz önyargılı olabilir birde sadece çektiğim kartlara yorum yaptı ben odaklanarak pek seçemiyorum kartları. Astrocenter da falcılar kendi kart çektiği için bana daha güvenilir geliyo Azra’ya durumu anlatmamıştım
Size mesaj attımPeki Elfin ne dedi senin konunla alakali? Sanirim artik donse de kabul etmem imkansiz yazmistin ama olumsuz yorum olarak geri donus mu gormedi? Neden boyle bir sey yaptigi icin bir sey soyledi mi?
elfin demete 2020 21 yıllarında 5 kere kadar baktırmışımdır tam abla veya teyze kıvamında yaklaşır seni süsler püsler karşıya tüm lafları sokar finalde seni haketmemiş derBinnaz abla Elfin Demet nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?